Vind glaszetters in Enschede

Op zoek naar glaszetters in Enschede? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Enschede

 • MO-E.S. Montage en Schilderwerk

  Glaszetter in Enschede

  Beoordeling: 5 van 55516 reviews

  MO-E.S MONTAGE GLAS EN SCHILDERWERKEN

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Zeer goede ervaringen, vakkundig en netjes werk geleverd. Echt een aanrader!
 • M. Westra Schilderwerken

  Glaszetter in Enschede

  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews

  Allround schildersbedrijf (incl. glaszetten) voor de regio Twente. Tot 2016 ben ik (Martijn Westra) altijd in dienst geweest van grotere schildersbedrijven in de regio, met ingang van 2016 werk ik zelfstandig, uiteraard met alle juiste papieren en diploma's. Voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden geef ik advies (ook kleuradvies indien gewenst) en stel ik naar aanleiding van een persoonlijke kennismaking een passende offerte op.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  De heren hebben mijn woning voorzien van 10 nieuwe ruiten in zowel serre als dakkapel. Kwam op de afgesproken tijd en hebben zo op het eerste gezicht prima werk geleverd tegen een zeer schappelijke prijs.
 • Onafhankelijk Isolatie Advies

  Glaszetter in Enschede

  Nog geen reviews

  Onafhankelijk Isolatie Advies is een platform van bouwkundig adviseurs met als specialisme na-isolatie. Door de ruim 40 jaar ervaring in de na-isolatie branche en de uitstekende contacten binnen de isolatiewereld vinden onze adviseurs van Onafhankelijk Isolatie Advies het de de kunst kennis en kunde om te zetten naar adviezen waarin de wensen van de klant en de mogelijkheden van de woning centraal staan. Doordat wij met diverse met zorg geselecteerde uitvoeringspartners werken kunnen wij vrijwel alle mogelijkheden voor woningisolatie aanbieden. Hierdoor zijn wij niet product gestuurd maar kunnen wij kijken welk oplossing het beste is voor uw woning. Op deze manier krijgt u een echt objectief maatwerk advies. Naast de standaard oplossingen hebben wij ons gespecialiseerd in het bereikbaar maken en uitdiepen van kruipruimtes die te laag zijn om kwalitatief goede isolatie in aan te kunnen brengen. Ook bieden wij de mogelijkheden om na-isolatie in spouwmuren welke aangebracht is in de jaren 70& 80 te verwijderen. Dit allemaal tegen scherpe tarieven!

 • Dijs Wandafwerking & Schilderwerk

  Glaszetter in Enschede

  Beoordeling: 5 van 5555 reviews

  - buitenschilderwerk - binnenschilderwerk - wandafwerking No-nonsens. Afspraak is afspraak. Duidelijk. Helder.

  Laatste review:

  Michiel levert keurig werk, geeft vooraf een duidelijke prijsopgave, communiceert duidelijk en houdt zich ook aan de afspraken. Wij zullen hem zeker weer laten komen voor eventuele volgende schilderklussen.
 • Bouwbedrijf BKS

  Glaszetter in Enschede

  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews

  EENVOUDIG GEVAREN UITSLUITEN Een veilig gevoel heeft vooral ook te maken met de zekerheid van goed beschermd te zijn - tegen wind en weer - maar ook tegen inbrekers. De onzichtbare maar zeer effectieve Schüco-systemen zorgen voor die veiligheid. Uiteindelijk mag een verbeterde inbraakbeveiliging niet leiden tot minder esthetiek. Zo bieden aluminium Schüco-ramen met niet zichtbaar ingebouwd beslag "AvanTec SimplySmart" een hoge standaardbescherming die met behulp van extra veiligheidsvergrendelingen tot weerstandsklasse 3 (RC3) verhoogd kan worden. Afsluitbare grepen in het harmonische Schüco-greepdesign en een comfortabele sluitcontrole met signaleringsfunctie voor het sluiten van ramen bij het verlaten van het huis maken het aanbod compleet.

  Laatste review:

  Bij ons was het tijd om aan ons dakkapel te gaan denken, een en ander zat los en we hadden het idee dat zelfs de bedekking kapot aan het gaan was. We zagen heel erg op tegen de kosten van het plaatsten van een nieuw dakkapel. De mannen zijn toen langsgekomen en hebben mijn probleem aangehoord. Ze raadden mij aan om geen niet dakkapel te plaatsen, maar het kiezen voor het renoveren van het dakkapel. Behalve dat dit aanzienlijk scheelde in de kosten, voelt het toch weer fijn dat ik met de werkzaamheden minstens 10 jaar vooruit kan! Bedankt hiervoor en tot de volgende keer.
 • Schildersbedrijf Enschede

  Glaszetter in Enschede

  Beoordeling: 4.6 van 54.6511 reviews

  voor al uw schilderwerk behang en glas werkzaamheden

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Prima en snel uitgevoerd.
 • Oost West Bouw B.V.

  Glaszetter in Enschede

  Beoordeling: 4.1 van 54.1511 reviews

  Oost West Bouw is door een aantal ondernemers opgericht om particulieren te voorzien van een zorgeloos en flexibel (af)bouwproject. Wij zijn van mening dat u net wat meer mag verwachten van een bouw- en klussenbedrijf. Wij hebben door onze jarenlange kennis en ervaring in de bouw ons gespecialiseerd in hoe wij klanten tijdens de bouwperiode kunnen ontzorgen. Wij zijn in staat om met ons bouwteam snel en vakkundig iedere klus te klaren, waarbij we niet schromen met alternatieve voorstellen te komen om de projectdoelstellingen te bewaken óf om u kostenbesparingen op te leveren. Om snel en adequaat in te kunnen springen op de specifieke wensen van onze klanten beschikken we over een modern uitgeruste werkplaats. Het juiste personeel is een belangrijke factor bij renovatie en restauratie en het stelt ons in staat snel te reageren bij onderhoud en kleine bouwklussen. Verbouwen is al complex genoeg, en tegenwoordig is het lastig om een betaalbare vakman te vinden. Wekenlang wachten op een offerte of niet teruggebeld worden? Wij van Oost West Bouw snappen dat het beter én anders kan, u wilt hierin ontzorgt worden. Wij zijn er voor het complete plaatje waarin u niet alleen vakwerk mag verwachten maar ook een stapje extra, tijdens de bouw, maar ook meteen een oplevering waar u vrolijk van wordt. U wilt namelijk direct kunnen genieten van het eindresultaat. Het volgende mag u nog meer van ons verwachten: √ Binnen 7 werkdagen zijn we bij u voor een kennismaking. √ De eindschoonmaak is bij een oplevering inbegrepen. √ Voor alle kleine en grote klussen in/om uw huis. √ Alle expertise in huis, van metselaar tot elektricien en van hovenier tot timmerman. √ Na opdracht beginnen we binnen 30 werkdagen aan de klus. √ Vakwerk voor het complete plaatje van verbouw of renovatie. √ We werken flexibel en zijn ook s `avonds en in het weekend beschikbaar indien gewenst. √ Iedere klant heeft een eigen vast contactpersoon √ Einddatum van uw klus staat vast. U kiest voor Oost West Bouw B.V. wanneer het gaat om vakmanschap. Onze bouwkundige werkzaamheden worden met uiterste precisie en kwaliteit vervaardigd en staan garant voor veel woonplezier.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Wij zijn super tevreden met onze badkamer. Strak werk geleverd, binnen de afgesproken tijd klaar. Wij raden Oost West Bouw zeker aan.
 • Glasservice de Groot

  Glaszetter in Enschede

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Mijn naam is Michel de Groot en ik ben eigenaar van het bedrijf Glasservice de Groot. Glasservice de Groot is een flexibel en veelzijdig bedrijf. Glasservice de groot heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het zetten van vele soorten glas. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Isolatie glas plaatsen en leveren - Glas vervangen Wij geven garantie op ons werk. De garantie kan verschillen per opdracht. Dit wordt van tevoren goed afgesproken in overleg met de klant en Glasservice de Groot over de voorwaarden. Met vriendelijke groet, Glasservice de Groot, Michel de Groot

  Laatste review:

  In één woord TOP BEDRIJF!
 • Kleinbouw Twente B.V.

  Glaszetter in Enschede

  Beoordeling: 4.4 van 54.456 reviews

  Kleinbouw Twente is gespecialiseerd in verbouw, renovatie en onderhoudswerkzaamheden binnen en buitenshuis. Jaren ervaring leert ons perfect in te spelen op de wensen en ideeën van onze klanten. Daarnaast hebben wij goede relaties opgebouwd met diverse leveranciers zodat u kunt rekenen op de beste prijs- kwaliteit verhouding. Buiten het verbouwen, renoveren en onderhouden van uw huis, leveren wij ook maatwerk voor bijvoorbeeld uw tuin. Neem gerust contact met ons op via Werkspot voor een offerte op maat.

  Laatste review:

  Raamkozijnen plaatsen of vervangen -

  Keurig
 • Jaos Onderhoud Enschede

  Glaszetter in Enschede

  Beoordeling: 4.5 van 54.5528 reviews

  Wij zijn een bedrijf die in alle onderhoud voorziet, voor alles in, aan, op en rondom het huis. We onderhouden alles op een vastgestelde planning die samen met U word ingepland. Ook het groenonderhoud word degelijk en tijdig uitgevoerd voor een nette aangezicht van uw tuin rondom uw woning. Wij doe ook allerlei aanpassingen aan de woning denk aan bv. wanden plaatsen, deuren afhangen, schilderwerken, plaatsen van keukens, dus allerlei werkzaamheden die er kunnen voorkomen bij de woning. Ook het aanleggen van Wifi en netwerkbekabeling en Camera systemen behoort tot tot onze werkzaamheden. Wij zijn ook bereikbaar in de weekenden en op feestdagen mocht er zich dan een calamiteit voordoen proberen we dit uiteraard ook dan op te lossen. Informeer naar de mogelijkheden.

  Laatste review:

  Diverse kleine klussen -

  Verschillende klussen die uitgevoerd moesten worden, inclusief elektra en schilderwerk. Alles netjes uitgevoerd en overlegd, voor een zeer nette prijs. Denkt goed mee en komt met eventuele andere oplossingen om ook wat te besparen waar mogelijk.

Populaire lokale glaszetters in Enschede

Andere vakmensen in Enschede

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur