Stratenmakers in Maastricht

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde stratenmakers in Maastricht. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de stratenmakers van Werkspot in Maastricht

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Maastricht

 • JBF WORKS
  JBF WORKS
  Beoordeling: 4.5 van 54.5573 reviews
  Stratenmaker in Maastricht

  Allround klusbedrijf regio Maastricht * Afspraak = afspraak * Heldere communicatie

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  We zijn enorm blij met de aanleg van onze tuin. Ralph en zijn mannen werken hard, nauwkeurig en komen afspraken na. Bovendien een hele gezellige dag gehad. Ik zou JBF Works zeker aanbevelen!
  Kom in contact
 • PR Infra
  PR Infra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Stratenmaker in Maastricht

  Sinds 1983 begonnen op de minigraver ..en nu na al die jaren nog steeds bezig en met plezier . Onlangs zelf een minigraver gekocht met alles er op en aan . Deze machine weegt 2,5 ton en kan uitgebreid ingezet worden ..met zijn 1,20m hoef je maar een tuinschot te verwijderen en klaar..of het nou licht sloopwerk is of fundamenten,riool vervangen , oprit uitgraven en verharden ,sleuven graven ,zwembad uitgraven evt incl afvoeren..of struiken verwijderen ,deze machine is multi inzetbaar dat in combinatie met mijn ervaring ..dan komt het altijd goed .Vanaf mei 2021 heb ik een minigraver die maar 75 cm nodig heeft ..Ik heb nu ook een gronddumper die de grond kan vervoeren van het werk na de container . We doen enkel bestraten incl grondwerk !!!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Alles volgens afspraak en netjes achtergelaten.
  Kom in contact
 • Tombo
  Tombo
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Maastricht

  Tombo kan je helpen met je Vloerspecialist, Hovenier, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Maastricht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Cementdekvloer aanbrengen, Wand- of vloertegels zetten, Vloer verwijderen, Vloer egaliseren, Balkon (ver)bouwen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Sloopwerk algemeen, Sanitair plaatsen of vervangen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Douche of bad reparatie te beantwoorden. Neem direct contact op met Tombo om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Tombo reageerde razendsnel en kon de klus ook snel aannemen. Ondanks de hitte kreeg hij de klus mooi binnen de afgesproken tijd af. Ik kan hem zeer aanbevelen.
  Kom in contact
 • JoVi Allround
  JoVi Allround
  Beoordeling: 4.4 van 54.459 reviews
  Stratenmaker in Maastricht

  JoVi Allround is uw ideale partner wanneer u opzoek bent na een bedrijf dat alles van A tot Z in orde maakt.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Super geholpen door Jovi bij een rioolklus. Jovi dacht vanuit zijn expertise zeer verstandig mee, was vriendelijk en flexibel en kon al snel komen. De klus werd snel, netjes en grondig uitgevoerd, en het huis netjes gedweild achtergelaten. Heel blij mee, 't is een goede!
  Kom in contact
 • MAKK
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Maastricht

  Wij zijn al jaren actief in de diverse bouw werkzaamheden . werkzaamheden die leveren: -aanbouw plaatsen -bestratingen (complete aanleg tuin) -loodgieterswerk -overkappingen -timmerwerk -metselwerken -zonnepanelen

  Kom in contact
 • Luyten Garden Design
  Luyten Garden Design
  Beoordeling: 3.4 van 53.4510 reviews
  Stratenmaker in Maastricht

  Luyten Garden Design is een veelzijdig bedrijf wat in het uitvoeren van bestratingswerkzaamheden heel erg ver gaat. Wij zijn gespecialiseerd in grote en kleine projecten en pakken alles aan van a tot z. Wilt u een nieuw terras, oprit of grond af gegraven of riolering aangelegd hebben, wij kunnen het allemaal realiseren voor u. Voor speciale aanvragen zullen wij zorgen voor de juiste vakmensen. Samen zullen we kijken naar uw wensen en zorgen we voor tevreden klanten. Wij hebben verschillende machines binnen ons bedrijf. We hebben een mini graver en een 7tons mobiele kraan voor grondwerk van klein tot groot. Wij zijn u graag van dienst!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Jeroen en zijn team zijn echte vakmensen. Werken heel hard en leveren top en snel werk. Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen. Ze denken met je mee, zijn flexibel en komen hun afspraak na, ondanks dat ze het druk hebben.
  Kom in contact
 • Bours bestratingen Meerssen
  Bours bestratingen Meerssen
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Stratenmaker in Maastricht

  Bours bestratingen is het adres voor het aanleggen van alle soorten bestratingen of om uw tuin compleet te renoveren . Gespecialiseerd in de aanleg van keramische terrassen .

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Zeer goede service en vakkundig werk geleverd. Echt aan te bevelen
  Kom in contact
 • Juxhin Alla Grondwerker & Bouw
  Juxhin Alla Grondwerker & Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Stratenmaker in Maastricht

  Werken in regio limburg, engels sprekend

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  He did a good job.
  Kom in contact
 • Heuvellandgroen
  Heuvellandgroen
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Maastricht

  Heuvellandgroen is een klein loon & grondverzet bedrijf dat zich vooral heeft toegelegt op weide aanleg en onderhoud , grondwerken & cultuurtechnisch loonwerk voor zowel particulieren, bedrijfen en overheidsinstellingen. Hiernaast voeren wij ook sloopwerk en rooiwerkzaamheden uit. wij beschikken over een ruim machine park waardoor wij bij elke klus een passende machine kunnen bieden.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Komt zijn afspraken na. Meer stronken uitgegraven dan vooraf gedacht/gezien, zonder daar extra voor te vragen. Tevens machinaal gras ingezaaid, wat er nu al redelijk goed bij ligt, ondanks het lange droge voorjaar
  Kom in contact
 • J & J van de Weijer bestrating en minigraafwerk
  J & J van de Weijer bestrating en minigraafwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8592 reviews
  Stratenmaker in Maastricht

  Enthousiaste hovenier voor al uw minigraafwerk ( zelfs met een minigraver die door elke deur van een woning kan). Van het graven van funderingen tot het ingraven van trampolines.Het slopen van betonvloeren met minigraver in stallen en garages. Tevens graven van zwembaden Tevens aanleg van sierbestrating voor oprit en terras. Verhakselen van snoeihout tot een diameter van 24 cm. Frezen van boomstronken. Plaatsen van L keerwanden. Leveren en plaatsen van draadhekwerk. Snoeien van diverse hagen en afvoeren groenafval Rooien van hagen met minigraver en afvoeren van snoeihout. Ook frezen van tuin en bordes , aanleg van gazons en aanplant van tuinen en borders Leveren van zand en korrelmix Afvoeren van grond. Leveren van klinkers, cobblestones , hardsteen en grind U kunt gratis een offerte aanvragen Via email (info@jenjvandeweijer.n Zie voor informatie mijn advertentie op facebook Gegevens zijn via google op te vragen of zie facebook waar je een bericht kan plaatsen Tel Groet Jo vd Weijer.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Super tevreden over Jo. Binnen een paar uur bericht en de dag erna een fantastische uitvoering! Heel erg blij mee en wij zijn meteen geholpen 😁👍🏻
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Maastricht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 51 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Maastricht

Andere vakmensen in Maastricht

Vind vakmensen bij jou in de buurt