Vind glaszetters in Brunssum

Op zoek naar glaszetters in Brunssum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Brunssum

 • Stevens Glas - BM
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Glaszetter in Brunssum

  Specialist in glas en kozijnen. Bij Stevens glas, bouw en montage gaan wij geen klus uit de weg. Of het nu gaat om glas, kozijnen of een bouw project, een renovatie of nieuwbouw. Bij ieder project staan wij voor jullie klaar. Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan en om onze kwaliteit te kunnen waarborgen, werken wij samen met de beste leveranciers in glas en kozijnen. Daarnaast staat wij niet voor snelle verkooppraatjes, maar staan wij voor eerlijke tekst en uitleg. Met de producten van Stevens glas, bouw en montage heeft u tevens een minimum aan onderhoud. De ramen en kozijnen zijn bijvoorbeeld bestand tegen weer en wind, jaar in en uit. En heeft u onverhoopt toch een 'probleem'? Dan belt u ons toch gewoon even? Want daar staan wij voor: service, kwaliteit en eerlijkheid.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Super werk geleverd voor een mooie prijs!
 • Melo Montage Service
  Melo Montage Service
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Glaszetter in Brunssum

  Wij bieden de montage aan voor terras overkappingen, veranda's en carports. Heeft al een overkapping gekocht dan kunt u contact met ons opnemen voor de montage, heeft u nog geen besteld dan kunt u die ook bij ons bestellen inclusief de montage en levering ervan. We zijn een jong bedrijf die gaan voor kwaliteit, transparantie en de tevredenheid van de klant.

  Laatste review:
  Serre (ver)bouwen-
  Weer of geen weer, beloftes worden nagekomen. Toppers!
 • Bosch glas & kitwerken
  Bosch glas & kitwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Glaszetter in Brunssum

  Voor al uw glas & Kitwerken

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Het werk is keurig uitgevoerd. Afspraak netjes en op tijd nagekomen. Aanrader!
 • Daphne Domestic
  Daphne Domestic
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Glaszetter in Brunssum

  Bijna 20 jaar ervaring in renovatie en verbouwing in de brede zin. Stel gerust de vraag en ik zal proberen met een oplossing te komen.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Richard (DARI servicebedrijf) heeft bij ons twee deuren met kozijnen en houtwerk ernaast geplaatst. Hij is heel betrouwbaar (doet exact wat hij beloofd heeft en kosten kwamen exact overeen met offerte) en werkt goed door (in weer en wind!). Heeft de kozijnen en deuren besteld (levertijd was rond 8 weken, maar daar kan hij niks aan doen). Na aflevering waren beide deuren + kozijnen + alle werkzaamheden (verven, rooster plaatsen, etc.) binnen twee dagen klaar. Hij is een echte aanrader!
 • Rose Bouwservice
  Rose Bouwservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.7560 reviews
  Glaszetter in Brunssum

  Welkom bij Rose Bouwservice, Hier bent u op het juiste adres in Zuid-Limburg voor al u klussen uit de bouw sector. Zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Schilderen is onze kwaliteit en werken wij daarom ook met hoge kwaliteit verf en kwaliteit herstel materiaal. Het is bij ons ook mogelijk een verf technisch advies te laten maken door een verf specialist van het merk verf waar wij mee schilderen. Ook is het mogelijk om door ons uw woning te laten latex spuiten of zelfs houten delen binnenhuis te laten spuiten in kleur. Wij houden ons ook bezig met binnen en buiten huis renovatie. Ons bedrijf heeft kennis in wat wij doen en willen onze kennis dan ook graag met de klant delen. Verder voorzien wij u ook graag van een mooie set zonnepanelen voor een betere toekomst.

  Laatste review:
  Onderhoud en reparatie zonnepanelen-
  Rose Bouwservice heeft de PV Greenline verdeler netjes geplaats. Dank hiervoor!
 • Bouwservice van Zanten
  Bouwservice van Zanten

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Brunssum

  Wij zijn van zanten schilderwerk en spuitwerk uit Brunssum. Onze diensten bestaan uit: Traditioneel schilderwerk (binnen en buiten) Latexwerk (binnen en buiten) Behangwerken (vinyl, glasweefsel, papier etc) Glaszetten Houtrot saneren (gecertificeerd) Airless spuitwerk ( lak en latex) Beton cire Decoratief schilderwerk Wij werken niet op uurloon. Wij komen ter plekken de werkzaamheden beoordelen, opmeten en uw wensen/eisen bespreken. Nadat wij alles besproken hebben volgt een offerte met een All in prijs. Dus geen verassingen achteraf.

 • RL BOUW
  RL BOUW

  Nieuw op Werkspot

  Glaszetter in Brunssum

  Ben je op zoek naar een Stukadoor, Badkamer specialist? Dan kun je in Brunssum bij terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Stucwerk binnen, Badkamer plaatsen of renoveren, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, IKEA badkamer, Sanitair plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Davy Peters bouwservice
  Davy Peters bouwservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Glaszetter in Brunssum

  Hey leuk dat u even op mijn profiel komt kijken. Inmiddels bestaat mijn bedrijfje 6 jaar en ben ik nog altijd groeiende. Ik heb ondermeer veel ervaring in: - Electro werk. - Loodgieterswerkzaamheden. -Renovatie badkamer/toilet -Brandbeveiliging projecteren noodverlichting blusmiddelen en rookmelders. - Leveren en monteren Kunsttof/aluminium kozijnen. Neem gerust eens vrijblijvend contact met mij op Met vriendelijke groet... Davy

  Laatste review:
  Gasleiding repareren-
  Op tijd, goede uitleg, en vooral goed gewerkt. Hij heeft het voormalig prutswerk van anderen(werk van 10jaar geleden) zeer netjes hersteld en verbeterd.
 • DS Allround Montage
  DS Allround Montage
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in Brunssum

  DS Allround montage. Een startend timmerbedrijf met ruim 10jaar ervaring. Voor het maken van plafonds en wanden. Afhangen van deuren. Het plaatsen van kozijnen, plinten en aftimmerwerkzaamheden. Kleine onderhouds werken. Kitwerken.

 • Maurice Frijns, raad en daad

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Brunssum

  Ben je op zoek naar een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf, Glaszetter? Dan kun je in Rozestraat bij Maurice Frijns, raad en daad terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Stucwerk binnen, Renovatie huis... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

5

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Brunssum, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 7 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Brunssum

Andere vakmensen in Brunssum

Vind vakmensen bij jou in de buurt