Vind ontwerpers in Brunssum

Op zoek naar ontwerpers in Brunssum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Brunssum

 • Bouwkundig Advies en Architectuur
  Bouwkundig Advies en Architectuur
  Beoordeling: 4.6 van 54.6530 reviews
  Ontwerper in Brunssum

  Design Studio Salmans is een jong en fris bedrijf dat zich richt op de bouwwereld. Van ontwerp tot uitvoering tekeningen en alles wat er voor nodig is om u dromen werkelijkheid te maken. Bent u opzoek naar een degelijk ontwerp voor een scherpe prijs dan ben u bij ons aan het juiste adres Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Duidelijke communicatie, scherpe prijs en snelle levering. Erg tevreden.
 • Bouwkundig Buro Junior
  Bouwkundig Buro Junior
  Beoordeling: 4.7 van 54.7582 reviews
  Ontwerper in Brunssum

  Bouwkundig Buro Junior is een bouwkundig adviesburo, gespecialiseerd in: * het verzorgen van een aanvraag bouwvergunning voor een uitbreiding aan uw woning, renovatie van een woning of een nieuwe woning. * het ontwerpen en uitwerken van uitbreiden aan en renovaties van woningen. Tekenwerk wat zoal uitgevoerd wordt is bestemd voor de aanvraag Omgevingsvergunning, vergunning vrije uitbreidingen, werktekeningen voor de uitvoering van bouwwerkzaamheden, detaillering, etc. Bouwkundig Adviesburo Junior kan het proces van u overnemen vanaf de eerste schets tot het afgeven van de vergunningen of de oplevering van de werkzaamheden. Werkgebied Het werkgebied van Bouwkundig Adviesburo Junior ligt hoofdzakelijk binnen een straal van 65km vanaf de vestigingsplaats Egchel, midden Limburg. Praktisch gezien de provincie Limburg en Oost Brabant.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Geweldige ervaring met Bouwtechnisch Tekenaar Andries Koster!! Wij willen graag onze oprechte lof uitspreken voor de buitengewone service en uitmuntende expertise van Bouwtechnisch Tekenaar Andries Koster van Bouwkundig Buro Junior uit Egchel. Onze samenwerking met Andries heeft onze verwachtingen overtroffen op elk niveau en we zijn buitengewoon tevreden met het resultaat. Klanttevredenheid: We zijn niet alleen zeer tevreden met het werk van Andries Koster, maar we zouden hem ook ten zeerste aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een getalenteerde bouwtechnisch tekenaar. Zijn professionaliteit, deskundigheid en toewijding aan klanttevredenheid maken hem echt een klasse apart. Nogmaals enorm bedankt Andries!! Groetjes van Stephanie en Mark
 • Bouwbedrijf & Handelsonderneming Tak
  Bouwbedrijf & Handelsonderneming Tak

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Brunssum

  Tak Bouw & Grondverzet Uw partner in: * Bestrating *Sloopwerk *Fundatie *Betontimmerwerk *Grondwerk *Riolering *Verbouw *nieuwbouw

 • WD Renovation Construction
  WD Renovation Construction
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Ontwerper in Brunssum

  WD renovation & construction is een betrouwbaar en fris bedrijf. Door onze jarenlange ervaring zijn een goede dienstverlening en hoge kwaliteit bij ons vanzelfsprekend. We hebben een specialistisch, veelzijdig en vakkundig team dat uw klus tot in perfectie uitvoert. WD renovation & construction bouwt, renoveert en onderhoudt uw woning of bedrijfspand precies volgens uw wensen. Door onze uitgebreide specialisaties kunnen we nagenoeg elke klus aan! Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit de volgende onderdelen: Renovatie en verbouw werkzaamheden Kit werkzamheden Badkamer Keuken en toilet renovatie Dakkapel nokverhoging en dakramen Onderhoud van bouwwerken stukadoors werkzaamheden Deuren afhangen Slotenservice Loodgieterswerk installatie elektra Kozijnen ramen en deuren vervangen Zolder verbouwen Isoleren van uw woning Plaatsen en leveren van zonnepanelen Plaatsen en leveren van laadpaal plaatsen en leveren van airco en warmtepomp

 • Intebo
  Intebo

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Brunssum

  30 jaar ervaring met interieurs Al 30 jaar is het familiebedrijf actief. Intebo is gevestigd in Sittard en focust zich op de grootzakelijke markt. Intebo specialiseert zich in de bouw van interieurs en keukens voor zakelijk en particulieren markt. Zoon, vader en dochter runnen het bedrijf en maken Intebo tot wat het is. Een uniek familiebedrijf waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

 • Nelissen Bouwadvies
  Nelissen Bouwadvies
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Brunssum

  Voor opdrachtgevers in zowel de zakelijke als particuliere sector werkt Nelissen Bouwadvies aan projecten waarbij behoefte is aan bouwkundig inzicht. ​ Of het nu gaat om een bouwkundige tekening, verbouwing, het aanvragen van een omgevingsvergunning bij de gemeente of het begeleiden van het bouwproces; ik bied diensten aan in alle fasen van het bouwproject. Nadat ik al uw wensen in kaart heb gebracht, draag ik zorg voor bouwkundig advies en begeleiding. ​Constructieberekeningen: u kunt het beste rechtsreeks contact opnemen met een constructiebureau. Tevens kunt u bij mij terecht voor het opstellen van een energielabel. Voor de verkoop of verhuur van jouw woning heb je verplicht een energielabel nodig. Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig een woning is en welke energiebesparende maatregelen nog mogelijk zijn. De energielabel-letter wordt bepaald op basis van het fossiele energiegebruik, uitgedrukt in kilowattuur per vierkante meter per jaar (kWh/m².jr).

 • Klusbedrijf van Os
  Klusbedrijf van Os

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Brunssum

  Zzp bouwvakker met ervaring in verschillen bouwtechnieken. dakdekking, timmerwerk, raamwerk e.d. Momenteel bezig in gehele renovaties voor een vaste aannemer door het hele land.

 • Andeniva

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Brunssum

  kan je helpen met je klus in Brunssum en omgeving. Ik sta klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Keuken of badkamer te verbouwen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Gaten boren, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Galeazzi Woodworks
  Galeazzi Woodworks
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Ontwerper in Brunssum

  Galeazzi Woodworks houdt zich in de regel bezig met alles dat van hout gemaakt wordt. Het uitwerken en vervaardigen van meubels is al enkele jaren lang een van mijn bezigheden en het is sinds kort officieel in een bedrijf gegoten. Ik werk vanuit Zuid Limburg en voornamelijk in de omstreken hiervan, mede door de aard van mijn werkzaamheden heb ik vaak mijn werkplaats nodig om producten te kunnen vervaardigen.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Na mijn eerdere beoordeling dat ik aangaf deze persoon een dikke duim te geven en aan te raden moet ik helaas hierop terugkomen. Nu er mankementen na plaatsen zijn onder vonden geeft hij niet meer thuis en komt afspraken niet na. Eerste opdracht voor schutting en pergola goed gewerkt maar helaas erna bleek niet goed gemonteerd en planken los te laten die bol gaan staan. ook andere opdrachten gegeven zoals een overkapping te laten maken. In een woord rampzalig en niet eerlijk dan zijn over zijn misstappen. Ik zeg te mooi om waar te zijn, goede prater vooraf erna heb je er niets meer aan. Nogmaals iedereen moet zelf weten maar zou me niet 100x maar 1000x bedenken om mee in zee te gaan. Gewaarschuwd mens telt voor 2.
 • Regetto Interieurbouw
  Regetto Interieurbouw

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Brunssum

  Vakkundig keukenmonteur (Ikea keukens ervaring)

4.9

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Brunssum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 13 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Brunssum

Andere vakmensen in Brunssum

Vind vakmensen bij jou in de buurt