Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Goor

 • Kevin Leungen
  Kevin Leungen
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Dakdekker in Goor

  klussenbedrijf, We zijn een goed georganiseerd bedrijf die zijn werkzaamheden professioneel en netjes uitvoert We hebben 4 ervaren dakdekkers aan het werk met 80 jaar ervaring bij elkaar,we zijn hier nieuw op Werkspot,en kunnen vrijwel elke klus aan Ps spoedreparatie lekkage €250 met Garantie

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Alles vlot verlopen
 • S.J. Rietberg
  S.J. Rietberg
  Beoordeling: 4.8 van 54.8599 reviews
  Dakdekker in Goor

  Mijn naam is Sibor Rietberg, 49jaar en woonachtig in het prachtige Enter. Ik ben al ruim 30 jaar werkzaam in de bouw, waarvan 5 jaar in een timmerwerkplaats en 25 jaar in de bouw. In de timmerwerkplaats heb ik ramen, kozijnen, deuren gemaakt , afgemonteerd en afgehangen. In de bouw heb ik jaren woningen van binnen compleet afgetimmerd, badkamers gemaakt, trappen geplaatst, plaatsen van dakramen en dakkapellen, carpots gebouwd, buitenbekleding aangebracht, enz, enz. Kortom niks is mij vreemd in de bouw. Ik werk snel, maar accuraat en heb oog voor detail. Ik zie het iedere keer als een mooie uitdaging om goed werk af te leveren tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding. Een tevreden opdrachtgever, daar werk ik voor! Werkwijze: wanneer u een opdracht heeft, kom ik graag eerst bij u langs om kennis te maken. Wij kunnen dan samen ter plekke de opdracht bespreken en ik kan u nog aanvullend advies geven, indien wenselijk. Met vriendelijke groet, Sibor Rietberg Rietberg Timmerwerken.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Dakramen snel en netjes vervangen. Betrouwbare vakmensen
 • Dak en gevel service R.W
  Dak en gevel service R.W
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Dakdekker in Goor

  Voor alle soorten daken ook voor advies Vrijblijvende prijs offertes

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Kwam vrijblijvend de situatie opnemen om vervolgens e.e.a. netjes en snel te repareren. Nam ons tevens goed mee in wat er moest gebeuren en wat hij tegenkwam/constateerde. Betrof reparatie van plat dak op garage.
 • Gevellux
  Gevellux
  Beoordeling: 4.7 van 54.7561 reviews
  Dakdekker in Goor

  Gevellux Kozijnen-Gevelbekleding-Zonwering-Raamdecoratie * 25 jaar ervaring in montage en verkoop * Keuze uit meerdere profielen (ook de rechte verbinding) CLK * Verdekt beslag * Unieke montagemethode * Uitgebreide collectie Gevel/Boei bekleding * Bouwkundige adviseurs * Beste Kwaliteit/Prijs verhouding Kozijnen in Kunststof-Hout en Aluminium Terrasoverkappingen en Dakkapellen. Ook voor bijpassende raamdecoratie. Wij komen graag bij U thuis voor een deskundig advies in renovatie en nieuwbouw. uiteraard geheel vrijblijvend. Onze aanbiedingen op werkspot zullen aangeboden worden met het absolute topmerk Aluplast. Prijstechnisch kunnen er mogelijkheden zijn wanneer we een ander merk aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Zeer professionele vakman. Klus goed uitgevoerd en had op korte termijn een gaatje in de planning voor mij. ben erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Bedankt!
 • Daktechniek Achterhoek
  Daktechniek Achterhoek
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Dakdekker in Goor

  Daktechniek Achterhoek is een jong en gedreven bedrijf wat zich specialist maakt in dakwerk. Gespecialiseerd in : Isoleren van daken zowel plat als hellend. Platte daken : Bitumen en PVC dakbedekking. Hellende daken : Dakbeschot/ houtwerk / dakpannen/Golfplaten/ asbest verwijderen(word verzorgt door een extern bedrijf. Zinkwerk : Zinken daken aanleggen ( dakgoot reparatie en vernieuwen) Lood werk/ schoorsteen reparatie. Voor spoed zijn wij altijd bereikbaar. Wij werken zowel voor particulieren en voor de zakelijke branche. Wij zijn een team met ervaren dak werkers en leerling dakwerkers.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Vriendelijke vakmannen. Doen het werk met praatje en grap. Maar lopen ze ergens tegenaan overleggen ze gelijk en gaan hiermee probleemoplossend aan de gang. Weten waarover ze praten en als ik volgende keer iets aan het dak moet zal ik ze voor volgende klus ook vragen.
 • Stukadoorsbedrijf Iwan

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Goor

  Ben je op zoek naar een Aannemer? Dan kun je in Goor bij Stukadoorsbedrijf Iwan terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • S.T.E klusBedrijf
  S.T.E klusBedrijf
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Dakdekker in Goor

  S.T.E klusbedrijf is inzetbaar voor alle werkzaamheden in en rondom het huis. Badkamer,keuken, woonkamer of tuinen . We zijn bereid om alle soorten klusjes uit te voeren:laminaat leggen, schilderwerk en behang ,stukadoren, timmeren en montage. Ons bedrijf is in Hengelo Overijssel bevestigd. certificaten : Interieur meubelmaker Voor alle werkzaamheden hebben we specialisaties . Bedrijfsmotto : De kroon op het werk zetten.

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Mijn keukenkastjes en lades zijn Deskundig, zorgvuldig, netjes gerepareerd. Echt vakmanschap!
 • Bruins Afbouw
  Bruins Afbouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Dakdekker in Goor

  Wat is u vraag?

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Goede communicatie, duidelijke afspraken en keurig werk tegen een goede prijs!! Voor herhaling vatbaar!
 • Roelofse Dakservice
  Roelofse Dakservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9532 reviews
  Dakdekker in Goor

  Allround dakspecialist met jaren ervaring. Netjes en secuur, geen 9 tot 5 mentaliteit en werk graag door. Werk word goed en netjes afgeleverd met garantie.

  Laatste review:
  Dakconstructie plaatsen of vervangen-
  Goed uitleg gekregen. En een nette prijs En vriendelijk te woord gestaan.
 • RenoCare
  RenoCare
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Dakdekker in Goor

  RenoCare is gespecialiseerd in kozijnen, ramen en deuren. Op maat gemaakt in eigen werkplaats of industrieel. Het herstellen van houtrot voeren wij uit onder garantie en met gebruik van duurzame materialen. Timmerwerken en bouwgerelateerde voorbereidende werkzaamheden verzorgen wij graag. Onze kracht zit in allround timmerwerk. We zijn benaderbaar voor allerlei klussen in en om het huis.

  Laatste review:
  Vakman met kennis van zaken die oplossinggericht meedenkt en eerlijk advies geeft.

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Goor, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 117 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Goor

Populaire diensten

Andere vakmensen in Goor

Vind vakmensen bij jou in de buurt