Vind hoveniers in Deurningen

Op zoek naar hoveniers in Deurningen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Deurningen

 • N. Ruiter Bestrating
  N. Ruiter Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Hovenier in Deurningen

  Zoekt u een stratenmaker om uw tuin klaar te maken ? U bent bij ons aan het juiste adres. Met de nodige ervaring maken wij uw inrit, looppaden, terrassen maar ook cirkels etc gereed. Heeft u oude ongelijke stenen zoals kinderkopjes, keien, waaltjes of dikformaten ? Ook alles onder de hamer kunnen wij!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Afwerking van het geheel kan beter
 • Vastgoedingroen
  Vastgoedingroen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Hovenier in Deurningen

  Ik ben mark de Vries,ik zit al 20 jaar in het vak en nu als ondernemer. Ik zag de kansen om het anders te doen. een alles inclusief uur tarief geen kosten achteraf.en pas betaling als de klus klaar is.bij levering van materiaal geen vooruit betalingen. Ik werk alleen dus altijd één aanspreekpunt,en daarom ook flexibel in de planning. duidelijke en eerlijke afspraken,overleggen kan ook in het Engels of duits. Ik kom vrijblijvend langs komt om kennis te maken en u wensen verder te bespreken? Bij interesse doe dan een directe aanvraag dan bespreken we uw klus. (Alleen doe ik zelf geen straatwerk .) Mocht iets niet in expertise liggen kan ik u altijd Contact brengen met een van mijn betrouwbare vakmensen. Ook bereikbaar via marktplaats,fb.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ik heb mijn voortuin laten opknappen door deze vakman Mark. Perfect werk geleverd en goed en prettige persoon om mee te communiceren. Ik beveel deze man van harte aan, ik ben zeer blij met mijn voortuin
 • BK bestrating
  BK bestrating
  Beoordeling: 3.7 van 53.7513 reviews
  Hovenier in Deurningen

  Bk bestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  BK bestrating heeft 100x100cm tegels gelegd. Veel zaagwerk. Het werk is netjes afgeleverd. Dit bedrijf kan je zeker een klus laten uitvoeren.
 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55547 reviews
  Hovenier in Deurningen

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, schoorstenen verwijderen, tuinonderhoud en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Het contact met Jasper ging soepel. Duidelijke afspraken en dat is prettig. Ik zou zeker nogmaals gebruikmaken van JS Klussenbedrijf.
 • Hoveniers bedrijf Stan Woddema
  Hoveniers bedrijf Stan Woddema
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Deurningen

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Hengelo, dan kan Hoveniers bedrijf Stan Woddema je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Tuinonderhoud... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Communicatie verliep soepel en duidelijke afspraken gemaakt die Stan is nagekomen. Vriendelijke man en zeker aan te raden!
 • Four Seasons Quality Gardens
  Four Seasons Quality Gardens
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Deurningen

  Four Seasons Quality Gardens is een hoveniersbedrijf dat een vertrouwd adres is voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuintechniek. In 2002 zijn wij zeer kleinschalig begonnen met particuliere tuinen. In de loop der jaren zijn wij gegroeid tot een middelgroot hoveniersbedrijf dat op professionele wijze de tuinen verzorgt bij particulieren, bedrijven en instellingen. Wij hebben de intensie om als vakman in tuin en techniek alle tijd voor u vrij te maken. Of het nu gaat om een kleine verandering in uw tuin, of om een complete renovatie. Four Seasons Quality Gardens beschikt over de juiste kennis en kunde. Creativiteit en Kwaliteit zijn typische kenmerken waarmee een tuin van ons voldoet. Ook bij het onderhouden van tuinen kunt u rekenen op netheid, hoogwaardige service en klantvriendelijkheid. Vraag nu dus snel en geheel kostenloos een offerte bij ons aan. Met vriendelijke groet, Martijn

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Keurig werk geleverd, grondig te werk gegaan. Ook na de tijd nog bereikbaar voor vragen.
 • JONGMan buitengewoon installatie en montage
  JONGMan buitengewoon installatie en montage
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Hovenier in Deurningen

  Wij installeren, monteren en demonteren. Op en in de grond en waar nodig een etage hoger. Van buiten naar een beetje binnen. Water, elektra (zwakstroom, 230V, 380V+N) en riolering. Plaatsen van schuurtjes, overkappingen, schuttingen, pergola's en poorten. Aansluiten van schuur, overkapping, tuinverlichting, opbouw installaties binnen, caravans/ huisje, laadpalen, zonnepanelen en meterkast. Demonteren van bestaande schuurtjes, overkappingen. Aanleg en herstel van borders bestrating in tuinen. Bomen vellen, wortels uitgraven, struiken rooien en ander grof tuin onderhoud. Wij doen dit naast onze baan als huisarts ondersteuner-GGZ en teamleider en zijn dus 1 dag in de week beschikbaar. Prijzen zijn vanaf € 28,75 (btw vrij) per werk uur pp. Wij werken met ons tweeën. Basistarief is van af 4 uur pp. Wij doen hooguit aan tijds indicatie i.p.v. prijs opgaves. Uitvoer datum is in overleg i.p.v. binnen 4 of minder weken of spoed. Wellicht tot snel Rob en Kees, de Moat.

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Prettig contact, werkt doorgaans samen maar bij ons alleen geweest, vakkundig, alles netjes gedaan volgens afspraak. Zorgt zelf voor klein materiaal. Aanrader!
 • Totaal-groen
  Totaal-groen
  Beoordeling: 5 van 55532 reviews
  Hovenier in Deurningen

  Totaal-groen is een vertrouwd en deskundig hoveniersbedrijf voor tuinonderhoud voor particulieren. Verder zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden van tuinen en groenvoorziening voor instellingen en bedrijven. In de winter zijn wij uw aangewezen partner voor de gladheidsbestrijding. Wij zijn een middel groot hoveniersbedrijf werkzaam in noord/oost Nederland. Wij werken altijd met 1 aanspreekpunt, degene die het contact met u onderhoud, is ook degene die uw tuin daadwerkelijk aanlegt of onderhoud. Korte en goede communicatielijnen staan bij ons voorop, zodat wij onze persoonlijke service kunnen garanderen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Raadt Totaal Groen iederéén aan. Komt zijn afspraken na en werkt heel netjes, denkt mee ,adviseert en zorgt vóór een prachtig eindresultaat!
 • Klusdirect
  Beoordeling: 4.5 van 54.5530 reviews
  Hovenier in Deurningen

  Beste mensen, Klusdirect is een aannemersbedrijf met ruime ervaring. Al onze opdrachten worden tot in detail met u besproken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze specialiteiten zijn: landschapverzorging/tuinaanleg Wij kunnen ook met u meedenken aan uw toekomstige projecten, dit is geheel vrijblijvend. Wij hebben de beschikking over professioneel materiaal om de opdracht kwalitatief en spoedig te kunnen realiseren. Wij kijken er naar uit om u graag kennis te laten maken met ons bedrijf. Met vriendelijke groet, Klusdirect

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede communicatie, nette prijs en prima werk afgeleverd. De bestrating zit er weer netjes in!
 • D en F Hoveniers
  D en F Hoveniers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Hovenier in Deurningen

  Welkom bij D&F Hoveniers Voor het bestraten, aanleggen of ontwerpen van uw tuin D&F Hoveniers is gevestigd in Enschede en is al jaren gespecialiseerd in het bestraten, het aanleggen en het ontwerpen van tuinen. U kunt ons niet alleen inhuren voor het uitvoeren van bovengenoemde diensten, maar ook voor advies. Wij, bij D&F Hoveniers, realiseren ons dat er eindeloze opties zijn in het bestraten, aanleggen en ontwerpen van uw tuin. Daarom gaan wij graag een keer met u zitten om tot ideeën te komen. Wilt u weten welke diensten wij aanbieden? Lees dan verder en vindt het uit! Tuinbestrating Een van de specialisaties van D&F Hoveniers is tuinbestrating. Wij zijn van mening dat u, door middel van het bestraten van uw tuin, de nadruk kunt leggen op bepaalde onderdelen van uw tuin, of er juist voor kunt zorgen dat de aandacht van een bepaald deel van uw tuin wordt afgeleid. Uit onze ervaring is dan ook gebleken dat het bestraten op vele verschillende manieren kan gebeuren. Zo kunt u bijvoorbeeld door het bouwen van een muurtje of het aanleggen van een pad uw tuin optisch vergroten. Tuinaanleg Naast tuinbestrating is tuinaanleg ook een van de diensten waarin D&F Hoveniers voorziet. Bestaat uw tuin vooralsnog uit één grote hoop aarde? Neem dan contact met ons op! Wij zorgen dat er binnen de afgesproken tijd een groene grasmat ligt vanwaar u verder kunt bouwen aan uw ideale droomtuin! D&F Hoveniers levert zelf de materialen die nodig zijn voor het aanleggen van uw tuin. Hierdoor kan de klus snel en efficiënt worden uitgevoerd. Naast het aanleggen van een compleet nieuwe tuin, doet D&F Hoveniers ook aan het heraanleggen of het renoveren van uw oude tuin. Tuinontwerp Door de jaren heen hebben wij al vele tuinen ontworpen waardoor wij de nodige ervaring hebben opgedaan! Zo weten wij de juiste ontwerpen te bedenken en uit te voeren voor voor zowel kleine als grote tuinen waarbij wij rekening houden met het zo efficiënt mogelijk benutten van de ruimte.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima werk geleverd

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Deurningen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 178 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Deurningen

Andere vakmensen in Deurningen

Vind vakmensen bij jou in de buurt