Vind stratenmakers in Losser

Op zoek naar stratenmakers in Losser? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Losser

 • N. Ruiter Bestrating
  N. Ruiter Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Stratenmaker in Losser

  Zoekt u een stratenmaker om uw tuin klaar te maken ? U bent bij ons aan het juiste adres. Met de nodige ervaring maken wij uw inrit, looppaden, terrassen maar ook cirkels etc gereed. Heeft u oude ongelijke stenen zoals kinderkopjes, keien, waaltjes of dikformaten ? Ook alles onder de hamer kunnen wij!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Er is prima werk geleverd
 • Michel Volker grondwerken
  Michel Volker grondwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stratenmaker in Losser

  Grondwerken Minikraan shovel Stobbenfrees Tuinfrees sloopwerk Container Bomen rooien/ verwijderen Egaliseren tuinen Afvoer aanleggen Tuinspitten

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goed advies!
 • Klusdirect
  Beoordeling: 4.5 van 54.5530 reviews
  Stratenmaker in Losser

  Beste mensen, Klusdirect is een aannemersbedrijf met ruime ervaring. Al onze opdrachten worden tot in detail met u besproken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Onze specialiteiten zijn: landschapverzorging/tuinaanleg Wij kunnen ook met u meedenken aan uw toekomstige projecten, dit is geheel vrijblijvend. Wij hebben de beschikking over professioneel materiaal om de opdracht kwalitatief en spoedig te kunnen realiseren. Wij kijken er naar uit om u graag kennis te laten maken met ons bedrijf. Met vriendelijke groet, Klusdirect

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goede communicatie, nette prijs en prima werk afgeleverd. De bestrating zit er weer netjes in!
 • Badart Bestratingen
  Badart Bestratingen
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Losser

  Badart Bestratingen kan je helpen met je Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Enschede en omgeving. wij staan klaar om al je vragen over Bestrating aanleggen, Schutting, Tuinonderhoud en Sloopwerk algemeen te beantwoorden. Neem direct contact op met ons om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Komt afspraken na. Werkt netjes en nauwkeurig. Indien er vragen zijn stelt hij deze ook.
 • Bjorn tuin & hekwerken
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Stratenmaker in Losser

  Wil jij een kleine of grote verandering aanbrengen in je tuin? Wil je dit liever aan professionals binnen de tuinaanleg overlaten? Voor een prachtige tuin aanleggen, neem je vandaag nog contact op met Bjorn Tuin en Hekwerken. Met onze jarenlange ervaring in tuinaanleg zorgen we ervoor dat jouw tuin er straks helemaal uitziet zoals jij die voor ogen hebt. Lees snel verder wat Bjorn Tuin en Hekwerken allemaal voor jou en je tuin kan betekenen. Of het nu gaat om je voortuin of je achtertuin; de tuin is een belangrijk onderdeel van je huis. Met het aanleggen van een mooie voortuin wekt je huis meteen een goede eerste indruk in de omgeving. En met het laten aanleggen van een mooie achtertuin, heb je een fijne plek om heerlijk te ontspannen en/of lekker te tuinieren. Bjorn Tuin en Hekwerken zorgt met uiterst vakkundige en hoogwaardige tuinaanleg dat jouw droomtuin werkelijkheid wordt. Het laten aanleggen van een tuin is natuurlijk niet compleet zonder de juiste schutting of hekwerk Daarom voorzien we, in lijn met jouw persoonlijke wensen, jouw tuin met alle plezier van een fraai hekwerk. Met een metalen hekwerk, een hekwerk van dubbelstaal, een sierpoort of een schuifpoort tillen we tuinaanleg meteen naar een hoger niveau. Zo leggen we niet alleen jouw tuin mooi aan, maar zo maken we jouw tuin ook tot een veilig geheel en tot een ware eyecatcher. Benieuwd naar de mogelijkheden? We bespreken ze graag met je!. Wij zijn ook vindbaar via Google

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Netjes en verzorgd zoals afgesproken
 • D en F Hoveniers
  D en F Hoveniers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Stratenmaker in Losser

  Welkom bij D&F Hoveniers Voor het bestraten, aanleggen of ontwerpen van uw tuin D&F Hoveniers is gevestigd in Enschede en is al jaren gespecialiseerd in het bestraten, het aanleggen en het ontwerpen van tuinen. U kunt ons niet alleen inhuren voor het uitvoeren van bovengenoemde diensten, maar ook voor advies. Wij, bij D&F Hoveniers, realiseren ons dat er eindeloze opties zijn in het bestraten, aanleggen en ontwerpen van uw tuin. Daarom gaan wij graag een keer met u zitten om tot ideeën te komen. Wilt u weten welke diensten wij aanbieden? Lees dan verder en vindt het uit! Tuinbestrating Een van de specialisaties van D&F Hoveniers is tuinbestrating. Wij zijn van mening dat u, door middel van het bestraten van uw tuin, de nadruk kunt leggen op bepaalde onderdelen van uw tuin, of er juist voor kunt zorgen dat de aandacht van een bepaald deel van uw tuin wordt afgeleid. Uit onze ervaring is dan ook gebleken dat het bestraten op vele verschillende manieren kan gebeuren. Zo kunt u bijvoorbeeld door het bouwen van een muurtje of het aanleggen van een pad uw tuin optisch vergroten. Tuinaanleg Naast tuinbestrating is tuinaanleg ook een van de diensten waarin D&F Hoveniers voorziet. Bestaat uw tuin vooralsnog uit één grote hoop aarde? Neem dan contact met ons op! Wij zorgen dat er binnen de afgesproken tijd een groene grasmat ligt vanwaar u verder kunt bouwen aan uw ideale droomtuin! D&F Hoveniers levert zelf de materialen die nodig zijn voor het aanleggen van uw tuin. Hierdoor kan de klus snel en efficiënt worden uitgevoerd. Naast het aanleggen van een compleet nieuwe tuin, doet D&F Hoveniers ook aan het heraanleggen of het renoveren van uw oude tuin. Tuinontwerp Door de jaren heen hebben wij al vele tuinen ontworpen waardoor wij de nodige ervaring hebben opgedaan! Zo weten wij de juiste ontwerpen te bedenken en uit te voeren voor voor zowel kleine als grote tuinen waarbij wij rekening houden met het zo efficiënt mogelijk benutten van de ruimte.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima werk geleverd
 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55542 reviews
  Stratenmaker in Losser

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, schoorstenen verwijderen, tuinonderhoud en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Jasper nam al snel uit zichzelf contact op. Kon binnen een paar dagen al aan de slag. Duidelijke afspraken. Prettig contact. Zeer tevreden over het resultaat. Echt een aanpakker!
 • Infra Excellent
  Infra Excellent
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Stratenmaker in Losser

  INFRA Excellent is een professioneel bedrijf met hoge kwaliteitseisen en zijn al 30 jaar actief in bestratingen, rioolwerken en tuinrenovatie. INFRA Excellent heeft projecten in zowel binnen- als in het buitenland gerealiseerd en zodoende veel know how opgedaan voor wat betreft de landelijke hoge kwaliteitseisen. Werknemers zijn geschoold als: Vakman G.W.W en zijn VCA gecertificeerd. Werkspot is voor INFRA Excellent een aanvulling op de dagelijkse werkzaamheden en de werknemers van INFRA Excellent zijn zeer gedreven om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan. INFRA Excellent

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Echte vakmensen!! Enthousiast over het werk en dat merk je!! Aanrader!!
 • Hoveniers bedrijf Stan Woddema
  Hoveniers bedrijf Stan Woddema
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Losser

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Hengelo, dan kan Hoveniers bedrijf Stan Woddema je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Tuinonderhoud... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Communicatie verliep soepel en duidelijke afspraken gemaakt die Stan is nagekomen. Vriendelijke man en zeker aan te raden!
 • Allround dienstverlening Franke
  Beoordeling: 3 van 5351 review
  Stratenmaker in Losser

  Laag tarief, hoge kwaliteit. Tuinonderhoud, Tegelwerken, Vloeren, Straatwerk.

4.9

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Losser, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 37 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Losser

Andere vakmensen in Losser

Vind vakmensen bij jou in de buurt