Vind dakdekkers in Brunssum

Met de Brunssumerheide op steenworp afstand is het geen straf om buiten te zijn. Wil je na een fijne wandeling lekker warm en behaaglijk op de bank kruipen? Of juist ontsnappen aan de zomerse warmte? Dan wil je een woning die je beschermt tegen weersinvloeden. Hierbij speelt je dak een belangrijke rol. Is jouw dak niet meer wat het geweest is? Schakel dan een dakdekker uit Brunssum in.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Brunssum

 • Kurekonderhoudsbedrijf
  Kurekonderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7515 reviews
  Dakdekker in Brunssum

  Kurekonderhoudsbedrijf is your ideal partner if you need a roofer in Wijlre and the surrounding area. We specialize in roof renovation or replacement, building a roof terrace, cleaning roofs or gutters, installing or replacing skylights or skylights... and many other services that we, as a roofer, can perform for you. Contact us so we can help you and prepare a quote. I speak English

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Klus snel en vakkundig uitgevoerd,we zijn zeer tevreden. Komt afspraak na. Vakman.
 • Woningverbetering Buitenhuis
  Woningverbetering Buitenhuis
  Beoordeling: 4.6 van 54.65160 reviews
  Dakdekker in Brunssum

  Geachte klanten, Wij zijn een erkend/gediplomeerd dakdekkers- en schoorsteenveegbedrijf dat gespecialiseerd is in reparatie, renovatie en onderhoud aan uw pannen dak, platte dak, loodwerk, dakgoten en schoorstenen. Onze firma bestaat inmiddels al 21 jaar. Ons team bestaat uit 22 ervaren/gediplomeerde dakdekkers en aanhang die dagelijks door heel het land actief zijn met onderhoud, reparatie en renovatie van (platte)daken, schoorstenen, dakgoten en loodwerken. Jaarlijks worden we bijgeschoold op de nieuwste technieken in ons vakgebied. Al onze medewerkers zijn voorzien van een VCA certificaat. Garantie, betrouwbaarheid en veilig werken staan bij ons hoog in het vaandel. Zo geven wij 5 tot 15 jaar garantie op onze werkzaamheden. Vooraf word er altijd een vrijblijvende offerte gemaakt zodat u nooit voor rare verassingen komt te staan. Korte greep uit onze werkzaamheden: - Schoorsteeninspectie - Schoorsteenvegen - Lood repareren/vervangen - Schoorsteen reparatie/renovatie - Dakgoot repareren/vervangen - Dakgoot reinigen - Regenpijp repareren/vervangen - Dakinspectie - Voegwerk - Impregneren - Dakreiniging - Vogelpreventie - Bitumen dakbedekking - Pannendaken vernieuwen - Dakisolatie - Dakraam reparatie/vervanging - Etc. Voor meer informatie kunt u onze website(s) bezoeken en mocht u vragen, opmerkingen of iets dergelijks hebben, dan kunt u het contactformulier invullen of u belt ons op. Maandag t/m zaterdag zijn we bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur. Mocht u stormschade hebben of hevige lekkage, dan kunt u ons bellen wanneer dat nodig is op elk tijdstip. We hebben ook een 24-uurs calamiteiten dienst. Hopelijk hebben wij u voldoende informatie gegeven! Met vriendelijke groet, Jeroen Buitenhuis - Buitenhuis Dakdekkers - Woningverbetering Buitenhuis - Schoorsteenveegbedrijf Buitenhuis - Dakpro - Dakdekker aan huis

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Super bedrijf. Nette gezellige jongens die duidelijk verstand hebben van hun vak. Wij raden iedereen de firma Buitenhuis aan!
 • JT Bouw & Solar
  Beoordeling: 4.6 van 54.657 reviews
  Dakdekker in Brunssum

  Heb je een dakdekker nodig je of geïnteresseerd in zonnepanelen? JT Bouw & Solar kan je helpen met alle klussen die een professional voor je kan uitvoeren, zoals warmte isolatie, dakrenovatie of -vervanging, dakterras aanleggen, schoonmaak daken of dakgoten, dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. Kleine renovatie of nieuwbouwprojecten alle diensten van a tot z kunnen wij u in voorzien! We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Netjes en snel gewerkt. Foto's gemaakt van voor en na zodat ik ook kon zien wat gebeurd was. Zeer tevreden
 • NDS
  NDS
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Dakdekker in Brunssum

  Als je op zoek bent naar een glazenwasser, Schilder,Klusbedrijf, Loodgieter, Dakdekker, Sloopbedrijf in Sittard, dan kan NDS je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Alles (en nog een beetje meer) is goed en volgens afspraak verlopen.
 • Js bouw- en vijverservice
  Js bouw- en vijverservice
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Dakdekker in Brunssum

  Gespecialiseerd in bouw en onderhoud van vijvers zwemvijvers zwembaden winterklaar maken of opfrissen van u (zwem)vijver of zwembad Ook onderhoudscontracten Platdak werkzaamheden. reparatie van zink of dakbedekking . reinigen van u dakgoot of platdak Schoorsteen renovatie En tuinontruimingen. Is er iets wat er niet bij staat ons netwerk is zeer uitgebreid

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  He has done a good job and for a good price. Definitely recommended 👍
 • Bouwservice Jesse Spierings
  Bouwservice Jesse Spierings
  Beoordeling: 5 van 55536 reviews
  Dakdekker in Brunssum

  Ik ben in 2013 gestart met mijn bedrijf en ik werk vooral in Zuid Limburg. Renovatie en timmerwerken

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Super tevreden over de isolatie en afwerking van onze zolder! Schitterend afgewerkt tot in alle details.
 • P. Witteveen Klusbedrijf
  P. Witteveen Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8553 reviews
  Dakdekker in Brunssum

  Mijn naam is Raymond Witteveen, een zelfstandig ondernemer met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van dakafwerking en andere klusfaciliteiten. Voordat ik begonnen ben als zelfstandig ondernemer ben ik altijd in loondienst geweest, waarvan ik twaalf jaar heb gewerkt in Duitsland. Door de ervaring die ik in Duitsland heb opgedaan ben ik gespecialiseerd in onder andere zink, koper en leienwerk. Ik werk met andere zelfstandig ondernemers samen om zo elke klus tot een succes te brengen. Ik bied een zeer snelle service tegen scherpe prijzen, in tegenstelling tot grotere bedrijven die veelal te veel vragen voor eenvoudige werkzaamheden. Heeft u vragen, schroom u niet om contact met mij op te nemen.

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Dit was echt prima geregeld. Goede en duidelijke communicatie, goede prijs. Ook de afwerking en de uiteindelijke oplevering zijn meer dan goed uitgevoerd. Een echte aanrader!
 • Heijnen Klus en Montage
  Heijnen Klus en Montage
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Dakdekker in Brunssum

  Welkom bij Heijnen Klus en Montage, Ik ben Sven van Heijnen eigenaar van Heijnen en klus montage! Ik ben inmiddels al meer dan 10 jaar actief in de bouw. Mijn kwaliteiten zijn met name klus werkzaamheden en montage uitvoerend werk.

  Laatste review:
  Zonneboiler installeren of vervangen-
  Klus uitgevoerd zoals afgesproken
 • DV-specialist
  DV-specialist
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Dakdekker in Brunssum

  Wij zijn DV Specialist. Onze missie is om onze klanten de beste mogelijke service te bieden, waarbij we altijd streven naar het beste resultaat in alles wat we doen. DV Specialist heeft veel ervaring op gedaan op het gebied van installaties van zonnepanelen, airco’s en warmtepompen. We zijn bovendien gespecialiseerd in allerlei dakwerkzaamheden. Wij hebben ons bedrijf opgebouwd op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid. Wij zetten ons in om aan de behoeftes van al onze klanten te voldoen.

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Super bedrijf, alles van beging to einde klopt gewoon. Zeer scherpe offerte en zeer mooi werk afgeleverd
 • Dakservice van de weerdt
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Dakdekker in Brunssum

  Ben je op zoek naar een Timmerman, Dakdekker? Dan kun je in Bocholtz bij Dakservice van de weerdt terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Ombouw/koof boeiboord vervangen of bekleden, plaatsen/vervangen, Schoonmaak daken of dakgoten... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Dakconstructie plaatsen of vervangen-
  Zeer tevreden over het resultaat. Marc is flexibel, bereikbaar, punctueel en levert goed werk. Hij geeft ook goed advies voor langere termijn.

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Brunssum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 91 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Brunssum

Wat kost een dakdekker uit Brunssum?

Heb jij een daklekkage in Brunssum, of wil je jouw dak in Hoensbroek, Heerlen of Landgraaf laten vervangen? Dan is het advies om niet zelf aan de slag te gaan. Buiten dat het werken op een dak gevaarlijk kan zijn, is het moeilijk om de kwaliteit van een dakdekker uit Brunssum te evenaren. Schakel jij een professional in en ben je benieuwd naar de gemiddelde prijs? Die geven we graag. Voor de dakrenovatie van een schuin dak moet je rekenen op een vierkantemeterprijs tussen de € 75,- en € 130,-. De prijs voor een plat dak ligt iets lager en kost tussen de €75,- en € 100,- per vierkante meter. Hoeveel je precies betaalt, is afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan het soort dak en dakbedekking.

Waarom een dakdekker uit Brunssum inschakelen?

In de regel is het slim om je dak elke vijftien jaar te laten inspecteren. Zo ben je er snel bij als je dak niet meer voldoet en voorkom je schade door lekkage. Helaas is niet elke schade aan je dak te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan de gevolgen van een najaarsstorm. In zo'n geval moet je soms rigoureuze maatregelen nemen en je dak volledig laten renoveren. Voor een dakrenovatie in Brunssum ben je bij onze vakmensen aan het juiste adres. Maar het dakdekkersbedrijf uit Brunssum kan ook de volgende klussen voor je uitvoeren:

 • Dakinspectie om te kijken of het dak aan vervanging toe is.
 • Dakopbouw voor meer ruimte in je woning.
 • Dakdoorvoer maken voor je droger of mechanische ventilatie.
 • Schoonmaken dakgoot.
 • Groendak plaatsen.

Beste dakdekkers uit Brunssum gezocht?

Voor het opknappen van je woning is natuurlijk alleen de beste professional goed genoeg. Logisch dat je daarom ook op zoek bent naar de beste dakdekker uit Brunssum. Al onze vakmensen zijn aangesloten bij de Kamer van Koophandel en hebben de benodigde verzekeringen. Wil je een goed beeld krijgen van de manier waarop de dakdekker uit Brunssum te werk gaat? Lees dan ook zeker de reviews die andere klanten hebben geschreven.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Brunssum

Vind vakmensen bij jou in de buurt