Vind schilders in Rijssen

Op zoek naar schilders in Rijssen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Rijssen

 • Ezendam Schilderwerken
  Ezendam Schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Schilder in Rijssen

  Hallo ,mijn naam is Edwin Ezendam,ben een schilder met ruim 30jaar ervaring. Wil graag mooi en kwalitatief goed werk leveren . Ik gebruik bij voorkeur de volgende merken verf ;sikkens,sigma en wijzonol. Na een goed gesprek waarin de klant aangeeft wat hij/zij graag wil zal ik een zo scherp mogelijk offerte maken. Ik heb in eind december en eind februari nog ruimte om voor u aan het werk te gaan. Voor buiten schilderwerk heb ik in juli nog ruimte en na de bouwvak. Vr gr edwin ezendam Ezendamschilderwerken@gmail

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Goede service netjes afgewerkt en komt afspraken na!
 • PowerPaints
  PowerPaints
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Schilder in Rijssen

  PowerPaints Een groenere wereld? Daar droomden wij vroeger over. Nu realiseren wij het!! zien hoe wij te werk gaan? Bekijk onze website. Wij zijn gespecialiseerd in Keukenrenovatie, latex spuiten, en het spuiten van kozijnen en deuren

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Goed contact, goed voorbereid. Strak geschilderd.
 • Petro Klussenbedrijf
  Petro Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Schilder in Rijssen

  Ik ben actief als klusjesman in de omgeving Overijssel. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk timmerwerken, schilderwerken, onderhoudswerkzaamheden en renovatiewerk. Ik heb tevens aan verschillende projecten gewerkt. Via mond-tot-mond reclame heb ik met genoegen mensen blij gemaakt met mijn werk. Met jaren ervaring in de bouw, ga ik nu beginnen aan mijn eigen bedrijf. Wanneer u een klus hebt, kom ik graag langs om te bekijken daarna krijgt u en uitgebreide offerte op maat. Als u hier akkoord op gaat dan zal ik de werkperiode met u doornemen en ik zal ervoor zorgen dat de gestelde werk op tijd wordt afgerond/geleverd. Alles wat ik tot nu toe heb gedaan, is te vinden op mijn website en facebook.

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Plafond in badkamer laten vervangen na lekkage. Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Werkplek werd elke keer netjes en opgeruimd achter gelaten. Zeker van plan om meer werkzaamheden uit te laten voeren in de toekomst.
 • Scharphofcoating.nl
  Scharphofcoating.nl
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Schilder in Rijssen

  Beste opdrachtgever, Ik ben Gerben Scharphof en ik heb inmiddels 30 jaar ervaring in het spuitersvak. Mijn bedrijf is gespecialiseerd in airless spuiten van muren plafonds,kozijnen en deuren en ander grote oppervlakken . Dit geeft een zeer mooi egaal effect zonder strepen en is geschikt voor oppervlakken zoals muren, plafonds, deuren en ander houten oppervlakken. Ik heb bijna alles al gespoten van keukens tot jachtbouw van muren en plafonds tot het moffelen van ijzeren frames. Het ailess spuiten kan in elke gewenste kleur en gebeurt met een zogeheten airless pomp. Ook voor betonlook kunt u bij mij terecht . Als ik bij u kom plak ik de delen wat niet gespoten hoeven worden keurig af waarna ik alles in de gewenste kleur spuit. Dit kan in principe op elke ondergrond van glad tot ruw. Graag kom ik met u in contact om uw wensen te bespreken en tot een mooi resultaat te komen. Met vriendelijke groet, Gerben Scharphof Scharphofcoating

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Gerben is prettig in de communicatie en daardoor heb je vooraf snel duidelijkheid over wat je mag verwachten. (Hij had zijn naam ook natuurlijk mee) Alles werd keurig afgeplakt en het werk was prima uitgevoerd.
 • Kleurrijke Ster
  Kleurrijke Ster
  Beoordeling: 4.7 van 54.7517 reviews
  Schilder in Rijssen

  Nul zes, acht. vier. twee . Negen. twee . Nul. Een . nul Voor Vraag ? 1- Het leveren van hoogwaardige en onderscheidende diensten aan klanten. 2- 13 jaar ervaring in woningonderhoud. -Behang aanbrengen. - stukadoor - schilder -spuitverf -cinewall 3- Zorg voor aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen voor klanten. 4- Luisteren naar de behoeften van klanten en er effectief aan voldoen. 5- Een goede reputatie behouden en betrouwbare en betrouwbare diensten leveren. 6- Zorg voor een plezierige en comfortabele klantervaring.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goede communicatie mooi werk geleverd voor onze nieuwe woning en netjes afgewerkt echt aanrader !!
 • CADA CASA
  CADA CASA
  Beoordeling: 4.6 van 54.6535 reviews
  Schilder in Rijssen

  it's ALL ABOUT THE CASA !! Cada Casa heette voorheen janbosdesign. Vanaf 2000 ben ik zelfstandig ondernemer en vanaf 2011 hanteer ik de naam Cada Casa. BUITENSCHILDERWERK: Om langdurig een goed resultaat in schilderwerk te behouden, is de ondergrond cruciaal. Cada Casa beoordeelt of oude verflagen verwijderd moeten worden, hoe er geschuurd en gereinigd moet worden. Huidige lak wordt beoordeeld op hechting, barstjes, blaasjes, de staat van de glaskit en de hoeken van de houtverbinding etc. Cada Casa gebruikt uitsluitend professionele SIKKENS verfproducten, kitten en houtreparatieprodukten. Het aflakken gebeurt met het topproduct SIKKENS XD MET EEN GARANTIE VAN 8 TOT 10 JAAR voordat een grote schildersbeurt weer nodig is. Mochten houtdelen moeten worden vervangen dan verzorgd Cada Casa dat ook voor u. Aan u de keuze om te kiezen voor duurzame kwaliteit, goedkoop optisch een verflaag laten aanbrengen is duurkoop! 100% garantie . Geen extra timmerman nodig als bv gevelbekleding, deuren of boeidelen vervangen moeten worden. Cada Casa heeft dit zelf in huis. Als alles in topvorm afgewerkt is door Cada Casa kunt u ook kiezen voor een onderhoudscontract waardoor uw pand in top conditie blijft en grote schildersbeurten minder vaak nodig zijn. BINNENSCHILDERWERK: Duurzame producten voor het houtwerk: Sikkens safira pu versterkte lak en Sikkens rezisto- huitvet resistent. Saus voor de muren. o.a. Sikkens alphatex of alphacryl GLASVLIESBEHANG: van meesterhand, voorbehandeld weefsel heeft grote voordelen op het eindresultaat: minder vollopen van de structuur en open staan van het weefsel. Kiest u voor glad glasvlies dan wordt een professioneel, voorbehandeld, extra zwaar behang van 190 gram gebruikt. Cada Casa werkt op aanneem basis. Geen extra kosten achteraf door professioneel schildersrapport; Cada Casa beoordeeld het uit te voeren werk op veel punten door zorgvuldig het werk te beoordelen en u een ECHTE GARANTIE TE KUNNEN GEVEN. CADA CASA LOST PROBLEMEN OP EN LAAT NIETS AAN HET TOEVAL OVER. Mvg, Jan Bos.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Jan heeft duidelijk gecommuncieerd over de prijs en zich daaraan gehouden. Hij heeft bij mij een muur behangen en dit is perfect en super mooi gedaan. Jan werkt heel netjes en schoon. Ik zie helemaal geen overlap / naden. Kortom ik ben tevreden.
 • TCB Paint
  TCB Paint
  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews
  Schilder in Rijssen

  Een zeer gerenomeerd bedrijf uit generaties van familie dus veel vakkennis en jarenlange ervaring. Wij staan voor ons werk, namelijk ambachtelijk schilderwerk. Wij geven vier jaar garantie op het schilderwerk. Diploma gezel vakman. Renovatie diploma voor houtrot en gevel timmer werk, eigen timmerman en monteur. Ben een zeer gemotiveerd persoon en werk netjes Ik hoop snel een reactie van u te mogen ontvangen Mijn motto "mooi werk hè?" Tot ziens uw schilder TCB. Taking care of business.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Ton had ons snel geholpen en kwam zijn afspraken goed na. Werkt vlot door, al was zijn eindkwaliteit niet helemaal naar onze verwachting. Als we het echter allemaal zelf hadden moeten doen, dan waren we veel langer bezig geweest, dus toch blij met zijn werk.
 • RSH Schildersbedrijf
  RSH Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews
  Schilder in Rijssen

  ik ben Rateb sharbatji, ik werk als schilder ik heb gewerkt bij. PMA schilderbedrijf en Van Der Geest schilderbedrijf en Fransen groep schilderbedrijf. Schilderwerk. Buiten en binnen. Kitmontage. Houtreparatie. Glaszetter. behang. Spuiter. stukadoor.Ben een goede klusser werk netjes en luister altijd naar de wensen van de klanten sta altijd voor iedereen klaar

  Laatste review:
  Kitten-
  Fijn bedrijf om in te zetten. Men denkt pro actief mee, is klantvriendelijk. Opdracht keurig uitgevoerd en betaalbaar. Zou een klus door dit bedrijf weer laten uitvoeren.
 • De behangman jacobs
  De behangman jacobs
  Beoordeling: 4.8 van 54.8549 reviews
  Schilder in Rijssen

  De vakman die u zoekt! Heeft u een behanger nodig in de omgeving van Apeldoorn of in Gelderland? De Behangman staat voor u klaar! Ik ben gespecialiseerd in het voorbereiden en afwerken van complete wanden en plafonds, van stukadoorswerk tot behangen, renovatieprojecten, exclusieve wandbekleding, latex-spuitwerk en binnen schilderwerken. Natuurlijk werk ik op aanvraag ook buiten Gelderland. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als u meer wilt weten over mijn diensten of als u een afspraak wilt maken. Ik help u graag verder met al de genoemde werkzaamheden! Volg ons werk op onze sociale media kanalen. IG: debehangman E:info@debehangman

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Wij zijn enorm tevreden! Vandaag de muren en trapgat behangen. Keurig nette jongen die ook de boel beetje schoonmaakt nadat hij klaar is met de klus. Contact via whatsapp verliep soepel en vriendelijk. Na alleen wat foto’s te hebben gestuurd maakte hij een mooie prijs en kon snel starten. Wij hebben al een nieuwe afspraak staan voor nieuwe klus. Fijn hoor dat een “vreemde” zo vertrouwd voelde. Aanrader dus!
 • Ronnie’s Schilderwerken
  Ronnie’s Schilderwerken
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Schilder in Rijssen

  Wij bij Ronnie’s Schilderwerken kunnen jou helpen om jou huis weer zo goed als nieuw er uit te laten zien! We kunnen je adviseren over kleuren en afwerkingen en zorgen ervoor dat het schilderwerk strak en op professionele manier wordt uitgevoerd. Wij voeren dit vak dan ook al met meer dan 5+ jaar ervaring uit! Wij vinden het uitvoeren van schilderwerk dan ook steeds opnieuw een geweldige manier om jou huist weer op te frissen en het een nieuwe uitstraling te geven. Van af jongs af aan wist Ronnie al dat hij iets met het schilderwerk wou doen. Begonnen met vol trots als leerling-schilder bij een klein bedrijf en werkte hard om veel ervaring en vaardigheden te verkrijgen. Na jaren lang hard werken besloot Ronnie om zijn eigen schildersbedrijf op te richten. Ronnie’s doel is dan ook zijn klanten een persoonlijke aanpak te bieden en hun helpen om hun visie op hun eigen huis te verwezenlijken. Met zijn toewijding, creativiteit en oog voor detail groeide zijn bedrijf uit tot een succesvolle lopend schildersbedrijf. Wij bieden u twee jaar garantie op al uw schilderwerken en bij ons ben je verzekerd van het gebruik van topkwaliteit schildersmaterialen. Zo weten wij zeker dat we jouw huis de aandacht en zorg geven die het verdient!

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Hebben bij mij de daklijsten geverfd. Super snel klaar en absoluut prachtig resultaat. Heel erg tevreden en wanneer het weer moet gebeuren zou ik zeker opnieuw van hun diensten gebruik maken. Gaan zeer grondig en in goed overleg te werk. Kan ze aan iedereen aanraden!

4.6

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Rijssen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 167 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Rijssen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Rijssen

Vind vakmensen bij jou in de buurt