Vind gevelspecialisten in Overdinkel

Op zoek naar gevelspecialisten in Overdinkel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Overdinkel

 • KlussenbedrijfDeGeneraal
  KlussenbedrijfDeGeneraal
  Beoordeling: 4.1 van 54.1511 reviews
  Gevelspecialist in Overdinkel

  All round klusjesmannen Ik werk met 2 jongens samen, die veel ervaring hebben in het stukadoren, schilderen, kozijnen schilderen, kozijnen vervangen, laminaat plaatsen, en veel ervaring hebben in diverse klussen. Echte klusjesmannen dus. We focussen ons voortaan op het schilderen van kozijnen, en beschikken over professionele gereedschappen van het merk van FestTool. Wij staan altijd garant dat de opdracht word voltooid. Met een glimlach!

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Vrij last minute konden de mannen aan de slag om onze woning wit te verven en een flink stuk houtwerk te lakken. Daarbij waren er ook een aantal rotte stukken hout die vervangen moesten worden. Kevin heeft een vriendelijke, hardwerkende jongeman in dienst die netjes werkt en alles naar behoren heeft gedaan. Wij zijn tevreden over het geleverde werk en de prijs/kwaliteit verhouding.
 • HA-VE Metselwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Gevelspecialist in Overdinkel

  HA-VE Metselwerken is je ideale partner als je een Metselaar nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Stucwerk binnen, Nieuwbouw volledig huis, Aanbouw of opbouw plaatsen, Funderingen en heiwerken, Garage (ver)bouwen... en nog veel meer diensten die wij als Metselaar voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Snelle reactie, vakkundig hersteld. Werkt snel en netjes. Zeer tevreden, zeker aan te bevelen.
 • Nooitgedagt Services
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Gevelspecialist in Overdinkel

  Hallo, Wij staan sinds kort op werkspot omdat wij met regelmaat directe aanvragen kregen door mond-op-mond. Gezien de extra vraag naar het type werk wat wij leveren willen werd ons geadviseerd een account op werkspot aan te makken. Wij zijn ZZP'ers uit Twente met 10+ jaar ervaring in het installeren, vervangen of repareren van boeidelen, windveren of rabatdelen. Oftewel, gevelbekleding installatie en renovatie. Het werk voeren wij altijd uit met een of meerdere van de ZZP'ers waar wij mee samenwerken voor onze vaste opdrachtgevers. Omdat wij op elkaar zijn ingewerkt kunnen wij altijd hoge kwaliteit werk leveren. Wij werken uitsluitend het met hoog kwalitatieve merk Keralit. Naast Keralit gevelbekleding gebruik ik ook onderhoudsarm plaatmateriaal voor boeidelen en windveren. Dit plaatmateriaal is voorzien een kleurcoating en in combinatie met uw gevelbekleding krijgt uw woning een extra strakke uitstraling. WEBSITE Wij hebben geen eigen website omdat wij een aantal vaste opdrachtgevers hebben, maar flexibiliteit hebben om eigen klussen erbij te doen. Hiermee zijn wij altijd op de hoogte van de meest recente kennis van het vak. AFSPRAAK IS AFPSRAAK Bij ons is afspraak een afspraak. Wij hebben geen grote contracten en kleine lettertjes maar Twentse nuchterheid én wederzijds vertrouwen. Wilt u ook zo weinig mogelijk onderhoud en niet meer te hoeven schilderen? Vraag dan een offerte bij ons aan.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Wij hebben naar alle tevredenheid onze gevelbekleding laten vervangen door Nooitgedagt Services. Hanjo is makkelijk bereikbaar, en denkt in je voordeel mee als het gaat om materiaal en efficiënt snijden/plaatsen. Ik kon te alle tijden terecht met mijn vragen, en na een bezoek voor het opmeten had ik dezelfde dag nog een offerte ontvangen waarin er nog voldoende ruimte was voor vragen en aanpassingen. Het vervangen is in 1 dag gerealiseerd doordat ze met een team komen. Er werd netjes gewerkt, alles keurig afgevoerd en opgeruimd bij vertrek. Wij zijn super tevreden en zullen bij nieuwe projecten weer terugkomen bij Nooitgedagt services.
 • Pril Voegwerken
  Pril Voegwerken
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Gevelspecialist in Overdinkel

  Nieuw bedrijf, maar al 20 jaar gevel specialist Voegwerk zowel nieuwbouw als renovatie.. Voegwerk Scheurherstel Reinigen Impregneren Kleine betonreparaties Raamdorpels vervangen of nieuw voegen Herstel metselwerk

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Goede communicatie, goed werk en een uitstekend resultaat.
 • Voegersbedrijf vrielink
  Voegersbedrijf vrielink
  Beoordeling: 3.9 van 53.9512 reviews
  Gevelspecialist in Overdinkel

