Vind ontwerpers in Landgraaf

Op zoek naar ontwerpers in Landgraaf? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Landgraaf

 • Nelissen Bouwadvies
  Nelissen Bouwadvies
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Landgraaf

  Voor opdrachtgevers in zowel de zakelijke als particuliere sector werkt Nelissen Bouwadvies aan projecten waarbij behoefte is aan bouwkundig inzicht. ​ Of het nu gaat om een bouwkundige tekening, verbouwing, het aanvragen van een omgevingsvergunning bij de gemeente of het begeleiden van het bouwproces; ik bied diensten aan in alle fasen van het bouwproject. Nadat ik al uw wensen in kaart heb gebracht, draag ik zorg voor bouwkundig advies en begeleiding. ​Constructieberekeningen: u kunt het beste rechtsreeks contact opnemen met een constructiebureau. Tevens kunt u bij mij terecht voor het opstellen van een energielabel. Voor de verkoop of verhuur van jouw woning heb je verplicht een energielabel nodig. Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig een woning is en welke energiebesparende maatregelen nog mogelijk zijn. De energielabel-letter wordt bepaald op basis van het fossiele energiegebruik, uitgedrukt in kilowattuur per vierkante meter per jaar (kWh/m².jr).

 • Bouwkundig Buro Junior
  Bouwkundig Buro Junior
  Beoordeling: 4.7 van 54.7578 reviews
  Ontwerper in Landgraaf

  Bouwkundig Buro Junior is een bouwkundig adviesburo, gespecialiseerd in: * het verzorgen van een aanvraag bouwvergunning voor een uitbreiding aan uw woning, renovatie van een woning of een nieuwe woning. * het ontwerpen en uitwerken van uitbreiden aan en renovaties van woningen. Tekenwerk wat zoal uitgevoerd wordt is bestemd voor de aanvraag Omgevingsvergunning, vergunning vrije uitbreidingen, werktekeningen voor de uitvoering van bouwwerkzaamheden, detaillering, etc. Bouwkundig Adviesburo Junior kan het proces van u overnemen vanaf de eerste schets tot het afgeven van de vergunningen of de oplevering van de werkzaamheden. Werkgebied Het werkgebied van Bouwkundig Adviesburo Junior ligt hoofdzakelijk binnen een straal van 65km vanaf de vestigingsplaats Egchel, midden Limburg. Praktisch gezien de provincie Limburg en Oost Brabant.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Prettige samenwerking met Andries.
 • Seven Chelipa

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Landgraaf

  Ik ben Khosro. HBO bouwkundige architect, met meer dat 20 jaar ervaring in bouw sector. Ik werk nu als BIM modelleur. Ontwerpen, tekenen en modeleren van gebouwen kan bij een specialist laten doen. Hier begint mijn rol voor u.

 • Haenen Bouwadvies
  Haenen Bouwadvies

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Landgraaf

  Bouwtekening nodig? Een bouwvergunning nodig? Wij staan klaar met gedegen advies en kennis. Wij informeren u graag over onze diensten en mogelijkheden.

 • Studio Kiik

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Landgraaf

  Heb je een Ontwerper nodig in Heerlen of omgeving? Studio Kiik kan je helpen met alle klussen die een Ontwerper voor je kan uitvoeren, zoals Tuinontwerp, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Studio J.P.
  Studio J.P.

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Landgraaf

  Laat ik mij kort voorstellen. Ik ben Joep, kort geleden afgestudeerd aan de opleiding Built Environment en net gestart met mijn eigen onderneming, Studio JP. Ik raak gefascineerd door de gebouwde omgeving om ons heen en de potenties die bestaande gebouwen met zich meedragen. Hoewel ik ook een groot fan ben van nieuwbouw en hypermoderniteit, blijven oude gebouwen in een nieuw jasje mij altijd verwonderen. Hierin wil ik een bijdrage leveren en anderen helpen deze potenties ook te zien door middel van mogelijke visualisaties met behulp van 3D-beelden, plattegronden en ontwerptechnisch renovatieadvies. Ik ben van mening dat een bestaand gebouw ook de volgende generaties weer kan doorstaan door middel van renovatie. Elke situatie en elke woning is anders. Waar de ene situatie vraagt om een volledige woning renovatie, kunnen in een andere situatie (relatief) kleine aanpassingen al volstaan. Dit maakt elk project uniek! Ik kijk uit naar onze samenwerking!

