Vind Installatiebedrijven in Schinveld

Op zoek naar Installatiebedrijven in Schinveld? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Schinveld

 • Kuifklussen
  Kuifklussen
  Beoordeling: 4.5 van 54.55392 reviews
  Installatiebedrijf in Schinveld

  Alles in en om 't huis Lees mijn reviews om een indruk te krijgen van mijn diensten.

  Laatste review:
  Gasleiding aanleggen of vervangen-
  Meteen gereageerd en de volgende dag is de klus snel en vakkundig uitgevoerd.
 • Gilson Installatietechniek
  Gilson Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55538 reviews
  Installatiebedrijf in Schinveld

  Gilson Installatietechniek kan je helpen met je Loodgieter klus in Brunssum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Vloerverwarming installeren of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Boiler plaatsen of vervangen, Vloerverwarming repareren of onderhoud, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Toilet repareren, CV ketel repareren of onderhouden, Sanitair plaatsen of vervangen, Radiatorkranen plaatsen of vervangen, Douche of bad reparatie, Lekkage verhelpen te beantwoorden. Neem direct contact op met Gilson Installatietechniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Luc heeft de klus uitgevoerd zoals besproken en bij keuzemomenten tijdens de klus dit voorgelegd en besproken voor het gewenste resulaat. Communicatie verliep heel goed. Duidelijke transparante offerte! Kortom een aanrader.
 • Martin Installatietechniek
  Martin Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Installatiebedrijf in Schinveld

  Werk van 7 tot 16 uur op de bouwplaats voor grote bedrijven. Ervaring met de bouw en renovatie van huizen, hotels en grotere objecten zoals ziekenhuizen en laboratoria. Ik ben vooral gespecialiseerd in loodgieterswerk, maar ik kan ook goed tegels leggen en ik ben bekwaam in eenvoudige algemene bouwwerkzaamheden. Op het Werkspot-platform kan ik helpen bij lekkages of de renovatie van keukens, badkamers en toiletten. Ik heb 5 jaar werkervaring in Nederland en heb eerder in Polen gewerkt. Ik spreek zeer goed Engels en een beetje Nederlands. Neem gerust contact op ;) Martin kvk: 73775347

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Goed geholpen
 • R. Claus installatie
  R. Claus installatie
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Installatiebedrijf in Schinveld

  Montage en installatie van Airco's, cv ketels-verwarming-ventilatie-riolering-sanitair-verstoppingen-storingen-lekkages-onderhoud en al uw andere loodgieters/intallatie werkzaamheden. Regio midden/zuid Limburg.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Na contact te hebben gehad was de afspraak snel gemaakt en de kapotte thermostaat van de radiator vervangen. Alles werkt weer zoals het hoort.
 • Hoofs Voegen Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Installatiebedrijf in Schinveld

  Hoofs Voegen Service is een nieuw opgestart bedrijf (zzp) dat zich bezig houd met alle voorkomende kitwerken. Daarnaast doe ik ook het invoegen van tegelwerk nieuw en herstellen van oude voegen Ik werk voornamelijk in de regio limburg / brabant. Ik geef garantie op al mijn kitwerk. Alles word uitgevoerd met hoogwaardige materialen en worden professioneel uitgevoerd.

  Laatste review:
  Kitten-
  Dhr. Hoofs ingehuurd om de kit rond de drain in de douche te vervangen. Dit is netjes en volgens afspraak gebeurt. Hem later nog gevraagd om de voegen en de overige kitranden in de douche te vervangen. Ook dat gebeurde zoals afgesproken en de douche ziet weer uit als nieuw. Ik kan dhr. Hoofs alleen maar aanbevelen.
 • W.T.S.
  W.T.S.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Installatiebedrijf in Schinveld

  WTS BRUNSSUM INSTALLATIE & BOUWSERVICE sinds 1996 LOODGIETERS WERKZAAMHEDEN TEGEL werk EN BADKAMER renovaties CV-, ELEKTRO WERKZAAMHEDEN COMPLETE TOILET EN BADKAMER RENOVATIES

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Rudy is erg behulpzaam en heeft ons super goed geholpen! Zijn expertise is uitstekend. Een echte vakman.
 • Airco service Sittard
  Airco service Sittard
  Beoordeling: 4.8 van 54.8546 reviews
  Installatiebedrijf in Schinveld

  Verkoop - Installatie - Onderhoud

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Snelle en fijne service
 • J. Leunissen Installatie Techniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Installatiebedrijf in Schinveld

  J. Leunissen Installatie Techniek is je ideale partner als je een Schilder, Installatiebedrijf, Elektricien nodig hebt in Brunssum en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Installatiebedrijf, Elektricien voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • TS Bouwservice
  TS Bouwservice
  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews
  Installatiebedrijf in Schinveld

  Facebook: ts bouwservice

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Thom heeft mooi en kundig werk geleverd. Wij zullen zeker bij Thom terugkomen wanneer we weer een nieuwe klus hebben.
 • Kitwerkzaamheden K.Pekel
  Kitwerkzaamheden K.Pekel
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Installatiebedrijf in Schinveld

  Kitwerkzaamheden K.Pekel kan je helpen met voegen die gekit moeten worden. Zij staan klaar om al je vragen over kit-werkzaamheden te beantwoorden. Neem direct contact op met Kitwerkzaamheden K.Pekel om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kitten-
  Goedwerkende verricht en is de afspraak na gekomen

4.6

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Schinveld, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 295 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Schinveld

Populaire diensten

Andere vakmensen in Schinveld

Vind vakmensen bij jou in de buurt