  Ik heb aan Nederlands kampioenschap voegen gedaan en ben toen 2 van Nederland geworden . En nu wil ik graag me eigen bedrijf starten . Mijn werkzaamheden zijn complete gevelrenovatie . Daar hoort bij voegwerken,renovatie , restauratie, reiniging, impregneren.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Werk van de schoorsteen ziet er netjes uit. Heeft wel aan pannen lopen trekken/ overheen gelopen. Nu loopt daar water door naar binnen waardoor er een nieuwe lekkage is ontstaan. Dit was voor zijn werkzaamheden niet zo. Hij houdt zichzelf hiervoor niet verantwoordelijk voor en denkt niet mee in oplossing. Is beschuldigd naar ons toe. Pas dus op met hem inhuren dat er niet op andere plekken lekkages ontstaan waarvoor hij zichzelf niet verantwoordelijk houdt. Vandaag een aannemer gehad die wel degelijk geconstateerd heeft dat de lekkage is ontstaan door de werkzaamheden van dhr. Vrielink. Zie ook foto. Door zijn werkzaamheden is er ook allerlei cement achtergelaten in de goot. Het zou u sieren als u de door u aangerichte schade komt herstellen of de kosten daarvan betaald.
 • RS Klussersbedrijf
  RS Klussersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelspecialist in Overdinkel

  RS Klussersbedrijf een bedrijf voor al u klussen met een team van 9 man staan wij klaar om u wensen te realiseren wij zijn gespecialiseerd en opgeleid voor al u schilderwerk zowel binnen als buiten , laminaat leggen , behangen ,bestrating oprit en tuinen , stucwerk , leidingwerk en complete badkamer renovaties dus elke klus RS Klussersbedrijf Dus

 • Kaf Montage
  Kaf Montage
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Gevelspecialist in Overdinkel

  kan je helpen met je Timmerman klus in Almelo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Veranda aanleggen of vervangen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren,Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen . Binnenwand plaatsen, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren te beantwoorden, dak isolatie , kruipruimte isoleren , dak reparatie of vervangen . Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Prima werk, komt afspraken na en communiceert goed met de klant. Aanrader
 • RSH Schildersbedrijf
  RSH Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Gevelspecialist in Overdinkel

  ik ben Rateb sharbatji, ik werk als schilder ik heb gewerkt bij. PMA schilderbedrijf en Van Der Geest schilderbedrijf en Fransen groep schilderbedrijf. Schilderwerk. Buiten en binnen. Kitmontage. Houtreparatie. Glaszetter. behang. Spuiter. stukadoor.Ben een goede klusser werk netjes en luister altijd naar de wensen van de klanten sta altijd voor iedereen klaar

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Hard werkende nette correcte schilder, komt afspraken na. Hij schildert heel netjes. Ik zal hem bij iedereen aanraden.
 • Klussen- en Schoonmaakbedrijf Gabriel
  Klussen- en Schoonmaakbedrijf Gabriel
  Beoordeling: 2.3 van 52.354 reviews
  Gevelspecialist in Overdinkel

  Hoi wij staan klaar voor elke klus schilderwerk stukadoor werk badkamer renovatie uitbouw en nog veel meer klussen wij kunnen binnen twee weken starten met elke plus hebben een team van 11 man die voor u klaar staan

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Nooit je klus door hen laten uitvoeren! Na het plaatsen op werkspot nam dit bedrijf vlot contact op en de klus kon op korte termijn worden gedaan. Het ging om het plaatsen van een badkamer het stucen van trapjes voor het huis en ander buiten stucwerk.Er moest een aanbetaling worden gedaan.Gedurende de klus kwamen de eigenaren constant langs om te proberen nog meer klusjes te mogen doen. Er werd nooit gecommuniceerd wanneer ze langs zouden komen maar stonden op de gekste momenten opeens voor de deur of in huis. Zonder enig overleg is de kleur van de verf gekozen en aangebracht. Voordat alles klaar was moest opeens het hele bedrag worden betaald. hierin waren ze erg dwingend en belden en appten non stop achter elkaar. Uiteindelijk onder veel druk en een dreigende toon betaald met de belofte dat ze alles zouden komen oplossen. Nu is het stucwerk niet goed, voordeur nog ruw en lekken de kranen. Ze komen niet meer opdagen. Veel geld betaald, niks is goed en geen afspraak meer mee te maken.
 • Gerben Reekers Schilderwerken

  Nog geen reviews

  Gevelspecialist in Overdinkel

  zeer secuur waar kwaliteit voor op staat. facebook gerbenreekersschilderwerken

4.2

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Overdinkel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.2 op 5 op basis van 31 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Overdinkel

Andere vakmensen in Overdinkel

Vind vakmensen bij jou in de buurt