Vind witgoed monteurs in Losser

Op zoek naar witgoed monteurs in Losser? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Losser

 • Lodewegen kleinbouw
  Lodewegen kleinbouw
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Witgoed monteur in Losser

  Hallo, Mijn naam is Sander en ik ben eigenaar van Lodewegen Kleinbouw.Neem gerust contact met ons op, dan kom ik graag langs om uw wensen te bespreken en tot een mooi resultaat te komen. Lodewegen Kleinbouw Voor al uw maatwerk.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Hele goede jongen. Heeft het werk perfect uitgevoerd. Zeer tevreden en aanrader.
 • Smartbytes Design
  Smartbytes Design
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Witgoed monteur in Losser

  Welkom op het profiel van Smartbytes Design!

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Een aanrader! Staopcontacten heel netjes en vakkundig geplaatst.
 • VD-Stelt
  VD-Stelt
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Witgoed monteur in Losser

  Specialist in Datacom, Alarminstallaties en Camerabewaking.

  Laatste review:
  Joost nam snel contact op, kon de volgende dag al de deurbel installeren. Vlot, werkt netjes, prettige vent!
 • Klusbedrijf YAN
  Klusbedrijf YAN
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Witgoed monteur in Losser

  Klusbedrijf YAN is je ideale partner als je een Klusbedrijf nodig hebt in Oldenzaal en omgeving. We zijn gespecialiseerd in stucwerk ( behangklaar en sauzklaar) , schilderwerk , gipsplaat plafond , cinewals , renovatie binnen en buitenshuis , Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie en nog veel meer diensten die wij als Klusbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Ik ben uitstekend geholpen, ze hebben bij mij een tv-wand geplaatst en ik had veel specifieke eisen en ze hebben heel pro-actief meegedacht over de beste manieren om hieraan te voldoen, ze zijn zelfs mee geweest naar de bouwmarkt om de juiste onderdelen uit te zoeken samen met mij en het is heel mooi geworden. Ze hebben tevens alle lampen (stuk of 15) opgehangen en een houten muur geplaatst voor een overkapping buiten. Voor een volgende klus zal ik zeker weer een beroep op ze doen!
 • Verhuisbedrijf Stabiel

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Losser
 • Kerkemeijer Installaties
  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews
  Witgoed monteur in Losser

  Kerkemeijer Installaties is een jong en dynamisch team in Enschede en omstreken, wij specialiseren ons in de service en onderhoud. Wij zijn gecertificeerd in de koeling, klimaat, ventilatie, verwarming en duurzaamheid. (bijvoorbeeld zonnepanelen). Wij staan garant voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Mvg Ron Kerkemeijer Kerkemeijer Installaties

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Vriendelijke man met kennis van zaken! Mooie afwerking
 • Reus elektra
  Beoordeling: 2 van 5251 review
  Witgoed monteur in Losser

  Volledige installaties van a tot z

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Na chat contact via werkspot wilde Reus een offerte opstellen, gevraagd of hij hiervoor langs wilde komen of extra informatie wilde hebben. Tot tweemaal toe gevraagd en hierna geen reactie meer gekregen.
 • Mkourie

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Losser

  Mkourie is je ideale partner als je een Elektricien nodig hebt in Enschede en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Elektricien voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Wanno Bouw B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8586 reviews
  Witgoed monteur in Losser

  Heb veel ervaring in totaal bouw. Van huis uit altijd elektricien (gecertificeerd) en loodgieter geweest. Ook ben ik gecertificeerd voor zonnepanelen. Wij bieden daarnaast onze diensten voor airco en warmtepompen. Door mijn gevoel voor totaal bouw heb ik me zowel verdiept in tekenen en ontwerpen. Betreft bouw heb ik echt alles in huis. Van klein tot groot. Ik neem ieder klus serieus aan en hou van details. Let op! Wij komen uit Hengelo Overijssel. Wij werken op uurtarief.

  Laatste review:
  Gasleiding aanleggen of vervangen-
  Fijne man, goede adviezen!
 • davix
  davix
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Witgoed monteur in Losser

  Davix is gespecialiseerd in verbouw, renovatie en onderhoudswerkzaamheden binnen en buitenshuis. Jarenlange ervaring leert ons perfect in te spelen op de wensen en ideeën van onze klanten. Flexibiliteit en een breed aanbod van diensten zoals onder andere timmer, loodgieter en elektra werkzaamheden maken ons de ideale “one stop solution” partner voor uw werkzaamheden. “One stop solution” betekent voor u meer efficiëntie (kostenbesparingen), minder zorgen en organisatie tijdens de uitvoering van de werkzaamheden en geen gedoe achteraf. Neem gerust contact met ons op via Werkspot voor een offerte op maat.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Toppie

Populaire lokale witgoed monteurs in Losser

Andere vakmensen in Losser

Vind vakmensen bij jou in de buurt