Vind stratenmakers in Hellendoorn

Op zoek naar stratenmakers in Hellendoorn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Hellendoorn

 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55507 reviews
  Stratenmaker in Hellendoorn

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vandaag is de voortuin belegd met tegels. Netjes uitgevoerd. Goede communicatie en blij met het resultaat.
 • N. Ruiter Bestrating
  N. Ruiter Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews
  Stratenmaker in Hellendoorn

  Zoekt u een stratenmaker om uw tuin klaar te maken ? U bent bij ons aan het juiste adres. Met de nodige ervaring maken wij uw inrit, looppaden, terrassen maar ook cirkels etc gereed. Heeft u oude ongelijke stenen zoals kinderkopjes, keien, waaltjes of dikformaten ? Ook alles onder de hamer kunnen wij!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Alles snel geregeld en een mooi eindresultaat.
 • BK bestrating
  BK bestrating
  Beoordeling: 3.7 van 53.759 reviews
  Stratenmaker in Hellendoorn

  Bk bestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Alles verliep naar wens; afspraken werden nagekomen en klus goed gedaan.
 • Brinkman Grondwerken
  Brinkman Grondwerken

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Hellendoorn

  Brinkman grondwerken is gespecialiseerd in grondwerkzaamheden en het aanleggen en onderhouden van u gazon

 • R. Ligtenberg Stukadoors- en graafwerkzhdn.
  R. Ligtenberg Stukadoors- en graafwerkzhdn.

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Hellendoorn

  Raymond Ligtenberg en zijn team staan graag voor u klaar voor diverse (spoed) stukadoorswerkzaamheden in uw woning/bedrijfspand in de regio. De mannen werken vakkundig, snel en netjes en leveren kwaliteit. Ook kunnen wij voor u de woning saus spuiten (evt. op kleur). Tevens kunt u ook contact opnemen met Raymond voor diverse grondverzetwerkzaamheden. Ons bedrijf beschikt over eigen materieel (zoals bijvoorbeeld, tractor/dumper, diverse kranen etc.) Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Vloerenbedrijfsteenbergen
  Vloerenbedrijfsteenbergen

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Hellendoorn

  Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Wij Realiseren u droomtuin Tuin aanleg van A tot Z. Voor leverantie en advies. Wij nemen al u werk uit handen. Laat u inspireren en adviseren. Door onze specialisten. maak u droom tuin werkelijkheid. • Leverantie (binnen 48 uur geleverd) • Bestratingen • Grondwerken • Tuin-aanleg • Tuin onderhoud.  • Split/ grind • Graafwerkzaamheden. • Schuttingen • Kunstgras/ graszoden. • Advies Vraag vrijblijvend een offerte aan! Mocht u overige vragen hebben stuur gerust een bericht Wij staan garant voor kwaliteit en een eerlijke prijs! Wie weet staan wij binnenkort u tuin aan te leggen?

 • MeulmanMultiService

  Nieuw op Werkspot

  Stratenmaker in Hellendoorn

  Ik ben zelfstandig ondernemer en voornamelijk actief in de Agro sector,grondwerk en groenwerk. Persoonlijk vind ik het meest interessant om No Dig groentetuinen/moestuinen aan te leggen. Ik vind dit het meest interessant omdat de voedselketen onder druk staat is het toch belangrijk om mensen de kans te bieden om zelf iets gezonds te kunnen laten kweken zonder dat het al te veel inspanning kost. Het grootste probleem is toch De tijd die normaal in een moestuin gaat zitten, daarom is de NoDig methode de perfecte manier als je een stukje gras over hebt waar je niet veel mee doet dan kan dit de perfecte oplossing bieden zodat je ook is echt iets aan dat stukje grond hebt. Dit is ook wat ik zoek binnen Werkspot.

 • Vloerenbedrijf Ligtenberg
  Vloerenbedrijf Ligtenberg
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Hellendoorn

  Geachte heer/mevrouw, Wij zijn specialist in het leggen van cement-dekvloeren. Wij leveren kwaliteit, zuiverheid voor zowel bedrijfsmatig of particuliere markt. Bent u nieuwschierig geworden naar onze prijzen? Vraag direct een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op. Voor meer informatie en foto’s bekijk onze facebookpagina: Met vriendelijke groet, Danny Ligtenberg. Vloerenbedrijf Ligtenberg.

  Laatste review:
  Perfect werk afgeleverd. Serieus, aardig, vakmanschap en alles volgens planning en afspraken. Ik raad ze van harte aan
 • Keurings-en montage J en S
  Keurings-en montage J en S
  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews
  Stratenmaker in Hellendoorn

  Beste lezer, Wij zijn Keurings-en montage bedrijf J en S. Gespecialiseerd in onder andere Bestrating - kleingrondverzet & Montage Bouw Kleingrondverzet - alles op het gebied van grondwerk met de daarvoor bestemde kleine - land en tuinbouw machine’s. Bestrating: - Opritten. - Tuinpaden. - Terras. - natuurlijke tuin/looppaden en opritten of terras van halfverharding. - Opritten/ tuinpaden borders -van grind Montage bouw: - Veranda’s, overkappingen, tuinhuis. - Tegelwerk,sanitair. - Renovatie en opknap - Elektra binnen en buiten. Wij kunnen vrijwel al uw wensen waar maken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden ook als u klus er niet bij staat ! Vriendelijke groet, Keur en Montage.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Goede ervaring met deze vakman, zowel hij het maken van afspraken, als bij de uitvoering van de klus. J en S is vakkundig en bekwaam, en overlegt ook tijdens de uitvoering op de juiste momenten. De klus is vlot uitgevoerd, de tegelwand zit er mooi en strak in, natuurlijk inclusief voeg- en kitwerk.
 • Grolleman Groen
  Grolleman Groen
  Beoordeling: 4.3 van 54.354 reviews
  Stratenmaker in Hellendoorn

  Hartelijk welkom op het profiel van Grollemangroen Grolleman Groen is een eenmanszaak die in 2008 is begonnen met onderhoud en renovatie van tuin en park. Ik (Gerrit Grolleman) heb ongeveer 25 jaar ervaring in het onderhoud van tuin en park. Vooral op historische buitenplaatsen heb ik mijn ervaringen opgedaan. Van het knippen van allerlei soorten hagen, tot het snoeien van allerlei fruitsoorten, het opnieuw opzetten van een planten border, het snoeien van grote bomen (met klimtechnieken) voor Grollemangroen is het allemaal geen enkel probleem. Hebt u hulp nodig bij één van bovengenoemde werkzaamheden of hebt u gewoon een vraag neem dan contact met mij op. Samen kunnen we dan overleggen wat de mogelijkheden en/of oplossingen zijn.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Goede ervaring met Grolleman Groen bij het rooien van een Prunus. Er werd vlot gewerkt, er werd veilig gewerkt, er werd schoon gewerkt (alle takken versnipperd, tuinpaden na afloop nog even schoon geveegd)

4.7

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Hellendoorn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 153 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Hellendoorn

Andere vakmensen in Hellendoorn

Vind vakmensen bij jou in de buurt