Vind glaszetters in Landgraaf

Op zoek naar glaszetters in Landgraaf? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Landgraaf

 • Stevens Glas - BM
  Stevens Glas - BM
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Glaszetter in Landgraaf

  Specialist in glas en isolatie Bij Stevens glas, bouw en montage gaan wij geen klus uit de weg. Of het nu gaat om glas, isolatie of een bouw project, een renovatie of nieuwbouw. Bij ieder project staan wij voor jullie klaar. Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan en om onze kwaliteit te kunnen waarborgen, werken wij samen met de beste leveranciers in glas en kozijnen. Daarnaast staat wij niet voor snelle verkooppraatjes, maar staan wij voor eerlijke tekst en uitleg. Met de producten van Stevens glas, bouw en montage heeft u tevens een minimum aan onderhoud. En heeft u onverhoopt toch een 'probleem'? Dan belt u ons toch gewoon even? Want daar staan wij voor: service, kwaliteit en eerlijkheid.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Deskundig advies, goed werk afgeleverd en betrouwbaar. Tevreden met het resultaat.
 • Ad de Jong Glas
  Ad de Jong Glas
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Glaszetter in Landgraaf

  Al ruim 30 jaar een begrip in Sittard-Geleen en omstreken. Wij zijn een echt familiebedrijf en zeer actief in met name de particuliere sector. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van alle soorten glas en complexere beglazingswerkzaamheden, inclusief de oude ambachten zoals monumenten beglazing en stopverfbeglazingen. Verder zijn wij ook actief in kunststof en aluminium kozijnen en terrasoverkappingen in allerlei soorten en maten. Ad de Jong Glas / Geleense glashandel is er op gericht u een zo goed mogelijke service te bieden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen.

  Laatste review:
  Top service. Altijd bereikbaar en niets is te veel gevraagd. Bedankt voor de goede en snelle service mannen!
 • BSB
  BSB
  Beoordeling: 4.9 van 54.9556 reviews
  Glaszetter in Landgraaf

  BSB kan je helpen met diverse klussen. Zij staan klaar om al je vragen over Systeemplafonds, Systeemwanden,Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Ikea Meubels monteren, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen, Afzuigkap installeren of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud, kleine klussen. Te beantwoorden. Neem direct contact op met BSB om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kunst of voorwerpen aan muur ophangen-
  Diverse klussen zijn zoals gewenst uitgevoerd: hij werkt door en is netjes. Erg tevreden!
 • Tim Jordens
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Glaszetter in Landgraaf

  Ons bedrijf is gespecialiseerd in timmerwerken , kitwerken en kleine renovatiewerkzaamheden. U kan altijd met ons contact opnemen voor verdere informatie , wij staan u graag te woord voor jullie vragen .

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Tim heeft 11 ramen vervangen. Werkt netjes, overlegt tijdens zijn werkzaamheden over de voortgang. Is voorkomend. Prima prijs/ kwaliteit verhouding.
 • Marcic-glas B.V.
  Marcic-glas B.V.

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Landgraaf

  Marcic-glas B.V. is je ideale partner als je een Kozijnspecialist, Glaszetter nodig hebt in Landgraaf en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Garagedeur plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Kozijnspecialist, Glaszetter voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Olive Interieur

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Landgraaf

  Profesionele, gediplomeerde vakman met meer dan 30 jaar ervaring als interieurbouwer, meubelmaker, timmerman en keuken installateur. Tevens jarenlange ervaring in kleine en grote verbouwingen (incl. keukens en badkamers installeren). Mijn bedrijfsmotto is het leveren van kwaliteit!

 • EE Allround Facility Services
  EE Allround Facility Services

  Nieuw op Werkspot

  Glaszetter in Landgraaf

  E.E Allround Facility Services is je ideale partner als je een Klusbedrijf of transport nodig hebt in Landgraaf en omgeving. We zijn gespecialiseerd in klussen rondom huis en tuin,schoonmaak, onderhoud, transporteren van goederen en nog veel meer diensten die wij als Klusbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • EC EXECUTIVE B.V.

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Landgraaf

  GA DIRECT AAN DE SLAG • Renovatie van de gehele woning • Renovatie van uw badkamer • Renovatie van de keuken • Renovatie van uw slaapkamer • Het vervangen of repareren van ramen • Het herstellen van stucwerk • Het herstellen van tegelwerk Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Ouderwetse tegels en sanitair kunnen een doorn in het oog zijn. Wilt u graag een mooie moderne badkamer? Dan kunnen wij u helpen.EC EXECUTIVE BV is gespecialiseerd in het renoveren van diverse soorten en maten badkamers. Wilt u graag het huidige sanitair vervangen, een bad of een nieuwe douche of nieuwe badkamer tegels? Wij hebben veel ervaring met het verbouwen van woningen en bedrijfspanden Scherpe prijs met hoge kwaliteit facebook Rene Vogel Heerlen VRAAG VOOR HET VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN EC EXECUTIVE BV

 • Heijnen Klus en Montage
  Heijnen Klus en Montage
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Glaszetter in Landgraaf

  Welkom bij Heijnen Klus en Montage, Ik ben Sven van Heijnen eigenaar van Heijnen en klus montage! Ik ben inmiddels al meer dan 10 jaar actief in de bouw. Mijn kwaliteiten zijn met name klus werkzaamheden en montage uitvoerend werk.

  Laatste review:
  Zonneboiler installeren of vervangen-
  Klus uitgevoerd zoals afgesproken
 • J. Boessen Klusbedrijf
  J. Boessen Klusbedrijf
  Beoordeling: 4 van 5452 reviews
  Glaszetter in Landgraaf

  J. Boessen Klusbedrijf kan je helpen met je Schilder, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakspecialist, Tegelzetter, Sloopbedrijf klus in Landgraaf en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Stopcontacten en schakelaars installeren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met J. Boessen Klusbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Echte vakmannen!! Ik heb een perfect gelegde vloer🌟ze werken zeer netjes!!,laten de ruimte schoon achter. Komen hun afspraken na. Hier is klant nog koning!! Ik ben zeer tevreden!!

4.6

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Landgraaf, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 7 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Landgraaf

Andere vakmensen in Landgraaf

Vind vakmensen bij jou in de buurt