Vind gevelspecialisten in Oldenzaal

Op zoek naar gevelspecialisten in Oldenzaal? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Oldenzaal

 • Nooitgedagt Services
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Gevelspecialist in Oldenzaal

  Hallo, Wij staan sinds kort op werkspot omdat wij met regelmaat directe aanvragen kregen door mond-op-mond. Gezien de extra vraag naar het type werk wat wij leveren willen werd ons geadviseerd een account op werkspot aan te makken. Wij zijn ZZP'ers uit Twente met 10+ jaar ervaring in het installeren, vervangen of repareren van boeidelen, windveren of rabatdelen. Oftewel, gevelbekleding installatie en renovatie. Het werk voeren wij altijd uit met een of meerdere van de ZZP'ers waar wij mee samenwerken voor onze vaste opdrachtgevers. Omdat wij op elkaar zijn ingewerkt kunnen wij altijd hoge kwaliteit werk leveren. Wij werken uitsluitend het met hoog kwalitatieve merk Keralit. Naast Keralit gevelbekleding gebruik ik ook onderhoudsarm plaatmateriaal voor boeidelen en windveren. Dit plaatmateriaal is voorzien een kleurcoating en in combinatie met uw gevelbekleding krijgt uw woning een extra strakke uitstraling. WEBSITE Wij hebben geen eigen website omdat wij een aantal vaste opdrachtgevers hebben, maar flexibiliteit hebben om eigen klussen erbij te doen. Hiermee zijn wij altijd op de hoogte van de meest recente kennis van het vak. AFSPRAAK IS AFPSRAAK Bij ons is afspraak een afspraak. Wij hebben geen grote contracten en kleine lettertjes maar Twentse nuchterheid én wederzijds vertrouwen. Wilt u ook zo weinig mogelijk onderhoud en niet meer te hoeven schilderen? Vraag dan een offerte bij ons aan.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Wij hebben naar alle tevredenheid onze gevelbekleding laten vervangen door Nooitgedagt Services. Hanjo is makkelijk bereikbaar, en denkt in je voordeel mee als het gaat om materiaal en efficiënt snijden/plaatsen. Ik kon te alle tijden terecht met mijn vragen, en na een bezoek voor het opmeten had ik dezelfde dag nog een offerte ontvangen waarin er nog voldoende ruimte was voor vragen en aanpassingen. Het vervangen is in 1 dag gerealiseerd doordat ze met een team komen. Er werd netjes gewerkt, alles keurig afgevoerd en opgeruimd bij vertrek. Wij zijn super tevreden en zullen bij nieuwe projecten weer terugkomen bij Nooitgedagt services.
 • Pril Voegwerken
  Pril Voegwerken
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Gevelspecialist in Oldenzaal

  Nieuw bedrijf, maar al 20 jaar gevel specialist Voegwerk zowel nieuwbouw als renovatie.. Voegwerk Scheurherstel Reinigen Impregneren Kleine betonreparaties Raamdorpels vervangen of nieuw voegen Herstel metselwerk

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Goede communicatie, goed werk en een uitstekend resultaat.
 • HA-VE Metselwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Gevelspecialist in Oldenzaal

  HA-VE Metselwerken is je ideale partner als je een Metselaar nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Stucwerk binnen, Nieuwbouw volledig huis, Aanbouw of opbouw plaatsen, Funderingen en heiwerken, Garage (ver)bouwen... en nog veel meer diensten die wij als Metselaar voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Snelle reactie, vakkundig hersteld. Werkt snel en netjes. Zeer tevreden, zeker aan te bevelen.
 • KlussenbedrijfDeGeneraal
  KlussenbedrijfDeGeneraal
  Beoordeling: 4.1 van 54.1511 reviews
  Gevelspecialist in Oldenzaal

  All round klusjesmannen Ik werk met 2 jongens samen, die veel ervaring hebben in het stukadoren, schilderen, kozijnen schilderen, kozijnen vervangen, laminaat plaatsen, en veel ervaring hebben in diverse klussen. Echte klusjesmannen dus. We focussen ons voortaan op het schilderen van kozijnen, en beschikken over professionele gereedschappen van het merk van FestTool. Wij staan altijd garant dat de opdracht word voltooid. Met een glimlach!

