Vind witgoed monteurs in Overdinkel

Op zoek naar witgoed monteurs in Overdinkel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Overdinkel

 • Lodewegen kleinbouw
  Lodewegen kleinbouw
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Witgoed monteur in Overdinkel

  Hallo, Mijn naam is Sander en ik ben eigenaar van Lodewegen Kleinbouw.Neem gerust contact met ons op, dan kom ik graag langs om uw wensen te bespreken en tot een mooi resultaat te komen. Lodewegen Kleinbouw Voor al uw maatwerk.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Hele goede jongen. Heeft het werk perfect uitgevoerd. Zeer tevreden en aanrader.
 • VD-Stelt
  VD-Stelt
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Witgoed monteur in Overdinkel

  Specialist in Datacom, Alarminstallaties en Camerabewaking.

  Laatste review:
  Joost nam snel contact op, kon de volgende dag al de deurbel installeren. Vlot, werkt netjes, prettige vent!
 • Smartbytes Design
  Smartbytes Design
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Witgoed monteur in Overdinkel

  Welkom op het profiel van Smartbytes Design!

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Een aanrader! Staopcontacten heel netjes en vakkundig geplaatst.
 • Volta Dynamics
  Volta Dynamics

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Overdinkel

  Heb je een Installatiebedrijf, Elektricien, Loodgieter, Badkamer specialist nodig in Enschede of omgeving? Volta Dynamics kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf, Elektricien, Loodgieter, Badkamer specialist voor je kan uitvoeren, zoals CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Verhuisbedrijf Stabiel

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Overdinkel
 • Reus elektra
  Beoordeling: 2 van 5251 review
  Witgoed monteur in Overdinkel

  Volledige installaties van a tot z

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Na chat contact via werkspot wilde Reus een offerte opstellen, gevraagd of hij hiervoor langs wilde komen of extra informatie wilde hebben. Tot tweemaal toe gevraagd en hierna geen reactie meer gekregen.
 • Mkourie

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Overdinkel

  Mkourie is je ideale partner als je een Elektricien nodig hebt in Enschede en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Elektricien voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Kerkemeijer Installaties
  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews
  Witgoed monteur in Overdinkel

  Kerkemeijer Installaties is een jong en dynamisch team in Enschede en omstreken, wij specialiseren ons in de service en onderhoud. Wij zijn gecertificeerd in de koeling, klimaat, ventilatie, verwarming en duurzaamheid. (bijvoorbeeld zonnepanelen). Wij staan garant voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Mvg Ron Kerkemeijer Kerkemeijer Installaties

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Vriendelijke man met kennis van zaken! Mooie afwerking
 • davix
  davix
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Witgoed monteur in Overdinkel

  Davix is gespecialiseerd in verbouw, renovatie en onderhoudswerkzaamheden binnen en buitenshuis. Jarenlange ervaring leert ons perfect in te spelen op de wensen en ideeën van onze klanten. Flexibiliteit en een breed aanbod van diensten zoals onder andere timmer, loodgieter en elektra werkzaamheden maken ons de ideale “one stop solution” partner voor uw werkzaamheden. “One stop solution” betekent voor u meer efficiëntie (kostenbesparingen), minder zorgen en organisatie tijdens de uitvoering van de werkzaamheden en geen gedoe achteraf. Neem gerust contact met ons op via Werkspot voor een offerte op maat.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Toppie
 • Wanno Bouw B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7593 reviews
  Witgoed monteur in Overdinkel

  Heb veel ervaring in totaal bouw. Van huis uit altijd elektricien (gecertificeerd) en loodgieter geweest. Ook ben ik gecertificeerd voor zonnepanelen. Wij bieden daarnaast onze diensten voor airco en warmtepompen. Door mijn gevoel voor totaal bouw heb ik me zowel verdiept in tekenen en ontwerpen. Betreft bouw heb ik echt alles in huis. Van klein tot groot. Ik neem ieder klus serieus aan en hou van details. Let op! Wij komen uit Hengelo Overijssel. Wij werken op uurtarief.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Vlotte reactie op plaatsen verzoek,prima geholpen was netjes op tijd en alles naar wens gedaan. Ben tevreden met resultaten. Is aan te bevelen voor hulp en ondersteuning.

Populaire lokale witgoed monteurs in Overdinkel

Andere vakmensen in Overdinkel

Vind vakmensen bij jou in de buurt