Vind dakdekkers in Enschede

Op zoek naar dakdekkers in Enschede? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Enschede

 • Koop Dakwerken
  Koop Dakwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.4532 reviews
  Dakdekker in Enschede

  Mijn naam is Andreas Koop van Koop Dakwerken. Koop Dakwerken is een kleine zelfstandige onderneming die zich al jaren specialiseert in zinkwerken en alle overige dakwerken. Inmiddels al 35 jaar ervaring in dit specialistische vak. Werkzaamheden zijn het aanbrengen van onderhoudsvrije beplating voor gevel boeien, dakkappelen plaatsen, dakgotenmontage en dergelijke toepassingen. Kwaliteit zit bij mij hoog in het vaandel, ik werk met hoogwaardig materiaal en ben in specialist in mijn vak, vandaar dat u garantie ontvangt bij al het geleverde werk. Uiteraard krijgt u naast kwaliteit ook persoonlijk en deskundig advies. Omdat ik een kleine ondernemer ben zit ik laag in de kosten en dit reflecteert in een positieve prijsopgave voor de klant, uiteraard is deze altijd vrijblijvend. Bij voorbaat dank voor het door u in ons gestelde vertrouwen. Andreas Koop

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Snelle service
 • J&L Blikman Klussenbedrijf
  J&L Blikman Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Enschede

  Heb je een Dakdekker nodig in Enschede of omgeving? J&L Blikman Klussenbedrijf kan je helpen met alle klussen die een Dakdekker voor je kan uitvoeren, zoals Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Netjes werk afgeleverd. Prettige communicatie.
 • Klussenbedrijf H. Visser
  Beoordeling: 4.2 van 54.2510 reviews
  Dakdekker in Enschede

  We zijn een jong bedrijf dat een geruime tijd werkzaam is in de bouw en renovatie , we werken groten deels in de regio Twente . De meeste werkzaamheden bestaan uit renovatie en onderhoud , zoals keukens aanbouw , dakkapellen en onderhoud van woningen en bedrijf panden . We zijn goed verzekerd tegen schade als dicht mocht oplopen door werkzaamheden , wat gelukkig nog nooit is voor gevallen Ons motto is ook klant is altijd koning

  Laatste review:
  Rookkanaal installeren of vervangen-
  Snel en vakkundig werk geleverd. En niet duur
 • S.T.E klusBedrijf
  S.T.E klusBedrijf
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Dakdekker in Enschede

  S.T.E klusbedrijf is inzetbaar voor alle werkzaamheden in en rondom het huis. Badkamer,keuken, woonkamer of tuinen . We zijn bereid om alle soorten klusjes uit te voeren:laminaat leggen, schilderwerk en behang ,stukadoren, timmeren en montage. Ons bedrijf is in Hengelo Overijssel bevestigd. certificaten : Interieur meubelmaker Voor alle werkzaamheden hebben we specialisaties . Bedrijfsmotto : De kroon op het werk zetten.

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Mijn keukenkastjes en lades zijn Deskundig, zorgvuldig, netjes gerepareerd. Echt vakmanschap!
 • rkdnrenovatie
  rkdnrenovatie
  Beoordeling: 1.4 van 51.453 reviews
  Dakdekker in Enschede

  rkdnrenovatie kan je helpen met je Stukadoor, Aannemer klus in Enschede en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, Geluidsisolatie, Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Sloopwerk algemeen, Stucwerk buiten, Binnenwand plaatsen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Toilet renovatie, Gevel reparatie of behandeling, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden, Gaten boren, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met rkdnrenovatie om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Helaas geen enkele reactie gehad, voor niets zitten wachten op de ‘toegezegde afspraak’.
 • Gevellux
  Gevellux
  Beoordeling: 4.8 van 54.8558 reviews
  Dakdekker in Enschede

