Vind stoffeerders in Maastricht

Op zoek naar stoffeerders in Maastricht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stoffeerders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stoffeerders in Maastricht

 • Margarita Gaier creatieve stofferingen & interieur concepten
  Margarita Gaier creatieve stofferingen & interieur concepten
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stoffeerder in Maastricht

  Of je voorkeur nu uitgaat naar nieuwe creatieve ontwerpen, de klassieke ambachtelijke of de moderne stoffeermethode, Margarita hergebruikt je oude meubelstuk en blaast deze weer nieuw leven en liefde in. Met oog voor detail en gebruik van kwalitatief hoogwaardige stoffen creëert zij individuele ontwerpen afgestemd op jouw wensen. De zoektocht naar eenheid tussen product en persoon, milieubewust, tweedehands en nieuw, bruikbaarheid, hergebruik en creativiteit maken haar ontwerpen uniek en individueel.

  Laatste review:
  Gordijnen (ver)maken-
  Heel professioneel en snel de klus uitgevoerd. Was binnen één dag geregeld!
 • Sonnemans woning en projectstoffering
  Sonnemans woning en projectstoffering
  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews
  Stoffeerder in Maastricht

  Even voorstellen, Roderique en Raoul Sonnemans samen als; Sonnemans vloeren. te Maastricht (werkend door heel limburg en belgisch limburg) Als ervaren, Gecertificeerde woningstoffeerders kunnen we al uw vloeren binnenshuis maken. wij doen zowel de verkoop en/of het leggen van uw vloeren Met meer dan 30 jaar ervaring in de woningstoffering kunt u rekenen op kwaliteit. We doen dit met ambacht en veel passie! Voor al uw laminaat, tapijt, vinyl, PVC, egaliseren, trappen bekleden, enzovoorts... Vriendelijke groeten, Roderique en Raoul

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Komt afspraken na. Denkt mee. Werk is op korte termijn uitgevoerd. Beschikt over showroom.
 • Woning- & projectinrichting Kyan & Pascal

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Maastricht

  Al ruim 30 jaar specialiseert in het leggen van vinyl, tapijt, pvc en laminaat. Ook zijn wij gespecialiseerd in het ophangen van raamdecoratie.

 • Breibach
  Breibach
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stoffeerder in Maastricht

  Wij zijn een ambachtelijk stoffeerders bedrijf van 3 generaties stoffeerders . Wij zijn allround stoffeerders wij plaatsen en leveren alles voor de vloeren, trappen en ramen, wij leveren en plaatsen o.a laminaat, tapijt ,vinyl ,click pvc ,plak pvc ,egaliseren ,raambekledingen, gordijnen . Wij garanderen u een 100% klant tevredenheid garantie! Al met al uw ideale vakman voor ieder stoffeerders klus ! Hopelijk graag tot ziens mvg Breibach stoffeering

  Laatste review:
  Zeer goede ervaring gehad. Professioneel werk, goede kwaliteit. Iemand die zijn afspraken nakomt.
 • Area Woning Project Stoffering
  Area Woning Project Stoffering
  Beoordeling: 4.8 van 54.8529 reviews
  Stoffeerder in Maastricht

  Een korte uitleg over Area woning project stoffering . Area woning project stoffering in maastricht , is een zelfstandig bedrijf met in totaal 30 jaar ervaring in het leggen en egaliseren van vloeren. Wij leveren kwaliteit en geen kwantiteit. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van Novilon,tapijt,laminaat,pvc,het bekleden van trappen,hangen van gordijnen en zonweringen en egaliseren van vloeren. Ook leveren wij zelf de materialen en we komen gratis en vrijblijvend voor een offerte aan uw deur. Mvg Area Woning Project Stoffering

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Omdat het voor ons niet goed mogelijk was om naar Maastricht te komen, heeft Dennis alles voor ons op afstand geregeld. Super goed meegedacht. De bovenwoning van onze dochter ziet er fantastisch uit!!
 • Armand Kaanen Interior Design & Upholstery
  Armand Kaanen Interior Design & Upholstery
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Stoffeerder in Maastricht

  Armand Kaanen staat voor iedereen klaar als het erom gaat goede meubelen op basis van creativiteit en gedegen vakmanschap bekwaam op te laten knappen of te restaureren. Daarvoor heeft het bedrijf alle benodigdheden in huis: hoogwaardige stofferingen in zeer uiteenlopende couleur; variërend van onderhoudsvriendelijk velours tot creatieve vlakke weefsels. Allemaal moderne en kunstzinnige stofferingen in een veelvoud aan kleuren en patronen, die ieders fantasie volledig nieuwe impulsen kunnen geven. ook als de voorkeur uitgaat naar antiek of klassiek is men bij Armand Kaanen aan het juiste adres. Want de meer dan 20 jaar ervaring in deze branche zorgen voor een degelijk en vakkundig advies en het nauw ermee samenhangende resultaat of eindproduct.

  Laatste review:
  Meubels stofferen-
  Perfecte service van begin tot aflevering. Vakman ten top! Onze Artifort F510 is weer als nieuw. Ik zou hem iedereen aanbevelen.
 • E.B. Stoffering
  E.B. Stoffering
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Stoffeerder in Maastricht

  Welkom bij E.B. Stoffering, Ik ben een zelfstandig ondernemer in de stofferingsbranche. Vanaf de opleiding leerling stoffeerder en stoffeerder voortgezet in de jaren 90 beoefen ik het vak met veel plezier. Kwaliteit is de kern voor mij en voor iedere klant vraag is een passende oplossing. Ik bezoek regelmatig vakbeurzen met nieuwe trends en volg ook regelmatig vakgerichte vervolg opleidingen zodat ik bij de tijd blijf. Door de jarenlange ervaring heb ik inmiddels een grote kennis van het vakmanschap opgebouwd. Samenwerkend met uw woonwensen en mijn vakkennis komen we tot de beste woonsfeer bij u thuis.

  Laatste review:
  Gordijnen (ver)maken-
  Eddie is een zeer kundige vakman. Hij geeft goede adviezen en denkt erg mee. Kortom, een aanrader.
 • Paul Huyskens B.V.

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Maastricht

  Al 30 jaar werkzaam in de woninginrichting.

 • Engbers Interieurs
  Engbers Interieurs
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Stoffeerder in Maastricht

  Wij stofferen antieke, klassieke en moderne zitmeubelen in stof en leer. Ook stofferen wij caravans en campers in stof of leer. Wij hebben een stof en leercollectie van toonaangevende merken, zoals: de Ploeg, Warwick, Clarke&Clarke, gabriel, Switch Meubelstoffen, van Leeuwen leder, Ad Huls leder. Wij stofferen ook voor bedrijven, instellingen en gezondheidszorg.

  Laatste review:
  Meubels stofferen-
  Fijne communicatie en goed advies. Waanzinig blij met het fantastische resultaat.
 • Brussaard design

  Nieuw op Werkspot

  Stoffeerder in Maastricht

  Ben je op zoek naar een Ontwerper? Dan kun je in Hoensbroek bij Brussaard design terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenhuis ontwerp en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

0

Populaire lokale stoffeerders in Maastricht

Andere vakmensen in Maastricht

Vind vakmensen bij jou in de buurt