Vind behangers in Haaksbergen

Op zoek naar behangers in Haaksbergen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

4

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Haaksbergen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4 op 5 op basis van 4 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Haaksbergen

 • S. Ghiani Diensten

  Behanger in Haaksbergen

  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews

  Hallo, Mijn naam is Sandro Ghiani Behangen en schilderen is mijn passie en ik houd van mijn werk, daar ik een zzp er ben, en dus meestal alleen werk, kan ik mijn uur prijs relatief laag houden. ad €35,- per uur ex btw. Ik doe dan al het voorkomende behang, glasvezel , renovlies (glad) , schilder, kitten, en saus werk voor U. Ik doe ook fotowand behang, en kan daar prachtige voorbeelden van tonen. Ook denk ik mee, en geef eventueel adviezen ivm kleur en styling voor mooier wonen. Ik werk snel en netjes, en kom mijn afspraken altijd na. Een kijkafspraak kan altijd en is gratis , u bent niets verplicht.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Een behangklus met het verzoek om die zo snel mogelijk uit te voeren. Sandro heeft echt zijn best gedaan om deze tussen zijn andere klussen door te plannen. Eindresultaat is super! Erg vakkundig en netjes gewerkt.
 • Schildersbedrijf Martijn Kettering

  Behanger in Haaksbergen

  Beoordeling: 4.4 van 54.4524 reviews

  Schildersbedrijf Kettering, een bekende naam in Twente en de Achterhoek. Of het nu nieuwbouw, renovatie of (planmatig) onderhoud is, u bent bij Kettering aan het juiste adres. Martijn is zijn bedrijf gestart in 2009, met ruim 10 jaar ervaring op zak. In 10 jaar tijd is het nu uitgegroeid tot een kwaliteitsbedrijf, met meerdere schilders (12 vakmannen) en een groeiende vaste klantenkring. Martijn werkt zelf mee en is uw vaste aanspreekpunt tijdens de werkzaamheden, makkelijk werken met die korte lijntjes. Schilderen, behangen, spuiten (latex en lak, op locatie) en glaszetten, natuurlijk kunt u Martijn daarvoor benaderen, maar ook voor specialistisch werk, zoals houtrot renovaties, glas-in-lood en muurschilderingen kunt u bij Martijn en zijn medewerkers terecht. Schildersbedrijf Kettering is een AF-Erkend schildersbedrijf en lid van de “Betere Schilder”.

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Een afspraak maken was zo gebeurd. Maar door omstandigheden van zijn kant kon de gemaakte afspraak niet doorgaan, dat kan gebeuren. Maar om vervolgens, na meerdere verzoeken een nieuwe afspraak te maken, niks meer van je te laten horen, is niet oké. Erg jammer dit.
 • SRS Schilderwerken

  Behanger in Haaksbergen

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  SR Schilderen & Behangen uit Groenlo. Werkzaam in de regio Achterhoek. Al meer dan 30 jaar ervaring in schilder- & behangwerk.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Ongeveer 75 meter behangwerk laten doen. Vakman. Houdt zich aan de afspraak. Goede prijs. Al met al zijn wij zeer tevreden.
 • CADA CASA

  Behanger in Haaksbergen

  Beoordeling: 4.6 van 54.6528 reviews

  it's ALL ABOUT THE CASA !! Cada Casa heette voorheen janbosdesign. Vanaf 2000 ben ik zelfstandig ondernemer en vanaf 2011 hanteer ik de naam Cada Casa. BUITENSCHILDERWERK: Om langdurig een goed resultaat in schilderwerk te behouden, is de ondergrond cruciaal. Cada Casa beoordeelt of oude verflagen verwijderd moeten worden, hoe er geschuurd en gereinigd moet worden. Huidige lak wordt beoordeeld op hechting, barstjes, blaasjes, de staat van de glaskit en de hoeken van de houtverbinding etc. Cada Casa gebruikt uitsluitend professionele SIKKENS verfproducten, kitten en houtreparatieprodukten. Het aflakken gebeurt met het topproduct SIKKENS XD MET EEN GARANTIE VAN 8 TOT 10 JAAR voordat een grote schildersbeurt weer nodig is. Mochten houtdelen moeten worden vervangen dan verzorgd Cada Casa dat ook voor u. Aan u de keuze om te kiezen voor duurzame kwaliteit, goedkoop optisch een verflaag laten aanbrengen is duurkoop! 100% garantie . Geen extra timmerman nodig als bv gevelbekleding, deuren of boeidelen vervangen moeten worden. Cada Casa heeft dit zelf in huis. Als alles in topvorm afgewerkt is door Cada Casa kunt u ook kiezen voor een onderhoudscontract waardoor uw pand in top conditie blijft en grote schildersbeurten minder vaak nodig zijn. BINNENSCHILDERWERK: Duurzame producten voor het houtwerk: Sikkens safira pu versterkte lak en Sikkens rezisto- huitvet resistent. Saus voor de muren. o.a. Sikkens alphatex of alphacryl GLASVLIESBEHANG: van meesterhand, voorbehandeld weefsel heeft grote voordelen op het eindresultaat: minder vollopen van de structuur en open staan van het weefsel. Kiest u voor glad glasvlies dan wordt een professioneel, voorbehandeld, extra zwaar behang van 190 gram gebruikt. Cada Casa werkt op aanneem basis. Geen extra kosten achteraf door professioneel schildersrapport; Cada Casa beoordeeld het uit te voeren werk op veel punten door zorgvuldig het werk te beoordelen en u een ECHTE GARANTIE TE KUNNEN GEVEN. CADA CASA LOST PROBLEMEN OP EN LAAT NIETS AAN HET TOEVAL OVER. Mvg, Jan Bos.

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Goeie vent die prima werk levert. Zelfs nadat we zeiden dat we toch wat lichte witte vlekjes zagen pakte hij dat meteen op zonder meerprijs.
 • Wim Heupers Schilderwerken

  Behanger in Haaksbergen

  Beoordeling: 4.7 van 54.755 reviews

  Wim Heupers Schilderwerken uit Enschede levert al jaren topkwaliteit schilderwerk in de regio Twente. Binnen of buiten schilderwerk, patroonbehangen, glasvliesbehangen, ailress spuitwerk wanden en plafonds of gewoon sauzen. Tevens reguliere onderhoud. Alles is mogelijk met een duidelijk en vernieuwend kleuradvies. Vele tevreden klanten gingen u al voor. (bekijk mijn gastenboek) Gewoon kwalitatief goed schilderwerk tegen een eerlijke prijs. Alle werkzaamheden worden door mijzelf en mijn medewerker Ryan uitgevoerd. U heeft telefonisch altijd contact met mij en niemand anders. Voor u wel zo prettig. Kan ik u op dat moment even niet te woord staan spreek dan de voicemail in. Ik bel u binnen een half uur terug. Ik vind het bijzonder belangrijk dat ik mijn afspraken na kom en uw telefoontjes en email beantwoord. Afspraak is afspraak! Onze werkwijze: U belt mij voor offerte/advies of vraagt dit via mijn website aan. ik neem dezelfde dag contact op en maak met u een afspraak. ik kom langs en bekijken wat er gedaan moet worden. op basis hiervan ga ik het werk inmeten en bepaal welke behandelingen er moeten plaats vinden. binnen 2 dagen ontvangt u van mij een duidelijke gedetailleerde offerte met een totaalprijs voor het werk inclusief de materialen. de offerte is 30 dagen geldig. U heeft dus rustig bedenktijd. Gaat u akkoord, laat u mij dit weten waarna ik opnieuw contact opneem. we spreken af wanneer de werkzaamheden gedaan moeten worden en plannen dit in. Op de afgesproken datum beginnen wij met de werkzaamheden en blijven aan de opdracht totdat deze is afgerond. wanneer het werk is afgerond maken ik met u een rondje door/om de woning en kijken of u nog op of aanmerkingen m.b.t. het werk heeft. pas na uw akkoord wordt de factuur (op basis van de gemaakte offerte) opgesteld en verstuurd.   Met vriendelijke groet, Wim Heupers