  Gevellux Kozijnen-Gevelbekleding-Zonwering-Raamdecoratie * 25 jaar ervaring in montage en verkoop * Keuze uit meerdere profielen (ook de rechte verbinding) CLK * Verdekt beslag * Unieke montagemethode * Uitgebreide collectie Gevel/Boei bekleding * Bouwkundige adviseurs * Beste Kwaliteit/Prijs verhouding Kozijnen in Kunststof-Hout en Aluminium Terrasoverkappingen en Dakkapellen. Ook voor bijpassende raamdecoratie. Wij komen graag bij U thuis voor een deskundig advies in renovatie en nieuwbouw. uiteraard geheel vrijblijvend. Onze aanbiedingen op werkspot zullen aangeboden worden met het absolute topmerk Aluplast. Prijstechnisch kunnen er mogelijkheden zijn wanneer we een ander merk aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Zeer professionele vakman. Klus goed uitgevoerd en had op korte termijn een gaatje in de planning voor mij. ben erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Bedankt!
 • S.J. Rietberg
  S.J. Rietberg
  Beoordeling: 4.8 van 54.8599 reviews
  Dakdekker in Enschede

  Mijn naam is Sibor Rietberg, 49jaar en woonachtig in het prachtige Enter. Ik ben al ruim 30 jaar werkzaam in de bouw, waarvan 5 jaar in een timmerwerkplaats en 25 jaar in de bouw. In de timmerwerkplaats heb ik ramen, kozijnen, deuren gemaakt , afgemonteerd en afgehangen. In de bouw heb ik jaren woningen van binnen compleet afgetimmerd, badkamers gemaakt, trappen geplaatst, plaatsen van dakramen en dakkapellen, carpots gebouwd, buitenbekleding aangebracht, enz, enz. Kortom niks is mij vreemd in de bouw. Ik werk snel, maar accuraat en heb oog voor detail. Ik zie het iedere keer als een mooie uitdaging om goed werk af te leveren tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding. Een tevreden opdrachtgever, daar werk ik voor! Werkwijze: wanneer u een opdracht heeft, kom ik graag eerst bij u langs om kennis te maken. Wij kunnen dan samen ter plekke de opdracht bespreken en ik kan u nog aanvullend advies geven, indien wenselijk. Met vriendelijke groet, Sibor Rietberg Rietberg Timmerwerken.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Dakramen snel en netjes vervangen. Betrouwbare vakmensen
 • Ron Hemersma
  Ron Hemersma
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Dakdekker in Enschede

  Ron Hemersma kan je helpen met je Dakspecialist klus in Losser en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met Ron Hemersma om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snelle reactie en verstand van zaken. Heeft de lekkage dak snel en kundig gerepareerd. Een aanrader, zeer tevreden.
 • all in dakwerken
  all in dakwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9581 reviews
  Dakdekker in Enschede

  Mijn naam is W Vlierhuis ben 30 jaar dakdekker waarvan 25 jaar als zelfstandige onder de naam All-in dakwerken te Raalte. Wij werken voornamelijk in onderaanneming voor diverse vooraanstaande dakbedekkingsbedrijven o.a Elro dakwerken te Apeldoorn en Consolidated te Raalte. Voornamelijk grote projecten.Ben sinds 2018 aangesloten bij Werkspot om zodoende ook de particulier te bereiken. Wij werken met 10jaar garantie op al door ons uitgevoerde werkzaamheden. Wij komen kosteloos langs voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Uitvoering uitstekend tegen een goede prijs
 • Daktechniek en Onderhoud KVB
  Daktechniek en Onderhoud KVB
  Beoordeling: 4.8 van 54.85190 reviews
  Dakdekker in Enschede

  Welkom op de profielpagina van Daktechniek en onderhoud KVB, Mijn naam is Kees Verbeucken. Ik ben geboren in 1975 en ben in 2014 mijn bedrijf "Daktechniek en onderhoud KVB" gestart. Mijn opleiding heb ik gevolgd -en succesvol afgerond- aan de KTS (Katholieke Technische School) te Breda. Na mijn opleiding heb ik een aantal jaar gewerkt bij een dakdekkersbedrijf in Duitsland. Na voor een bedrijf te hebben gewerkt, run ik nu met veel plezier mijn eigen bedrijf. Ik ben gespecialiseerd in het opsporen en repareren van lekkage's aan hellende en platte daken. De werkzaamheden die ik uitvoer, variëren van kleine tot grote klussen zoals: -Dakgootreiniging -repareren of plaatsen van dakgoten -schoorsteenreparatie -timmerwerken -reiniging van terrassen of oprijlanen,(maar ook dakpannen en gevels kunnen vakkundig gereinigd worden) -bitumineuze dakbedekking (dakkapel, garage, etc.) -vastzetten van vorstpannen (nok) of gevelpannen. Ik werk met duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten, zodat ik 10 jaar garantie kan geven. Ik ben zeer gemotiveerd en ga graag bij u aan de slag! Mvg, Kees Verbeucken Daktechniek en onderhoud KVB

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Hele dak is vernieuwd, goed voorbereid en komt afspraken na, werkt netjes en denk mee! Prettig in de omgang, kortom, aanrader! Kees en team bedankt voor ons nieuwe dak!

