Vind Interieur ontwerpers in Kerkrade

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Kerkrade? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Kerkrade

 • A Plus Construction NL
  A Plus Construction NL
  Beoordeling: 4.6 van 54.6544 reviews
  Interieur ontwerper in Kerkrade

  ONZE FILOSOFIE De naam “A-plus-construct” kent zijn oorsprong vanuit de filosofie. Hier kent het bestaan van een object (een constructie) een diepere betekenis, waarvan het bestaan van een object afhankelijk is van de geest van een subject. Dit omdat wij erin geloven dat er bij een bouw meer komt kijken dan alleen arbeid en het product dat opgeleverd wordt. Wij geloven in het proces waar afstemming en goed luisteren inherent zijn aan een goede samenwerking en de voedingsbodem zijn om uiteindelijk de samenwerking te laten slagen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  If you pick anyone else but Dragana and her team , that is your first wrong step in your renovations. Dragana and her team made our dream a reality. She made 3D drawings before we renovated so we could picture our ideas. She suggested better ideas and our input together made perfection! Every single person on the team is trustworthy and works hard. They are really proud of the work they do ❤️ The quality is beautiful, the work ethic is outstanding! I would recommend Dragana and her team over and over again! We so happy with our results ! Thank you so much
 • Rijsmus bouwkundig bureau

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Kerkrade

  Rijsmus bouwkundig bureau is een veelzijdig adviesbureau dat vakkennis en ervaring combineert met passie en enthousiasme voor een project. De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat het bureau laagdrempelig is maar daarbij zeer professioneel handelt. Deze combinatie maakt het mogelijk dat Rijsmus bouwkundig bureau zijn diensten aanbiedt aan een ieder die een bouwproject wil realiseren. Wij verzorgen zowel bouwkundig als constructief tekenwerk en zijn daarnaast inzetbaar voor advies, bouwbegeleiding, inspecties en vergunning trajecten. Het bureau heeft uitgebreide kennis en ervaring van zowel nieuwbouw, verbouw en renovatie. Afhankelijk van aard en grootte van de opdracht wordt samengewerkt met deskundigen op het gebied van constructie, energie en installatie.

 • Greco Projects
  Beoordeling: 4.4 van 54.458 reviews
  Interieur ontwerper in Kerkrade

  Met passie voor bouwen en mensen helpen ben ik mijn bedrijfje naast mijn full time baan gestart. Als bouw en advies bureau wil ik mensen helpen met de bouwaanvraag van verbouwingen, technische vraagstukken beantwoorden, bouwfysische problemen oplossen (denk aan vocht en schimmel). Daarnaast heb ik een behoorlijk netwerk in de bouw waardoor ik bij de uitvoering ook van dienst kan zijn. Heeft u interesse neem dan gerust contact met mij op. Met vriendelijke groet, Mario Greco

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  11 kozijnen laten plaatsen door Mario incl rolluiken Komt zijn afspraken goed na en denkt mee !
 • Matey Klussbedrijf

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Kerkrade

  16 Years od expirience in USA & EUROPE...In Nederlands 2 Years work as A1 zzp at Bouw projects...Interior and exterior work no problem... All work are done with precision... All Kind if instalatorom,stuc work plastering,painting,kitchen and bath complete,reparation also drywall isolations,gevelizatie and more...short time of reaction and realization

 • Ghislaine Interieuradvies
  Ghislaine Interieuradvies

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Kerkrade

  Ghislaine Interieuradvies kan je helpen met jouw ontwerp klus in Kerkrade en omgeving. Zij staat klaar om al je vragen over Binnenhuis ontwerp en interieur styling te beantwoorden. Neem direct contact op met Ghislaine Interieuradvies om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Haenen Bouwadvies
  Haenen Bouwadvies

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Kerkrade

  Bouwtekening nodig? Een bouwvergunning nodig? Wij staan klaar met gedegen advies en kennis. Wij informeren u graag over onze diensten en mogelijkheden.

 • Gustamela
  Gustamela
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Interieur ontwerper in Kerkrade

  Ons bedrijf voert complete renovaties uit, zowel binnen als buiten. Nieuwe constructie. We huren personeel in. Per direct project maken.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Snelle reactie en start van de klus. Alles volgens afspraak gemaakt. Tijdens de werkzaamheden gevraagd of zij nog meer werkzaamheden konden doen. Hiervoor nieuwe offertes gekregen waarna alles gelijk is afgewerkt. Ik ben tevreden😊
 • Studio J.P.
  Studio J.P.

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Kerkrade

  Laat ik mij kort voorstellen. Ik ben Joep, kort geleden afgestudeerd aan de opleiding Built Environment en net gestart met mijn eigen onderneming, Studio JP. Ik raak gefascineerd door de gebouwde omgeving om ons heen en de potenties die bestaande gebouwen met zich meedragen. Hoewel ik ook een groot fan ben van nieuwbouw en hypermoderniteit, blijven oude gebouwen in een nieuw jasje mij altijd verwonderen. Hierin wil ik een bijdrage leveren en anderen helpen deze potenties ook te zien door middel van mogelijke visualisaties met behulp van 3D-beelden, plattegronden en ontwerptechnisch renovatieadvies. Ik ben van mening dat een bestaand gebouw ook de volgende generaties weer kan doorstaan door middel van renovatie. Elke situatie en elke woning is anders. Waar de ene situatie vraagt om een volledige woning renovatie, kunnen in een andere situatie (relatief) kleine aanpassingen al volstaan. Dit maakt elk project uniek! Ik kijk uit naar onze samenwerking!

 • Seven Chelipa

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Kerkrade

  Ik ben Khosro. HBO bouwkundige architect, met meer dat 20 jaar ervaring in bouw sector. Ik werk nu als BIM modelleur. Ontwerpen, tekenen en modeleren van gebouwen kan bij een specialist laten doen. Hier begint mijn rol voor u.

 • Naissus B.V.
  Naissus B.V.

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Kerkrade

  Met onze eigen huisarchitect verwoorden wij uw visie tot gedetailleerde tekeningen die u zelfs in 3D kan bekijken. Tijdens het tekenproces voorziet onze architect u tevens van advies om het maximale uit uw pand te halen. We begrijpen dat elke woning uniek is, en daarom streven we ernaar om uw ideeën tot in de kleinste details te integreren in het ontwerp. Wij geloven in een nauwe samenwerking met onze klanten om ervoor te zorgen dat het eindresultaat niet alleen functioneel is, maar ook de essentie van uw droomhuis weerspiegelt.

5

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Kerkrade, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Kerkrade

Andere vakmensen in Kerkrade

Vind vakmensen bij jou in de buurt