Vind elektriciens in Glane

Op zoek naar elektriciens in Glane? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Glane

 • TouyeElektra
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Elektricien in Glane

  Ik ben Danny, sinds mijn 16e ben ik begonnen met het studeren in de richting Elektrotechniek. Daarnaast heb ik bij verschillen bedrijven gewerkt om mijn theorie toe te passen in het praktijk. Inmiddels heb ik mijn HBO-diploma gehaald in de zelfde richting van Elektrotechniek. Daardoor is mijn praktijkervaring opgegroeid en sinds 2018 ben ik begonnen met het uitvoeren van de werkzaamheden in de buitendienst om klanten te helpen tot een oplossing te komen en om mensen blij te maken.

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  prima werk geleverd geen bijzonderheden netjes mee denkend oplossinggericht tevreden nazorg ook prima snel geholpen en opgelost
 • Klussenbedrijf Martinez
  Klussenbedrijf Martinez
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Elektricien in Glane

  Ben je op zoek naar een Airco Dan kun je in Enschede bij Klussenbedrijf Martinez/ Airco/Clima master terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten. mvg Airco/Clima Master

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Netjes geplaatst,, strak, om mooi af te timmeren.
 • msiso
  msiso
  Beoordeling: 4.9 van 54.9542 reviews
  Elektricien in Glane

  Welkom bij Msiso Voor, een snelle reactie en voor de juiste prijs moet u bij ons zijn. Wij leveren kwaliteit werk! En bovendien hebben we geen negen tot vijf mentaliteit. Uw monteur voor meterkasten, grote installaties, onderhoud van cv,geiser. Kleine installaties zoals wc staand of hangend , verbouwing van uw keuken electrisch en water enz

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Michel heeft ons goed geholpen met het aansluiten van onze laadpaal. Snelle communicatie, duidelijke afspraken en prima werk. Top!
 • Twente Airco Service
  Twente Airco Service
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Elektricien in Glane

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf in Enschede, dan kan Twente Airco Service je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Airco installeren of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Rasmijn Elektrotechniek
  Rasmijn Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Elektricien in Glane

  🔌 Rasmijn Elektrotechniek: Uw Elektro & Data-specialist in Overijssel! Op zoek naar experts voor elektro- en datanetwerkinstallaties? Ontdek Rasmijn Elektrotechniek! Wij bieden: 🔧 Elektro-installaties: Installatie, reparatie en onderhoud. 🌐 Data-installaties: Efficiënte datanetwerken. 💼 Betrouwbaar team, op maat gemaakt advies en kwaliteit gegarandeerd.

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Keurig werk Prettige man Zeer aanbevolen
 • Handelsondeneming Assink
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Elektricien in Glane

  Heb je een Installatiebedrijf, Stukadoor, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Badkamer specialist nodig in Overdinkel of omgeving? Handelsondeneming Assink kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Badkamer specialist voor je kan uitvoeren, zoals Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Stopcontacten en schakelaars installeren, CV onderhoud... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Afzuigkap installeren of vervangen-
  Op de afgesproken tijd aanwezig en het euvel juist getaxeerd en keurig hersteld. Tijdsduur? 20 minuten. Perfect!
 • Fares Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Elektricien in Glane

  Fares Elektrotechniek kan je helpen met je Elektricien klus in Enschede en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over , Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Fares Elektrotechniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  De gevraagde aanpassing (Nieuwe indeling en uitbreiding van de bestaande kast is door M. na advies over de mogelijkheden, en welke in ons geval de meest verstandige zou zijn, in zijn geheel netjes en correct uitgevoerd. Naast correcte uitvoering is eea ook nog eens netjes geprijsd. Wat ons betreft een aanrader dus.
 • Bemotech
  Bemotech
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Elektricien in Glane

  Bemotech is je ideale partner als je een Installatiebedrijf nodig hebt in Enschede en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Airco installeren of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Ventilatiesysteem reparatie of onderhoud... en nog veel meer diensten die wij als Installatiebedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Vlot, aardige lui, juiste vakkennis
 • Elektra-Vent
  Elektra-Vent
  Beoordeling: 4.9 van 54.9591 reviews
  Elektricien in Glane

  Elektra-Vent is een bedrijf dat zich bezig houdt met het inspecteren van elektrotechnische installaties volgens de NEN 3140 en NEN 1010, Agro en VIER methode. We zijn Stipel gecertificeerd. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren en onderhouden van mechanische ventilatiesystemen.

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Heel goed geholpen met mijn klus. Alles is goed verlopen
 • RSK Elektrotechniek
  RSK Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Elektricien in Glane

  RSK Elektrotechniek

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Nieuwe groepenkast geplaatst en airco met splitunit geregeld via RSK Elektrotechniek. Overleg en flexibiliteit als uitermate prettig ervaren. Elektricien Ronald Ilias denkt mee, is vakkundig en klantvriendelijk. Communicatie verloopt desgewenst via Whatsapp. Kortom: een betrouwbare en sympathieke partner op wie wij - als het nodig is - zeker weer een beroep zullen doen.

4.7

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Glane, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 138 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Glane

Populaire diensten

Andere vakmensen in Glane

Vind vakmensen bij jou in de buurt