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Vrij last minute konden de mannen aan de slag om onze woning wit te verven en een flink stuk houtwerk te lakken. Daarbij waren er ook een aantal rotte stukken hout die vervangen moesten worden. Kevin heeft een vriendelijke, hardwerkende jongeman in dienst die netjes werkt en alles naar behoren heeft gedaan. Wij zijn tevreden over het geleverde werk en de prijs/kwaliteit verhouding.
 • Kaf Montage
  Kaf Montage
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Gevelspecialist in Oldenzaal

  kan je helpen met je Timmerman klus in Almelo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Veranda aanleggen of vervangen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren,Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen . Binnenwand plaatsen, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren te beantwoorden, dak isolatie , kruipruimte isoleren , dak reparatie of vervangen . Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Prima werk, komt afspraken na en communiceert goed met de klant. Aanrader
 • Voegersbedrijf vrielink
  Voegersbedrijf vrielink
  Beoordeling: 4.2 van 54.2511 reviews
  Gevelspecialist in Oldenzaal

  Ik heb aan Nederlands kampioenschap voegen gedaan en ben toen 2 van Nederland geworden . En nu wil ik graag me eigen bedrijf starten . Mijn werkzaamheden zijn complete gevelrenovatie . Daar hoort bij voegwerken,renovatie , restauratie, reiniging, impregneren.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  De klus is geklaard naar tevredenheid, ik kan voegersbedrijf Vrielink zeker aanbevelen!
 • RSH Schildersbedrijf
  RSH Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Gevelspecialist in Oldenzaal

  ik ben Rateb sharbatji, ik werk als schilder ik heb gewerkt bij. PMA schilderbedrijf en Van Der Geest schilderbedrijf en Fransen groep schilderbedrijf. Schilderwerk. Buiten en binnen. Kitmontage. Houtreparatie. Glaszetter. behang. Spuiter. stukadoor.Ben een goede klusser werk netjes en luister altijd naar de wensen van de klanten sta altijd voor iedereen klaar

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Hard werkende nette correcte schilder, komt afspraken na. Hij schildert heel netjes. Ik zal hem bij iedereen aanraden.
 • KMB
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Gevelspecialist in Oldenzaal

  Vlonders. Pergola's. Overkappingen. Tuinhuisjes. Platte daken. Isolatie incl. afwerking van muren en daken. Timmerwerk in het algemeen.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Klus uiteindelijk anders geworden dan in de aanvraag. Koen denkt mee en komt met zeer creatieve oplossingen, heel fijn in de communicatie. Heel blij met het resultaat
 • HarryBakkerKlusservice
  HarryBakkerKlusservice
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Gevelspecialist in Oldenzaal

  Mijn naam is Harry Bakker. Ik ben ervaren schilder/ behanger. Netjes in mijn werk en goed contact met mijn klanten staat voorop.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Met Harry is het alsof je wordt geholpen door een goede vriend. Hij heeft mijn kozijnen weer netjes in de lak gezet, gewoon vanaf de ladder, waardoor de kosten laag bleven. Harry heeft oog voor wat nodig is en is precies de goede man op de juiste plek. Hij heeft zelfs meer werk geleverd dan hij had hoeven doen. Ik kan hem iedereen aanraden!
 • Klussen- en Schoonmaakbedrijf Gabriel
  Klussen- en Schoonmaakbedrijf Gabriel
  Beoordeling: 2.3 van 52.354 reviews
  Gevelspecialist in Oldenzaal

  Hoi wij staan klaar voor elke klus schilderwerk stukadoor werk badkamer renovatie uitbouw en nog veel meer klussen wij kunnen binnen twee weken starten met elke plus hebben een team van 11 man die voor u klaar staan

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Nooit je klus door hen laten uitvoeren! Na het plaatsen op werkspot nam dit bedrijf vlot contact op en de klus kon op korte termijn worden gedaan. Het ging om het plaatsen van een badkamer het stucen van trapjes voor het huis en ander buiten stucwerk.Er moest een aanbetaling worden gedaan.Gedurende de klus kwamen de eigenaren constant langs om te proberen nog meer klusjes te mogen doen. Er werd nooit gecommuniceerd wanneer ze langs zouden komen maar stonden op de gekste momenten opeens voor de deur of in huis. Zonder enig overleg is de kleur van de verf gekozen en aangebracht. Voordat alles klaar was moest opeens het hele bedrag worden betaald. hierin waren ze erg dwingend en belden en appten non stop achter elkaar. Uiteindelijk onder veel druk en een dreigende toon betaald met de belofte dat ze alles zouden komen oplossen. Nu is het stucwerk niet goed, voordeur nog ruw en lekken de kranen. Ze komen niet meer opdagen. Veel geld betaald, niks is goed en geen afspraak meer mee te maken.

4.3

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Oldenzaal, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 40 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Oldenzaal

Andere vakmensen in Oldenzaal

Vind vakmensen bij jou in de buurt