Vind sloopbedrijven in Hellendoorn

Op zoek naar sloopbedrijven in Hellendoorn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Hellendoorn

 • Budget Sloop
  Budget Sloop
  Beoordeling: 4.7 van 54.7536 reviews
  Sloopbedrijf in Hellendoorn

  Budget Sloop is gespecialiseerd in kleine sloopwerken, zoals muren, keukens, badkamers, etc. We hebben een groot scala aan professionals in dienst, zoals: stukadoor, tegelzetter, schilder, elektricien, loodgieter, asbest specialist. We plaatsen ook muren, leggen vloeren en maken tv ombouwen. We werken snel en efficient en hechten veel waarde aan klant tevredenheid en het schoon opleveren van de klus.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Twee heel gezellige stukadoors hebben prima werk geleverd. Ook Laura van Budget Sloop verzorgde de afspraken prettig en adequaat.
 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55542 reviews
  Sloopbedrijf in Hellendoorn

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, schoorstenen verwijderen, tuinonderhoud en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Jasper heeft heel netjes werk afgeleverd! We wilden een muur doorbreken en netjes afwerken. Dat is zeker gebeurd. Hij had heel snel plek, was niet te duur en was bovendien heel vriendelijk. Een aanrader voor iedereen:)
 • Bos Sloopwerken
  Bos Sloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7564 reviews
  Sloopbedrijf in Hellendoorn

  Wij zijn van een puur sloop- en renovatiebedrijf uitgegroeid richting de aannemerij. Dat is puur ontstaan doordat we vaak de vraag krijgen of we mensen kennen voor de afbouw. Wij kunnen dus nu zeggen dat we de beschikking hebben over meerdere proffesionals die al jaren in het vak zitten en wij dus kunnen garanderen dat de klus goed wordt uitgevoerd. Wat doen wij: Strippen van gebouwen voor totaalsloop of renovatie. Totaalsloop (kleine gebouwen) Constructies snijden. Zagen van beton. kleinere particuliere sloopopdrachten Stucwerk (ook betoncire) Egaliseren van vloeren Installatiewerkzaamheden (ook vloerverwarming) Tegelwerk Betonstorten (ook schuimbeton) Metselwerk Staalconstructies Timmerwerkzaamheden

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Rob heeft de sloopklus van onze woonboerderij uitstekend, kundig en op tijd verzorgt. Denkt mee bij lastige situaties en heeft vriendelijke en hardwerkende mannen in dienst.
 • AP Totaalbouw
  AP Totaalbouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Sloopbedrijf in Hellendoorn

  AP Totaalbouw is een veelzijdige onderneming voor het bouwen en verbouwen van uw woning. Zo kunt u denken aan een complete verbouwing van uw woonkamer,keuken of badkamer. Of het plaatsen van een erker, serre of een traditionele uitbouw heeft meer uw voorkeur, dan kan ik van uw wens een realiteit maken. Ik heb 24 jaar ervaring in de bouw en verbouw. AP Totaalbouw

  Laatste review:
  Zeer goed. Er wordt goed meegedacht, goede adviezen gegeven, netjes gewerkt en de afwerking is goed. Ook de communicatie verliep prima. ik zou AP Totaalbouw bij anderen aanraden. De cijfers zijn dan ook zeer hoog, zo hebben wij het ervaren.
 • Klussenbedrijf Mollink

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Hellendoorn

  Timmerwerken

 • Brinkman Grondwerken
  Brinkman Grondwerken

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Hellendoorn

  Brinkman grondwerken is gespecialiseerd in grondwerkzaamheden en het aanleggen en onderhouden van u gazon

 • R. Ligtenberg Stukadoors- en graafwerkzhdn.
  R. Ligtenberg Stukadoors- en graafwerkzhdn.

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Hellendoorn

  Raymond Ligtenberg en zijn team staan graag voor u klaar voor diverse (spoed) stukadoorswerkzaamheden in uw woning/bedrijfspand in de regio. De mannen werken vakkundig, snel en netjes en leveren kwaliteit. Ook kunnen wij voor u de woning saus spuiten (evt. op kleur). Tevens kunt u ook contact opnemen met Raymond voor diverse grondverzetwerkzaamheden. Ons bedrijf beschikt over eigen materieel (zoals bijvoorbeeld, tractor/dumper, diverse kranen etc.) Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Made Steiger Service

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Hellendoorn

  Allround technisch inzetbaar. Steigerbouw Elektra Prefab timmerwerken Timmerwerk Werkzaam in de regio's Overijssel en Gelderland. Jaren ervaring als steigerbouwer, elektricien en in de Prefab timmerwerken Allround inzetbaar. En een breed vangnet van collega vakmensen maakt totaal pakket mogelijk.

 • ACP Twente
  ACP Twente

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Hellendoorn

  Gespecialiseerd in het verlijmen van kalksteen/porotherm/snelbouwblokken. Renovatie/nieuwbouw/fundering/aanbouw/binnenmuren/buitenmuren

 • Restora
  Restora
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Sloopbedrijf in Hellendoorn

  Vastgoed onderhoud, renovatie en restauratie op een duurzame manier zijn de speerpunten van Restora, wij knappen gebouwen op en pakken daarbij na een grondige inspectie de oorzaken van het onderhoud aan en zorgen dat dmv duurzame bouwstoffen uw pand weer goed beschermt is tegen weersinvloeden zoals zon, regen sneeuw etc. Wij komen altijd vrijblijvend kijken bij u, doen dan bijvoorbeeld vochtmetingen en stellen daarna vrijblijvend een passende offerte op voor herstel en onderhoud, wij zijn gespecialiseerd in: Betonreparaties Houtrotreparaties Staalconservering Schilderwerk en Coatingsystemen Balkonrenovaties Neem gerust contact met ons op voor langdurig goed onderhouden vastgoed! Vriendelijke groet, Thomas Kwak Eigenaar Restora

  Laatste review:
  Balkon (ver)bouwen-
  Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ons balkon is werkelijk prachtig gerenoveerd en is nu helemaal waterdicht. Een plaatje om te zien, wat ziet dat er strak uit. Thomas is een zeer prettig mens in de omgang. Communicatie top, ook toen het werk even niet door kon omdat het weer niet mee werkte. We kunnen Restora warm aanbevelen!

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Hellendoorn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 97 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Hellendoorn

Andere vakmensen in Hellendoorn

Vind vakmensen bij jou in de buurt