Vind loodgieters uit Maastricht

Op zoek naar loodgieters in Maastricht? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele loodgieters zonder enige verplichting.

4.4

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Maastricht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 68 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Maastricht

 • Onze Klusser

  Loodgieter in Maastricht

  Beoordeling: 4.7 van 54.75127 reviews

  Wij van Onze Klusser zijn Patrick Barendregt, die indien nodig, samenwerkt met bouwpartners die hetzelfde niveau in kwaliteit nastreven. Door de verscheidenheid aan werkzaamheden heeft Patrick zich ontwikkeld tot allround vakman. Op timmer-, tegel- en stukadoor- en loodgietersgebied verstaat hij als geen ander zijn vak. Ook voor tuinonderhoud ben je bij Patrick aan het goede adres. De laatste jaren heeft Patrick zich ook toegelegd op energiebesparing en veel geld voor zijn klanten bespaard door hun huizen en kruipruimtes optimaal te isoleren. Kortom: Een "klein" bedrijf met een breed scala aan werkzaamheden/mogelijkheden en uitgevoerd met een grote passie voor het vak! Ons werkgebied bevindt zich hoofdzakelijk in de regio Parkstad met uitschieters tot een 25KM buiten dit gebied. Of het nu gaat om een groot project of een kleine klus. Van het vervangen van een kraan, het repareren van een lekkende riool of een complete badkamer/woonkamer/toilet renovatie. Wij zijn niet bang om onze handen vuil te maken en daarbij de kwaliteit en de ontzorging van het gehele proces tot aan de oplevering hoog in het vaandel te houden. Hieronder een aantal van onze disciplines

  Laatste review:

  Toilet repareren -

  Zeer snelle reactie, zeer snel ter plaatse, goeie en heldere communicatie en alles top gemaakt! Ook voor een nette prijs.
 • Kuifklussen

  Loodgieter in Maastricht

  Beoordeling: 4.4 van 54.45211 reviews

  Alles in en om 't huis Lees mijn reviews om een indruk te krijgen van mijn diensten.

  Laatste review:

  Boiler plaatsen of vervangen -

  Top!
 • Euregio bouwonderneming

  Loodgieter in Maastricht

  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review

  Euregio Bouwonderneming is een bedrijf waar U terecht kan voor diversen bouw/verbouw, renovatie, installatie, loodgieterswerk en centrale verwarming . Wij kunnen u helpen van A tot Z van kleine projecten tot alles uit de handen nemen voor u. Euregio bouwonderneming.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Snel contact opgenomen, snel opgelost, veel kennis en kunde.
 • Bouwservice Lahaut

  Loodgieter in Maastricht

  Nog geen reviews

  Bouwservice Lahaut - Loodgieter en elektricien Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

 • MT-Bouw en Renovatie

  Loodgieter in Maastricht

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Bouw & renovatie Uw specialist voor onderhoudswerkzaamheden VOOR AL HET ONDERHOUD EN RENOVATIES RONDOM UW HUIS ONZE SPECIALITEITEN Wij kunnen het volgende voor u betekenen DAKWERKEN Wij zijn gespecialiseerd in al het onderhoud aan dak en gevel van woning en bedrijfspand. Onze diensten zijn creatief, innovatief en duurzaam. Wij werken alleen met milieuvriendelijke middelen. TEGELWERKEN Wij verzorgen betegeling van vloeren en wanden van badkamers, keukens en toiletten. TERRASREINIGING Iedereen kent het probleem: bestrating en vlonders die door verloop van tijd vervuild zijn door onkruid, algen, mossen, groene of zwarte aanslag. Wij bieden verschillende oplossingen om uw terras weer schoon te krijgen. GEVELWERKEN Cleanen van uw gevels, alsmede het uitvoren van kleine werkzaamheden kunnen wij ook voor u verzorgen.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  We willen Mt-bouw en renovatie graag bedanken voor het geleverde werk. Zij hebben als enige gereageerd op onze oproep via Werkspot. Ze hebben het aangedurfd om deze niet eenvoudige klus op zich te nemen: De schouw liep conisch, kleine formaat tegels waren reeds aangekocht en de zijkanten moesten in verstek gezaagd worden. Diverse tegelzetters gaven aan dat dit onmogelijk was. Mt - bouw heeft het tegendeel bewezen. Het resultaat gaat onze verwachting te boven en zijn in de toekomst ook van plan om MT-bouw voor de badkamer in te huren. Het team van MT-bouw heeft prachtig werk geleverd waar we ons hele leven blij mee zijn.
 • Allround service maastricht

  Loodgieter in Maastricht

  Nog geen reviews

  20 jaar ervaring in t monteren van keukens,voor grote opdrachtgevers zoals mandemakers, brugman,keukenconcurrent, kampioen enz. Het plaatsen van keukens bij de mensen thuis is mijn passie, mensen zijn veelal blij en dik tevreden over t eindresultaat. Mijn belangrijkste advies is luister niet teveel naar de cowboyverhalen, maar weet dat elk probleem voor mij een uitdaging is.

 • EuroTraject B.V.

  Loodgieter in Maastricht

  Nog geen reviews

  eurotraject bv is een nieuw bedrijf voortkomende uit willemsen-as bv waarvan eigenaar nu aow plichtig is en de zoon nu op eigen naam verder gaat als Eurotraject bv. Begonnen als technisch en bouwkundig demonteerbedrijf en mede op aanvraag van clientele ook begonnen is met kleinere klussen met medewerking van oude personeelsleden die op hun manier expertise inbrengen, het opnoemen van relevante ervaringen zou te veel zijn ivm het aantal jaren dat we bezig zijn.

 • Bouwlijn

  Loodgieter in Maastricht

  Beoordeling: 4.6 van 54.6515 reviews

  BADKAMERSPECIALIST / LOODGIETER / STUKADOOR / TEGELZETTER - Stucwerk - Betegelen vloeren en wanden - Badkamer bouwen en verbouwen - Renovatie ( renovatiewerken ) in de studentenwoningen ERVARING (18 jaar)

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Prima werk geleverd, goede communicatie en op afgesproken tijdstip gereed
 • Vertrouwd Onderhoud Heuvelland

  Loodgieter in Maastricht

  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews

  Vanuit Vertrouwd Onderhoud Heuvelland draagt Emil Möller zorg voor alle onderhouds- en reparatieklussen. Emil heeft jarenlange ervaring met onderhoud en reparatie in binnen- en buitenland. Als opbouwer en terreinopzichter voor ontwikkelingsprojecten in het buitenland heeft hij ook ervaring opgedaan met onderhoud van voertuigen en machines en zelfs onderhoud op schepen. Zijn brede ervaring geeft hem de mogelijkheid altijd tot een oplossing te komen. En met een grote verscheidenheid aan materialen te kunnen werken. Eerst een kostenloze opname | snel, effectief en voordelig | geen bijkomende kosten Door brede kennis, altijd een oplossing naar tevredenheid Voor recensies kijk op 'Vertrouwd Onderhoud Heuvelland'

  Laatste review:

  Wij hebben Emil gevraagd om ons te helpen met het schilderen van onze hal. Dit was moeilijke opdracht omdat er weinig bewegingsruimte was om te werken en omdat er moeilijk bereikbare plekken waren. De bijna boeddhistische manier waarop Emil heeft gewerkt was een genot om te zien en is vooral ook terug te zien in het mooie eindresultaat. Wij zijn enorm dankbaar dat hij ons huis een stukje mooier heeft gemaakt, maar ook de de wijze waarop hij rekening heeft gehouden met onze wensen. Ik kan Emil Moller dan ook aan een ieder van harte aanbevelen!
 • Ben Peters Bouw B.V.

  Loodgieter in Maastricht

  Beoordeling: 4.2 van 54.2530 reviews

  Welkom op het profiel van Ben Peters Bouw B.V.!

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Prima uitgevoerd. Netjes op tijd en duidelijk

Populaire lokale loodgieters in Maastricht

Informatie over loodgieters uit Maastricht

Sommige werkzaamheden in en rondom je huis kun je het beste uitbesteden. Bijvoorbeeld het renoveren van je badkamer of toilet of het onderhouden van je verwarmingsinstallatie. Zoek je een professionele vakman uit de omgeving van Maastricht? Dan zit je bij Werkspot goed. De door ons geselecteerde vakmannen uit Limburg staan klaar om je reparatie zo snel en goed mogelijk in orde te maken. We werken met professionals die kwaliteit leveren, vakmannen waarmee je goede afspraken kunt maken. Plaats gratis je klus op Werkspot en we verbinden je graag aan de juiste vakman.

Een aantal goede loodgieters uit Maastricht

Wanneer je op zoek bent naar een zelfstandige loodgieter of een loodgietersbedrijf uit de regio Maastricht, ga dan naar Werkspot. Wij vinden voor jou de juiste vakman. Het loont om een loodgieter uit Maastricht in te huren. Ten eerste woont zo’n klusser dichtbij en staat deze dus zo bij je op de stoep in het geval van een eventuele verstopping of lekkage. Daarnaast is een vakman uit Limburg goedkoper, aangezien er minder voorrijkosten zijn; positief voor het uiteindelijke bedrag op de factuur. Tot slot kent een loodgieter uit Maastricht de regio op zijn duimpje. Waarschijnlijk kan hij je dus ook aan eventuele andere vakmannen koppelen. Allemaal voordelen die gelden wanneer je je klus uitbesteedt aan aan een regionale loodgieter.

Loodgieters uit Maastricht zijn efficiënt, doelgericht en echte aanpakkers

Met een Werkspot loodgieter uit Maastricht haal je een echte professional in huis. Voordat stukadoors uit Maastricht zich aan kunnen sluiten bij Werkspot, controleren we of ze voldoen aan onze kwaliteitseisen. Zo moet iedere vakman ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel, juist verzekerd zijn en de meesten beschikken daarnaast ook nog eens over branche gerelateerde certificaten. Tot slot hebben we een uitgebreid reviewsysteem waarin iedere klant zijn of haar ervaringen kan delen met de rest van de wereld. Zien we een negatieve reactie? Dan springen we hier meteen op in. Zodoende ben je verzekerd van een loodgieter die keurig werk aflevert.

Huur een loodgieter uit Maastricht in voor diverse klussen

Van een complete toilet- of badkamerrenovatie tot aan een eenvoudige controle van je CV-ketel of het ontstoppen van de afvoer; onze loodgieters uit Limburg zijn van alle markten thuis. Heb je ook iemand nodig die kan betegelen of glad stucwerk kan aanbrengen in je nieuwe toilet of badkamer? De meeste loodgieters zijn ook behendig in dit soort klussen. Huur je een vakman in via Werkspot? Dan ben je verzekerd van een vakman die je klus professioneel kan uitvoeren.

Wil je klus in Maastricht via Werkspot laten renoveren?

Nu je een idee hebt van de verschillende stukadoors uit Maastricht, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele stukadoor in Limburg? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor stucwerk, binnenschilderwerk, behangen of betegelen.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Maastricht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur