Vind ontwerpers in Deurningen

Op zoek naar ontwerpers in Deurningen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Deurningen

 • Mid-advies B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews
  Ontwerper in Deurningen

  Advies bureau voor constructieberekeningen in de bouw.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  de klus verliep prima! Dennis reageert snel. ik had binnen een week de constructietekening. zeker een aanrader!
 • 3DM-Engineering
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Deurningen

  3DM-Engineering Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

 • B.Tip Tekenwerken
  B.Tip Tekenwerken
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Ontwerper in Deurningen

  B.Tip Tekenwerken is een bureau dat gespecialiseerd is in het maken van bouwtekeningen, ontwerpen en 3D- visualisaties en geeft daarnaast advies om voor u het beste resultaat te creëren. In de bijlage staan een reeks 3D- visualisaties waarvan de kubistische woning ontworpen is door een architectenbureau en visueel is gemaakt door B.Tip Tekenwerken.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Prima werk zeer snel geleverd
 • NArends
  NArends
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Deurningen

  Hebt u een bouwkundig ontwerper en uitvoerder nodig in Enschede of omgeving? NArends kan u van dienst zijn. Bouw- en detailtekeningen in 2/3D daarnaast ook voor de bijbehorende uitvoering. Neem contact met ons op om uw opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Fantastisch! Goeie communicatie en het eindproduct is top!
 • Alex Breukers - Bouwkundig Tekenbureau
  Alex Breukers - Bouwkundig Tekenbureau
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Deurningen

  Alex Breukers - Bouwkundig Tekenbureau kan je helpen met je Ontwerper klus in geheel Nederland. Zij staan klaar om al je vragen over bouw- en constructietekeningen te beantwoorden. Neem direct contact op met Alex Breukers - Bouwkundig Tekenbureau om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Door jarenlange samenwerking met vele bouwkundige partijen met verschillende werkwijzen, staan we inmiddels garant voor een efficiënte en gedegen uitwerking van uw bouwproject.

 • YO bouwtechnisch tekenburo
  YO bouwtechnisch tekenburo
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Ontwerper in Deurningen

  Heb jij op korte termijn een bouwtekening nodig voor een verbouwing, omgevings vergunning, of een complete bouwtekening van een woning (villa)? Dan ben jij bij YO bouwtechnisch tekenburo op het juiste adres. Wij staan klaar om al je vragen m.b.t. bouw, constructie, interieur & installatie te beantwoorden en jou volledig te ontzorgen vanaf het begin tot en met de aanvraag naar de desbetreffende gemeente. Neem direct contact op met YO bouwtechnisch tekenburo om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. (3D & 2D/compleet woning/villa/dakkapel/erker/uitbouw/opbouw/veranda/draagmuur verwijderen/splitsing/bestemming veranderen/studio's/erfscheiding/garage/carport/keuken/badkamer)

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Snel praktisch en behulpzaam.
 • Vastgoedingroen
  Vastgoedingroen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Ontwerper in Deurningen

  Ik ben mark de Vries,ik zit al 20 jaar in het vak en nu als ondernemer. Ik zag de kansen om het anders te doen. een alles inclusief uur tarief geen kosten achteraf.en pas betaling als de klus klaar is.bij levering van materiaal geen vooruit betalingen. Ik werk alleen dus altijd één aanspreekpunt,en daarom ook flexibel in de planning. duidelijke en eerlijke afspraken,overleggen kan ook in het Engels of duits. Ik kom vrijblijvend langs komt om kennis te maken en u wensen verder te bespreken? Bij interesse doe dan een directe aanvraag dan bespreken we uw klus. (Alleen doe ik zelf geen straatwerk .) Mocht iets niet in expertise liggen kan ik u altijd Contact brengen met een van mijn betrouwbare vakmensen. Ook bereikbaar via marktplaats,fb.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ik heb mijn voortuin laten opknappen door deze vakman Mark. Perfect werk geleverd en goed en prettige persoon om mee te communiceren. Ik beveel deze man van harte aan, ik ben zeer blij met mijn voortuin
 • lohuis hoveniers
  lohuis hoveniers
  Beoordeling: 4.1 van 54.1515 reviews
  Ontwerper in Deurningen

  gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen / het onderhouden van tuinen / en bestrating

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Erg blij met het resultaat. Wou onderhoudsvrije tuin en dat is hierbij ook gelukt. Tevreden met Nico en de mannen die hem helpen.
 • Hoveniers bedrijf Stan Woddema
  Hoveniers bedrijf Stan Woddema
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Deurningen

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Hengelo, dan kan Hoveniers bedrijf Stan Woddema je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Tuinonderhoud... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Communicatie verliep soepel en duidelijke afspraken gemaakt die Stan is nagekomen. Vriendelijke man en zeker aan te raden!
 • Four Seasons Quality Gardens
  Four Seasons Quality Gardens
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Deurningen

  Four Seasons Quality Gardens is een hoveniersbedrijf dat een vertrouwd adres is voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuintechniek. In 2002 zijn wij zeer kleinschalig begonnen met particuliere tuinen. In de loop der jaren zijn wij gegroeid tot een middelgroot hoveniersbedrijf dat op professionele wijze de tuinen verzorgt bij particulieren, bedrijven en instellingen. Wij hebben de intensie om als vakman in tuin en techniek alle tijd voor u vrij te maken. Of het nu gaat om een kleine verandering in uw tuin, of om een complete renovatie. Four Seasons Quality Gardens beschikt over de juiste kennis en kunde. Creativiteit en Kwaliteit zijn typische kenmerken waarmee een tuin van ons voldoet. Ook bij het onderhouden van tuinen kunt u rekenen op netheid, hoogwaardige service en klantvriendelijkheid. Vraag nu dus snel en geheel kostenloos een offerte bij ons aan. Met vriendelijke groet, Martijn

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Keurig werk geleverd, grondig te werk gegaan. Ook na de tijd nog bereikbaar voor vragen.

4.9

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Deurningen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 17 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Deurningen

Andere vakmensen in Deurningen

Vind vakmensen bij jou in de buurt