 • Greco Projects
  Beoordeling: 4.4 van 54.458 reviews
  Ontwerper in Landgraaf

  Met passie voor bouwen en mensen helpen ben ik mijn bedrijfje naast mijn full time baan gestart. Als bouw en advies bureau wil ik mensen helpen met de bouwaanvraag van verbouwingen, technische vraagstukken beantwoorden, bouwfysische problemen oplossen (denk aan vocht en schimmel). Daarnaast heb ik een behoorlijk netwerk in de bouw waardoor ik bij de uitvoering ook van dienst kan zijn. Heeft u interesse neem dan gerust contact met mij op. Met vriendelijke groet, Mario Greco

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  11 kozijnen laten plaatsen door Mario incl rolluiken Komt zijn afspraken goed na en denkt mee !
 • Ghislaine Interieuradvies
  Ghislaine Interieuradvies

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Landgraaf

  Ghislaine Interieuradvies kan je helpen met jouw ontwerp klus in Kerkrade en omgeving. Zij staat klaar om al je vragen over Binnenhuis ontwerp en interieur styling te beantwoorden. Neem direct contact op met Ghislaine Interieuradvies om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Rijsmus bouwkundig bureau

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Landgraaf

  Rijsmus bouwkundig bureau is een veelzijdig adviesbureau dat vakkennis en ervaring combineert met passie en enthousiasme voor een project. De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat het bureau laagdrempelig is maar daarbij zeer professioneel handelt. Deze combinatie maakt het mogelijk dat Rijsmus bouwkundig bureau zijn diensten aanbiedt aan een ieder die een bouwproject wil realiseren. Wij verzorgen zowel bouwkundig als constructief tekenwerk en zijn daarnaast inzetbaar voor advies, bouwbegeleiding, inspecties en vergunning trajecten. Het bureau heeft uitgebreide kennis en ervaring van zowel nieuwbouw, verbouw en renovatie. Afhankelijk van aard en grootte van de opdracht wordt samengewerkt met deskundigen op het gebied van constructie, energie en installatie.

 • Cubicplus
  Cubicplus
  Beoordeling: 4 van 5456 reviews
  Ontwerper in Landgraaf

  CubicPlus is een bedrijf die gespecialiseerd is in grafisch ontwerpen, renovatie en verbouwing. We doen van alle soorten renovaties inclusief Badkamers, Keukens en huizen. Met achtergrond (bachelors diploma) in Civiele Techniek en Architectuur en 15 jaar ervaring in beide velden, vooral renovatie en bouw. Bouwvergunning en omgevingsvergunning kunnen we allebei regelen voor alle soorten bouw met hulp van de gemeente. Onze projecten en 3D-tekeningen worden meestal via Autocaad, Archicaad en Revit gemaakt. Wij werken alleen met professionele en bekwame werkers voor onze projecten om te zorgen dat we de beste resultaten mogelijk krijgen. Voorbeelden van ons werk staan in onze portfolio. KvK-nummer: 84626046.

  Laatste review:
  Kelder bouwen of renoveren-
  Had afspraken gemaakt met deze mensen. Na 1 uur werden deze afspraken al gewijzigd. Afgesproken dat ze een deel van het geld vooraf zouden krijgen. Komen gewoon niet opdagen. Ik contacteren en zeggen ze dat ze er geen tijd meer voor hebben. Compleet waardeloos.

5

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Landgraaf, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 2 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Landgraaf

Andere vakmensen in Landgraaf

Vind vakmensen bij jou in de buurt