Vind gevelspecialisten in Glane

Op zoek naar gevelspecialisten in Glane? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Glane

 • HA-VE Metselwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Gevelspecialist in Glane

  HA-VE Metselwerken is je ideale partner als je een Metselaar nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Stucwerk binnen, Nieuwbouw volledig huis, Aanbouw of opbouw plaatsen, Funderingen en heiwerken, Garage (ver)bouwen... en nog veel meer diensten die wij als Metselaar voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Snelle reactie, vakkundig hersteld. Werkt snel en netjes. Zeer tevreden, zeker aan te bevelen.
 • Nooitgedagt Services
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Gevelspecialist in Glane

  Hallo, Wij staan sinds kort op werkspot omdat wij met regelmaat directe aanvragen kregen door mond-op-mond. Gezien de extra vraag naar het type werk wat wij leveren willen werd ons geadviseerd een account op werkspot aan te makken. Wij zijn ZZP'ers uit Twente met 10+ jaar ervaring in het installeren, vervangen of repareren van boeidelen, windveren of rabatdelen. Oftewel, gevelbekleding installatie en renovatie. Het werk voeren wij altijd uit met een of meerdere van de ZZP'ers waar wij mee samenwerken voor onze vaste opdrachtgevers. Omdat wij op elkaar zijn ingewerkt kunnen wij altijd hoge kwaliteit werk leveren. Wij werken uitsluitend het met hoog kwalitatieve merk Keralit. Naast Keralit gevelbekleding gebruik ik ook onderhoudsarm plaatmateriaal voor boeidelen en windveren. Dit plaatmateriaal is voorzien een kleurcoating en in combinatie met uw gevelbekleding krijgt uw woning een extra strakke uitstraling. WEBSITE Wij hebben geen eigen website omdat wij een aantal vaste opdrachtgevers hebben, maar flexibiliteit hebben om eigen klussen erbij te doen. Hiermee zijn wij altijd op de hoogte van de meest recente kennis van het vak. AFSPRAAK IS AFPSRAAK Bij ons is afspraak een afspraak. Wij hebben geen grote contracten en kleine lettertjes maar Twentse nuchterheid én wederzijds vertrouwen. Wilt u ook zo weinig mogelijk onderhoud en niet meer te hoeven schilderen? Vraag dan een offerte bij ons aan.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Wij hebben naar alle tevredenheid onze gevelbekleding laten vervangen door Nooitgedagt Services. Hanjo is makkelijk bereikbaar, en denkt in je voordeel mee als het gaat om materiaal en efficiënt snijden/plaatsen. Ik kon te alle tijden terecht met mijn vragen, en na een bezoek voor het opmeten had ik dezelfde dag nog een offerte ontvangen waarin er nog voldoende ruimte was voor vragen en aanpassingen. Het vervangen is in 1 dag gerealiseerd doordat ze met een team komen. Er werd netjes gewerkt, alles keurig afgevoerd en opgeruimd bij vertrek. Wij zijn super tevreden en zullen bij nieuwe projecten weer terugkomen bij Nooitgedagt services.
 • Pril Voegwerken
  Pril Voegwerken
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Gevelspecialist in Glane

  Nieuw bedrijf, maar al 20 jaar gevel specialist Voegwerk zowel nieuwbouw als renovatie.. Voegwerk Scheurherstel Reinigen Impregneren Kleine betonreparaties Raamdorpels vervangen of nieuw voegen Herstel metselwerk

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Pril is een vakman. Hij heeft netjes gewerkt, is heel aardig. Het resultaat is dan ook verbluffend mooi. Hij komt zeer goed zijn afspraken na en reageert altijd snel op berichten. Ik ben uiterst tevreden
 • Alpha Bouw- & Schilderwerken
  Alpha Bouw- & Schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Gevelspecialist in Glane

  Alpha Bouw & Schilderwerken

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Heel tevreden fijne mensen en super netjes behangen. Goed advies gekregen en echt prachtig resultaat. Een echte aanrader.
 • Besteklusdienst
  Besteklusdienst
  Beoordeling: 4.3 van 54.3516 reviews
  Gevelspecialist in Glane

  Besteklusdienst is ontstaan door passie voor klussen. Door het bouwen en verbouwen van eigen huis, ervaring opgedaan en passie ontwikkelt voor deze werkzaamheden. Ervaringen : afbouw, isoleren, plafond, stucwerk, schilderwerk, plamuren, schilderen, leidingwerk, sanitair, tegelen, voegen, vloeren, vloer verwarming, keuken monteren en demonteren en plaatsen, kranen, elektra, tuin, vijver enz.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Afspraak gemaakt, hele ochtend gewacht maar komt gewoon niet opdagen en reageert niet op berichtjes en telefoontjes... waardeloos!
 • KMB
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Gevelspecialist in Glane

  Vlonders. Pergola's. Overkappingen. Tuinhuisjes. Platte daken. Isolatie incl. afwerking van muren en daken. Timmerwerk in het algemeen.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Klus uiteindelijk anders geworden dan in de aanvraag. Koen denkt mee en komt met zeer creatieve oplossingen, heel fijn in de communicatie. Heel blij met het resultaat
 • RSH Schildersbedrijf
  RSH Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews
  Gevelspecialist in Glane

  ik ben Rateb sharbatji, ik werk als schilder ik heb gewerkt bij. PMA schilderbedrijf en Van Der Geest schilderbedrijf en Fransen groep schilderbedrijf. Schilderwerk. Buiten en binnen. Kitmontage. Houtreparatie. Glaszetter. behang. Spuiter. stukadoor.Ben een goede klusser werk netjes en luister altijd naar de wensen van de klanten sta altijd voor iedereen klaar

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Super vriendelijke man en denkt mee. Binnen een week aan de slag gegaan.
 • Peter Schilderwerk
  Peter Schilderwerk
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelspecialist in Glane

  Beste lezer, Bent u op zoek naar een schilder? Voor vragen en advies kunt u zeker terecht bij mij om alle mogelijkheden te bespreken. ✅ Schilderwerk binnen en buiten ✅ Herstellen van houtrot ✅ Kitten en alle overige soorten reparaties ✅ Sausen/plafonds/wanden ✅ Lakken/ trap/ kozijnen /deuren etc. ✅ Radiatoren lakken Interesse? Vraag mij gerust naar de prijzen. Peter Schilderwerk,

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Vakman puur sang. Zeer netjes aardig punctueel en houdt zich aan afspraken en bovenal supermooi en strak werk.
 • stukadoorsbedrijf Smits
  stukadoorsbedrijf Smits
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelspecialist in Glane

  Ik ben Danny Smits en eigenaar van Stukadoorsbedrijf Smits. Na ruime ervaring te hebben opgedaan, ben ik sinds 2018 begonnen met mijn eigen onderneming. Door de jaren heen, heb ik voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers stukadoorswerkzaamheden verricht. Ik ben gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag kom ik voor advies vrijblijvend bij u langs.

  Laatste review:
  Goede betrouwbare stukadoor
 • Bouwbedrijf Jolizo

  Nog geen reviews

  Gevelspecialist in Glane

  Bouwbedrijf Jolizo is je ideale partner als je een Aannemer nodig hebt in Enschede en omgeving. We zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en Renovaties, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren... en nog veel meer diensten die wij als Aannemer voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

4.3

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Glane, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 20 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Glane

Andere vakmensen in Glane

Vind vakmensen bij jou in de buurt