Vind ontwerpers in Maastricht

Op zoek naar ontwerpers in Maastricht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Maastricht

 • Nelissen Bouwadvies
  Nelissen Bouwadvies
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Maastricht

  Voor opdrachtgevers in zowel de zakelijke als particuliere sector werkt Nelissen Bouwadvies aan projecten waarbij behoefte is aan bouwkundig inzicht. ​ Of het nu gaat om een bouwkundige tekening, verbouwing, het aanvragen van een omgevingsvergunning bij de gemeente of het begeleiden van het bouwproces; ik bied diensten aan in alle fasen van het bouwproject. Nadat ik al uw wensen in kaart heb gebracht, draag ik zorg voor bouwkundig advies en begeleiding. ​Constructieberekeningen: u kunt het beste rechtsreeks contact opnemen met een constructiebureau. Tevens kunt u bij mij terecht voor het opstellen van een energielabel. Voor de verkoop of verhuur van jouw woning heb je verplicht een energielabel nodig. Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig een woning is en welke energiebesparende maatregelen nog mogelijk zijn. De energielabel-letter wordt bepaald op basis van het fossiele energiegebruik, uitgedrukt in kilowattuur per vierkante meter per jaar (kWh/m².jr).

  Kom in contact
 • Studio Cindy Rademaker
  Studio Cindy Rademaker
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Maastricht

  Studio Cindy Rademaker richt zich op ruimtelijke ontwerp en interieur architectuur maar omdat ik het belangrijk vind dat binnen en buiten mooi in elkaar overlopen neem ik meestal de buitenkant ook mee in het ontwerp. Mijn ontwerpen kunnen zowel een prive als een meer publieke functie hebben, dit ligt aan de opdrachtstelling en de wensen van de klant. Ik vind het erg belangrijk om in overleg tot een ontwerp te komen maar wil ook zeker mijn eigen ontwerp ideeën en voorkeuren kunnen uiten. Er zal daarom eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaatsvinden om te zien of het voor beide partijen gaat werken en hoe we het gaan aanpakken. Iedere woning is uniek en daarom vereist ieder project zijn eigen aanpak. Voornamelijk werk ik rondom Maastricht maar voor een leuk project wijk ik graag uit naar andere delen van het land. Zeker met alle digitale middelen moet dit geen probleem zijn. Zie u en uw woning graag tegemoet!

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Bouwtekening / berekening constructie draagbalken tbv draagmuren. Zeer tevreden over het verloop, en communicatie tijdens en voor het renoveren. 👍
  Kom in contact
 • Sarya
  Sarya
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Ontwerper in Maastricht

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf in limburg, dan kan Sarya je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of bel gerust op , zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Klus is netjes en goed uitgevoerd.
  Kom in contact
 • Brussaard design
  Brussaard design

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Maastricht

  Welkom bij Brussaard Design! Wij zijn uw partner voor diverse bouwprojecten, van sloop tot afbouw. Met een achtergrond in zowel yachtbouw als interieurontwerp hebben wij onze passie ontwikkeld om zelf fysiek te creëren. Brussaard Design staat nu klaar voor een breed scala aan werkzaamheden, met specifieke expertise in de bouwsector. Onze focus ligt op precisie, hoogwaardige afwerking en het leveren van resultaten die aan uw verwachtingen voldoen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw projecten tot leven te brengen met vakmanschap en toewijding. Met vriendelijke groet, Brussaard Design

  Kom in contact
 • Iso&Solar Bouw B.V.
  Iso&Solar Bouw B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Maastricht

  Iso&Solar Bouw B.V. is de specialist in totaal renovatie van woningen met een nadruk op verduurzaming zowel als volledig nieuwbouw projecten. Wij bieden diensten aan zoals: aanbouw (ruwbouw), fijnbouw: stucen, schilderen plaatsen van tegels, volledig badkamers installeren/renoveren, elektro, zonnepanelen en loodgieters werk, tegelzetten, isolaties en gipswerken etc. Wij bieden dan ook een totaal pakket zonder dat hier derde partijen aan te pas komen. Een toegewijde aannemer in de bouw die zich richt op zowel particuliere als zakelijke projecten, waarbij een onwankelbare toewijding aan kwaliteit en deskundigheid centraal staat. Met jarenlange ervaring in de bouwsector heeft ons bedrijf een reputatie opgebouwd als betrouwbare partner die klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt. Onze deskundige teams van vakmensen en gespecialiseerde professionals staan garant voor hoogwaardige bouwwerkzaamheden, of het nu gaat om het realiseren van droomhuizen, renovaties, of zakelijke projecten. We begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om de specifieke behoeften en wensen van onze klanten te vervullen. Wij geven advies en kijken naar uw wensen, behoeften en technische mogelijkheden. Iso&Solar Bouw B.V. helpt u de juiste keus te maken bij een investering van uw woning. Zo kunt u vol vertrouwen een beslissing nemen en weet u precies waar u aan toe bent. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Top service
  Kom in contact
 • Solid Building
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Maastricht

  Solid Building kan je helpen met je Aannemen, Metselen, Slopen, Doorbraken, Aanbouwen, en Gevelrenovatie klussen, in Maastricht en omgeving.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Kundig, plezierig en correct in de omgang. Maken duidelijke afspraken. Geven goed advies. Leveren zeer goede kwaliteit.
  Kom in contact
 • MEUBELS & DINGEN
  MEUBELS & DINGEN

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Maastricht

  Vakkundig houtbewerken & slimme ontwerpoplossingen

  Kom in contact
 • DK DESIGN
  DK DESIGN

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Maastricht

  Wij zijn een dynamisch duo. Afgestudeerd in 2019 als Architectonisch Vormgevers, oftewel interieur designers. Wat bieden wij? Interieurontwerp: aangevuld met 2d plannen (plattegrond, aanzicht, doorsnede) en eventueel 3d plannen. Meubelontwerp/meubelvormgeving: op maat gemaakte en origineel ontworpen meubels, passend bij uw idealen. Styling: het stylen van uw interieur. Als aanvulling op uw huidige interieur of volledig vernieuwd plan.

  Kom in contact
 • Jasper Houtbewerking

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Maastricht

  Jasper Houtbewerking kan je helpen met je Ontwerper klus in Maastricht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met Jasper Houtbewerking om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Wouter Weerman

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Maastricht

  Tuinonderhoud regio Maastrichts 10 jaar ervaring als zzpr Eigen gereedschap en vervoer Ecologisch en kleinschalig

  Kom in contact

4.1

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Maastricht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.1 op 5 op basis van 10 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Maastricht

Andere vakmensen in Maastricht

Vind vakmensen bij jou in de buurt