Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Glane

 • oudewesselink totaal renovatie
  oudewesselink totaal renovatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.7535 reviews
  Dakdekker in Glane

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in Delden, dan kan oudewesselink totaal renovatie je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Prima uitgevoerd. Goede vakman.
 • Pro Dak Dakbedekking
  Beoordeling: 4.2 van 54.256 reviews
  Dakdekker in Glane

  Pro Dak Dakbedekking kan je helpen met je Dakdekker klus in Enschede en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met Pro Dak Dakbedekking om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  De lekkage prima verholpen, correcte ondernemer die zich perfect aan gemaakte afspraken houd. Kortom aan te bevelen!
 • Lupo Bouw
  Lupo Bouw
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Dakdekker in Glane

  Sinds kort (wederom) gestart als zelfstandig ondernemer. Zeer bedreven in binnenhuisisolatie; ruim 7 jaar ervaring, all-round klussen 15 jaar ervaring. VCA-VOL

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Keurig werk geleverd. Twee dakramen laten plaatsen. Goede vakman, denkt mee in oplossingen, werkt precies en ruimt alles netjes op.
 • Koop Dakwerken
  Koop Dakwerken
  Beoordeling: 4.3 van 54.3536 reviews
  Dakdekker in Glane

  Mijn naam is Andreas Koop van Koop Dakwerken. Koop Dakwerken is een kleine zelfstandige onderneming die zich al jaren specialiseert in zinkwerken en alle overige dakwerken. Inmiddels al 35 jaar ervaring in dit specialistische vak. Werkzaamheden zijn het aanbrengen van onderhoudsvrije beplating voor gevel boeien, dakkappelen plaatsen, dakgotenmontage en dergelijke toepassingen. Kwaliteit zit bij mij hoog in het vaandel, ik werk met hoogwaardig materiaal en ben in specialist in mijn vak, vandaar dat u garantie ontvangt bij al het geleverde werk. Uiteraard krijgt u naast kwaliteit ook persoonlijk en deskundig advies. Omdat ik een kleine ondernemer ben zit ik laag in de kosten en dit reflecteert in een positieve prijsopgave voor de klant, uiteraard is deze altijd vrijblijvend. Bij voorbaat dank voor het door u in ons gestelde vertrouwen. Andreas Koop

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Prima, echter helaas is de dakgoot niet helemaal juist op de klemmen gemonteerd en zijn de klemmen gespoten en zit de verf op onze voordeur en gevel. Verder prima gedaan voor en prima prijs
 • Tukker Isolatie B.V.
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Dakdekker in Glane

  Wij willen gaan uitbreiden met dak werkzaamheden om dat we daar ook meer als 10 jaar ervaring in hebben

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Heeft interesse en weet waar hij over praat. Heeft een goede oplossing voor de lekkage van mijn dakgoten. De prijs ook prima.
 • Wiren
  Beoordeling: 4.5 van 54.556 reviews
  Dakdekker in Glane

  Wiren kan je helpen met je Aannemer klus in Enschede en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Wiren om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Rene heeft de klus prima uitgevoerd, maar heeft niet conform de offerte een factuur gestuurd. Stuurde een factuur van ruim Euro 400. Heb Euro 250 betaald omdat hij minder dan een uur gewerkt had aan de klus. Rene is hier uiteindelijk meer akkoord gegaan.
 • J&L Blikman Klussenbedrijf
  J&L Blikman Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Dakdekker in Glane

  Heb je een Dakdekker nodig in Enschede of omgeving? J&L Blikman Klussenbedrijf kan je helpen met alle klussen die een Dakdekker voor je kan uitvoeren, zoals Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Ruben van J&L gaf ons(als ENIGE op werkspot)een duidelijke prijsopgaaf voor de gevraagde werkzaamheden en was ook bereid om direct even langs te komen om e.e.a. uit te leggen. Na accoord zeer snel een werkafspraak gemaakt en werkzaamheden prima uitgevoerd. Wel hadden we erg geluk met het mooie weer :) Prima vakman en zeker aanrader! Bedankt Ruben. Groet R en C
 • Ron Hemersma
  Ron Hemersma
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Dakdekker in Glane

  Ron Hemersma kan je helpen met je Dakspecialist klus in Losser en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Dakrenovatie of -vervanging, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud te beantwoorden. Neem direct contact op met Ron Hemersma om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snelle reactie en verstand van zaken. Heeft de lekkage dak snel en kundig gerepareerd. Een aanrader, zeer tevreden.
 • VM Bouwservice
  VM Bouwservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews
  Dakdekker in Glane

  Als je op zoek bent naar een, Kozijnspecialist, Vloerspecialist,Dakdekker, Badkamer specialist in Enschede, dan kan VM Bouwservice je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Rolluik plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  snelle reactie, prima uitvoering
 • Schoonmaakwerk Enschede
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Glane

  Ontdek het toonaangevende schoonmaakbedrijf in Enschede en omgeving op Werkspot! Bij Schoonmaakwerk Enschede staan wij garant voor ongeëvenaarde schoonmaakdiensten die voldoen aan al jouw behoeften. Ons ervaren team van professionals zorgt voor een vlekkeloze leef- en werkomgeving, met aandacht voor detail en gebruik van milieuvriendelijke methoden. Ontvang nu een offerte op maat en ervaar de glans van een schoon huis of kantoor. Jouw tevredenheid is onze prioriteit!"

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Glane, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 86 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Glane

Populaire diensten

Andere vakmensen in Glane

Vind vakmensen bij jou in de buurt