Vind glaszetters in Enschede

Op zoek naar glaszetters in Enschede? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Enschede

 • Hankamp Multidiensten
  Hankamp Multidiensten
  Beoordeling: 4.7 van 54.7556 reviews
  Glaszetter in Enschede

  Hallo, mijn naam is Gert Hankamp van Hankamp Multidiensten. ik kan u helpen bij diverse werkzaamheden zoals: Timmeren. Glaszetten , en metselwerk ,Tegelwerk, diverse Kit werkzaamheden en Sloten vervangen ,Veiligheidsbeslag monteren, 3 puntsluitingen monteren, Kunststof Kozijnen plaatsen en of leveren enz. Graag ben ik u van dienst bij de diverse werkzaamheden. Neem gerust contact op en vraag vrijblijvend na de mogelijkheden. dit kan via mail of bel/whatsapp Met Vriendelijke Groet Gert Hankamp Hankamp multidiensten Kijk op mijn Facebook( hankamp multidiensten) voor contact en meer info of foto's

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Dubbelglas geplaatst, kwam snel langs voor inmeten en zou eind februari geplaatst worden, echter was het half januari al binnen en werd het vervroegd geplaatst. Netjes werk geleverd voor een goede prijs ! Zou hem zo weer vragen voor andere klussen.
 • Bouwmontage Van Wengel
  Bouwmontage Van Wengel
  Beoordeling: 4 van 54545 reviews
  Glaszetter in Enschede

  Welkom bij Bouwmontage van Wengel 'Bouwen en verbouwen is een zaak van vertrouwen' Dat beseffen we terdege bij Bouwmontage van Wengel. Bouwen begint met het leggen van een stevig fundament, zowel letterlijk als figuurlijk. Daar staan we voor bij Bouwmontage van Wengel. Betrouwbaar zijn is ons devies en klantgericht werken een vanzelfsprekendheid. Wij zijn gespecialiseerd in diverse timmer- en montagewerkzaamheden op onze website vindt u alle werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Ook voor beheer en onderhoud bent u bij Bouwmontage van Wengel aan het juiste adres. Mocht u vragen hebben, dan vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Bouwmontage van Wengel

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Goede communicatie. Werk is goed opgeleverd. Isolatie is goed aangebracht. Dik voor elkaar!
 • Oost West Bouw B.V.
  Oost West Bouw B.V.
  Beoordeling: 4.1 van 54.1511 reviews
  Glaszetter in Enschede

  Oost West Bouw is door een aantal ondernemers opgericht om particulieren te voorzien van een zorgeloos en flexibel (af)bouwproject. Wij zijn van mening dat u net wat meer mag verwachten van een bouw- en klussenbedrijf. Wij hebben door onze jarenlange kennis en ervaring in de bouw ons gespecialiseerd in hoe wij klanten tijdens de bouwperiode kunnen ontzorgen. Wij zijn in staat om met ons bouwteam snel en vakkundig iedere klus te klaren, waarbij we niet schromen met alternatieve voorstellen te komen om de projectdoelstellingen te bewaken óf om u kostenbesparingen op te leveren. Om snel en adequaat in te kunnen springen op de specifieke wensen van onze klanten beschikken we over een modern uitgeruste werkplaats. Het juiste personeel is een belangrijke factor bij renovatie en restauratie en het stelt ons in staat snel te reageren bij onderhoud en kleine bouwklussen. Verbouwen is al complex genoeg, en tegenwoordig is het lastig om een betaalbare vakman te vinden. Wekenlang wachten op een offerte of niet teruggebeld worden? Wij van Oost West Bouw snappen dat het beter én anders kan, u wilt hierin ontzorgt worden. Wij zijn er voor het complete plaatje waarin u niet alleen vakwerk mag verwachten maar ook een stapje extra, tijdens de bouw, maar ook meteen een oplevering waar u vrolijk van wordt. U wilt namelijk direct kunnen genieten van het eindresultaat. Het volgende mag u nog meer van ons verwachten: √ Binnen 7 werkdagen zijn we bij u voor een kennismaking. √ De eindschoonmaak is bij een oplevering inbegrepen. √ Voor alle kleine en grote klussen in/om uw huis. √ Alle expertise in huis, van metselaar tot elektricien en van hovenier tot timmerman. √ Na opdracht beginnen we binnen 30 werkdagen aan de klus. √ Vakwerk voor het complete plaatje van verbouw of renovatie. √ We werken flexibel en zijn ook s `avonds en in het weekend beschikbaar indien gewenst. √ Iedere klant heeft een eigen vast contactpersoon √ Einddatum van uw klus staat vast. U kiest voor Oost West Bouw B.V. wanneer het gaat om vakmanschap. Onze bouwkundige werkzaamheden worden met uiterste precisie en kwaliteit vervaardigd en staan garant voor veel woonplezier.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Wij zijn super tevreden met onze badkamer. Strak werk geleverd, binnen de afgesproken tijd klaar. Wij raden Oost West Bouw zeker aan.
 • M. Westra Schilderwerken
  M. Westra Schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews
  Glaszetter in Enschede

  Allround schildersbedrijf (incl. glaszetten) voor de regio Twente. Tot 2016 ben ik (Martijn Westra) altijd in dienst geweest van grotere schildersbedrijven in de regio, met ingang van 2016 werk ik zelfstandig, uiteraard met alle juiste papieren en diploma's. Voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden geef ik advies (ook kleuradvies indien gewenst) en stel ik naar aanleiding van een persoonlijke kennismaking een passende offerte op.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  De heren hebben mijn woning voorzien van 10 nieuwe ruiten in zowel serre als dakkapel. Kwam op de afgesproken tijd en hebben zo op het eerste gezicht prima werk geleverd tegen een zeer schappelijke prijs.
 • MO-E.S. Montage en Schilderwerk
  MO-E.S. Montage en Schilderwerk
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Glaszetter in Enschede

  MO-E.S MONTAGE GLAS EN SCHILDERWERKEN

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Nick van MO-E.S. Montage reageerde zeer snel op mijn oproep op Werkspot. Het op afspraak bemeten van de ruiten is ook snel uitgevoerd en het daarbij afstemmen van triple glas en dubbel glas aanbrengen ging soepel. Het was ook fijn dat Nick via de email 3 opties gaf met verschillende prijzen en daarbij transparantie gaf in de kostenposten in de offerte. Na mijn keuze volgde een wachttijd van enkele maanden. Dat ligt aan de lange levertijd van materialen op het moment. Toen het glas geleverd was, volgde al heel snel het glaszetten. Het resultaat is erg goed geworden en ik ben er erg blij mee.
 • Onafhankelijk Isolatie Advies
  Onafhankelijk Isolatie Advies

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Enschede

  Onafhankelijk Isolatie Advies is een platform van bouwkundig adviseurs met als specialisme na-isolatie. Door de ruim 40 jaar ervaring in de na-isolatie branche en de uitstekende contacten binnen de isolatiewereld vinden onze adviseurs van Onafhankelijk Isolatie Advies het de de kunst kennis en kunde om te zetten naar adviezen waarin de wensen van de klant en de mogelijkheden van de woning centraal staan. Doordat wij met diverse met zorg geselecteerde uitvoeringspartners werken kunnen wij vrijwel alle mogelijkheden voor woningisolatie aanbieden. Hierdoor zijn wij niet product gestuurd maar kunnen wij kijken welk oplossing het beste is voor uw woning. Op deze manier krijgt u een echt objectief maatwerk advies. Naast de standaard oplossingen hebben wij ons gespecialiseerd in het bereikbaar maken en uitdiepen van kruipruimtes die te laag zijn om kwalitatief goede isolatie in aan te kunnen brengen. Ook bieden wij de mogelijkheden om na-isolatie in spouwmuren welke aangebracht is in de jaren 70& 80 te verwijderen. Dit allemaal tegen scherpe tarieven!

 • Schildersbedrijf Enschede
  Schildersbedrijf Enschede
  Beoordeling: 4.6 van 54.6511 reviews
  Glaszetter in Enschede

  voor al uw schilderwerk behang en glas werkzaamheden

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Prima en snel uitgevoerd.
 • Glasservice de Groot
  Glasservice de Groot
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Glaszetter in Enschede

  Mijn naam is Michel de Groot en ik ben eigenaar van het bedrijf Glasservice de Groot. Glasservice de Groot is een flexibel en veelzijdig bedrijf. Glasservice de groot heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het zetten van vele soorten glas. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Isolatie glas plaatsen en leveren - Glas vervangen Wij geven garantie op ons werk. De garantie kan verschillen per opdracht. Dit wordt van tevoren goed afgesproken in overleg met de klant en Glasservice de Groot over de voorwaarden. Met vriendelijke groet, Glasservice de Groot, Michel de Groot

  Laatste review:

  Airco installeren of vervangen -

  Alles is in goed overleg gedaan keurige nette en vriendelijke vakmensen.
 • Kleinbouw Twente B.V.
  Kleinbouw Twente B.V.
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Glaszetter in Enschede

  Kleinbouw Twente is gespecialiseerd in verbouw, renovatie en onderhoudswerkzaamheden binnen en buitenshuis. Jaren ervaring leert ons perfect in te spelen op de wensen en ideeën van onze klanten. Daarnaast hebben wij goede relaties opgebouwd met diverse leveranciers zodat u kunt rekenen op de beste prijs- kwaliteit verhouding. Buiten het verbouwen, renoveren en onderhouden van uw huis, leveren wij ook maatwerk voor bijvoorbeeld uw tuin. Neem gerust contact met ons op via Werkspot voor een offerte op maat.

  Laatste review:

  Raamkozijnen plaatsen of vervangen -

  Keurig
 • rkdnrenovatie
  rkdnrenovatie

  Nieuw op Werkspot

  Glaszetter in Enschede

  rkdnrenovatie kan je helpen met je Stukadoor, Aannemer klus in Enschede en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, Geluidsisolatie, Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Sloopwerk algemeen, Stucwerk buiten, Binnenwand plaatsen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Toilet renovatie, Gevel reparatie of behandeling, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden, Gaten boren, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met rkdnrenovatie om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

5

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Enschede, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Enschede

Andere vakmensen in Enschede

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur