Vind ontwerpers in Heerlen

Op zoek naar ontwerpers in Heerlen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Heerlen

 • Bouwkundig Advies en Architectuur
  Bouwkundig Advies en Architectuur
  Beoordeling: 4.6 van 54.6529 reviews
  Ontwerper in Heerlen

  Design Studio Salmans is een jong en fris bedrijf dat zich richt op de bouwwereld. Van ontwerp tot uitvoering tekeningen en alles wat er voor nodig is om u dromen werkelijkheid te maken. Bent u opzoek naar een degelijk ontwerp voor een scherpe prijs dan ben u bij ons aan het juiste adres Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Snelle reactie en afhandeling. Duidelijke en goede communicatie. Bereikbaarheid is top! Nette en duidelijke constructieve tekening. Goede ervaring!
 • Nelissen Bouwadvies
  Nelissen Bouwadvies
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Heerlen

  Voor opdrachtgevers in zowel de zakelijke als particuliere sector werkt Nelissen Bouwadvies aan projecten waarbij behoefte is aan bouwkundig inzicht. ​ Of het nu gaat om een bouwkundige tekening, verbouwing, het aanvragen van een omgevingsvergunning bij de gemeente of het begeleiden van het bouwproces; ik bied diensten aan in alle fasen van het bouwproject. Nadat ik al uw wensen in kaart heb gebracht, draag ik zorg voor bouwkundig advies en begeleiding. ​Constructieberekeningen: u kunt het beste rechtsreeks contact opnemen met een constructiebureau. Tevens kunt u bij mij terecht voor het opstellen van een energielabel. Voor de verkoop of verhuur van jouw woning heb je verplicht een energielabel nodig. Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig een woning is en welke energiebesparende maatregelen nog mogelijk zijn. De energielabel-letter wordt bepaald op basis van het fossiele energiegebruik, uitgedrukt in kilowattuur per vierkante meter per jaar (kWh/m².jr).

 • Studio Kiik

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Heerlen

  Heb je een Ontwerper nodig in Heerlen of omgeving? Studio Kiik kan je helpen met alle klussen die een Ontwerper voor je kan uitvoeren, zoals Tuinontwerp, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Studio J.P.
  Studio J.P.

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Heerlen

  Laat ik mij kort voorstellen. Ik ben Joep, kort geleden afgestudeerd aan de opleiding Built Environment en net gestart met mijn eigen onderneming, Studio JP. Ik raak gefascineerd door de gebouwde omgeving om ons heen en de potenties die bestaande gebouwen met zich meedragen. Hoewel ik ook een groot fan ben van nieuwbouw en hypermoderniteit, blijven oude gebouwen in een nieuw jasje mij altijd verwonderen. Hierin wil ik een bijdrage leveren en anderen helpen deze potenties ook te zien door middel van mogelijke visualisaties met behulp van 3D-beelden, plattegronden en ontwerptechnisch renovatieadvies. Ik ben van mening dat een bestaand gebouw ook de volgende generaties weer kan doorstaan door middel van renovatie. Elke situatie en elke woning is anders. Waar de ene situatie vraagt om een volledige woning renovatie, kunnen in een andere situatie (relatief) kleine aanpassingen al volstaan. Dit maakt elk project uniek! Ik kijk uit naar onze samenwerking!

 • Cubicplus
  Cubicplus
  Beoordeling: 4 van 5456 reviews
  Ontwerper in Heerlen

  CubicPlus is een bedrijf die gespecialiseerd is in grafisch ontwerpen, renovatie en verbouwing. We doen van alle soorten renovaties inclusief Badkamers, Keukens en huizen. Met achtergrond (bachelors diploma) in Civiele Techniek en Architectuur en 15 jaar ervaring in beide velden, vooral renovatie en bouw. Bouwvergunning en omgevingsvergunning kunnen we allebei regelen voor alle soorten bouw met hulp van de gemeente. Onze projecten en 3D-tekeningen worden meestal via Autocaad, Archicaad en Revit gemaakt. Wij werken alleen met professionele en bekwame werkers voor onze projecten om te zorgen dat we de beste resultaten mogelijk krijgen. Voorbeelden van ons werk staan in onze portfolio. KvK-nummer: 84626046.

  Laatste review:
  Kelder bouwen of renoveren-
  Had afspraken gemaakt met deze mensen. Na 1 uur werden deze afspraken al gewijzigd. Afgesproken dat ze een deel van het geld vooraf zouden krijgen. Komen gewoon niet opdagen. Ik contacteren en zeggen ze dat ze er geen tijd meer voor hebben. Compleet waardeloos.
 • JetDesign

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Heerlen

  - Car wraps - Window tinting - Kitchen wraps - Graphic Design - Wall wraps - Shop & Car letterings - Details

 • Haenen Bouwadvies
  Haenen Bouwadvies

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Heerlen

  Bouwtekening nodig? Een bouwvergunning nodig? Wij staan klaar met gedegen advies en kennis. Wij informeren u graag over onze diensten en mogelijkheden.

 • Seven Chelipa

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Heerlen

  Ik ben Khosro. HBO bouwkundige architect, met meer dat 20 jaar ervaring in bouw sector. Ik werk nu als BIM modelleur. Ontwerpen, tekenen en modeleren van gebouwen kan bij een specialist laten doen. Hier begint mijn rol voor u.

 • Rene Tillmans Interieurbouw
  Rene Tillmans Interieurbouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Ontwerper in Heerlen

  Met 35 jaar ervaring als meubelmaker/ interieurbouwer, maak ik keukens, garderobe -inloop kasten, badmeubels, tafels en banken,woning inrichting. Meubels op maat. Samen met u bespreken we uw wensen en gaan aan de slag met ontwerpen.Houtsoorten en kleuren worden uitgezocht en samen komen we tot een mooi geheel. Tevens maak ik aquaria/terraria met bijpassend meubel, geheel op maat en naar uw eigen smaak.

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Rene heeft heel goed werk geleverd , kon niet alles repareren omdat er iets was afgebroken. ga dit zelf oplossen iom Rene Uitstekende vakman en prijs kwaliteit is uitstekend
 • Tims Meubels
  Tims Meubels

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Heerlen

5

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Heerlen, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 7 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Heerlen

Andere vakmensen in Heerlen

Vind vakmensen bij jou in de buurt