Vind stoffeerders in Enschede

Op zoek naar stoffeerders in Enschede? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stoffeerders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stoffeerders in Enschede

 • LTR VLOEREN
  LTR VLOEREN
  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews
  Stoffeerder in Enschede

  LTR VLOEREN kan je helpen met je klus door heel Nederland actief.Zij staan klaar om al je vragen over Traprenovatie en Vloeren leggen of vervangen, Gordijnen (ver)maken, Meubels stofferen, Trappen stofferen te beantwoorden. Neem direct contact op met LTR VLOEREN om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  De trap ziet er netjes uit. Echter hadden de mannen wel wat schade gemaakt op meerdere plekken en zat er overal lijm.
 • MD Laminaat
  MD Laminaat
  Beoordeling: 4.8 van 54.8595 reviews
  Stoffeerder in Enschede

  Een vloer die voelt als thuis. Een nieuwe vloer en gekozen voor laminaat of pvc? MD Laminaat komt uw vloer graag professioneel en vakkundig bij u leggen. Dit doen wij door geheel Nederland. Door vooraf helder met u te communiceren komt u niet voor verrassingen te staan. Afhankelijk van de situatie in uw woning, zoals bijv. de ondergrond, maar ook uw persoonlijke voorkeur, helpen wij u met het kiezen van de juiste vloer. Indien u de vloer wenst af te werken met (plak)plinten en profielen kunnen wij u ook van advies voorzien. Ook bekleden wij trappen met overzettreden en stootborden of met pvc. Montagepartner van onder andere: GAMMA , karwei en Carpetright

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Alweer een jaar geleden inmiddels. Maar ik ben nog steeds zeer tevreden over het geleverde werk. Netjes en correct in de communicatie.
 • Meubelstoffeerderij Boonk
  Meubelstoffeerderij Boonk
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Stoffeerder in Enschede

  Meubelstoffeerderij Boonk is een gerenommeerd ambachtelijk stoffeerbedrijf uit Haaksbergen met 35 jaar ervaring in stofferingen van banken, fauteuils en interieurs van campers en caravans. Persoonlijk contact is dan ook belangrijk om u van goed advies te voorzien in uw keuze van stof / leer voor uw zitmeubel. Wij horen dan ook graag van u om van uw meubel weer iets moois te maken. Meubelstoffeerderij Boonk

  Laatste review:
  Meubels stofferen-
  Super snelle reactie op onze hulpvraag. Communicatie verliep prettig, we wisten van begin tot eind waar we aan toe waren. Alles gaat in overleg. We hebben acht stoelen laten stofferen, absoluut vakwerk! We zijn zeer tevreden.
 • Diyes Woningstoffering
  Diyes Woningstoffering
  Beoordeling: 5 van 55566 reviews
  Stoffeerder in Enschede

  Diyes woningstoffering is een bedrijf gespecialiseerd in het stofferen met tapijt. Ons uitgebreide aanbod bestaat voornamelijk uit geselecteerde hoogwaardige tapijten geschikt voor trappen, overlopen en slaapkamers. Uiteraard hebben wij ook een breed aanbod project-tapijten, carpetten en buitentapijt. Graag komen wij langs op locatie met de tapijt-stalen en geven wij u advies op maat.

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Yusuf van Diyes Woningstoffering heeft ons ontzettend goed geholpen. De nieuw beklede trap ligt er prachtig bij. We zijn ook erg tevreden over het contact met hem. Yusuf is prettig en lekker direct in het contact. Hij reageerde ontzettend snel en zorgvuldig. Ook stuurde hij meteen stalen op en kon (misschien geluk dat het zo liep) al binnen een week bij ons zijn voor de klus. Zelden hebben we zo snel en makkelijk en een vakman geregeld. Bedankt!
 • HS Klus & montage
  HS Klus & montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.9536 reviews
  Stoffeerder in Enschede

  HS Klus&Montage beschikt over ervaren vakmannen, die accuraat hun werk uitvoeren. Wij bieden garantie op al ons uitgevoerde werkzaamheden. Wij zijn pas tevreden als de klant ook tevreden is.

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Snel tijd gemaakt om de klus te inventariseren en ook snel uitgevoerd. Maakt zichzelf beschikbaar op korte termijn om te assisteren met vragen en extras. Heel prettig in omgang — wordt aangeraden!
 • Klussen- en Schoonmaakbedrijf Gabriel
  Klussen- en Schoonmaakbedrijf Gabriel
  Beoordeling: 3.4 van 53.453 reviews
  Stoffeerder in Enschede

  Hoi wij staan klaar voor elke klus schilderwerk stukadoor werk badkamer renovatie uitbouw en nog veel meer klussen wij kunnen binnen twee weken starten met elke plus hebben een team van 11 man die voor u klaar staan

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Ik had een spoedklus en heb met dit bedrijf op korte termijn prima afspraken kunnen maken. Het werk is netjes en volgens afspraak uitgevoerd. Afspraken over de betaling verlopen dwingend en onduidelijk. De aanbetaling is keurig volgens afspraak vóór aanvang van de klus voldaan en de eindfactuur werd verzocht vóór afronding van het werk te voldoen. Dat vind ik onprofessioneel en zeker als er klussen worden uitgevoerd voor bedrijven, is dat geen normale gang van zaken.
 • Mountingpoint
  Mountingpoint
  Beoordeling: 4.8 van 54.8599 reviews
  Stoffeerder in Enschede

  Wij werken als Zzp'ers met ruime ervaring op het gebied van keuken montage, meubel montage, op maat zagen van hout werk, ophangen van gordijnen, jaloezieën, wandmeubels en plafondlampen. Onze werkervaring en betrouwbare dienstverlening is  tot op heden te zien op onze werkspot profiel met reviews van ongeveer 90 klanten die naar tevredenheid is uitgevoerd. Voor tarieven van de montage opdrachten kunt u het beste bericht sturen met een beschrijving wat er precies gedaan moet worden. Wij maken een totaalbedrag inclusief voorrijkosten + de montage bedrag zodat u achteraf niet met onverwachte verrassingen komt te staan. Wij werken ook niet met een uurtarief tijdens de montage bij klanten thuis. Onze prijzen staan vast en daar zullen geen extra kosten bijkomen. Uw goederen zijn bij ons verzekerd tegen eventuele schades die wordt aangebracht door de monteurs. Onze montage dienstverlening is beschikbaar in heel Nederland

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Vlotte, eerlijke en vriendelijke communicatie. Kon volgende dag beginnen en was ter plekke flexibel in werkzaamheden. Zou ik zeker aanbevelen en weer bellen!
 • Jack's Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Enschede

  Jack's klussenbedrijf. Timmerwerkzaamheden en afwerkingen. Altijd in overleg met de klant, werken voor een goed resultaat.

 • Modern Care B.V.
  Modern Care B.V.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stoffeerder in Enschede

  Modern Care is een zorginstelling waarbij wij het onderhoud en klussen in eigen beheer hebben. De technische dienst bestaande uit 3 werknemers met verschillende vakgebieden. Naast onze werkzaamheden binnen de zorginstelling zijn wij ook beschikbaar om werkzaamheden uit te voeren voor u als klant. Bij ons staat duidelijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel, Wij streven naar het beste resultaat voor een toegankelijke prijs.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Komt op tijd, klus goed uitgevoerd. Vriendelijk. Als ik een kleine klus heb zou ik ze zo weer inhuren.
 • Bloemendaal Stukadoors & Afbouwbedrijf
  Bloemendaal Stukadoors & Afbouwbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Stoffeerder in Enschede

  Wij zijn een afbouw bedrijf met verschillende vakmensen in dienst zoals timmermannen stukadoors tegelzetters en loodgieters. ook plaatsen wij op grote schaal kunststof kozijnen en deuren

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Prima werk geleverd. Liep iets uit door wat tegenslagen maar daar werd heel goed mee om gegaan en wij zijn uiteindelijk heel blij met het resultaat.

4.8

Top beoordelingen stoffeerders

Onze stoffeerders in Enschede, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 11 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stoffeerders in Enschede

Andere vakmensen in Enschede

Vind vakmensen bij jou in de buurt