Vind Alarmsysteem installateurs in Schinveld

Op zoek naar Alarmsysteem installateurs in Schinveld? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Alarmsysteem installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde alarmsysteem installateurs in Schinveld

 • RP IT & Security
  RP IT & Security
  Beoordeling: 4.3 van 54.3523 reviews
  Alarmsysteem installateur in Schinveld

  RP IT & Security kan je helpen met alle klussen die te maken hebben met elektra, beveiliging en IT. Van stopcontacten en perilex aansluitingen tot camera- en inbraaksystemen. Ook bouwen wij computers op aanvraag en kunnen we zorgen voor snelle WiFi door het hele pand. Particulier of zakelijk is geen enkel probleem. Uurtarief is €55,- Voorrijkosten afhankelijk van afstand. 25 euro tot <20km van Kerkrade 40 euro vanaf >20 km van Kerkrade

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Afgesproken om 3 eigen camera's op te hangen incl. materiaal en hij heeft een rolgordijn opgehangen voor €220,- . Voordat hij betaald kreeg was hij super aardig en kwam op zijn afspraken. 1 camera deed het niet en hij zou deze bij hem thuis na kijken. Kreeg erna een app dat vergeten was deze af te plakken en hierdoor vocht in was gekomen waardoor mijn FOSCAM camera kapot was gegaan. Hij zou een andere voor mij bestellen vanuit AliExpress want daar bestelt hij alles van zei hij en deze komen ophangen. Ieders keer had een andere excuus en kwam hij niet. Ik kreeg erna ook een app dat ik maar een andere idioot moest zoeken die mijn 3e camera op zou hangen terwijl hij EN mijn dure camera kapot heeft gemaakt en nu ook gestolen en €220,- lichter ben!! Een dief en een prutser is hij! Kijk liever verder voordat je hem wilt inhuren!
 • Home Watch Security
  Home Watch Security
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Alarmsysteem installateur in Schinveld

  Home Watch Security kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf / installateur voor je kan uitvoeren, Zoals Camera’s en Alarmsystemen plaatsen en installeren, Netwerk UTP kabels trekken, Televisies ophangen en aansluiten, Stopcontacten en schakelaars installeren, En ook overige werkzaamheden zoals: Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Toilet repareren en nog veel meer diensten. Goude handjes en een meedenkend brein! We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Vakbekwaam, reageert snel!
 • We-Music

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Schinveld

  Regio Limburg

 • MDB
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Alarmsysteem installateur in Schinveld

  MDB is de afkorting van Marcel Dohmen Bedrijven. Ik heb al jaren 2 bedrijfjes naast mijn vaste baan. Deze zijn kerstbomen verkopen en verhuren van carnavalswagens. Doordat deze 2 bedrijfjes steeds beter beginnen te lopen en de werkzaamheden bij Heijmans Utaliteit hiermee in gedrang kwamen, om voor mijzelf te beginnen. Hiermee kan ik de planning aanpassen zoals ik dat wil en niet wat mij door een derde persoon wordt voorgeschreven Ik ben op 18 jarige leeftijd begonnen als electrieciën en heb de diploma,s tot Technicus Sterkstroominstallaties. Op 32 jarige leeftijd heb ik de overstap gemaakt naar de werktuigbouwkundige installaties. Hier heb ik de diploma,s van tot en met Servicetechnicus W-installaties. Dus waterleiding, verwarming, airco,s en cv-ketels zijn mij niet vreemd met bijbehorende randapperatuur. Vanuit Heijmans Utaliteit heb ik de laatste 16 jaar dus regelmatig aan grote en middelmatige installaties W en E zijdig gesleuteld. Alle opleidingen die vereist zijn kwa veiligheid en relevante werkdiscipline zijn in mijn bezit. Denk hierbij aan VCA-vol, NEN1010, NEN3140. Ik heb mij nu ingeschreven bij ROI voor de curses F-Gassen. Verder ben ik verzekerd voor rechtsbijstand-, aanspraakelijkheid- ,inboedelbedrijfs- en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Gewerkt word met professioneel gereedschap en materiaal. Heb mij reeds bij diverse groothandels ingeschreven. Mijn bedrijfsmotto is, of je doet het goed of je doet het niet. Vanuit die overtuiging weet ik dat ik dadelijk mij kan onderscheiden als vakman.

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Werk zeer netjes uitgevoerd, daarnaast ook meerwerk in goed overleg perfect uitgevoerd.
 • FuzeTech

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Schinveld

  FuzeTech is een jong en ambitieus bedrijf dat zich bezighoudt met diverse facetten van techniek, dus in de breedste zin van het woord. Voor zowel elektrische installaties als een renovatie van zolder, keuken of uitbouw. Als voor Huisautomatisering (domotica), Alarmsystemen, Camerabewaking, Tuinverlichting, Netwerk installaties. (pc, Internet), Webdesign, enz.

 • RMtechniek

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Schinveld

  sterk in totaal techniek

 • Max help me

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Schinveld

  Ik ben werkzaam bij een groot installatie bedrijf en ben gespecialiseerd in storing zoeken en eerste inbedrijfstelling van nieuwe installaties. Hier buiten heb ik nog een klein eigen bedrijfje. Waarmee ik alleen uitdagende opdrachten naar me toe trek.

 • Mallmes

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Schinveld

  Als je op zoek bent naar een Elektricien in Brunssum, dan kan Mallmes je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Solarboy
  Solarboy
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Alarmsysteem installateur in Schinveld

  Het monteren, installeren en onderhouden van PV-installaties ( zonnepanelen ) Is onze specialiteit. We bieden een brede diversiteit aan installaties, Solaredge, Huawei, enphase, Aps, Growatt & nog veel meer. Wij kijken uiteraard samen met u naar uw wensen. Dit doen wij doormiddel van een persoonlijk adviesgesprek. Hierbij bekijken we de staat van uw dak, de ligging van het dak, het aantal panelen dat gemonteerd kunnen worden, maar ook bekijken we samen met u hoe wij de installatie zo net mogelijk af kunnen werken. Verder inspecteren we de staat van uw meterkast. Niet elke meterkast is geschikt voor de aansluiting van een PV-installatie. Wij zullen u hierover informeren en passend advies meegeven. Na de plaatsing van uw installatie houdt het voor ons niet op. Doormiddel van een app/programma zorgen wij dat u uw installatie volledig kunt monitoren. Hierbij zult u van ons alle nodige begeleiding krijgen. Wij blijven met u in contact voor de service en onderhoud van uw installatie. En zijn altijd bereikbaar voor eventuele vragen over de installatie of de monitoring. Natuurlijk is het rendement van de installatie belangrijk, maar veiligheid & kwaliteit staat bij ons voorop. Om een afspraak te plannen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Werkzaamheden: - PV installaties/zonnepanelen - Elektro - Dakwerkzaamheden & reparaties - Aanpassing of vervanging meterkast - Onderhoud duurzame energiesystemen

  Laatste review:
  Onze complimenten voor Boy wat een prettige proffesionele ervaring hebben we er aan over gehouden. Boy heeft ons goed geadviseerd en zeer netjes geholpen. De panelen zijn vakkundig geplaatst en wij zijn er zeer blij mee. Hierbij raad ik iedereen aan om met deze monteur zaken te doen. Boy bedankt voor je goede inzet !!!
 • Sound, Light & More
  Sound, Light & More
  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews
  Alarmsysteem installateur in Schinveld

  MKAudio Één naam voor alles wat met audiovisuele en elektrotechnische dienstverlening te maken heeft! Maatwerk: Wij zijn te bereiken voor al uw installatiewerkzaamheden binnen de Elektrotechnische, Audiovisuele en Domotica branche. Van Camerabewaking tot Alarm systemen, of het volledig inrichten van uw Tv meubel, Disco of Café, bij MKAudio kunt u rekenen op de juiste vakkennis en informatie omtrent uw wensen. Reparatie: In deze tijd is het van groot belang dat de levensduur van uw apparatuur tot een maximum word verlengd. MKAudio levert het juiste onderhoud en draagt zorg voor een deskundig advies over het juist bedienen van uw kostbare apparatuur. Ook doen wij reparaties aan apparatuur en kunnen wij onderzoeken waardoor het apparaat een defect vertoond. Heeft u behoefte aan meer informatie over dit onderwerp, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Entertainment: Een samensmelting van hobby, kennis en pure passie voor de particulieren en zakelijke markt. Met behulp van professionele apparatuur zorgen wij ervoor dat uw evenement, bandoptreden, presentatie, bruiloft of alles wat met feesten en partijen te maken heeft uitloopt op een onvergetelijk feest! Voor foto's en meer informatie kunt u ook terecht op onze Facebookpagina: SoundLightMore of website www.mk-audio,nl

  Laatste review:
  Mannen weten waar ze mee bezig zijn, niet alleen mbt het installeren v d hardware maar zeer zeker ook het afstellen van de apparatuur mbt hoe het zou moeten klinken. Zeer sterke punt vond ik zelf dat toen we achteraf nog enkele vragen hadden en iets gewijzigd wilden hebben dit net zo vlotjes verliep, ondanks dat project al afgehandeld was. Dus Zelfs de Back service was super

3

Top beoordelingen Alarmsysteem installateurs

Onze Alarmsysteem installateurs in Schinveld, hebben een gemiddelde reviewscore van 3 op 5 op basis van 2 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Alarmsysteem installateurs in Schinveld

Andere vakmensen in Schinveld

Vind vakmensen bij jou in de buurt