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Wim is een uitstekende vakman. De offerte was tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd. Zijn voorkomen, de bedrijfsauto, materialen en gereedschap, zorgen ervoor dat dit een doorgewinterde vakman is.
 • DEKADA Schilderwerken

  Behanger in Haaksbergen

  Beoordeling: 4.5 van 54.5511 reviews

  Dekada schilderwerken. Schilderen, behangen stuken snell en schoon.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Miki is een vakman. Hecht waarde aan kwaliteit, werkt rustig omdat hij het strak wilt hebben maar in een goed tempo. Alle afspraken nagekomen, alles in goed overleg. Goede prijs /kwaliteit verhouding. Al met al zeer tevreden. De volgende behang /schilderklus vertrouw ik Dekada toe.
 • Schildersbedrijf Jordy Veldhuis

  Behanger in Haaksbergen

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Schildersbedrijf Jordy Veldhuis, DE allround schilder/spuiter uit Neede🎨✔️

  Laatste review:

  Goed overleg, meedenkend, netjes werk. al met al een super strak resultaat. Zeer tevreden.
 • Behangbedrijf Lars Tietze

  Behanger in Haaksbergen

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Behangbedrijf L.T. +behang +patroonbehang +fotobehang +glasweefsel +glasvlies/gladvlies +latex spuiten +sauswerk +klein stucwerk

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Lars is een zeer nette en goede vakman die eerlijk en duidelijk advies geeft. In zijn werk is hij zeer secuur en is professioneel. Hij heeft bij ons de plafonds en wanden behangen en de plafonds ook gespoten. Ik zou Lars iedereen aanbevelen.
 • Schildersbedrijf WEVO

  Behanger in Haaksbergen

  Nog geen reviews

  Schildersbedrijf WEVO in Enschede verzorgt het binnen- en buitenschilderwerk, voor particulieren. Alle soorten materialen kunnen door ons worden behandeld, van hout tot steen, van metaal tot kunststof. Vooraf krijgt u een gedegen advies. Bij bezichtiging van het project nemen we gezamenlijk uw wensen door. Indien u nog niet uit de kleur bent, adviseren wij u graag. Ook over de tijd wanneer de werkzaamheden plaats moeten vinden, maken we duidelijke afspraken. Natuurlijk wilt u dat het schilderwerk niet alleen fraai, maar ook duurzaam is. Daarom besteden wij veel aandacht aan de ondergrond: mooi schilderwerk waar u jarenlang geen omkijken meer naar heeft staat of valt immers met een goede ondergrond. WEVO Schilders zorgt voor de juiste voorbehandeling, zodat uw houtwerk of metalen onderdelen beschermd worden tegen weersinvloeden. Zo blijft u jaren plezier houden van uw investering. Als we eenmaal aan het werk zijn, zorgen wij er voor dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van onze aanwezigheid. Alles wordt keurig netjes afgedekt en materialen en gereedschappen worden aan het eind van de dag opgeruimd. WEVO Schilders werkt uitsluitend met topmerken en gerenommeerde producten, die hun kwaliteit ruimschoots bewezen hebben.

 • Willemsen afbouw

  Behanger in Haaksbergen

  Nog geen reviews

  Hallo, Mijn naam is Cees Willemsen en ben werkzaam als zzp'er. Voor stuc en/of schilderwerk kunt u gerust kontakt op nemen. Stukadoren binnen of buiten? Geen probleem. Ik sta graag voor u klaar. Ook voor schilderwerk voor binnen en buiten mag u gerust bellen. Bellen en vragen naar de mogelijkheden mag altijd. Met vriendelijke groet., Willemsen Afbouw

Populaire lokale behangers in Haaksbergen

Andere vakmensen in Haaksbergen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur