Vind stratenmakers in Den Ham

Op zoek naar stratenmakers in Den Ham? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Den Ham

 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55512 reviews
  Stratenmaker in Den Ham

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Hele aardige man die snel en voortvarend te werk gaat. Zou je ons nog even een offerte willen sturen voor het opnieuw bestraten van het hele stuk aan de tuinzijde? Richard, bedankt!
 • N. Ruiter Bestrating
  N. Ruiter Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Stratenmaker in Den Ham

  Zoekt u een stratenmaker om uw tuin klaar te maken ? U bent bij ons aan het juiste adres. Met de nodige ervaring maken wij uw inrit, looppaden, terrassen maar ook cirkels etc gereed. Heeft u oude ongelijke stenen zoals kinderkopjes, keien, waaltjes of dikformaten ? Ook alles onder de hamer kunnen wij!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer goede en nette communicatie
 • BK bestrating
  BK bestrating
  Beoordeling: 3.6 van 53.6512 reviews
  Stratenmaker in Den Ham

  Bk bestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Komt afspraken niet of moeizaam na en heeft ons straat werk er uiteindelijk absoluut niet netjes ingelegd, snijranden in de klinkers en alles schots en scheef. De deur kon niet open omdat alles te hoog lag. Ik zou hem niet aanraden helaas
 • Lohuis multidiensten

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Den Ham

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Den Ham, dan kan Lohuis multidiensten je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Bestrating aanleggen, Tuinonderhoud... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Star Diamond Sky
  Star Diamond Sky
  Beoordeling: 4 van 5459 reviews
  Stratenmaker in Den Ham

  Wij zijn een professioneel hoveniersbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen en gazon en landschapsarchitectuur, het onderhouden ervan en aanplanten. Heeft u iemand nodig die uw boom moet kandelaberen of verwijderen, uw tuin weer netjes aan kant moet maken zoals onkruid verwijderen en het snoeien van heesters en struiken? Ook leggen wij allerlei soorten tegels aan voor bijv , terras, oprijlaan, of rondom het huis. Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons bedrijf. Wij hebben zelf een kwekerij met verschillende {fruit} bomen, sierbomen, heesters en vlinders 🦋 en bijen 🐝 vriendelijke planten 🌱 en bloemen 🌺 Mocht u iets aangeplant willen hebben of een totale tuinrenovatie willen laten uitvoeren? Wij doen dit voor scherpe prijzen!!! Ook leveren wij Keramische tegels vanaf €30,- p/M2.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  We hadden een afspraak gemaakt. Zat bij mijn moeder van 93 te wachten. Na een kwartier gebeld. Zei Naomi dat ze het op een andere datum had staan (terwijl we deze datum en tijd per app hadden bevestigd). Ik zei, kom dan maar die andere datum. Toen bleek ze het daar eigenlijk óók niet te hebben staan. Of ze dan de volgende ochtend mocht komen. Kwam me niet goed uit, maar doe dan toch maar. Volgende ochtend vroeg een appje: heb mijn schouder geblesseerd, dus kan niet komen. Maar kan wel een andere dag en dan iemand anders vragen. Nou, laat maar dus, mijn moeder wilde het helemaal niet meer!
 • B.R Infratechniek

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Den Ham

  Hallo, Ik ben 17 jaar werkzaam in de wegenbouw en tuinaanleg. En ik heb dus de genodigde ervaring. Ook heb ik alle diploma’s van vakman GWW.

 • Gebr. Hooijer Boomverzorging

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Den Ham

  Gebr. Hooijer Boomverzorging is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Vroomshoop en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • JRM Dienstverlening B.V.
  JRM Dienstverlening B.V.

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Den Ham

  Jrm dienstverlening bv Voor al u infra werk

 • MeulmanMultiService

  Nieuw op Werkspot

  Stratenmaker in Den Ham

  Ik ben zelfstandig ondernemer en voornamelijk actief in de Agro sector,grondwerk en groenwerk. Persoonlijk vind ik het meest interessant om No Dig groentetuinen/moestuinen aan te leggen. Ik vind dit het meest interessant omdat de voedselketen onder druk staat is het toch belangrijk om mensen de kans te bieden om zelf iets gezonds te kunnen laten kweken zonder dat het al te veel inspanning kost. Het grootste probleem is toch De tijd die normaal in een moestuin gaat zitten, daarom is de NoDig methode de perfecte manier als je een stukje gras over hebt waar je niet veel mee doet dan kan dit de perfecte oplossing bieden zodat je ook is echt iets aan dat stukje grond hebt. Dit is ook wat ik zoek binnen Werkspot.

 • Ten Broeke Groen Grond en Sloopwerk
  Ten Broeke Groen Grond en Sloopwerk
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Stratenmaker in Den Ham

  Ten Broeke Groen,Grond & Sloopwerk is een jong eenmans bedrijf dat zich voornamelijk bezig houd met kleinschalig groen & grondwerk. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: Transport van goederen en machines Afval haal en stortservice Het leveren van afval/groencontainers Bestrating Snoei en zaagwerk Wortels verwijderen Uitgraven van funderingen en andere objecten Het monteren en verkoop van buitenverlichting Het leggen van kabels en leidingen Het uitgraven, afvoeren, egaliseren en profileren van tuinen Het leggen/zetten van andere tuinmaterialen Verwijderen en onderhoud van groen Kleinschalig sloop en demontagewerk Klussen in en rondom huis Verkoop van tuinmaterialen, zand, grind, split en grond

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Prima service, super werk afgeleverd!

4.7

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Den Ham, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 168 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Den Ham

Andere vakmensen in Den Ham

Vind vakmensen bij jou in de buurt