Vind voertuig monteurs in Den Ham

Op zoek naar voertuig monteurs in Den Ham? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele voertuig monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde voertuig monteurs in Den Ham

 • Tijhuis Automotive
  Tijhuis Automotive
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Voertuig monteur in Den Ham

  Tijhuis Automotive is een jong bedrijf, maar met meer dan 10 jaar ervaring. Als technisch specialist is diagnose en reparatie aan elke auto mogelijk. Persoonlijk contact staat hoog en er word altijd tijd gemaakt om alles tot in de detail uit te leggen.

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Goede service en heel gunstige prijs. Vriendelijke en gastvrije ontvangst. Monteur laat zien wat hij doet, geeft uitleg en goed advies. Aanrader!
 • Autoservice I&T
  Autoservice I&T
  Beoordeling: 4.4 van 54.456 reviews
  Voertuig monteur in Den Ham

  Als je op zoek bent naar een Voertuig monteur in Deventer, dan kan Autoservice I&T je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Auto reparatie of onderhoud, Motor reparatie of onderhoud, Scooter reparatie of onderhoud of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Scooter reparatie of onderhoud-
  Helaas niets meer gehoord. Misschien door omstandigheden.
 • MOZ performance

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Den Ham

  Mijn naam is Menno Zwiers, ik ben naast mijn huidige functie als engineer een bedrijf begonnen die zich richt op hoogwaardig onderhoud en het fabriceren van motorsport onderdelen. Mocht u opzoek zijn naar een door passie gedreven perfectionist, dan bent u bij MOZ-Performance aan het juiste adres.

 • Ten Broeke Groen Grond en Sloopwerk
  Ten Broeke Groen Grond en Sloopwerk
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Voertuig monteur in Den Ham

  Ten Broeke Groen,Grond & Sloopwerk is een jong eenmans bedrijf dat zich voornamelijk bezig houd met kleinschalig groen & grondwerk. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: Transport van goederen en machines Afval haal en stortservice Het leveren van afval/groencontainers Bestrating Snoei en zaagwerk Wortels verwijderen Uitgraven van funderingen en andere objecten Het monteren en verkoop van buitenverlichting Het leggen van kabels en leidingen Het uitgraven, afvoeren, egaliseren en profileren van tuinen Het leggen/zetten van andere tuinmaterialen Verwijderen en onderhoud van groen Kleinschalig sloop en demontagewerk Klussen in en rondom huis Verkoop van tuinmaterialen, zand, grind, split en grond

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Prima service, super werk afgeleverd!
 • Stoeten Dienstverlening
  Stoeten Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Voertuig monteur in Den Ham

  Stoeten Dienstverlening is alweer twee jaar een begrip in de omgeving! De diensten waarmee wij u van dienst kunnen zijn, zijn: - Tegels zetten, inclusief voegen en kitten - Badkamer- / toiletrenovatie - Tuinaanleg en -onderhoud - Onderhoud- / aanleg elektrische installatie (groepenkast, schakelaars, bekabeling en dergelijke) - Sanitaire werkzaamheden - Bestrating - Waterleiding- / riool werkzaamheden - Overige timmer- en bouwwerkzaamheden. Het werkgebied van het bedrijf is in een straal van 60 km rondom Ommen.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Alles wordt (goed) overlegd en besproken. Vriendelijk en professioneel. Komt afspraken na en levert strak/mooi werk. Ben zeer tevreden!
 • Hj-racing
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Voertuig monteur in Den Ham

  Gewoon vakwerk zoals het hoort

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Geen onderdeel kunnen vinden op dit moment
 • L.J. Holland Sales and Services
  L.J. Holland Sales and Services
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Voertuig monteur in Den Ham

  Holland Automotive Gespecialiseerd in automotive en tweewielers: - onderhoud - (accessoires)montage - Car Detailing (polijsten). Goed overleg, vlot werk en een strakke afwerking is de standaard.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Prijsaanvraag gedaan voor het aantal m2 en aangegeven, dat het om ca. 10m2 ging met veel hoeken incl. plinten. Komt afspraken na en werkt netjes!
 • Dennis Kerkdijk
  Dennis Kerkdijk
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Voertuig monteur in Den Ham

  Hallo heb nu een kleine of een grote kus neem dan contact op met mij. Met vriendelijke groet, Dennis.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  We hadden een las klus voor aluminium. Prima vakman, hier kun je goede afspraken mee maken. Denkt vooraf mee in oplossingen. Komt afspraken na. Kortom deze man weet waarover hij praat en voert het perfect uit.
 • Zwaagtechnics
  Zwaagtechnics

  Nog geen reviews

  Voertuig monteur in Den Ham

  Zwaagtechnics kan je helpen met je Voertuig monteur klus in Nijverdal en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Auto reparatie of onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met Zwaagtechnics om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Yohannesautoservice
  Yohannesautoservice
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Voertuig monteur in Den Ham

  In feburarie 2021 begon ik eigenbedrijf Zzper voor auto reparatie, onderhouden. Ik heb techinisch specialist voor personen auto opleiding afgeronden in 2018. Werkzaamheden wat ik kan uitvoeren zijn.. - kleine en grote beurten. - reparaties aan de motor en onderstel. -distributie riem vervangen. - diagnose stellen mechanisch/ elektrisch. - trekhaak montage.

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Alles verliep volgens goed overleg en afspraak. Tevreden over het resultaat

4.6

Top beoordelingen voertuig monteurs

Onze voertuig monteurs in Den Ham, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 19 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale voertuig monteurs in Den Ham

Andere vakmensen in Den Ham

Vind vakmensen bij jou in de buurt