Vind stukadoors uit Maastricht

Op zoek naar stukadoors uit Maastricht? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Maastricht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 54 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Maastricht

 • A + Construct

  Stukadoor in Maastricht

  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews

  ONZE FILOSOFIE De naam “A-plus-construct” kent zijn oorsprong vanuit de filosofie. Hier kent het bestaan van een object (een constructie) een diepere betekenis, waarvan het bestaan van een object afhankelijk is van de geest van een subject. Dit omdat wij erin geloven dat er bij een bouw meer komt kijken dan alleen arbeid en het product dat opgeleverd wordt. Wij geloven in het proces waar afstemming en goed luisteren inherent zijn aan een goede samenwerking en de voedingsbodem zijn om uiteindelijk de samenwerking te laten slagen.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  In het begin ietwat sceptisch gezien het feit dat ze binnen twee weken meerdere krachten konden leveren, echter achteraf gezien meer dan tevreden over het resultaat en aan iedereen aan te raden. Eens met de overige recensie, communicatie is soms wat behelpen en starttijden soms op de bonnefooi maar gezien het geleverde werk zeker te verwaarlozen! Nogmaals, zou dit bedrijf aan iedereen aanraden en wanneer we aan de benedenverdieping gaan beginnen zullen we zeker wederom benaderen!
 • Bartels Stucadoorsbedrijf

  Stukadoor in Maastricht

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Stukadoorsbedrijf Bartels (Maastricht) voert pleisterwerken uit. Zowel voor particulieren als bedrijven, zowel bij nieuwbouw als renovatie. Ons team beschikt over opgeleide en ervaren stukadoors die meer dan 25 jaren het vak uitoefenen. U kunt daardoor rekenen op vakmanschap en kwaliteit. Indien u contact met ons opneemt komen wij de opdracht eerst ter plekke bekijken, waarbij we advies kunnen geven over de benodigde materialen, waarna wij binnen 24u een offerte voor u maken, dit is geheel vrijblijvend. (Ons tarief begint vanaf €17,50,- m2 Incl materiaal - afdekken - voorhechten) Voor de pleisterwerken worden alleen kwaliteit materialen gebruik. Wij beschikken voor de grote projecten over een gips spuitmachine, zodat grote klussen in een snellere tijd gerealiseerd kunnen worden aangezien het pleisterwerk machinaal kan worden aangebracht. Bij Stukadoorsbedrijf Bartels bent u aan het juiste adres voor al uw pleisterwerken.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Hoed werk geleverd
 • A&B Renovatie en Verbouw

  Stukadoor in Maastricht

  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews

  Wij zijn een bekwaam bedrijf die er trots op is kwalitatief goed werk aan te bieden tegen redelijke prijzen. Ik werk met een klein, zorgvuldig uitgekozen team, dat het hele scala aan stukadoors- en pleisterwerkzaamheden bestrijkt – van het repareren van een ingestort plafond of het voorbereiden van een kamer om te decoreren, tot het stukadoren en renoveren van complete huizen. Voor onze kwaliteit kunt u onze stukadoor werkzaamheden op werkspot zien. Werkzaamheden kunnen volgens afspraak uitgevoerd worden

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Prima werk geleverd, mannen werken hard en ruimen op, ben erg tevreden!
 • M.B.A. Stukadoor

  Stukadoor in Maastricht

  Beoordeling: 4.6 van 54.6512 reviews

  M.B.A.Stukadoor Ik ben nieuw als zzper/eenmanszaak. Ik doe dit werk al 10 jaar heb heel veel ervaring . Mijn meeste uitvoering zijn (stucwerk, gevelisolatie, Gevelpleistering crepi .

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Alles is precies gegaan volgens afspraak en offerte. Het stuk werk ziet er mooi uit. Ik ben heel erg tevreden en zal Mustafa zeker ook in de toekomst vragen voor andere klussen.
 • Pure Labour

  Stukadoor in Maastricht

  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review

  Pure Labour is voor u de aangewezen partner voor de realisatie van stucwerk, tegelwerk en schilderwerk op basis van een professionele aanpak, uitmuntende kwaliteit en messcherpe tarieven. Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie en streven er altijd naar onze opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Perfect, goede prijs-kwaliteitverhouding. Alles netjes opgeruimd. Super
 • DCT Totaalonderhoud

  Stukadoor in Maastricht

  Nieuw op Werkspot

  Gyproc wanden en plafonds ( metal stud of hout) Sloopwerken Wanden verven Electra

 • DM Stukwerken

  Stukadoor in Maastricht

  Nog geen reviews

  .

 • Aka Bouwbedrijf BV

  Stukadoor in Maastricht

  Nog geen reviews

  Small construction company, you can count on a personal approach, excellent service and flexible deployment. All work is performed professionally. Do you have any questions or would you like to make an appointment without obligation to discuss your assignment? Feel free to send us a private message or give us a call

 • Schildersbedrijf Minus

  Stukadoor in Maastricht

  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review

  Beste, Heeft u een grote of kleine klus op de planning? Neem gerust contact met me op om een afspraak te maken. Met vriendelijke groet , Schildersbedrijf Minus

  Laatste review:

  Meer dan tevreden over het afgeleverd werk.
 • EuroTraject B.V.

  Stukadoor in Maastricht

  Nog geen reviews

  eurotraject bv is een nieuw bedrijf voortkomende uit willemsen-as bv waarvan eigenaar nu aow plichtig is en de zoon nu op eigen naam verder gaat als Eurotraject bv. Begonnen als technisch en bouwkundig demonteerbedrijf en mede op aanvraag van clientele ook begonnen is met kleinere klussen met medewerking van oude personeelsleden die op hun manier expertise inbrengen, het opnoemen van relevante ervaringen zou te veel zijn ivm het aantal jaren dat we bezig zijn.

Populaire lokale stukadoors in Maastricht

Kom in contact met stukadoors uit Maastricht

Zijn de muren in jouw woning niet meer zo straks als je zou willen? En zie je op bepaalde plekken scheuren en gaten? Dan is het stucen van de wanden een goede optie. Stucen is een specialistische klus die je voor het mooiste eindresultaat het beste kunt uitbesteden aan een professional. Ben jij op zoek naar een ervaren stukadoor uit Maastricht? Via Werkspot kom je met stukadoorsbedrijven in jouw regio in contact.

Vind een stukadoor uit Maastricht voor de volgende locaties:

 • Maastricht Beatrixhaven
 • Dousburg-Hazendans Maastricht
 • Maastricht Randwyck
 • Maastricht Malberg
 • Weert
 • Rothem
 • Bemelen
 • Berg
 • Gronsveld
 • Rijckholt
 • Tongeren
 • Hoeselt
 • Bilzen
 • Valkenburg
 • Margraten

Stukadoor Maastricht: veelgestelde vragen

Voor je een stukadoor uit Maastricht inschakelt, wil je eerst antwoord op je vragen. Specifieke vragen over de klus stel je aan de professional in kwestie, maar het antwoord op algemene vragen vind je op Werkspot. Lees het antwoord op onderstaande vragen en neem een kijkje op de themapagina over stucen.

Welke prijs rekent een stukadoor uit Maastricht?

De prijs die jij betaalt voor het stucen van de wanden is afhankelijk van verschillende factoren. De stukadoor uit Maastricht bepaalt de totaalprijs op basis van het aantal vierkante meters, de moeilijkheidsgraad van de klus en niet te vergeten: het soort stuc dat je op de muren wilt. Onderstaande tabel geeft je een indicatie van de kosten. Een specifiek voorstel kun je opvragen bij de stukadoor.

Soort klusGemiddelde prijs per m2
Binnen stucwerk - stukadoor Schagen€ 10,- tot € 30,-
Buiten stucwerk - stukadoorsbedrijf Schagen€ 25,- tot € 75,-

Meer weten over de prijs voor stucwerk? Lees onze priceguide over stucwerk. 

Hoeveel dagen is een stukadoor uit Maastricht bezig?

Ook het aantal dagen dat de stukadoor met de klus bezig is, is afhankelijk van de grootte en moeilijkheidsgraad van de klus. Over het algemeen is de stukadoor één tot enkele dagen bezig. Dit betekent overigens niet, dat je na het werk van de stukadoor meteen kunt beginnen met schilderen. Stucwerk moet je eerst goed laten drogen om scheurvorming te voorkomen. Per millimeter dikte stuc moet je ongeveer rekenen op een dag droogtijd. De droogtijd kan sneller of langzamer gaan, afhankelijk van het binnenklimaat in de woning. Probeer het drogen van de stuc in ieder geval nooit te forceren door bijvoorbeeld de verwarming hoog te zetten. Dit zorgt enkel voor scheuren. Meer weten over het drogen van het stucwerk? Lees ons artikel

Hoe vind je het beste stukadoorsbedrijf uit Maastricht? 

Om het beste stukadoorsbedrijf bij jou uit de regio te selecteren, kun je gebruikmaken van de reviews die klanten eerder hebben geschreven. De reviews geven een duidelijk beeld hoe de stukadoor uit Maastricht werkt en wat voor klussen de professional eerder heeft opgepakt. Op basis van het aantal sterren dat klanten de stukadoor geven, ontstaat er een ranking van stukadoors die in jouw regio werk aannemen. Hebben meerdere stukadoors gereageerd op de klus die jij op Werkspot hebt geplaatst? Dan kun je de ranking van de stukadoors meewegen in de keuze voor de beste stukadoor.

Informatie over stukadoors uit Maastricht

Onze stukadoorsbedrijven uit Maastricht

Een Maastrichtse vakman die zijn vak verstaat, een stukadoor die je helpt met jouw wanden, plafonds of misschien zelfs je volledige woning renoveert? Bij Werkspot zit je goed. Of het nu de wanden van je huis in Randwyck of de buitenmuren van je woning in Bosscherveld betreft, via Werkspot vind je altijd de beste professionele Maastrichtse vakman die jouw huis weer als nieuw stuct. Van spachtelputz tot plafondlijsten en ornamenten, onze vakmannen zijn van alle markten thuis. Speciaal voor jou hebben we een groot netwerk opgebouwd met allemaal goede vakmannen uit Limburg die jouw woning in Maastricht eens lekker opfrissen. In een handomdraai staat er een betrouwbare stukadoor bij je op de stoep die jou het werk uit handen neemt. Waarom een stukadoor uit Maastricht inhuren? Niet alleen moeten deze vakmensen hun reputatie in de omgeving hooghouden, maar het scheelt ook enorm in de voorrijkosten. En van een lagere eindrekening wordt iedereen blij.

Onze Maastrichtse stukadoors zijn echte aanpakkers

Wanneer een van onze Maastrichtse vakmannen bij jou de deur uitloopt, willen we dat jij tevreden bent over het stucwerk en de samenwerking. Om hier heel zeker van te zijn, keuren we iedere stukadoor die zich bij ons aanmeldt op basis van onze strenge kwaliteitseisen. Ten eerste zijn alle stukadoors van Werkspot ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en bovendien goed verzekerd. Daarnaast beschikken veel vakmannen over gerelateerde certificaten uit de stukadoorsbranche. Tot slot hebben we ons reviewsysteem waar klanten hun uitgebreide mening op kwijt kunnen. Hier hechten we veel waarde aan, want hiermee zien we of de kwaliteit van onze Maastrichtse stukadoors op het gewenste niveau blijft. Wanneer we een negatieve review van een stukadoor uit Maastricht zien verschijnen, dan grijpen we in. En dit alles zodat jij met een gerust hart een stukadoor via Werkspot kunt inhuren.

Maastrichtse stukadoors voor je klus

Vaak kun je een stukadoor voor veel meer dan alleen stucen en pleisteren inzetten. Wat dacht je van spuitwerk? Wil je dit in een bepaalde kleur? Dat is ook geen probleem. Wil je jouw pleisterwerk met sierpleister afwerken, zoals spachtelputz of granol? Ook dat kan. Bovendien kunnen de meeste stukadoors goed schilderen, behangen en tegelzetten. Heb je advies nodig over welk stuc- of pleisterwerk het beste bij jouw woning past? Ook dan kun je een stukadoor via Werkspot benaderen.

Laat je woning in Maastricht via Werkspot stucen

Nu je een idee hebt van de verschillende stukadoors uit Maastricht, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele stukadoor in Limburg? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor stucwerk, binnenschilderwerk, behangen of betegelen.

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Maastricht

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur