Vind dakdekkers in Enschede

Op zoek naar dakdekkers in Enschede? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

4.4

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Enschede, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 35 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Enschede

 • Koop Dakwerken

  Dakspecialist in Enschede

  Beoordeling: 4.4 van 54.4527 reviews

  Mijn naam is Andreas Koop van Koop Dakwerken. Koop Dakwerken is een kleine zelfstandige onderneming die zich al jaren specialiseert in zinkwerken en alle overige dakwerken. Inmiddels al 35 jaar ervaring in dit specialistische vak. Werkzaamheden zijn het aanbrengen van onderhoudsvrije beplating voor gevel boeien, dakkappelen plaatsen, dakgotenmontage en dergelijke toepassingen. Kwaliteit zit bij mij hoog in het vaandel, ik werk met hoogwaardig materiaal en ben in specialist in mijn vak, vandaar dat u garantie ontvangt bij al het geleverde werk. Uiteraard krijgt u naast kwaliteit ook persoonlijk en deskundig advies. Omdat ik een kleine ondernemer ben zit ik laag in de kosten en dit reflecteert in een positieve prijsopgave voor de klant, uiteraard is deze altijd vrijblijvend. Bij voorbaat dank voor het door u in ons gestelde vertrouwen. Andreas Koop

  Laatste review:

  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen -

  Na het plaatsen van de opdracht is er snel contact gelegd en is de oude regenpijp al binnen een paar dagen vervangen. De opdracht is snel en vakkundig uitgevoerd en voor een prima prijs. Ik ben zeer tevreden over deze vakman en zou in de toekomst zo weer beroep op dit bedrijf doen.
 • Bouwmontage Van Wengel

  Dakspecialist in Enschede

  Beoordeling: 4.2 van 54.2531 reviews

  Welkom bij Bouwmontage van Wengel 'Bouwen en verbouwen is een zaak van vertrouwen' Dat beseffen we terdege bij Bouwmontage van Wengel. Bouwen begint met het leggen van een stevig fundament, zowel letterlijk als figuurlijk. Daar staan we voor bij Bouwmontage van Wengel. Betrouwbaar zijn is ons devies en klantgericht werken een vanzelfsprekendheid. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van kunststofkozijnen, deuren en schuifpuien daarnaast voeren wij diverse timmer- en montagewerkzaamheden uit. Ook voor beheer en onderhoud bent u bij Bouwmontage van Wengel aan het juiste adres. Mocht u vragen hebben, dan vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Bouwmontage van Wengel

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Afspraak gemaakt, wezen kijken, offerte gekregen en getekend. 3 maanden later nog niks gehoord. Vandaag gebeld, wordt ik geblokkeerd.
 • T&D Techniek & Dienstverlening V.O.F.

  Dakspecialist in Enschede

  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review

  T&D is een jonge bedrijf Ben een tijdje terug voor met zelf begonnen naar 18 jaar voor een baas te werken Wij bieden alles aan wat dakwerk betreft van onderhoud tot lekkages Wij bieden 10 jaar garantie op onze producten We werken veel in de omgeving Overijssel maar alles daar buiten is ook geen probleem Wij staan voor vakwerk

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Ik ging uit van reparatie van de goot maar volgens deze vakman was het niet nodig. Hij wilde dan ook geen onnodige ingrepen doen. Dat siert hem. Hij heeft vervolgens alle goten goed schoon gemaakt en daar kwam heel wat uit. Ik kan niet beoordelen of de lekkages nu verleden tijd zijn. Daarvoor moet het eerst flink regenen. Het schoonmaken van met name de kilogoten was sowieso nodig en dat heeft hij grondig gedaan. Ook een prima vent om bij je aan het werk te hebben.
 • CP dakwerken

  Dakspecialist in Enschede

  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review

  CP Dakwerken is thuis in alle soorten dakbedekking met ruim 22 jaar ervaring.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Zeer nette man. Levert kwalitatief goed werk af. Denkt goed mee. 2 harde werkers.
 • Aannemingsbedrijf R. van der Linde

  Dakspecialist in Enschede

  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews

  Wij zijn een aannemers bedrijf gespecaliseerd in het verbouwen en onderhouden en renoveren en andere bijkomende bouwkundige aanpassingen aan uw woning en bedrijfspand. Bouwen in Enschede doet u met Aannemer R. van der Linde uit Twente. Kwaliteit door oog voor detail, gevoel voor finesse en aandacht voor de wensen van de opdrachtgever. Of het nu gaat om een woonhuis, garage, dakkapel, kantoor, uitbouw of verbouwingen. En of het nu nieuwbouw, verbouw, onderhoud of renovatie betreft. Tevens bedrijfsgebouwen bouwen en herinrichten van de bedrijfsruimtes waar nodig. Ook realiseren wij de benodigde dakwerken en dak-opbouwen en bijkomende timmerwerken. Uiteraard werken wij met erkende Installatiebedrijven. Duidelijkheid en communicatie. Kwaliteit begint al ver voor de eerste steen gelegd wordt. Onze aanpak is gebaseerd op duidelijkheid. Met de opdrachtgever maken we concrete afspraken . Zo weet iedereen waar hij aan toe is en ontstaan er gaandeweg of achteraf geen misverstanden. Aannemersbedrijf R. van der Linde telt gemiddeld 2-3 medewerkers. Directe korte lijnen snel en direct kunnen communiceren. Met u als opdrachtgever, met de eigen mensen, met eventuele onderaannemers. Ook dat is een voorwaarde voor kwaliteit. We hebben al vele jaren ervaring hierin en stellen ons graag ter beschikking om uw bouwplannen ter verwezenlijken. Tevens lid van bouwend Nederland.

  Laatste review:

  Ronald van der Linde komt zijn afspraken altijd goed na geeft een juiste indicatie van de duur van de klus en deze klopt dan ook gewoon. prima vakman waarmee je kunt bouwen. Zeker een aanrader voor de klussen en bouwaanpassingen rondom en in je huis. Heeft ons wederom niet teleurgesteld.
 • Schoonmaak- en Onderhoudsbedrijf KVB

  Dakspecialist in Enschede

  Beoordeling: 4.7 van 54.75180 reviews

  Welkom op de profielpagina van Schoonmaak en Onderhoudsbedrijf KVB, Mijn naam is Kees Verbeucken. Ik ben geboren in 1975 en ben in 2014 mijn bedrijf "schoonmaak- en onderhoudsbedrijf KVB" gestart. Mijn opleiding heb ik gevolgd -en succesvol afgerond- aan de KTS (Katholieke Technische School) te Breda. Na mijn opleiding heb ik een aantal jaar gewerkt bij een dakdekkersbedrijf in Duitsland. Na voor een bedrijf te hebben gewerkt, run ik nu met veel plezier mijn eigen bedrijf. Ik ben gespecialiseerd in het opsporen en repareren van lekkage's aan hellende en platte daken. De werkzaamheden die ik uitvoer, variëren van kleine tot grote klussen zoals: -Dakgootreiniging -repareren of plaatsen van dakgoten -schoorsteenreparatie -timmerwerken -reiniging van terrassen of oprijlanen,(maar ook dakpannen en gevels kunnen vakkundig gereinigd worden) -bitumineuze dakbedekking (dakkapel, garage, etc.) -vastzetten van vorstpannen (nok) of gevelpannen. Ik werk met duurzame en kwalitatief hoogwaardige producten, zodat ik 10 jaar garantie kan geven. Ik ben zeer gemotiveerd en ga graag bij u aan de slag! Mvg, Kees Verbeucken Schoonmaak en Onderhoudsbedrijf KVB

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Kees is een plezierige man. Reageert snel op berichten en de klus was snel in te passen. Betrouwbaar persoon en werk is netjes afgeleverd tegen een nette prijs. Aanrader.
 • Van der Weide Dakwerken

  Dakspecialist in Enschede

  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews

  Mijn naam is Gerrit van der Weide, ik heb ruim 15 jaar ervaring als dakspecialist. Bij mijn bedrijf Van der Weide Dakwerken kunt u terecht voor bitumen dakbedekking, EPDM dakbedekking, kunststof dakbedekking, dakgoten, zinkwerken, boeibeplating en dakshingles. Tevens kunt u bij ons terecht voor reparaties en lekkages. Door onze jarenlange ervaring garanderen we dat we altijd goed werk afleveren met als resultaat een jarenlang onderhoudsvrij en probleemloos dak. Om een juiste inschatting te maken van het benodigde dakwerk, komen we graag bij u langs om uw dak te inspecteren en uw wensen door te nemen. Na afloop van ons bezoek kunt u op korte termijn een passende offerte verwachten. Van der Weide Dakwerken staat voor kwaliteit en geeft daarom ook 10 jaar garantie.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Gerrit levert goed werk, is prettig in de omgang en is van nature behulpzaam. We hebben een verdeling gemaakt in het werk wat we zelf konden en waarvoor we Gerrit nodig hadden. Hij leverde het materiaal aan en gaf een duidelijke uitleg hoe we het konden aanbrengen. De deklaag is er door Gerrit goed en zorgvuldig op gebrand. Voor een volgende klus is Gerrit weer uitgenodigd!
 • Mensink Dakwerken

  Dakspecialist in Enschede

  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews

  Mensink dakwerken is een jong enthousiast bedrijf met 15 jaar werk ervaring in alle soorten platte en helende daken. Denk hierbij aan pvc, bitumen, epdm daken, maar ook sedum en energie zuinige daken worden door ons aangebracht. Ook voor dakgoten,boeien, onderhoud en inspectie, bent u bij ons op het juiste adres. Onze Klant kan van ons een goede dienst verwachten en tevens een stukje vakwerk of goed advies. Wij leveren absolute kwaliteit en daarom tevens ook 10 jaar garantie. Perfecte service en goede afspraken voor een klus staan bij ons hoog aangeschreven. Voor advies of informatie kunt u altijd contact opnemen via de Facebook pagina van Mensink dakwerken M.v.g Mensink Dakwerken

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Dhr. Mensink heeft volgens afspraak het dak prima opnieuw gedekt. Communicatie tussendoor verliep soepel via de app. Werk is uitgevoerd voor een nette prijs. Indien ik weer een dakdekker nodig heb bel ik hem!
 • Bouwheer Jansen

  Dakspecialist in Enschede

  Beoordeling: 4.5 van 54.553 reviews

  Ontbreekt u tijd, kennis, ervaring of ziet u eenvoudigweg ontzettend tegen uw bouw/verbouwing op, wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op.

  Laatste review:

  Nieuwbouw volledig huis -

  Kwaliteit, vakmanschap en meedenken!
 • Heupink Bouw en Onderhoud

  Dakspecialist in Enschede

  Beoordeling: 4 van 5456 reviews

  Hallo Mijn naam is Henk Heupink. Sinds januari 2001 ben ik werkzaam als allround zelfstandige in de bouw. Dienstverlening voor zowel particulieren als voor bedrijven Na het afronden van mijn opleiding bouw van de ambachtsschool aan de Boddenkampsingel te Enschede en vervolg opleiding was ik werkzaam voor diverse aannemers in de omgeving van Enschede. Mijn werkzaamheden bestaan uit het realiseren van uit/opbouw, renovatie, reparatie en het maken /renoveren van badkamer en toilet hierbij neem ik dan ook alle werkzaamheden voor mijn rekening ( uitgezonderd van dakbedekking) waardoor de kosten daarvan in de hand gehouden kunnen worden. Ook het plaatsen van dakramen en het vervangen van kozijnen zit in mijn pakket. Verder alle voorkomende werkzaamheden in en rond uw woning/ pand Voor bedrijven werkzaam in de bouw geld de verlegd regeling. Voor ik u een voorstel doe over kosten van een werk wil ik graag altijd eerst persoonlijk contact met de opdrachtgever om zo het werk te bespreken en te bekijken om teleurstellingen en geschillen te voorkomen. Graag kom ik geheel vrijblijvend bij u langs om het werk te bekijken en te bespreken wat u als opdrachtgever wel moet weten is dat vakmannen op deze site betalen wanneer u antwoord op een reactie van de vakman op uw klus. Voor een indruk van mijn werk kijkt u ook eens op mijn facebook pagina: Heupink Bouw en Onderhoud. Op het moment heb ik alleen nog tijd tot 30 december 2018 daarna zit mijn agenda vanaf 7 januari tot de bouwvak vakantie vol Met vriendelijke groet, Henk Heupink

  Laatste review:

  Aanbouw of opbouw plaatsen -

  Onze eerste ervaring is slecht. De heer Heupink heeft via deze site zelf gereageerd. Wij hebben vanuit daar een afspraak met hem gepland. Daar begon het al, de heer Heupink zou om 19.00 uur komen, om 19.30 uur nog niemand. Gebeld met de heer Heupink, hij gaf aan dat de huisnummers maar tot 46 gingen....vreemd verhaal want wij wonen aan een hofje waar je rond kan rijden en aan beide kanten huisnummers hebt. Uiteindelijk is hij toch gekomen. Maten opgenomen voor de aanbouw en voor het opmeten van het dak een nieuwe afspraak gemaakt. Een avond voor de afspraak stuurt de heer Heupink een mail dat hij heeft besloten alleen nog in zee te gaan met bedrijven en niet meer met particuliere klanten. Dat mag uiteraard, maar ik vind het erg zonde van de tijd die wij erin hebben gestoken nadat hij zelf de klus wou aannemen.

Populaire lokale dakspecialisten in Enschede

Informatie over dakdekkers in Enschede

Je kan weer even vooruit met je dak wanneer een dakdekker van Werkspot is langs geweest. De dakdekkers uit Enschede en omgeving waarmee we werken, zijn betrouwbaar, ervaren en vakkundig. Onze mannen weten wat ze doen en houden bij de uitvoering van een klus het lange termijn resultaat in het oog. Besteed een project dus gerust uit aan een Werkspot dakdekker uit Gelderland. Zo’n dakspecialist repareert je dak, verhelpt je lekkage en zorgt er hoe dan ook voor dat je dak weer volledig functioneert.

Een verzameling dakdekkers uit Enschede

Wanneer je dak gerepareerd moet worden of wanneer je woning in Enschede toe is aan een totaal nieuw dak, staan de dakdekkers van Werkspot voor je klaar. Het is verstandig om met een vakkundige dakdekker in zee te gaan wanneer je dak lekt. Functioneert een dak namelijk niet langer goed, dan leidt dat al snel tot ongemak. En dat ongemak zie je uiteraard graag snel en vakkundig verholpen. Werkspot-dakdekkers uit Enschede werken je dak keurig af en zorgen ervoor dat het weer lange tijd mee kan, zodat jij er voorlopig geen omkijken meer naar hebt. Werk met een dakdekker uit de regio Enschede, want dan bespaar je Euro’s op de voorrijkosten. Bovendien: Zo’n regionale vakman is hoogstwaarschijnlijk in een mum van tijd ter plekke. Dat lek in de woning wordt dus razendsnel gedicht. En ook als je complete dak gerenoveerd of vervangen moet worden, kan je er vanuit gaan dat een dakdekker uit de regio Enschede dit op korte termijn in orde maakt.

Effectief en efficiënt werken met een dakdekker uit Enschede

Werkspot kiest er bewust voor om alleen met kwalitatieve vakmannen te werken. In ons bestand vind je daarom enkel dakdekkers die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Al deze dakdekkersbedrijven beschikken over de juiste verzekering en velen hebben een branche gerelateerd certificaat op zak. Stuk voor stuk zijn ze in ieder geval goed opgeleid. Ook wanneer ze eenmaal bij ons ingeschreven staan, blijven we de kwaliteit van onze Twentse dakdekkers overigens controleren. Dat doen we via ons reviewsysteem. Hierin kunnen klanten een beoordeling betreffende de dakdekker waarmee zij gewerkt hebben, plaatsen. Worden er negatieve reacties geplaatst? Dan pakken we dit op met de dakspecialist in kwestie. Op deze manier bewaken we de kwaliteit van de via Werkspot uitgevoerde werkzaamheden en kun je er keer op keer op vertrouwen dat onze Enschedese dakdekkers topkwaliteit leveren.

Zet een dakdekker uit Enschede hiervoor in

Of je nou te maken hebt met een kleine lekkage of met een compleet versleten dak, onze vakmannen staan maar wat graag voor je klaar. Ze repareren, renoveren en vervangen indien nodig. Dat doen ze op korte termijn, want een mankement in je dak moet snel verholpen worden. Daarnaast denken onze dakspecialisten graag vooruit; Sluit een servicecontract af met onze dakdekkersbedrijven uit Enschede en een regionale dakspecialist controleert je dak eens in de zoveel tijd. Hierdoor kunnen verstoppingen, beschadigingen en slijtage in een vroeg stadium gerepareerd of misschien zelfs wel voorkomen worden. Dat scheelt je op de lange termijn een heleboel ongemak en waarschijnlijk ook kosten.

Wil je je dak in Enschede via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Enschede, kun je op zoek naar een dakdekker die op jouw wensen aansluit. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Enschede? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakreparatie of -vervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Enschede

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur