Vind Installatiebedrijven in Landgraaf

Op zoek naar Installatiebedrijven in Landgraaf? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Landgraaf

 • Kuifklussen
  Kuifklussen
  Beoordeling: 4.5 van 54.55369 reviews
  Installatiebedrijf in Landgraaf

  Alles in en om 't huis Lees mijn reviews om een indruk te krijgen van mijn diensten.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Klus in gedient en meteen na 5 min gebeld, heel duidelijk telefonisch het probleem kunnen oplossen. Vriendelijk, duidelijk en behulpzaam👌
 • Heijnen Klus en Montage
  Heijnen Klus en Montage
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Installatiebedrijf in Landgraaf

  Welkom bij Heijnen Klus en Montage, Ik ben Sven van Heijnen eigenaar van Heijnen en klus montage! Ik ben inmiddels al meer dan 10 jaar actief in de bouw. Mijn kwaliteiten zijn met name klus werkzaamheden en montage uitvoerend werk.

  Laatste review:
  Zonneboiler installeren of vervangen-
  Klus uitgevoerd zoals afgesproken
 • Sebi's klusbedrijf
  Sebi's klusbedrijf
  Beoordeling: 4.3 van 54.3524 reviews
  Installatiebedrijf in Landgraaf

  Kwaliteit Meedenken Helpen Top 3 van de eigenschappen dat een bedrijf nodig heeft om zich een bedrijf te kunnen noemen. S.e.b totaalklusservice heeft niet alleen maar 3 eigenschappen maar veel meer!

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Meteen gekomen, perfect, altijd weer, erg vriendelijk!
 • Pluijmen installaties
  Pluijmen installaties
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Installatiebedrijf in Landgraaf

  Pluijmen installaties Erkend installateur * Verwarming * Airco * CV * Gas * Water * Sanitair

  Laatste review:
  Gasleiding aanleggen of vervangen-
  Heel prettig in omgang en komt zijn afspraken na
 • R. Claus installatie
  R. Claus installatie
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Installatiebedrijf in Landgraaf

  Montage en installatie van Airco's, cv ketels-verwarming-ventilatie-riolering-sanitair-verstoppingen-storingen-lekkages-onderhoud en al uw andere loodgieters/intallatie werkzaamheden. Regio midden/zuid Limburg.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Na contact te hebben gehad was de afspraak snel gemaakt en de kapotte thermostaat van de radiator vervangen. Alles werkt weer zoals het hoort.
 • Ditec installatieservice
  Ditec installatieservice
  Beoordeling: 4.4 van 54.4557 reviews
  Installatiebedrijf in Landgraaf

  Welkom op het profiel Ditec installatieservice. Uw specialist op gebied van Elektra - & Loodgieterswerkzaamheden, voor bedrijven en particuliere opdrachten met daarbij een 24 uurs service. Wij zijn Uneto -Vni aangesloten. Wat wij onder andere doen : - Verlichting - Groepenkasten - Schakelmateriaal - Etc. etc. Wij beschikken over een eigen netwerk met een stukadoor en tegelzetter.

  Laatste review:
  Vloerverwarming repareren of onderhoud-
  Snelle service, uiteindelijk bleek nog wel een klein onderdeel niet open gezet te zijn wat door een ander bedrijf die voor de CV ketel kwam is opgelost. En waarna de vloerverwarming uiteindelijk toch weer werkte. Verder vriendelijk en behulpzaam.
 • Parkstad Installatie Techniek & More
  Parkstad Installatie Techniek & More
  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews
  Installatiebedrijf in Landgraaf

  Van aanrecht tot zuurkast & More is ons motto. Alle voorkomende loodgieters, centraleverwarming werkzaamheden,medische aanpassingen, inloopdouche, douchezitje, beugels enz. Gespecialiseerd in laboratoria-en dentaaltechnieken (vacuum en perslucht, medische-en productiegassen, demiewater en waterontharders) alle kunststof leidingsystemen. Dat is More. En wij komen ook voor het vervangen van een kraanleertje. Dat is More.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Peter had meteen tijd en heeft de klus snel en goed uitgevoerd.
 • M.Wetenkamp
  M.Wetenkamp
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Installatiebedrijf in Landgraaf

  M.Wetenkamp kan je helpen met je Installatiewerk/kitwerk klussen in Kerkrade en omgeving. Hij staat klaar om al je vragen over Kitwerk,CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Boiler plaatsen of vervangen, Boiler repareren of onderhouden, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Sanitair plaatsen of vervangen, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Douche of bad reparatie, Ventilatiesysteem reparatie of onderhoud, Kitten, Lekkage verhelpen, Rookkanaal installeren of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met M.Wetenkamp om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Het is vakmanschap wat hij levert. Hij liep tegen een probleem op, maar geeft niet op en vind een passende oplossing. Een echte aanrader.
 • Allround Installatie Techniek Weideman
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Installatiebedrijf in Landgraaf

  Allround Installatie Techniek Weideman kan je helpen met je Installatiebedrijf, Elektricien klus in Hoensbroek en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Allround Installatie Techniek Weideman om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Fijne persoon, goed werk!
 • RP IT & Security
  RP IT & Security
  Beoordeling: 4.4 van 54.4519 reviews
  Installatiebedrijf in Landgraaf

  RP IT & Security kan je helpen met alle klussen die te maken hebben met elektra, beveiliging en IT. Van stopcontacten en perilex aansluitingen tot camera- en inbraaksystemen. Ook bouwen wij computers op aanvraag en kunnen we zorgen voor snelle WiFi door het hele pand. Particulier of zakelijk is geen enkel probleem. Uurtarief is €55,- Voorrijkosten afhankelijk van afstand. 25 euro tot <20km van Kerkrade 40 euro vanaf >20 km van Kerkrade

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Snel en netjes gewerkt voor een goede prijs. Communiceert prettig en werkt volgens afspraak! ✅

4.6

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Landgraaf, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 143 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Landgraaf

Populaire diensten

Andere vakmensen in Landgraaf

Vind vakmensen bij jou in de buurt