Vind schoonmaakbedrijven in Haaksbergen

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Haaksbergen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Haaksbergen

 • CleaningServiceTwente
  CleaningServiceTwente
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Haaksbergen

  Eenmalige Schoonmaak/Opleverschoonmaak, Gaat u verhuizen of wilt u voor u uw nieuwe woning/bedrijf ingaat uw woning/bedrijf volledig gereinigd hebben. Wij van CleaningServiceTwente zijn gespecialiseerd in het reinigen van woningen en bedrijven en nemen dan ook graag u deze werkzaamheden uit handen van u. Wacht niet langer en laat ons doen waar wij het best in zijn! Kijk op onze website voor meer informatie. Authentiek glasbewassing: Bij ons draait alles om kwaliteit en traditioneel vakmanschap. Daarom bieden we authentieke glasbewassing aan, een dienst waarbij we de ramen handmatig wassen. Deze traditionele methode zorgt voor een zorgvuldige en grondige reiniging van jouw ramen en kozijnen. Particulierekantoor/Bedrijf schoonmaak. Wij zorgen voor een opgeruimd en frisse woon/werkomgeving. Oplever/bouwschoonmaak: Een opleveringsschoonmaak van een bedrijfspand, instelling of woonhuis is een vak apart. Ieder hoekje en richeltje van uw pand leveren we stralend schoon op. Zonnepanelen Laat het reinigen van uw zonnepanelen aan professionals over Wilt u jaar in jaar uit profiteren van een optimaal rendement? Dan is het jaarlijks reinigen van uw zonnepanelen een must. Bovendien zorgt goede reiniging voor een langere levensduur van uw panelen. Voor de uitvoer van de werkzaamheden maken wij gebruik van osmosewater. Dit water is vrij van kalk en andere mineralen waardoor u een vlek- en streeploos resultaat krijgt. Daarnaast heeft osmose water een hoog oplossend vermogen waardoor vuil snel wordt afgevoerd en geen schoonmaakmiddelen nodig zijn. Ontruimen door CleaningServiceTwente: een huis leeghalen kan voor heftige emoties zorgen en is veel werk. Wij zorgen ervoor dat u zich nergens druk over hoeft te maken. U kunt zich bezig houden met uw eigen taken laat het ontruimen over aan CleaningServiceTwente voor een snelle leegruiming van de woning/bedrijfspand. Waarom ontruimen door CleaningServiceTwente U hoeft  nergens over na te denken Emotionele betrokkenheid blijft beperkt Voordeliger dan wanneer u zelf gaan ontruimen Uitbesteding voorkomt onenigheid binnen de familie Snelle afhandeling voorkomt onnodige kosten (huur, hypotheek, verzekering, etc.) Voorkomt frustratie en fysieke klachten Uw kostbare tijd blijft bespaard wacht dus niet langer en neem vrijblijvend contact op. Dakgoot reinigen: Het laatste wat u wilt is dat u lekkage krijgt in uw woning, laat daarom uw dakgoot jaarlijks reinigen door CleaningServiceTwente voorkomen is beter dan genezen. Wij zijn gespecialiseerd in dakgoot reinigen en kunnen ook bladvanger op uw dakgoot bevestigen zodat het blad niet meer in de dakgoot komt. Neem vrijblijvend contact met Cleaning Service Twente op voor uw klus. Met vriendelijke groeten, Linda Hoogenberg

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Zoals besproken
 • DDS Service
  DDS Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8586 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Haaksbergen

  Onze diensten bestaan uit schoonmaak van Ramen, deuren en kozijnen, zonnepanelen, zonnebakken en zonnewering, dakgoten, boeidelen, trespa en gevel, dak/dakkapellen, terras overkapping, damwand en houtwerk. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf voor al uw schoonmaakwensen in en om uw huis, kantoor of bedrijfsruimte. Onder het motto “onderhoud is behoud” wassen wij niet alleen de ramen maar besteden ook veel aandacht aan het houtwerk, de omlijstingen, deuren, kozijnen, zonnepanelen en meer. Wij werken bij voorkeur met vaste teamleden zodat u zo veel mogelijk dezelfde vertrouwde gezichten te zien krijgt. Ons personeel is ten alle tijde representatief en vakbekwaam. Wij zorgen dat alles stralend en streeploos schoon is en we vertrekken pas als u 100% tevreden bent. Ziet u na ons vertrek toch nog iets, komen wij geheel kosteloos terug om dit alsnog naar uw wens te maken.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  DDS was bereid om mijn buren en mij in één dag te helpen. De ramen, kozijnen en zonnepanelen zien er weer goed schoon uit. Opvallend is hoe veel aandacht en tijd ze besteden zodat het allemaal goed schoon is.
 • HA-VE Metselwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Haaksbergen

  HA-VE Metselwerken is je ideale partner als je een Metselaar nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Stucwerk binnen, Nieuwbouw volledig huis, Aanbouw of opbouw plaatsen, Funderingen en heiwerken, Garage (ver)bouwen... en nog veel meer diensten die wij als Metselaar voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Snelle reactie, vakkundig hersteld. Werkt snel en netjes. Zeer tevreden, zeker aan te bevelen.
 • Bouwmontage GB
  Bouwmontage GB
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Haaksbergen

  Bouwmontage GB. Betrouwbaar zijn is ons devies en klantgericht werken een vanzelfsprekendheid. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van electra werkzaamheden, loodgieters werk, laminaatvloer leggen, en allerlei voorkomende klussen in en om het huis. Ook voor beheer en onderhoud bent u bij Bouwmontage GB aan het juiste adres. Mocht u vragen hebben, dan vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Bouwmontage GB

  Laatste review:
  Werkt super netjes, legt je keuzes voor. Erg tevreden over het eindresultaat
 • Schoonmaakwerk Enschede
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Haaksbergen

  Ontdek het toonaangevende schoonmaakbedrijf in Enschede en omgeving op Werkspot! Bij Schoonmaakwerk Enschede staan wij garant voor ongeëvenaarde schoonmaakdiensten die voldoen aan al jouw behoeften. Ons ervaren team van professionals zorgt voor een vlekkeloze leef- en werkomgeving, met aandacht voor detail en gebruik van milieuvriendelijke methoden. Ontvang nu een offerte op maat en ervaar de glans van een schoon huis of kantoor. Jouw tevredenheid is onze prioriteit!"

 • WBM Voegwerken
  WBM Voegwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Schoonmaakbedrijf in Haaksbergen

  Welkom op het profiel van WBM Voegwerken WBM Voegwerken is een flexibel en allround bedrijf die met meer dan 25 jaar al uw voeg en gevelwerken vakkundig uitvoert,wij geven altijd advies en tips omtrent de werkzaamheden en proberen met de klant altijd de beste oplossing te vinden.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  De ervaring met WBM was erg goed. Hij is een vakman en verstaat zijn vak. Hij gaf een goed advies en de muren zien er weer goed uit. Dank hiervoor.
 • Rouwenhorst Bouw
  Rouwenhorst Bouw

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Haaksbergen

  Rouwenhorst Bouw uit Haaksbergen heeft ruime ervaring in diverse verbouwingswerkzaamheden, aan moderne, maar ook historische woningen. Wilt u groter wonen, maar niet verhuizen? Dan is het laten realiseren van een erker, een dakkapel of een aanbouw wellicht een goed idee! In veel gevallen betekent een verbouwing een waardevermeerdering van uw woning. Wij kunnen het totaalpakket voor u verzorgen, inclusief de bouwaanvraag, de tekeningen en de constructieberekening. Benieuwd naar wat we allemaal al gerealiseerd hebben? Bekijk onze projecten op onze social media kanalen en volg ons om op de hoogte te blijven. Bouwbedrijf Rouwenhorst heeft een eigen timmerwerkplaats. Hier realiseren wij onder andere kozijnen, trappen en kasten maar ook complete verdiepingen van een woonhuis. Onze voorkeur gaat uit naar Prefab werken: de voorbereidingen doen we in de werkplaats, daarna verplaatsen we het element (trap, kozijn, etcetera) naar de bouwplaats. Zo wordt de omlooptijd van de bouw verkort en de kwaliteit gegarandeerd. Wij hanteren een persoonlijke benadering, zodat u als opdrachtgever continu op de hoogte blijft. Ook worden alle stappen steeds in goed overleg uitgevoerd. Zodoende komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Wij hebben een CAR (Construction All Risks)-verzekering afgesloten zodat alle partijen die bij een bouw betrokken zijn, verzekerd zijn. Wij werken veelal voor particulieren, maar ook voor MKB’ers en aannemers.

 • Saniq facilitaire diensten
  Saniq facilitaire diensten

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Haaksbergen

  Saniq facilitaire diensten kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Haaksbergen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Saniq facilitaire diensten om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • H. Geuvers Bouwservice
  H. Geuvers Bouwservice
  Beoordeling: 4.6 van 54.6511 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Haaksbergen

  H.Geuvers Bouwservice Haaksbergen Is een kleinschalig bedrijf Die hoofdzakelijk in de regio Twente werkt De werkzaamheden bestaan uit o.a - metselwerk, nieuwbouw, restauratie - tegel / stucwerk - Voegwerk incl schoonmaken en Verwijderen bestaande voegen

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snel handelen en het werk netjes afgeleverd, blij mee!
 • Baijer Renovatie & Onderhoud
  Baijer Renovatie & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Haaksbergen

  Baijer Renovatie & Onderhoud levert: ....bouwtechnisch verantwoord werk op van klus tot renovatie, van klein tot groot onderhoud inclusief schilderwerk op hoogte. Aan particulieren en bedrijven. ....per opdracht, incidenteel; ... per abonnement, doorlopend of met interval voor leveringszekerheid; ... inkoopdiensten en materialenbelevering (voor bouwers en particulieren). ... stappenplannen voor uw eigen klus of project; ... makelaarsadvies waardeverhogend renoveren. en ....bespaart u kosten... (in prijs, levensduur- en/of onderhoudscyclus); ....geeft meer informatie voor uw beslissingen; ....hecht belang aan helder advies, leesbare en verklaarbare facturen en tijdige communicatie. ....is flexibel. ....calculeert en denkt met u mee. Door AVG privacywetgeving per 25-5-2018 kan er geen informatie over referentieklanten gedeeld worden. Ik hoop op uw begrip. Via mijn pinterest account kunt u wel een indruk krijgen van opgeleverde opdrachten en projecten. m.v.g. Theo Baijer Baijer Renovatie & Onderhoud

  Laatste review:
  Binnen- of buitenluiken plaatsen of vervangen-
  Theo luistert goed naar je wensen, adviseert daarbij / geeft suggesties, zonder drammerig te zijn. En het resultaat mag er ook zijn. Kortom: goed op de relatie, goed op de output en betaalbaar.

4.8

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Haaksbergen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 80 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Haaksbergen

Andere vakmensen in Haaksbergen

Vind vakmensen bij jou in de buurt