Vind Interieur ontwerpers in Schinveld

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Schinveld? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Schinveld

 • A Plus Construction NL
  A Plus Construction NL
  Beoordeling: 4.6 van 54.6544 reviews
  Interieur ontwerper in Schinveld

  ONZE FILOSOFIE De naam “A-plus-construct” kent zijn oorsprong vanuit de filosofie. Hier kent het bestaan van een object (een constructie) een diepere betekenis, waarvan het bestaan van een object afhankelijk is van de geest van een subject. Dit omdat wij erin geloven dat er bij een bouw meer komt kijken dan alleen arbeid en het product dat opgeleverd wordt. Wij geloven in het proces waar afstemming en goed luisteren inherent zijn aan een goede samenwerking en de voedingsbodem zijn om uiteindelijk de samenwerking te laten slagen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  If you pick anyone else but Dragana and her team , that is your first wrong step in your renovations. Dragana and her team made our dream a reality. She made 3D drawings before we renovated so we could picture our ideas. She suggested better ideas and our input together made perfection! Every single person on the team is trustworthy and works hard. They are really proud of the work they do ❤️ The quality is beautiful, the work ethic is outstanding! I would recommend Dragana and her team over and over again! We so happy with our results ! Thank you so much
 • CSH Meubel & Design
  CSH Meubel & Design
  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews
  Interieur ontwerper in Schinveld

  Ik ben Dick Smeets, eigenaar van CSH Meubel & Design & Smeets Houtbouw. Sinds 2011 houd ik mij bezig met het ontwerpen, uitvoeren en leveren van diverse houtprojecten. Hieronder een aantal voorbeelden van projecten die binnen de mogelijkheden vallen. • maatwerk meubels • meubelrestauraties • vlonders • carports • overkappingen • maatwerk in (oude) stalpoorten • maatwerk (voor) deuren • maatwerk (massief) houten keukens • betonnen aanrechtbladen • hout conservering met hoogwaardige oliën • (inloop) kasten • inlegwerk • houten dakconstructies • maatwerk met metalen (frezen, draaiwerkzaamheden, cnc laseren, zetwerk en dergelijke). Elke klant heeft andere wensen en eisen waaraan een product dient te voldoen. Deze punten worden zo veel als mogelijk opgenomen in het ontwerp. Met als resultaat: een product dat kwalitatief hoogwaardig, uniek maar bovenal op uw wensen en eisen is afgestemd. CSH Meubel & Design staat voor kwaliteit en service. Graag kom ik bij u langs voor een vrijblijvend advies. Op basis van deze gegevens ontvangt u van mij een of meerdere offertes. Bij de offerte(s) ontvangt u indien gewenst ook een ontwerp zodat u een realistisch beeld krijgt van het eindproduct. Nazorg: om er zeker van te zijn dat ook na oplevering alles naar wens blijft, vind ik het belangrijk om contact te houden met u als klant. *VOL-VCA GECERTIFICEERD*

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  Wij hebben door CSH een veranda laten plaatsen afgelopen jaar en zijn zeer tevreden over het behaalde resultaat. Graag willen wij het gehele team van CSH bedanken voor het realiseren van onze veranda en het meedenken over de inrichting van o.a. verlichting etc.. Ben jij op zoek naar nette vakmensen die met je meedenken? Dan ben je bij CSH aan het goede adres!
 • CS Dienstverlening
  CS Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Interieur ontwerper in Schinveld

  CS Timmerwerk. Voor al u klussen in en rondom het huis.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Mooi gedaan netjes afgewerkt alles schoon achtergelaten.👍🏻👍🏻👍🏻
 • BouwJack

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Schinveld

  Wij zijn een sterk groeiend bouwbedrijf. Wij hebben jarenlange ervaring in de bouwsector. We hebben alle benodigde tools. Wij houden ons voornamelijk bezig met het voorbereiden en ingrijpend renoveren van huur- en eigen gebruiks- en huurappartementen en huisen Ons dienstenpakket is: - binnenschilderwerk - renovatie van badkamers en toiletten - kleine elektrische en hydraulische aanpassingen - plaatsen van keukens - plaatsen van binnendeuren - Vloerpanelen/laminaat leggen - bouwconstructies van gipskarton (wanden en plafonds) - pleisteren - tegelwerk Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. We zullen helpen en zullen adviseren. Bij ons wordt uw verbouwing/renovatie gemakkelijk en aangenaam!

 • RA Bouwtechniek
  RA Bouwtechniek

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Schinveld

  RA Bouwtechniek is een bouwtechnisch bureau welke is toegespitst op: - Bouwkundig- tekenwerk (2D en 3D) - Bouw-vergunning’s tekenwerk - Kostenramingen - Calculaties en bouwkundig advies.

 • Buro Prevos
  Buro Prevos
  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews
  Interieur ontwerper in Schinveld

  BURO PREVOS is een onafhankelijk en allround bouwkundig ontwerp-, teken- en adviesburo voor zowel nieuwbouw als ook verbouw in de particuliere en zakelijke sector. Het dienstenpakket bestaat uit ontwerp- en tekenwerk, digitalisering van tekeningen, het verzorgen van bouwaanvragen, begeleiding en advisering van het bouwvoorbereidings- en uitvoeringsproces inclusief bouwtoezicht. BURO PREVOS verzorgt het bouwkundig tekenwerk en de bouwcoördinatie van beginfase tot en met de oplevering. Heeft u plannen voor bouw of verbouw of wilt u meer informatie, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend informatief en oriënterend gesprek. Het is te allen tijde mogelijk dat ik op locatie zelf de nodige details opneem om uw ideeën en wensen zo goed mogelijk te verwerken. Samen zoeken wij naar de meest optimale oplossing. BURO PREVOS zet zich in voor een plezierige en open relatie die daarnaast gebaseerd is op wederzijds vertrouwen met als eindresultaat de realisatie van uw plannen!

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Pascal denkt goed mee en heeft verstand van zijn werk. Jammer dat zijn constructeur onze werk niet kon berekenen. Maar daar kon Pascal als architect niets aan doen. Ik zal hem wel aanbevelen.
 • CH bouw en Renovatie
  CH bouw en Renovatie

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Schinveld

  Wij zijn onze klanten graag van dienst met de beste prestatie. Ook kunnen wij alle bouw- en renovatiewerken uitvoeren (tegels, marmer, natuursteen, elektra, loodgieterswerk, stukadoorswerk, plafondgips, siergips op maat, verf, wand en vloer). epoxy, antiekverf, albastverf, verf 3D landschapsarchitectuur, watervallen, zwembaden, zonne-energie, vloerverwarming, alle buiten- en binnentimmerwerkzaamheden Wanden bouwen Al 30 jaar hebben wij relaties met ruim 70 bedrijven die onze werkzaamheden hebben uitgevoerd en doen dat nog steeds.

 • Rene Tillmans Interieurbouw
  Rene Tillmans Interieurbouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Interieur ontwerper in Schinveld

  Met 35 jaar ervaring als meubelmaker/ interieurbouwer, maak ik keukens, garderobe -inloop kasten, badmeubels, tafels en banken,woning inrichting. Meubels op maat. Samen met u bespreken we uw wensen en gaan aan de slag met ontwerpen.Houtsoorten en kleuren worden uitgezocht en samen komen we tot een mooi geheel. Tevens maak ik aquaria/terraria met bijpassend meubel, geheel op maat en naar uw eigen smaak.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Prima werk geleverd, voor iedereen een aanrader
 • Marcin Bouwer

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Schinveld

  Hallo Ik verleen algemene bouwdiensten.

 • Seven Chelipa

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Schinveld

  Ik ben Khosro. HBO bouwkundige architect, met meer dat 20 jaar ervaring in bouw sector. Ik werk nu als BIM modelleur. Ontwerpen, tekenen en modeleren van gebouwen kan bij een specialist laten doen. Hier begint mijn rol voor u.

5

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Schinveld, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Schinveld

Andere vakmensen in Schinveld

Vind vakmensen bij jou in de buurt