Vind ontwerpers in Hellendoorn

Op zoek naar ontwerpers in Hellendoorn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Hellendoorn

 • Mid-advies B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews
  Ontwerper in Hellendoorn

  Advies bureau voor constructieberekeningen in de bouw.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  de klus verliep prima! Dennis reageert snel. ik had binnen een week de constructietekening. zeker een aanrader!
 • A.H. Mekelenkamp
  A.H. Mekelenkamp
  Beoordeling: 4.9 van 54.95144 reviews
  Ontwerper in Hellendoorn

  Mijn naam is Alex Mekelenkamp. Mijn ervaring ligt al ruim 35 jaar in de keukenmontage en interieurbouw. Ik monteer ongeveer 100 keukens per jaar. (kookklaar opgeleverd). Ook op interieurbouw gebied kan ik alle werkzaamheden voor u verrichten. Tevens kan ik u onafhankelijk adviseren over de te verrichten werkzaamheden of aankoop van uw keuken. Iendien gewenst doen wij ook traject begeleiding

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Het contact verliep heel vlot en soepel. Hij heeft vooraf duidelijk aan kunnen geven wat de kosten normaal gesproken zijn, bij het repareren van een hoekcarrousel. Heeft goed meegedacht en is prettig in omgang. De carrousel, werkt weer perfect.
 • Limar Holding Hengelo B.V.
  Limar Holding Hengelo B.V.
  Beoordeling: 4.2 van 54.2528 reviews
  Ontwerper in Hellendoorn

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf, Keukenmonteur, Elektricien, Loodgieter specialist in Nederland dan kan dat bij ons. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Keuken plaatsen of renoveren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien. Wij hebben al 23 jaar ervaring als allround keukenmonteur en plaatsen de keuken, verleggen de leidingen en sluiten alles aan. Wij proberen altijd op kortetermijn de klus te klaren, dus niet over een paar maanden.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Zeer vakkundige uitvoering van onze specifieke klus. We zijn erg tevreden over het geleverde werk. Bedankt Patrick.
 • Made Steiger Service

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Hellendoorn

  Allround technisch inzetbaar. Steigerbouw Elektra Prefab timmerwerken Timmerwerk Werkzaam in de regio's Overijssel en Gelderland. Jaren ervaring als steigerbouwer, elektricien en in de Prefab timmerwerken Allround inzetbaar. En een breed vangnet van collega vakmensen maakt totaal pakket mogelijk.

 • Vloerenbedrijfsteenbergen
  Vloerenbedrijfsteenbergen

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Hellendoorn

  Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Wij Realiseren u droomtuin Tuin aanleg van A tot Z. Voor leverantie en advies. Wij nemen al u werk uit handen. Laat u inspireren en adviseren. Door onze specialisten. maak u droom tuin werkelijkheid. • Leverantie (binnen 48 uur geleverd) • Bestratingen • Grondwerken • Tuin-aanleg • Tuin onderhoud.  • Split/ grind • Graafwerkzaamheden. • Schuttingen • Kunstgras/ graszoden. • Advies Vraag vrijblijvend een offerte aan! Mocht u overige vragen hebben stuur gerust een bericht Wij staan garant voor kwaliteit en een eerlijke prijs! Wie weet staan wij binnenkort u tuin aan te leggen?

 • MeulmanMultiService

  Nieuw op Werkspot

  Ontwerper in Hellendoorn

  Ik ben zelfstandig ondernemer en voornamelijk actief in de Agro sector,grondwerk en groenwerk. Persoonlijk vind ik het meest interessant om No Dig groentetuinen/moestuinen aan te leggen. Ik vind dit het meest interessant omdat de voedselketen onder druk staat is het toch belangrijk om mensen de kans te bieden om zelf iets gezonds te kunnen laten kweken zonder dat het al te veel inspanning kost. Het grootste probleem is toch De tijd die normaal in een moestuin gaat zitten, daarom is de NoDig methode de perfecte manier als je een stukje gras over hebt waar je niet veel mee doet dan kan dit de perfecte oplossing bieden zodat je ook is echt iets aan dat stukje grond hebt. Dit is ook wat ik zoek binnen Werkspot.

 • Koggel interieur
  Koggel interieur

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Hellendoorn

  Koggel Keukens & Interieur Nicolaus Ottostraat 3 7442 DV Nijverdal Wij laten uw wensen in vervulling gaan Koggel Keukens & Interieur is een onderneming die wensen van de klant in vervulling laat gaan. Inmiddels hebben wij al ruim 15 jaar ervaring op het gebied van interieurbouw. Daarnaast beschikken we over geavanceerde machines en technieken om uw interieur op een hoog niveau te kunnen ontwikkelen. Elk maatwerk product is voor ons uniek! WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN? - Keukens & keukenrenovaties - TV meubels - Badmeubels - Knieschotkasten - Kledingkasten - Bureau’s en tafels - Kamer en suite deuren - Maatwerkkasten - Aftimmerwerk - Balies - Totaalinterieur WAAROM KIEST U VOOR KOGGEL KEUKENS & INTERIEUR? - Wij adviseren op locatie - Uw wensen vertalen wij in een 3d ontwerp - Wij verzorgen uw totaal interieur van uw ruimte of woning - Wij leveren en monteren uw interieur op locatie

 • Bouwservice Wispels
  Bouwservice Wispels
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Ontwerper in Hellendoorn

  Wij zijn een erkend bouwbedrijf met 40 jaar ervaring, werkzaam vanuit Nijverdal / Hellendoorn. Naast onze vakbekwame medewerkers, kunnen wij een beroep doen op solide en betrouwbare onderaannemers. Onze werkplaats vindt u op bedrijventerrein ’t Lochter in Nijverdal. Samen met deze mensen zorgen we steeds voor een bouwploeg die past bij het project, die topkwaliteit levert en die flexibel kan opereren. We zijn een kleine onderneming zonder bureaucratie. Dat betekent dat een project altijd, van begin tot eind, door dezelfde persoon wordt begeleid. We houden intensief contact met u als opdrachtgever waardoor ook tijdens de bouw nog wijzigingen kunnen worden doorgevoerd. Het gaat tenslotte om uw woonwensen.

  Laatste review:
  Rene heeft goed werk geleverd. Duidelijk in communicatie, werkt netjes en accuraat. Een goede prijs- kwaliteitsverhouding.
 • Kate Bakker
  Kate Bakker

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Hellendoorn

  Mijn kracht is dat ik de wensen van klanten goed kan visualiseren in een compleet 3D ontwerp zodat je goed kan zien hoe het eind resultaat van je uit te voeren project word. Hierdoor maak je beter keuzes waardoor je project geperfectioneerd word. Laat je dromen uitkomen... Kate is een betrokken persoon. Ik luister, heb plezier en koppel professionaliteit aan realiteit. Ik kijk goed naar individuele wensen en vertaal dit naar het ontwerp van uw dromen.

 • Perlahome

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Hellendoorn

  Perlahome kan je helpen met je Aannemer, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Nijverdal en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Perlahome om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.9

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Hellendoorn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 29 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Hellendoorn

Andere vakmensen in Hellendoorn

Vind vakmensen bij jou in de buurt