Vind ontwerpers in Overdinkel

Op zoek naar ontwerpers in Overdinkel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.9

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Overdinkel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Overdinkel

 • De Vries bouwconcept en advies

  Ontwerper in Overdinkel

  Beoordeling: 5 van 5558 reviews

  De Vries bouwconcept en advies Of het nu gaat om een kleine verbouwing of een compleet nieuw huis, samen kunnen wij uw plan werkelijkheid laten worden. - Bouwkundig tekenwerk, ontwerp en advies - Toetsing regelgeving - Omgevingsvergunning procedure - Ventilatie- en daglichtberekeningen - Bijbehorende rapportages U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen Eerlijk geprijsd en altijd binnen 24 uur reactie. Jurjen de Vries De Vries bouwconcept en advies

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Ik ben tevreden over het werk dat Jurjen levert! Tekening moest nog worden aangepast, wat hij na 1 dag al keurig had gedaan. In goed overleg was hij iets later met het opleveren van de tekening, maar was alsnog erg snel! Biedt daarnaast goede service en staat klaar om je te helpen. Al met al heel betrouwbaar.
 • Start Bouw Support

  Ontwerper in Overdinkel

  Beoordeling: 4.5 van 54.5516 reviews

  Ik heb een klein, zelfstandig bureau in het oosten van het land. Het bedrijf bestaat ruim vier jaar, maar ik heb meer dan 30 jaar ervaring in vrijwel alle facetten van de bouw. Ik kan voor u alle soorten tekenwerk uitvoeren, van ontwerp (ook in 3D) tot werktekeningen. Ik verzorg de volledige vergunningaanvraag met constructieberekening, EPC berekening en bouwbesluittoetsing. Ik werk met AutoCAD, Revit, Sketchup en Formit.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  De tekeningen zagen er goed uit. Helaas word de review toch negatief. Mevrouw heeft naast de offerte zonder overleg extra kosten gemaakt en heeft geprobeerd dit op mij te verhalen. Hier ben ik duidelijk geweest dat het niet zo kan zijn dat dit zo word gedaan. Vervolgens heb ik nu een aanmaling aan me broek hangen. Voor mij was dit 1x en nooit weer. Voor een ander raad ik dan ook zeker een ander bedrijf aan dan bij Star Bouw Support
 • Hengelman Bouw Afbouw en Advies

  Ontwerper in Overdinkel

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Bent u op zoek naar een professionele vakman in de omgeving van Enschede? Mijn naam is Rob Hengelman en ik sta klaar om uw bouw te organiseren en/ of uit te voeren. Dit kan samen met u om op die manier kosten te besparen of met andere vakmensen als het project te groot wordt of andere expertise is gevraagd. Bij mij kunt u terecht voor veel verschillende facetten uit de bouw, hierbij moet u denken aan: Aanbouw/ verbouw/ renovatie Zolderverbouwingen Carports Overkappingen Tegelwerk badkamer/ toilet Installatiewerk elektra/ water/ gas Tekenwerk Vergunningaanvraag Naast de uitvoering kan ik u ook voorzien van advies over de verbouwing met werktekeningen en werkvoorbereiding. In de werkvoorbereiding kan ik voor u de materialen met hoeveelheden berekenen en kan ik voor u kijken naar een realistische planning. Desgewenst kan ik voor u de materialen bestellen om uw verbouwing zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om zelf u verbouwing uit te voeren onder begeleiding van een vakman. Daarnaast heeft u van begin tot einde één aanspreekpunt waar u duidelijke afspraken mee kunt maken. Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op zodat we uw wensen kunnen doorspreken. Ik kom graag langs om de mogelijkheden van uw situatie te bespreken. Vervolgens ontvangt u van mij een vrijblijvende offerte welke ik graag samen met u doorneem. Helaas door drukte kan ik niet meer reageren op alle aanmeldingen. Heeft u binnen 3 dagen geen reactie dan kan ik de opdracht niet uitvoeren in mijn planning en hoop ik dat u een andere vakman kunt vinden.

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Wij zouden Hengelman Bouw Afbouw en Advies bij iedereen kunnen aanbevelen. Een echte vakman
 • ELM Bouwadvies

  Ontwerper in Overdinkel

  Nog geen reviews

  Wij bieden professionele ondersteuning bij uw bouwproject. Dit kan in de nieuwbouw, bij een aanbouw of bij een verbouwing van uw woning. Wij doorlopen samen met u het gehele traject van idee tot aanvraag bouwvergunning. Wij zorgen voor alle stukken die nodig zijn voor de omgevingsvergunning. Wij bieden de mogelijkheid realistische 3D-impressies te maken. Zo kunt u direct zien hoe uw woning er in de toekomst uit gaat zien.

 • B.Tip Tekenwerken

  Ontwerper in Overdinkel

  Nog geen reviews

  Zzp'er die focust op de esthetica van gebouwen en deze in kaart wilt brengen. Daarnaast inzetbaar voor het uitwerken van bouwkundige tekeningen ter vergunningsaanvraag en/of verkooptekening. - opleiding Bouwkunde (hbo)

 • RoyGroothuis Interieurontwerp

  Ontwerper in Overdinkel

  Nog geen reviews

  Handgemaakt meubilair op maat van ontwerp tot realisatie.

 • 3d Dude

  Ontwerper in Overdinkel

  Nog geen reviews

  3Ddude is er om het CAD werk dat altijd maar blijft liggen voor u te doen. Heeft u een idee, tekening of schets dat omgezet moet worden naar een 3D bestand, 3Ddude helpt u. Oude schakel PLC's vervangen of simpele schakelingen automatiseren is ook 1 van de vele diensten die 3Ddude verricht. Een beursstand, gemaakt van het liefst alleen maar standaard verkrijgbare producten? 3Ddude maakt van de meest standaard oplossingen een mooi design. U zoekt als product ontwikkelaar of architect een partij die foto-realistische renderings kan maken... ja, ook 3Ddude. Maar ook voor verenigingen die een 3Dmodel of tekeningen nodig hebben voor een afdak, carnavalswagen of indeling van een feestzaal.... alles kan.

 • Eugène Meijer

  Ontwerper in Overdinkel

  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews

  Net zoals mijn vader ben ik begonnen als meubelmaker. Mijn ouders hebben dan ook al 40 jaar lang een eigen meubelmakerij/antiekzaak. Na jaren lang bij mijn vader in de leer te zijn geweest, wou ik graag doorgroeien. Onderhand werken ik al 4 jaar in de buitendienst van een klusbedrijf. Hier heb ik alles leren monteren en bouwen voor in huis. Hierdoor bij ik van alle markten thuis. Naast het maken van meubels op maat, zou ik de volgende opdrachten kunnen uitvoeren: Inbouwkasten, TV-wanden, Traprenovaties, Laminaat leggen, Plinten plaatsen, Radiatorombouw, douchecabines, Sanitair, Verlaagd Plafond, Zolderaftimmeringen, Deuren plaatsen, kortom alles in huis. Of het een klein project is of een grote is, simpel of creatief, ik kom altijd eerst inmeten. De prijs die ik van tevoren opgeef is dan ook een richtprijs. Ik zal hier nooit ver vanaf zitten, anders zal ik al een uurprijs afspreken als ik geen goede schatting zou kunnen maken. Bij de inmeting/ontmoeting zullen we alles bespreken en zal ik het indien nodig, zelfs in perspectief uittekenen. Nadat alles besproken is, krijg je van mij de definitieve prijsopgave. De inmeting samen met het opstellen van de offerte is geheel vrijblijvend. Graag zie ik u aanvraag tegemoet.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Heel prettige vakman. Verstand van zaken, hulpvaardig. Geeft ook oplossingen voor onverwachte problemen. En erg vriendelijk.
 • van der Pluym Interieurontwerp

  Ontwerper in Overdinkel

  Nog geen reviews

  Na mijn studie Interieurarchitectuur- en ontwerp heb ik vorig jaar mijn baan opgezegd om fulltime te gaan ondernemen. Met van der Pluym - Interieurontwerp bied ik interieurontwerp en -advies aan particulieren. Ik heb geen vaste interieurstijl, het gaat echt om jou. Wel vind ik het belangrijk om de duurzaamheid van een interieur in acht te nemen. Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op of neem een kijkje op mijn website. !Let op! Ik ben geen meubelmaker!

 • Petra interieur bouwkundig ontwerp

  Ontwerper in Overdinkel

  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews

  Het bedrijf wordt beheerd door Alias Jorjis, tevens bekend als Alias Petra. Alias is architect, heeft een Bouwkundig diploma, aangevuld met jarenlange kennis en ervaring. Hij heeft bij verschillende bedrijven gewerkt, zoals bij de Gemeente Kamishli in Syrië, de Gemeente Enschede, Plegt-Vos en Nijhoff Architecten. Dankzij zijn kennis en jarenlang geleverd vakmanschap beschikt Alias over de vaardigheden om zowel de Westerse stijl als de stijl van het Midden-Oosten toe te passen in huizen, bedrijven, restaurants, winkels etc. ‘De Here God plaatste de mens op aarde om de zorg daarvan op zich te nemen en het te bewerken.’ Genesis 2:15. Dit is het ideaal van Alias.

  Laatste review:

  Meubel(s) maken -

  Wij zijn erg tevreden met het werk van Alias Petra. Hij heeft voor ons nieuwe kantoor 4 bankjes op maat gemaakt. Hij communiceert snel en duidelijk, werkt secuur en netjes en heeft het werk op tijd geleverd. Hij snapte gelijk wat wij wilden, en heeft het ook precies zo uitgevoerd. Ik beveel hem van harte aan.

Populaire lokale ontwerpers in Overdinkel

Andere vakmensen in Overdinkel

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur