Vind stratenmakers in Deurningen

Op zoek naar stratenmakers in Deurningen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Deurningen

 • N. Ruiter Bestrating
  N. Ruiter Bestrating
  Beoordeling: 4.7 van 54.7528 reviews
  Stratenmaker in Deurningen

  Zoekt u een stratenmaker om uw tuin klaar te maken ? U bent bij ons aan het juiste adres. Met de nodige ervaring maken wij uw inrit, looppaden, terrassen maar ook cirkels etc gereed. Heeft u oude ongelijke stenen zoals kinderkopjes, keien, waaltjes of dikformaten ? Ook alles onder de hamer kunnen wij!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede communicatie, aan de afspraak gehouden en de tegels netjes gelegd. Al met al tevreden.
 • BK bestrating
  BK bestrating
  Beoordeling: 3.7 van 53.7513 reviews
  Stratenmaker in Deurningen

  Bk bestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  BK bestrating heeft 100x100cm tegels gelegd. Veel zaagwerk. Het werk is netjes afgeleverd. Dit bedrijf kan je zeker een klus laten uitvoeren.
 • Hoveniers bedrijf Stan Woddema
  Hoveniers bedrijf Stan Woddema
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Deurningen

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Hengelo, dan kan Hoveniers bedrijf Stan Woddema je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Tuinonderhoud... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Communicatie verliep soepel en duidelijke afspraken gemaakt die Stan is nagekomen. Vriendelijke man en zeker aan te raden!
 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55548 reviews
  Stratenmaker in Deurningen

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, verwijderen van schoorstenen en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Jasper nam al snel uit zichzelf contact op. Kon binnen een paar dagen al aan de slag. Duidelijke afspraken. Prettig contact. Zeer tevreden over het resultaat. Echt een aanpakker!
 • Klusdirect
  Beoordeling: 4.5 van 54.5530 reviews
  Stratenmaker in Deurningen

  Beste mensen, Klusdirect is een aannemersbedrijf met ruime ervaring. Al onze opdrachten worden tot in detail met u besproken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze specialiteiten zijn: landschapverzorging/tuinaanleg Wij kunnen ook met u meedenken aan uw toekomstige projecten, dit is geheel vrijblijvend. Wij hebben de beschikking over professioneel materiaal om de opdracht kwalitatief en spoedig te kunnen realiseren. Wij kijken er naar uit om u graag kennis te laten maken met ons bedrijf. Met vriendelijke groet, Klusdirect

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede communicatie, nette prijs en prima werk afgeleverd. De bestrating zit er weer netjes in!
 • Badart Bestratingen
  Badart Bestratingen
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stratenmaker in Deurningen

  Badart Bestratingen kan je helpen met je Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Enschede en omgeving. wij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Schutting, Tuinonderhoud en Sloopwerk algemeen te beantwoorden. Neem direct contact op met ons om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Oprit is goed aangelegd! Flexibel in afspraken en leverd goed werk. Wij zijn zeer tevreden en raden hem ook zeker aan! Tot de volgende klus!
 • Michel Volker grondwerken
  Michel Volker grondwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Stratenmaker in Deurningen

  Grondwerken Minikraan shovel Stobbenfrees Tuinfrees sloopwerk Container Bomen rooien/ verwijderen Egaliseren tuinen Afvoer aanleggen Tuinspitten

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goed advies!
 • R. Steenbergen Bestrating & Tuin
  R. Steenbergen Bestrating & Tuin
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Deurningen

  Beste werkspotbezoeker, welkom op mijn pagina. Wij zijn een fris bedrijf met een rugzak aan ervaring. Door ons netwerk met collega bedrijven kunt u ons benaderen voor bijna al uw projecten/klussen in uw tuin. De werkzaamheden op een rij: Tuinaanleg Tuin Renovatie Onderhoud Graszoden Kunstgras Grondwerkzaamheden Bestratingen zowel nieuw als herbestrating. (Van beton tot keramisch) Materialen kan uiteraard ook in overleg via ons. Graag zien wij uw aanvraag tegemoet Met vriendelijke Groet R. Steenbergen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima uitgevoerd. Tussen tijds in overleg het werk aangepast (uitgebreid op mijn verzoek). Klasse geregeld
 • D en F Hoveniers
  D en F Hoveniers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Stratenmaker in Deurningen

  Welkom bij D&F Hoveniers Voor het bestraten, aanleggen of ontwerpen van uw tuin D&F Hoveniers is gevestigd in Enschede en is al jaren gespecialiseerd in het bestraten, het aanleggen en het ontwerpen van tuinen. U kunt ons niet alleen inhuren voor het uitvoeren van bovengenoemde diensten, maar ook voor advies. Wij, bij D&F Hoveniers, realiseren ons dat er eindeloze opties zijn in het bestraten, aanleggen en ontwerpen van uw tuin. Daarom gaan wij graag een keer met u zitten om tot ideeën te komen. Wilt u weten welke diensten wij aanbieden? Lees dan verder en vindt het uit! Tuinbestrating Een van de specialisaties van D&F Hoveniers is tuinbestrating. Wij zijn van mening dat u, door middel van het bestraten van uw tuin, de nadruk kunt leggen op bepaalde onderdelen van uw tuin, of er juist voor kunt zorgen dat de aandacht van een bepaald deel van uw tuin wordt afgeleid. Uit onze ervaring is dan ook gebleken dat het bestraten op vele verschillende manieren kan gebeuren. Zo kunt u bijvoorbeeld door het bouwen van een muurtje of het aanleggen van een pad uw tuin optisch vergroten. Tuinaanleg Naast tuinbestrating is tuinaanleg ook een van de diensten waarin D&F Hoveniers voorziet. Bestaat uw tuin vooralsnog uit één grote hoop aarde? Neem dan contact met ons op! Wij zorgen dat er binnen de afgesproken tijd een groene grasmat ligt vanwaar u verder kunt bouwen aan uw ideale droomtuin! D&F Hoveniers levert zelf de materialen die nodig zijn voor het aanleggen van uw tuin. Hierdoor kan de klus snel en efficiënt worden uitgevoerd. Naast het aanleggen van een compleet nieuwe tuin, doet D&F Hoveniers ook aan het heraanleggen of het renoveren van uw oude tuin. Tuinontwerp Door de jaren heen hebben wij al vele tuinen ontworpen waardoor wij de nodige ervaring hebben opgedaan! Zo weten wij de juiste ontwerpen te bedenken en uit te voeren voor voor zowel kleine als grote tuinen waarbij wij rekening houden met het zo efficiënt mogelijk benutten van de ruimte.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima werk geleverd
 • Star Diamond Sky
  Star Diamond Sky
  Beoordeling: 4 van 5459 reviews
  Stratenmaker in Deurningen

  Wij zijn een professioneel hoveniersbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen en gazon en landschapsarchitectuur, het onderhouden ervan en aanplanten. Heeft u iemand nodig die uw boom moet kandelaberen of verwijderen, uw tuin weer netjes aan kant moet maken zoals onkruid verwijderen en het snoeien van heesters en struiken? Ook leggen wij allerlei soorten tegels aan voor bijv , terras, oprijlaan, of rondom het huis. Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons bedrijf. Wij hebben zelf een kwekerij met verschillende {fruit} bomen, sierbomen, heesters en vlinders 🦋 en bijen 🐝 vriendelijke planten 🌱 en bloemen 🌺 Mocht u iets aangeplant willen hebben of een totale tuinrenovatie willen laten uitvoeren? Wij doen dit voor scherpe prijzen!!! Ook leveren wij Keramische tegels vanaf €30,- p/M2.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  We hadden een afspraak gemaakt. Zat bij mijn moeder van 93 te wachten. Na een kwartier gebeld. Zei Naomi dat ze het op een andere datum had staan (terwijl we deze datum en tijd per app hadden bevestigd). Ik zei, kom dan maar die andere datum. Toen bleek ze het daar eigenlijk óók niet te hebben staan. Of ze dan de volgende ochtend mocht komen. Kwam me niet goed uit, maar doe dan toch maar. Volgende ochtend vroeg een appje: heb mijn schouder geblesseerd, dus kan niet komen. Maar kan wel een andere dag en dan iemand anders vragen. Nou, laat maar dus, mijn moeder wilde het helemaal niet meer!

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Deurningen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 55 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Deurningen

Andere vakmensen in Deurningen

Vind vakmensen bij jou in de buurt