Vind Metaal bewerkers in Almelo

Op zoek naar Metaal bewerkers in Almelo? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Metaal bewerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde metaal bewerkers in Almelo

 • NAZ Constructie
  NAZ Constructie
  Beoordeling: 4.6 van 54.6595 reviews
  Metaalbewerker in Almelo

  📞>>06386080^70<<,,Klusbedrijf NAZ Constructie,, Electra Montage Loodgieter Vloer Monteren van Meubel, kledingkast, bed, overige kasten. Voor meer informatie u kunt altijd contact opnemen met bovenstaande telefoonnummer.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Reageert snel, is professioneel en werkt netjes.
 • de Tukker
  de Tukker
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Metaalbewerker in Almelo

  Wij zijn een allround bedrijf sinds 2003. Wij zijn inzetbaar voor alle werkzaamheden in en om de woning. Badkamer tegelen, muurtje metselen, stucken of voegen. Ook bij ons Keuken renovatie Gevel renovatie -- Gevel reiniging -- Dak reiniging De woning verven, sausen en lakken zowel binnen als ook buiten. Laminaat leggen -- trap bekleden Schoon opleveren van woningen en bedrijfsruimten. *ook dagelijkse of wekelijkse schoonmaak* Ook in de tuin laten wij ons graag zien. Tuin zomer of winter klaar maken, oprit bestraten, schutting plaatsen of een mooie overkapping bouwen, wij doen het.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Klus prima verlopen. Klus had ook door 1 man gedaan kunnen worden ipv 2. Eigen gereedschap was niet altijd aanwezig. Tot nu toe nog geen factuur ontvangen.
 • RBC Rybnik Business Company

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Almelo

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Almelo of omgeving? RBC Rybnik Business Company kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Metaalbewerking en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Lexar Interior
  Lexar Interior

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Almelo

  bouw renovatie en inrichting

 • BEMA
  BEMA
  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews
  Metaalbewerker in Almelo

  BEMA voor alle reinigings- en bouw klussen. Door de juiste combinatie van kennis, een goede motivatie, advies op maat en jarenlange ervaring zijn wij altijd in staat de beste oplossing te bieden. Op onze website geven wij u een impressie van wat wij precies voor u kunnen betekenen. Kijkt u gerust verder op wwwbematotaalnl

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Deze mannen hebben prima werk verricht, tijdens oplevering waren er nog wat aandachtspuntjes. Die zijn goed opgelost
 • Klusbedrijf Levöleger
  Klusbedrijf Levöleger
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in Almelo

  Welkom bij Plezier in je werk, de goede contacten met zowel aannemers als particulieren geven een extra dimensie aan het vak als Sloopwerkzaamheden en alle klussen in en rond om het huis. De voordelen voor u op een op een rij: ⦁ Een klein maar gespecialiseerd bedrijf ⦁ Onze Vakmannen beschikken over een ruime ervaring/ gesteld worden Indien u belangstelling heeft in een vrijblijvende of u wenst graag inlichtingen over wat voor u de mogelijkheden zijn in uw persoonlijke situatie, neem dan contact met ons op. Mijn werkgebied gebied ligt met name in het oosten van Nederland. Hierbij moet u denken aan Almelo, Hengelo, Deventer, Zwolle, en streken daar om heen. Als u buiten deze regio woont dan helpen wij u alsnog heel graag.

  Laatste review:
  Uitstekende vakman voert goed zijn werkzaamheden uit. Is altijd netjes op tijd ziet vind het niet erg om langer door te werken indien dat nodig is. En bovendien ziet hij ook werk liggen waardoor de opdracht sneller uitgevoerd kan worden.
 • Kemna Technische Dienstverlening
  Kemna Technische Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Almelo

  Kemna Technische Dienstverlening Uw betrokken partner in bouw en techniek. Voor diverse klussen in en rond het huis zoals installatiewerk, montagewerk, timmerwerk, laswerk, tegelwerk, schilderwerk en zonnepaneel-projecten. Tevens beschik ik over 3D teken software om uw ideeën uit te werken indien nodig.

 • Sluyer Bouw Service
  Sluyer Bouw Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Metaalbewerker in Almelo

  Hallo, welkom bij mijn bedrijfspagina. Mijn naam is Arjan Sluijer en ik heb sinds 2016 mijn eigen bedrijf, Sluyer Bouw Service. Mijn focus ligt vooral op loodgieterswerk, maar u kan bij mij terecht voor de meest uiteenlopende klussen. Ik hoop graag in de toekomst met u in contact te komen.

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Arjan en zijn hulp hebben ons prima geholpen om de oude gresbuis te vervangen door pvc. Over een lengte van ongeveer 10 mtr. Ook is de rioolbuis van de buren erbij aangesloten. En dit alles tegen een schappelijke prijs. Aan het einde een terugslagklep ertussen laten doen, dit voorkomt terug stromen van riool water bij hoge waterstand of stortbuien en ook kunnen de ratten onze afvoer niet meer in. Al met al top gedaan!
 • Kemper Bouw & Montage
  Kemper Bouw & Montage

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Almelo

  Gevelbekleding , zetwerk , kunststof kozijnen , overige montage

 • Wilbrink Engineering & Lastechniek

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Almelo

  Wilbrink Engineering & Lastechniek. Wij zijn gespecialiseerd in lasrobot programmering en laswerkzaamheden. De werkzaamheden die wij verrichten zijn als volgt: - Mig/Mag lassen - Tig Lassen Zoals staal, Rvs en Aluminium. -Lasrobot programmering zowel offline als online. Voor deze werkzaamheden zijn meerdere opleidingen afgerond op niveau 4 en gerelateerde cursussen.

5

Top beoordelingen Metaal bewerkers

Onze Metaal bewerkers in Almelo, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Metaal bewerkers in Almelo

Andere vakmensen in Almelo

Vind vakmensen bij jou in de buurt