Vind stoffeerders in Landgraaf

Op zoek naar stoffeerders in Landgraaf? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stoffeerders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stoffeerders in Landgraaf

 • Tapijtspecialist
  Tapijtspecialist
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Stoffeerder in Landgraaf

  Voordelen bij ons: 1.Scherpe prijzen 2.Geen lange wachttijd en snelle levering 3.Vakkundig uw trap/vloer bekleden door ervaren stoffeerders Voor het verwijderen van de oude vloerbedekking rekenen wij wel extra kosten TAPIJTSPECIALIST is gespecialiseerd in het bekleden van open/dichte trappen en vloeren. Ook met uw eigen vloerbedekking kunnen wij bij u de werkzaamheden verrichten.

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  De mannen van Tapijtspecialist hebben mooi werk geleverd op onze trap. Eerst zijn ze langsgekomen met wat kleurstalen, zodat we een besluit konden maken voor de trapbekleding en een week later kwamen ze om het te leggen. De service was snel, goed en de communicatie was vlot. Hopelijk kan ik lang genieten van onze nieuwe trap!
  Kom in contact
 • EC EXECUTIVE B.V.

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Landgraaf

  GA DIRECT AAN DE SLAG • Renovatie van de gehele woning • Renovatie van uw badkamer • Renovatie van de keuken • Renovatie van uw slaapkamer • Het vervangen of repareren van ramen • Het herstellen van stucwerk • Het herstellen van tegelwerk Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Ouderwetse tegels en sanitair kunnen een doorn in het oog zijn. Wilt u graag een mooie moderne badkamer? Dan kunnen wij u helpen.EC EXECUTIVE BV is gespecialiseerd in het renoveren van diverse soorten en maten badkamers. Wilt u graag het huidige sanitair vervangen, een bad of een nieuwe douche of nieuwe badkamer tegels? Wij hebben veel ervaring met het verbouwen van woningen en bedrijfspanden Scherpe prijs met hoge kwaliteit facebook Rene Vogel Heerlen VRAAG VOOR HET VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN EC EXECUTIVE BV

  Kom in contact
 • Heijnen Klus en Montage
  Heijnen Klus en Montage
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Stoffeerder in Landgraaf

  Welkom bij Heijnen Klus en Montage, Ik ben Sven van Heijnen eigenaar van Heijnen en klus montage! Ik ben inmiddels al meer dan 10 jaar actief in de bouw. Mijn kwaliteiten zijn met name klus werkzaamheden en montage uitvoerend werk.

  Laatste review:
  Zonneboiler installeren of vervangen-
  Klus uitgevoerd zoals afgesproken
  Kom in contact
 • Bouwservice Schorn

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Landgraaf

  Bouwservice Schorn is je ideale partner als je een Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Badkamer specialist, Sloopbedrijf nodig hebt in Landgraaf en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Houten vloer of parketvloer leggen, Laminaat leggen, Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen, Vloerbedekking leggen of vervangen, Plinten plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Badkamer specialist, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Kom in contact
 • Montage & Klusbedrijf Dorscheidt
  Montage & Klusbedrijf Dorscheidt
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stoffeerder in Landgraaf

  Klus en montage bedrijf. Werk gebied limburg-zuid.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Nette kerels, hebben de opdracht netjes uitgevoerd.
  Kom in contact
 • Klusbedrijf Biermans
  Klusbedrijf Biermans

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Landgraaf

  Klusbedrijf Biermans kan je helpen met je Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Sloopbedrijf klus in Eygelshoven en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud, Stopcontacten en schakelaars installeren, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, filleren van wanden,Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Klusbedrijf Biermans om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Skaif klusbedrijf
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Stoffeerder in Landgraaf

  Skaif klusbedrijf kan je helpen met je Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Sloopbedrijf klus in Landgraaf en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Reparatie witgoed, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Skaif klusbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Ben zeer tevreden over de werkzaamheden. Yamen heeft ruim 50m2 PVC laminaat gelegd en dit keurig gedaan. Het was niet altijd gemakkelijk om te leggen aangezien de ondervloer niet waterpas was. Hier hebben ze een aantal goede aanpassingen gedaan waardoor de vloer er uiteindelijk erg netjes in ligt. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam. Ik ga ze zeker nog inhuren voor andere klussen.
  Kom in contact
 • Area Woning Project Stoffering
  Area Woning Project Stoffering
  Beoordeling: 4.8 van 54.8537 reviews
  Stoffeerder in Landgraaf

  Een korte uitleg over Area woning project stoffering . Area woning project stoffering in maastricht , is een zelfstandig bedrijf met in totaal 30 jaar ervaring in het leggen en egaliseren van vloeren. Wij leveren kwaliteit en geen kwantiteit. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van Novilon,tapijt,laminaat,pvc,het bekleden van trappen,hangen van gordijnen en zonweringen en egaliseren van vloeren. Ook leveren wij zelf de materialen en we komen gratis en vrijblijvend voor een offerte aan uw deur. Mvg Area Woning Project Stoffering

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  AWESOME!!! Words are insufficient to describe these guy's committment to our reno project from abroad, in an apartment that we had only ever seen for less than 10 minutes! Dennis & Mike are our personal angels sent from Heaven! They were always pleasant, polite, helpful, fun, efficient & friendly - happy to send video clips of the progress, consult via video call & keep us updated. We feel as though we have been blessed with new friends in our new home area!
  Kom in contact
 • PROFECO
  PROFECO
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stoffeerder in Landgraaf

  Het bedrijf PROFECO, het operatiegebied van Zuid-Limburg. Bouwwerkzaamheden, sloopafwerking van interieurs.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Erg kundige vakman. Wist mij goed te adviseren en duidelijk uit te leggen welke opties er waren, tegen welke prijzen. Samen tot een overeenkomst gekomen en klasse vakwerk afgeleverd.
  Kom in contact
 • Armand Kaanen Interior Design & Upholstery
  Armand Kaanen Interior Design & Upholstery
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Stoffeerder in Landgraaf

  Armand Kaanen staat voor iedereen klaar als het erom gaat goede meubelen op basis van creativiteit en gedegen vakmanschap bekwaam op te laten knappen of te restaureren. Daarvoor heeft het bedrijf alle benodigdheden in huis: hoogwaardige stofferingen in zeer uiteenlopende couleur; variërend van onderhoudsvriendelijk velours tot creatieve vlakke weefsels. Allemaal moderne en kunstzinnige stofferingen in een veelvoud aan kleuren en patronen, die ieders fantasie volledig nieuwe impulsen kunnen geven. ook als de voorkeur uitgaat naar antiek of klassiek is men bij Armand Kaanen aan het juiste adres. Want de meer dan 20 jaar ervaring in deze branche zorgen voor een degelijk en vakkundig advies en het nauw ermee samenhangende resultaat of eindproduct.

  Laatste review:
  Meubels stofferen-
  Perfecte service van begin tot aflevering. Vakman ten top! Onze Artifort F510 is weer als nieuw. Ik zou hem iedereen aanbevelen.
  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen stoffeerders

Onze stoffeerders in Landgraaf, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 16 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stoffeerders in Landgraaf

Andere vakmensen in Landgraaf

Vind vakmensen bij jou in de buurt