Vind elektriciens in Deurningen

Op zoek naar elektriciens in Deurningen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Deurningen

 • TouyeElektra
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Elektricien in Deurningen

  Ik ben Danny, sinds mijn 16e ben ik begonnen met het studeren in de richting Elektrotechniek. Daarnaast heb ik bij verschillen bedrijven gewerkt om mijn theorie toe te passen in het praktijk. Inmiddels heb ik mijn HBO-diploma gehaald in de zelfde richting van Elektrotechniek. Daardoor is mijn praktijkervaring opgegroeid en sinds 2018 ben ik begonnen met het uitvoeren van de werkzaamheden in de buitendienst om klanten te helpen tot een oplossing te komen en om mensen blij te maken.

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  prima werk geleverd geen bijzonderheden netjes mee denkend oplossinggericht tevreden nazorg ook prima snel geholpen en opgelost
 • Elektra-Vent
  Elektra-Vent
  Beoordeling: 4.9 van 54.9591 reviews
  Elektricien in Deurningen

  Elektra-Vent is een bedrijf dat zich bezig houdt met het inspecteren van elektrotechnische installaties volgens de NEN 3140 en NEN 1010, Agro en VIER methode. We zijn Stipel gecertificeerd. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren en onderhouden van mechanische ventilatiesystemen.

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Heel goed geholpen met mijn klus. Alles is goed verlopen
 • JONGMan buitengewoon installatie en montage
  JONGMan buitengewoon installatie en montage
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Elektricien in Deurningen

  Wij installeren, monteren en demonteren. Op en in de grond en waar nodig een etage hoger. Van buiten naar een beetje binnen. Water, elektra (zwakstroom, 230V, 380V+N) en riolering. Plaatsen van schuurtjes, overkappingen, schuttingen, pergola's en poorten. Aansluiten van schuur, overkapping, tuinverlichting, opbouw installaties binnen, caravans/ huisje, laadpalen, zonnepanelen en meterkast. Demonteren van bestaande schuurtjes, overkappingen. Aanleg en herstel van borders bestrating in tuinen. Bomen vellen, wortels uitgraven, struiken rooien en ander grof tuin onderhoud. Wij doen dit naast onze baan als huisarts ondersteuner-GGZ en teamleider en zijn dus 1 dag in de week beschikbaar. Prijzen zijn vanaf € 28,75 (btw vrij) per werk uur pp. Wij werken met ons tweeën. Basistarief is van af 4 uur pp. Wij doen hooguit aan tijds indicatie i.p.v. prijs opgaves. Uitvoer datum is in overleg i.p.v. binnen 4 of minder weken of spoed. Wellicht tot snel Rob en Kees, de Moat.

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Prettig contact, werkt doorgaans samen maar bij ons alleen geweest, vakkundig, alles netjes gedaan volgens afspraak. Zorgt zelf voor klein materiaal. Aanrader!
 • Klusvrouw Tinka
  Klusvrouw Tinka
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Elektricien in Deurningen

  Klusvrouw Tinka

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Tinka is oprecht een aanrader! Zij heeft drie verschillende ikea kasten voor ons gemonteerd. Zij weet waar ze mee bezig is, werkt secuur, professioneel, en is heel vriendelijk. Zij komt ook zeker haar afspraken na. Wij zijn heel tevreden met het resultaat.
 • Simon Elektra
  Simon Elektra
  Beoordeling: 4.7 van 54.7563 reviews
  Elektricien in Deurningen

  Simon Elektra staat voor een betrouwbare en veilige installatie. Ben vooral werkzaam in de regio Twente maar dat neemt niet weg dat ik wel in het hele land actief ben voor wat voor werk dan ook in de elektro wereld o.a. te noemen: *Tuin elektra uitbreiden, aanpassen of verplaatsen. * Extra leidingen aanleggen of verplaatsen van bijv. schuur, keuken, zolder ...enz. *Schakelaars of stopcontacten verplaatsen of vervangen. *Verlichting met uitstekend advies over plaats en benodigde licht sterkte. *Tv aansluitingen van welk aanbieder dan ook. *Internet-Telefoon ISDN aansluitingen realiseren. *Storingen verhelpen en dat verdient mijn hoogste prioriteit gezien het feit dat storingen zo snel mogelijk geholpen moeten worden. Kortom alles wat met Elektra te maken heeft dan bent U aan het goede adres. Ik ben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heb een BTW registratie. Ik heb MTS Installatie techniek diploma aangevuld met een VCA certificaat . U kunt via Werkspot contact met mij opnemen voor een vrijblijvend offerte, of advies. Als het om aannemen van werk gaat dan wordt met U besproken over uur loon of een vast bedrag en dan mag U bepalen wat het voor U het beste is. Simon Elektra en Klus bedrijf Hengelo

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Vriendelijke en professionele man. De klus was snel geklaard.
 • Wanno Bouw B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7593 reviews
  Elektricien in Deurningen

  Heb veel ervaring in totaal bouw. Van huis uit altijd elektricien (gecertificeerd) en loodgieter geweest. Ook ben ik gecertificeerd voor zonnepanelen. Wij bieden daarnaast onze diensten voor airco en warmtepompen. Door mijn gevoel voor totaal bouw heb ik me zowel verdiept in tekenen en ontwerpen. Betreft bouw heb ik echt alles in huis. Van klein tot groot. Ik neem ieder klus serieus aan en hou van details. Let op! Wij komen uit Hengelo Overijssel. Wij werken op uurtarief.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Vlotte reactie op plaatsen verzoek,prima geholpen was netjes op tijd en alles naar wens gedaan. Ben tevreden met resultaten. Is aan te bevelen voor hulp en ondersteuning.
 • Nijhof Installaties
  Nijhof Installaties
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Elektricien in Deurningen

  Airco21 is een onderdeel van Nijhof Installaties. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van klimaatsystemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij werken uitsluitend met de beste A-merken en met gecertificeerde en ervaren monteurs. Neem eens een kijkje in onze albums om te zien welke installaties wij recent hebben opgeleverd!

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Deskundig, snel en voor een eerlijke prijs. Super!
 • BCV Beveiligingstechniek
  BCV Beveiligingstechniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Elektricien in Deurningen

  Bent u opzoek naar een betrouwbaar inbraakalarmsysteem of cameraobservatiesysteem? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Met ruim 10 jaar ervaring in de beveiligingstechniek ben ik, naast mijn vaste baan in dezelfde branche, beschikbaar voor het realiseren van uw beveiligingsvraagstukken. Elk object is anders en elke klant heeft andere wensen, ik denk graag met u mee. - In bezit van MBV en PDB certificaten. - Benodigde product trainingen gevolgd - Eerlijke prijs - Garantie op product en de juiste werking - Vertrek alleen als alles naar wens is opgeleverd Kijk voor meer informatie op;

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Bart heeft de klus snel, goed, en voor een reële prijs uitgevoerd. Korte lijntjes via app is zeer prettig. Dank, Paul Kuijer Bowling de Kaden Drachten.
 • SJR Electrotechniek
  SJR Electrotechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Elektricien in Deurningen

  SJR beveiliging is een jong en dynamisch elektrotechnisch beveiligingsbedrijf in Nederland. Wij zijn gericht op zowel de particuliere als op de zakelijke markt. Bij ons kunt u terecht voor: - Camerabewaking - Inbraaksystemen - Toegangscontrole - Intercomsystemen / deurbellen - Rookmelders - Noodverlichting - Poort/hek aansturing - Wifi en data oplossingen - Domotica - Gevelverlichting - Buitenverlichting - Electra - laadpalen

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  De klus is nog niet geklaard, maarcer is eerst gekeken wat het probleem is. Binnenkort komt de offerte. De eerste kennismaking was prima
 • Beda Installatie
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Elektricien in Deurningen

  Heb je een Elektricien nodig in Oldenzaal of omgeving? Beda Installatie kan je helpen met alle klussen die een Elektricien voor je kan uitvoeren, zoals Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Elektra aanleggen of repareren, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  De klus verliep keurig, duidelijk van te voren een prijs afgestemd en hij weet goed wat hij doet. Kan hem iedereen aanbevelen en heb binnenkort nog een klusje waarbij ik hem zal inschakelen. Kortom; een topper!

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Deurningen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 221 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Deurningen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Deurningen

Vind vakmensen bij jou in de buurt