Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind dakdekkers in Enschede

Op zoek naar dakdekkers in Enschede? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Dakspecialist

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Enschede

 • Koop Dakwerken

  Dakspecialist in Enschede

  Beoordeling: 4.4 van 54.4523 reviews

  Mijn naam is Andreas Koop van Koop Dakwerken. Koop Dakwerken is een kleine zelfstandige onderneming die zich al jaren specialiseert in zinkwerken en alle overige dakwerken. Inmiddels al 35 jaar ervaring in dit specialistische vak. Werkzaamheden zijn het aanbrengen van onderhoudsvrije beplating voor gevel boeien, dakkappelen plaatsen, dakgotenmontage en dergelijke toepassingen. Kwaliteit zit bij mij hoog in het vaandel, ik werk met hoogwaardig materiaal en ben in specialist in mijn vak, vandaar dat u garantie ontvangt bij al het geleverde werk. Uiteraard krijgt u naast kwaliteit ook persoonlijk en deskundig advies. Omdat ik een kleine ondernemer ben zit ik laag in de kosten en dit reflecteert in een positieve prijsopgave voor de klant, uiteraard is deze altijd vrijblijvend. Bij voorbaat dank voor het door u in ons gestelde vertrouwen. Andreas Koop

  Laatste review:

  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen -

  De klus is netjes en snel uitgevoerd.
 • Van Der Jest Dakbedekkingen

  Dakspecialist in Enschede

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Wij van Van Der Jest Dakbedekkingen staan voor 100 procent waterdichtheid garantie. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende daken, *Bitumineuze daken *Kunstof daken *Epdm daken *sedumdaken *Dakgoten *Zinkwerk * 10 jaar garantie Ook voor lekkages staan wij 24/7 voor u klaar Met vriendelijke groet, Van der jest dakbedekkingen

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Duidelijk, eerlijk, komt afspraken na. Denkt mee en zorgt dat alles netjes achter blijft. Nog niet helemaal klaar, maar tot nu toe meer dan tevreden!
 • CP dakwerken

  Dakspecialist in Enschede

  Nieuw op Werkspot

  CP Dakwerken is thuis in alle soorten dakbedekking met ruim 22 jaar ervaring.

 • T. Gervink Bouw en Timmerwerken

  Dakspecialist in Enschede

  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews

  Denkt u aan een verbouwing en zoekt u een geschikt bouwbedrijf? Bouw- en Timmerbedrijf T. Gervink heeft jarenlange ervaring met onderhoud en renovaties. Zowel verbouwingen binnenshuis als renovaties aan buitengebouwen voeren we uit. Knap bijvoorbeeld de oude schuur op, zodat deze een heerlijk buitenhuis of volwaardige garage wordt. Of pak de zolder aan en maak van de rommelruimte een prachtige slaapkamer. Onderhoud Laten er tegeltjes los in de badkamer, of zijn uw houten kozijnen beschadigd? Regelmatig en preventief onderhoud zorgt ervoor dat uw woning in goede staat blijft. Tevens voorkomt u zo dure vervangingen. Wilt u beginnende beschadigingen snel laten aanpakken? Neem dan contact op met Bouwbedrijf T. Gervink uit Borne, vlakbij Hengelo. Renovatie Wilt u uw keuken volledig vernieuwen, zijn de kozijnen aan vervanging toe of wilt u de dakbedekking laten vernieuwen? Het zijn aanpassingen die uw huis gelijk een stuk comfortabeler maken. Daarnaast is renoveren een slimme investering: dankzij verbeterde isolatie en modernisering van de voorzieningen wordt uw woning meer waard.

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Zeer netjes voor een mooie prijs een dakraam laten plaatsen op zolder.
 • Aannemingsbedrijf R. van der Linde

  Dakspecialist in Enschede

  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews

  Wij zijn een aannemers bedrijf gespecaliseerd in het verbouwen en onderhouden en renoveren en andere bijkomende bouwkundige aanpassingen aan uw woning en bedrijfspand. Bouwen in Enschede doet u met Aannemer R. van der Linde uit Twente. Kwaliteit door oog voor detail, gevoel voor finesse en aandacht voor de wensen van de opdrachtgever. Of het nu gaat om een woonhuis, garage, dakkapel, kantoor, uitbouw of verbouwingen. En of het nu nieuwbouw, verbouw, onderhoud of renovatie betreft. Tevens bedrijfsgebouwen bouwen en herinrichten van de bedrijfsruimtes waar nodig. Ook realiseren wij de benodigde dakwerken en dak-opbouwen en bijkomende timmerwerken. Uiteraard werken wij met erkende Installatiebedrijven. Duidelijkheid en communicatie. Kwaliteit begint al ver voor de eerste steen gelegd wordt. Onze aanpak is gebaseerd op duidelijkheid. Met de opdrachtgever maken we concrete afspraken . Zo weet iedereen waar hij aan toe is en ontstaan er gaandeweg of achteraf geen misverstanden. Aannemersbedrijf R. van der Linde telt gemiddeld 2-3 medewerkers. Directe korte lijnen snel en direct kunnen communiceren. Met u als opdrachtgever, met de eigen mensen, met eventuele onderaannemers. Ook dat is een voorwaarde voor kwaliteit. We hebben al vele jaren ervaring hierin en stellen ons graag ter beschikking om uw bouwplannen ter verwezenlijken. Tevens lid van bouwend Nederland.

  Laatste review:

  Ronald van der Linde komt zijn afspraken altijd goed na geeft een juiste indicatie van de duur van de klus en deze klopt dan ook gewoon. prima vakman waarmee je kunt bouwen. Zeker een aanrader voor de klussen en bouwaanpassingen rondom en in je huis. Heeft ons wederom niet teleurgesteld.
 • Dakbedekking en Onderhoud Doetinchem

  Dakspecialist in Enschede

  Beoordeling: 4.9 van 54.9547 reviews

  Dakbedekking en Onderhoud Doetinchem

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Ilyes is zeer vakkundig en legde goed uit wat het probleem was. Fijn dat het snel opgelost kon worden. Ook snelle communicatie.
 • Van der Weide Dakwerken

  Dakspecialist in Enschede

  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews

  Mijn naam is Gerrit van der Weide, ik heb ruim 15 jaar ervaring als dakspecialist. Bij mijn bedrijf Van der Weide Dakwerken kunt u terecht voor bitumen dakbedekking, EPDM dakbedekking, kunststof dakbedekking, dakgoten, zinkwerken, boeibeplating en dakshingles. Tevens kunt u bij ons terecht voor reparaties en lekkages. Door onze jarenlange ervaring garanderen we dat we altijd goed werk afleveren met als resultaat een jarenlang onderhoudsvrij en probleemloos dak. Om een juiste inschatting te maken van het benodigde dakwerk, komen we graag bij u langs om uw dak te inspecteren en uw wensen door te nemen. Na afloop van ons bezoek kunt u op korte termijn een passende offerte verwachten. Van der Weide Dakwerken staat voor kwaliteit en geeft daarom ook 10 jaar garantie.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Gerrit levert goed werk, is prettig in de omgang en is van nature behulpzaam. We hebben een verdeling gemaakt in het werk wat we zelf konden en waarvoor we Gerrit nodig hadden. Hij leverde het materiaal aan en gaf een duidelijke uitleg hoe we het konden aanbrengen. De deklaag is er door Gerrit goed en zorgvuldig op gebrand. Voor een volgende klus is Gerrit weer uitgenodigd!
 • Mensink Dakwerken

  Dakspecialist in Enschede

  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews

  Mensink dakwerken is een jong enthousiast bedrijf met 15 jaar werk ervaring in alle soorten platte en helende daken. Denk hierbij aan pvc, bitumen, epdm daken, maar ook sedum en energie zuinige daken worden door ons aangebracht. Ook voor dakgoten,boeien, onderhoud en inspectie, bent u bij ons op het juiste adres. Onze Klant kan van ons een goede dienst verwachten en tevens een stukje vakwerk of goed advies. Wij leveren absolute kwaliteit en daarom tevens ook 10 jaar garantie. Perfecte service en goede afspraken voor een klus staan bij ons hoog aangeschreven. Voor advies of informatie kunt u altijd contact opnemen via de Facebook pagina van Mensink dakwerken M.v.g Mensink Dakwerken

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Dhr. Mensink heeft volgens afspraak het dak prima opnieuw gedekt. Communicatie tussendoor verliep soepel via de app. Werk is uitgevoerd voor een nette prijs. Indien ik weer een dakdekker nodig heb bel ik hem!
 • Bouwmontage Van Wengel

  Dakspecialist in Enschede

  Beoordeling: 4.3 van 54.3517 reviews

  Bouwmontage Van Wengel Met ruime kennis en ervaring als timmerman (25 jaar) en gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van kunststofkozijnen, aanbouwen, gevelbekleding, timmerwerkzaamheden, boeibekleding en de daarbij behorende bouwwerkzaamheden. Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Indien u geïnteresseerd bent, dan kom ik graag vrijblijvend bij u langs om de situatie en uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groet, Bouwmontage Van Wengel

  Laatste review:

  Raamkozijnen plaatsen of vervangen -

  (nov 2019) 7 raamkozijnen vervangen, kantel-kiep incl. horren. Fijn in communicatie, mogelijkheden zijn voorafgaand uitgebreid besproken. Het uiteindelijke resultaat voldoet aan de gestelde wensen en eisen. Voor een volgende klus nemen wij zeker weer contact op met van Wengel.
 • Bouwheer Jansen

  Dakspecialist in Enschede

  Beoordeling: 4.5 van 54.553 reviews

  Ontbreekt u tijd, kennis, ervaring of ziet u eenvoudigweg ontzettend tegen uw bouw/verbouwing op, wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op.

  Laatste review:

  Nieuwbouw volledig huis -

  Kwaliteit, vakmanschap en meedenken!

Populaire lokale dakspecialisten in Enschede

Informatie over dakdekkers in Enschede

Een verzameling dakdekkers uit Enschede

Wanneer je dak gerepareerd moet worden of wanneer je woning in Enschede toe is aan een totaal nieuw dak, staan de dakdekkers van Werkspot voor je klaar. Het is verstandig om met een vakkundige dakdekker in zee te gaan wanneer je dak lekt. Functioneert een dak namelijk niet langer goed, dan leidt dat al snel tot ongemak. En dat ongemak zie je uiteraard graag snel en vakkundig verholpen. Werkspot-dakdekkers uit Enschede werken je dak keurig af en zorgen ervoor dat het weer lange tijd mee kan, zodat jij er voorlopig geen omkijken meer naar hebt. Werk met een dakdekker uit de regio Enschede, want dan bespaar je Euro’s op de voorrijkosten. Bovendien: Zo’n regionale vakman is hoogstwaarschijnlijk in een mum van tijd ter plekke. Dat lek in de woning wordt dus razendsnel gedicht. En ook als je complete dak gerenoveerd of vervangen moet worden, kan je er vanuit gaan dat een dakdekker uit de regio Enschede dit op korte termijn in orde maakt.

Effectief en efficiënt werken met een dakdekker uit Enschede

Werkspot kiest er bewust voor om alleen met kwalitatieve vakmannen te werken. In ons bestand vind je daarom enkel dakdekkers die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Al deze dakdekkersbedrijven beschikken over de juiste verzekering en velen hebben een branche gerelateerd certificaat op zak. Stuk voor stuk zijn ze in ieder geval goed opgeleid. Ook wanneer ze eenmaal bij ons ingeschreven staan, blijven we de kwaliteit van onze Twentse dakdekkers overigens controleren. Dat doen we via ons reviewsysteem. Hierin kunnen klanten een beoordeling betreffende de dakdekker waarmee zij gewerkt hebben, plaatsen. Worden er negatieve reacties geplaatst? Dan pakken we dit op met de dakspecialist in kwestie. Op deze manier bewaken we de kwaliteit van de via Werkspot uitgevoerde werkzaamheden en kun je er keer op keer op vertrouwen dat onze Enschedese dakdekkers topkwaliteit leveren.

Zet een dakdekker uit Enschede hiervoor in

Of je nou te maken hebt met een kleine lekkage of met een compleet versleten dak, onze vakmannen staan maar wat graag voor je klaar. Ze repareren, renoveren en vervangen indien nodig. Dat doen ze op korte termijn, want een mankement in je dak moet snel verholpen worden. Daarnaast denken onze dakspecialisten graag vooruit; Sluit een servicecontract af met onze dakdekkersbedrijven uit Enschede en een regionale dakspecialist controleert je dak eens in de zoveel tijd. Hierdoor kunnen verstoppingen, beschadigingen en slijtage in een vroeg stadium gerepareerd of misschien zelfs wel voorkomen worden. Dat scheelt je op de lange termijn een heleboel ongemak en waarschijnlijk ook kosten.

Wil je je dak in Enschede via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende dakdekkersbedrijven in Enschede, kun je op zoek naar een dakdekker die op jouw wensen aansluit. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele dakdekker in Enschede? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een dakreparatie of -vervanging. Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Enschede

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur