Stratenmakers in Brunssum

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde stratenmakers in Brunssum. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de stratenmakers van Werkspot in Brunssum

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Brunssum

 • PR Infra
  PR Infra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews
  Stratenmaker in Brunssum

  Sinds 1983 begonnen op de minigraver ..en nu na al die jaren nog steeds bezig en met plezier . Onlangs zelf een minigraver gekocht met alles er op en aan . Deze machine weegt 2,5 ton en kan uitgebreid ingezet worden ..met zijn 1,20m hoef je maar een tuinschot te verwijderen en klaar..of het nou licht sloopwerk is of fundamenten,riool vervangen , oprit uitgraven en verharden ,sleuven graven ,zwembad uitgraven evt incl afvoeren..of struiken verwijderen ,deze machine is multi inzetbaar dat in combinatie met mijn ervaring ..dan komt het altijd goed .Vanaf mei 2021 heb ik een minigraver die maar 75 cm nodig heeft ..Ik heb nu ook een gronddumper die de grond kan vervoeren van het werk na de container . We doen enkel bestraten incl grondwerk !!!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Werkzaamheden zijn prima en conform tekening uitgevoerd door hardwerkend team.
  Kom in contact
 • Juxhin Alla Grondwerker & Bouw
  Juxhin Alla Grondwerker & Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Stratenmaker in Brunssum

  Werken in regio limburg, engels sprekend

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  He did a good job.
  Kom in contact
 • Allround klus en installatie bedrijf JG
  Allround klus en installatie bedrijf JG
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Stratenmaker in Brunssum

  Specialist in vloerverwarming, Ontruimingen van huizen, groen onderhoud en diverse sloopwerkzaamheden

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Heel tevreden over Jeroen en zijn collega's. Vriendelijk, beleefd en harde werkers. Snelle reactie op berichten, komt afspraken na. Na afloop alles tiptop achtergelaten.
  Kom in contact
 • B.P. Bestratingen
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Stratenmaker in Brunssum

  Garantie Klant is koning Orde en netheid Klant vriendelijk

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Komt afspraken goed na. Zeer goede vakmannen. Echt een aanrader
  Kom in contact
 • CS Dienstverlening
  CS Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Brunssum

  Voor al uw klussen , binnen en buiten huis. Ontruimingen en schoonmaak gelegenheden

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Mooi gedaan netjes afgewerkt alles schoon achtergelaten.👍🏻👍🏻👍🏻
  Kom in contact
 • Regio multidiensten
  Regio multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Stratenmaker in Brunssum

  RMD verricht voor u graag volgende werkzaamheden: Afgraven en egaliseren van tuinen. Oppakken van oude bestrating. Aanpassen van bestrating. Herbestrating. Oplossen van grondverzakkingen. Sleuven graven. Fundering uitgraven. Draingoot plaatsen. Aanleggen van riolering. Drainage leggen. Inzet van dumper en minishovel met machinist. Sloopwerkzaamheden (keukens, badkamers,toiletten). Afkappen stucwerk. Verwijderen plafonds. Verwijderen van wanden. Verwijderen cementdekvloer. Egaliseren van vloeren. tapijtverwijdering. Vocht probleem. Schimmel verwijdering. Slopen van tussen wanden. Dicht maken van deuropeningen ramen. Totaal sloop. Tuinonderhoud. Verwijderen van struiken, heggen en hagen. Verwijderen van schutting en plaatsing van nieuwe schutting. Onderhoud van tuinen. Opschonen van tuinen. plaatsen tussen en voorzet wanden plaatsen met isolatie. isoleren van zolder. isoleren van plafonds. Wij trachten u met de bovenstaande opsomming van werkzaamheden goed te informeren. Er zijn uiteraard legio andere werkzaamheden die wij geheel naar uw wens kunnen verrichten. Schroomt u dan ook niet per direct uw vragen aan ons te stellen.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Hele goede prijs kwaliteit. Kwamen zoals afgesproken en vorden opdracht heel netjes uit.
  Kom in contact
 • Schut bestratingen sloop en tuinonderhoud
  Schut bestratingen sloop en tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Brunssum

  Mijn vakgebied is voor tuinaanleg badkamer sloop werken en andere kleine sloopwerken maar ook plafonds en systeem wanden geen probleem maar ook bestratingen van tuinen is ook geen probleem materialen allemaal aanwezig gegroet btl schut

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Top gewerkt! Ons Terras is prachtig geworden.Bart komt alle afspraken na en is een harde werker. Wat voor ons ook zeer belangrijk is: hij komt op tijd opdagen! Aanrader dus:-)
  Kom in contact
 • 2118 B.V.
  2118 B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Stratenmaker in Brunssum

  Je kunt ons zien als de 'extra handen' tijdens je klus voor juist het 'fijnere' - of het 'groffere' werk. Met roots in de elektrotechniek en het renoveren van oude panden is de laatste 5 jaar de interesse en ervaring verlegd en verbreed naar tuinaanleg en hovenierswerkzaamheden. Met als specialisaties: Bestraten Tuinverlichting Hagen Gazonbeheer Algemeen tuinonderhoud

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Jurgen heeft mij uitstekend geholpen. Werkt hard, snel, zeer precies en netjes! Alles verliep perfect volgens afspraak, en voor een eerlijke prijs. Van harte aan te bevelen!!!
  Kom in contact
 • DB Bestrating & meer
  DB Bestrating & meer
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Brunssum

  DB Bestratingen en meer Bestratingen, Terras, Tuinen, toilet, badkamers, vloeren, tegelen in samenwerking klussenbedrijf

  Kom in contact
 • Rama Grondwerken
  Rama Grondwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.5518 reviews
  Stratenmaker in Brunssum

  Welkom bij Rama grondwerken Bij Rama grondwerken staan vakmanschap en complete tuinaanleg centraal. Wij zorgen voor een prachtige buitenruimte waar u jarenlang van kunt genieten. Van ontwerp tot realisatie, wij bieden maatwerk op het gebied van tuinieren. Diensten aanleg keramische tegels beton tegels klinkers Plaatsing van verschillende hekwerken omheiningen graafwerken Plaatsing van beplanting tuin onderhoud vijveraanleg eventuele extra werkzaamheden drainage aanleg rioolaanleg stucen buitengevel zandstralen buitengevel leveringen beplanting tuinaanleg materiaal

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer prettige ervaring: goede communicatie en afspraken over tijdlijn, flexibel en resultaat zeer naar tevredenheid.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Brunssum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 47 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Brunssum

Welke diensten bieden stratenmakers aan in Brunssum?

Een oprit geeft altijd de eerste indruk en is van enorme invloed op de aantrekkingskracht en aanblik van een huis. Een oude, beschadigde oprit kan eventueel ook je auto of banden beschadigen. Als je een oprit wilt laten vernieuwen, vervangen of aanleggen, kan een stratenmaker in Brunssum je helpen met de volgende werkzaamheden:

 • De locatie beoordelen en aanbevelingen doen
 • De oprit ontwerpen en aanpassen
 • Een nieuwe oprit en geschikte afwatering aanleggen
 • Een bestaande oprit repareren of vernieuwen
 • Terugkerend onderhoud aan een bestaande oprit uitvoeren

Vind de perfecte stratenmaker voor je oprit of project op Werkspot. Je kan een klus gratis op onze site plaatsen. Meer dan 90% van de klussen die klanten plaatsen, krijgt interesse vanuit gekwalificeerde professionals.

Uurtarieven van stratenmakers in Brunssum

Stratenmakers kosten ongeveer € 15,- per uur, wat neerkomt op € 120,- per dag. Maar dit is slechts een schatting. Prijzen en tariefstructuren verschillen van bedrijf tot bedrijf en van aannemer tot aannemer.

De factoren die de kosten van stratenmakers in Brunssum het meeste beïnvloeden, zijn de omvang van een project en de soort oprit die je wilt hebben. Sommige materialen zijn duurder, en sommige opritten zijn complexer en kosten meer tijd om aan te leggen.

Om een voorbeeld te geven uit de prijzengids voor stratenmakers van Werkspot: een oprit van beton begint bij € 30,- per meter, asfalt bij € 45,- en baksteen bij € 60,-.

Zoek een ervaren stratenmaker in Brunssum

Een klus plaatsen op Werkspot is in een paar minuten gedaan en is helemaal gratis. Nadat je je klus hebt geplaatst, versturen we die naar honderden vakmensen in je regio. Geïnteresseerde stratenmakers in de buurt van Brunssum laten je dan weten dat ze beschikbaar zijn om je te helpen.

Je kan nu de lijst met kandidaten afwerken om vast te stellen wie het beste aan je vereisten voldoet en vol overtuiging je keuze te maken. Onthoud het volgende:

 • Doe wat onderzoek naar bestrating voordat je met een stratenmaker gaat praten
 • Vraag meerdere offertes aan van professionele bedrijven om te vergelijken
 • Vraag hoe elk bedrijf van plan is om de klus aan te pakken
 • Vermijd vooruitbetaling van het totale bedrag

Andere vakmensen in Brunssum

Vind vakmensen bij jou in de buurt