Vind ontwerpers in Landgraaf

Op zoek naar ontwerpers in Landgraaf? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Landgraaf

 • A Plus Construction NL
  A Plus Construction NL
  Beoordeling: 4.6 van 54.6544 reviews
  Ontwerper in Landgraaf

  ONZE FILOSOFIE De naam “A-plus-construct” kent zijn oorsprong vanuit de filosofie. Hier kent het bestaan van een object (een constructie) een diepere betekenis, waarvan het bestaan van een object afhankelijk is van de geest van een subject. Dit omdat wij erin geloven dat er bij een bouw meer komt kijken dan alleen arbeid en het product dat opgeleverd wordt. Wij geloven in het proces waar afstemming en goed luisteren inherent zijn aan een goede samenwerking en de voedingsbodem zijn om uiteindelijk de samenwerking te laten slagen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  If you pick anyone else but Dragana and her team , that is your first wrong step in your renovations. Dragana and her team made our dream a reality. She made 3D drawings before we renovated so we could picture our ideas. She suggested better ideas and our input together made perfection! Every single person on the team is trustworthy and works hard. They are really proud of the work they do ❤️ The quality is beautiful, the work ethic is outstanding! I would recommend Dragana and her team over and over again! We so happy with our results ! Thank you so much
  Kom in contact
 • Seven Chelipa

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Landgraaf

  Ik ben Khosro. HBO bouwkundige architect, met meer dat 20 jaar ervaring in bouw sector. Ik werk nu als BIM modelleur. Ontwerpen, tekenen en modeleren van gebouwen kan bij een specialist laten doen. Hier begint mijn rol voor u.

  Kom in contact
 • gzl
  gzl
  Beoordeling: 4 van 5452 reviews
  Ontwerper in Landgraaf

  GZL Groen-Zuid-Limburg voor al uw snoeiwerkzaamheden Tuin onderhoudswerkzaamheden Sloop en leeghalen van uw tuin Egaliseren en afgraven tuin Tuin aanleg Bestratingen Schuttingen/hekwerken plaatsen Vlonder aanleg Tuin advies Kylian Huijnen ZZP’er

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  De Eigenaar van GZL Dhr Huijnen is echt een vakman. Denkt met je mee en alles is op te lossen. Eerst laten komen voor het verleggen van een pad. Inmiddels is hij bezig met de hele tuin. Ik zou hem zeker aanbevelen bij vrienden en familie.
  Kom in contact
 • Heijnen Klus en Montage
  Heijnen Klus en Montage
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Ontwerper in Landgraaf

  Welkom bij Heijnen Klus en Montage, Ik ben Sven van Heijnen eigenaar van Heijnen en klus montage! Ik ben inmiddels al meer dan 10 jaar actief in de bouw. Mijn kwaliteiten zijn met name klus werkzaamheden en montage uitvoerend werk.

  Laatste review:
  Zonneboiler installeren of vervangen-
  Klus uitgevoerd zoals afgesproken
  Kom in contact
 • PR Klus & Montage

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Landgraaf

  PR Klus & Montage is je ideale partner als je een Aannemer nodig hebt in Landgraaf en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... en nog veel meer diensten die wij als Aannemer voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Kom in contact
 • Gulpers Beheer B.V.

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Landgraaf

  kan je helpen met je Installatiebedrijf, Aannemer, Klusbedrijf, Badkamer specialist klus in Landgraaf en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis... te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Hoveniersbedrijf Vossen
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Ontwerper in Landgraaf

  Hoveniersbedrijf Vossen is een jong bedrijf gevestigd in Landgraaf. Meer als 10 jaar ervaring in de groene sector: Landschapsbeheer, bosbeheer en het aanleggen en onderhouden van particulieren tuinen. Als zelfstandigwerkend hovenier/stratenmaker ben ik bewust van de nieuwste producten en materialen om al uw wensen mogelijk te maken. Naar geluisterd te hebben naar uw wensen en ideeën is het mogelijk een ontwerp, beplantingsplan en planning te maken voor uw tuin en de werkzaamheden tot in detail perfect uit te voeren.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Nog steeds aan het wachten op een offerte.
  Kom in contact
 • RE Tuinen
  RE Tuinen
  Beoordeling: 3.8 van 53.8510 reviews
  Ontwerper in Landgraaf

  Recent gestart in augustus 2022 als eenmanszaak. 10 jaar ervaring in de infra en tuinaanleg. Na 10 jaar uitvoerder in wegenbouw te zijn geweest, heb ik mijn passie gevolgd en ben ik als zelfstandige begonnen in aanleg van tuinen. Het geeft mij voldoening om de perfecte tuin, inrit, terras en gazon e.d. aan te leggen voor de potentiële klant. Door mijn carrière in de infra heb ik kennis verworven van rioolwerk, bestratingen, grondwerken e.d.. Mede hierdoor kan ik van a tot z alles realiseren rondom uw huis. 10 jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de opleiding middenkader functionaris Infra techniek op Arcus te Heerlen. Daarna ben ik 10 jaar werkzaam geweest als uitvoerder in de infra techniek, wat ik altijd met plezier heb gedaan. Echter ligt mijn passie bij het aanleggen van tuinen, inritten en terrassen.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Is een oplichter en komt zijn afspraken niet na
  Kom in contact
 • Wibo Bouwservice
  Wibo Bouwservice
  Beoordeling: 4.5 van 54.5536 reviews
  Ontwerper in Landgraaf

  Bij WIBO Bouwservice kunt u terecht voor alle timmerwerken, verbouwingen, renovatie en nieuwbouw. Mijn specialiteiten zijn dakkapellen, ramen, deuren en kozijnen en beglazing zowel in nieuw werk als in oud werk. Ook het plaatsen van wanden en plafonds en keukens is een regelmatige terugkerende bezigheid. Door mijn jarenlange werkzaamheden voor de onderhoudsafdeling van een groot aannemersbedrijf heb ik inmiddels een ruime ervaring opgebouwd in het oplossen van de meest voorkomende problemen binnen en buiten de woning. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. Sinds 2013 monteur van Svedex binnendeuren voor geleverde deuren door Gamma in geheel zuid Limburg. Tevens lid van Renovatiegroep Uw Rechterhand waardoor ik de montagedienst verzorg van Karwei in zuid-Limburg.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Een vakman die zijn werk serieus neemt. Zeker aan te raden voor anderen.
  Kom in contact
 • Studio Cindy Rademaker
  Studio Cindy Rademaker
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Landgraaf

  Studio Cindy Rademaker richt zich op ruimtelijke ontwerp en interieur architectuur maar omdat ik het belangrijk vind dat binnen en buiten mooi in elkaar overlopen neem ik meestal de buitenkant ook mee in het ontwerp. Mijn ontwerpen kunnen zowel een prive als een meer publieke functie hebben, dit ligt aan de opdrachtstelling en de wensen van de klant. Ik vind het erg belangrijk om in overleg tot een ontwerp te komen maar wil ook zeker mijn eigen ontwerp ideeën en voorkeuren kunnen uiten. Er zal daarom eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaatsvinden om te zien of het voor beide partijen gaat werken en hoe we het gaan aanpakken. Iedere woning is uniek en daarom vereist ieder project zijn eigen aanpak. Voornamelijk werk ik rondom Maastricht maar voor een leuk project wijk ik graag uit naar andere delen van het land. Zeker met alle digitale middelen moet dit geen probleem zijn. Zie u en uw woning graag tegemoet!

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Bouwtekening / berekening constructie draagbalken tbv draagmuren. Zeer tevreden over het verloop, en communicatie tijdens en voor het renoveren. 👍
  Kom in contact

4.3

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Landgraaf, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 13 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Landgraaf

Andere vakmensen in Landgraaf

Vind vakmensen bij jou in de buurt