4.5

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Enschede, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 31 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Enschede

Informatie over dakdekkers in Enschede

Je kan weer even vooruit met je dak wanneer een dakdekker van Werkspot is langs geweest. De dakdekkers uit Enschede en omgeving waarmee we werken, zijn betrouwbaar, ervaren en vakkundig. Onze mannen weten wat ze doen en houden bij de uitvoering van een klus het lange termijn resultaat in het oog. Besteed een project dus gerust uit aan een Werkspot dakdekker uit Gelderland. Zo’n dakspecialist repareert je dak, verhelpt je lekkage en zorgt er hoe dan ook voor dat je dak weer volledig functioneert.

Een verzameling dakdekkers uit Enschede

Wanneer je dak gerepareerd moet worden of wanneer je woning in Enschede toe is aan een totaal nieuw dak, staan de dakdekkers van Werkspot voor je klaar. Het is verstandig om met een vakkundige dakdekker in zee te gaan wanneer je dak lekt. Functioneert een dak namelijk niet langer goed, dan leidt dat al snel tot ongemak. En dat ongemak zie je uiteraard graag snel en vakkundig verholpen. Werkspot-dakdekkers uit Enschede werken je dak keurig af en zorgen ervoor dat het weer lange tijd mee kan, zodat jij er voorlopig geen omkijken meer naar hebt. Werk met een dakdekker uit de regio Enschede, want dan bespaar je Euro’s op de voorrijkosten. Bovendien: Zo’n regionale vakman is hoogstwaarschijnlijk in een mum van tijd ter plekke. Dat lek in de woning wordt dus razendsnel gedicht. En ook als je complete dak gerenoveerd of vervangen moet worden, kan je er vanuit gaan dat een dakdekker uit de regio Enschede dit op korte termijn in orde maakt.

Effectief en efficiënt werken met een dakdekker uit Enschede

Werkspot kiest er bewust voor om alleen met kwalitatieve vakmannen te werken. In ons bestand vind je daarom enkel dakdekkers die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Al deze dakdekkersbedrijven beschikken over de juiste verzekering en velen hebben een branche gerelateerd certificaat op zak. Stuk voor stuk zijn ze in ieder geval goed opgeleid. Ook wanneer ze eenmaal bij ons ingeschreven staan, blijven we de kwaliteit van onze Twentse dakdekkers overigens controleren. Dat doen we via ons reviewsysteem. Hierin kunnen klanten een beoordeling betreffende de dakdekker waarmee zij gewerkt hebben, plaatsen. Worden er negatieve reacties geplaatst? Dan pakken we dit op met de dakspecialist in kwestie. Op deze manier bewaken we de kwaliteit van de via Werkspot uitgevoerde werkzaamheden en kun je er keer op keer op vertrouwen dat onze Enschedese dakdekkers topkwaliteit leveren.

Zet een dakdekker uit Enschede hiervoor in

Of je nou te maken hebt met een kleine lekkage of met een compleet versleten dak, onze vakmannen staan maar wat graag voor je klaar. Ze repareren, renoveren en vervangen indien nodig. Dat doen ze op korte termijn, want een mankement in je dak moet snel verholpen worden. Daarnaast denken onze dakspecialisten graag vooruit; Sluit een servicecontract af met onze dakdekkersbedrijven uit Enschede en een regionale dakspecialist controleert je dak eens in de zoveel tijd. Hierdoor kunnen verstoppingen, beschadigingen en slijtage in een vroeg stadium gerepareerd of misschien zelfs wel voorkomen worden. Dat scheelt je op de lange termijn een heleboel ongemak en waarschijnlijk ook kosten.

Wil je je dak in Enschede via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Enschede, kun je op zoek naar een dakdekker die op jouw wensen aansluit. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Enschede? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakreparatie of -vervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Enschede

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt