Vind Interieur ontwerpers in Cadier en Keer

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Cadier en Keer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Cadier en Keer

 • A Plus Construction NL
  A Plus Construction NL
  Beoordeling: 4.6 van 54.6544 reviews
  Interieur ontwerper in Cadier en Keer

  ONZE FILOSOFIE De naam “A-plus-construct” kent zijn oorsprong vanuit de filosofie. Hier kent het bestaan van een object (een constructie) een diepere betekenis, waarvan het bestaan van een object afhankelijk is van de geest van een subject. Dit omdat wij erin geloven dat er bij een bouw meer komt kijken dan alleen arbeid en het product dat opgeleverd wordt. Wij geloven in het proces waar afstemming en goed luisteren inherent zijn aan een goede samenwerking en de voedingsbodem zijn om uiteindelijk de samenwerking te laten slagen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  If you pick anyone else but Dragana and her team , that is your first wrong step in your renovations. Dragana and her team made our dream a reality. She made 3D drawings before we renovated so we could picture our ideas. She suggested better ideas and our input together made perfection! Every single person on the team is trustworthy and works hard. They are really proud of the work they do ❤️ The quality is beautiful, the work ethic is outstanding! I would recommend Dragana and her team over and over again! We so happy with our results ! Thank you so much
 • lab ng
  lab ng
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Interieur ontwerper in Cadier en Keer

  lab ng, een bedrijf van gemma tersteeg interieurarchitect (BNI), gespecialiseerd in interieurs met een eigentijdse uitstraling, waar omgeving en bestaande elementen uitgangspunten zijn voor de ontwikkeling van een nieuwe woon- of werkomgeving. Uiteraard staan de wensen van de opdrachtgever hierin centraal. Samen met u lopen we door het ontwerpproces op weg naar een bij u passend interieur om in te werken of te wonen. Via moodboards, schetsontwerp en 3D impressie naar definitief ontwerp en uitvoering van uw project. Bijna alles is mogelijk. 14 jaar ervaring als interieurarchitect in kleine en grote projecten. Zakelijk en particulier. in het totale ontwerpproces maar ook in gedeelten daarvan.

  Laatste review:
  Hele prettige meedenkende en creatieve vrouw met mooie ideeën waardoor het project een succes is geworden.
 • JB-Montage
  JB-Montage

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Cadier en Keer

  Jong en gedreven bouw bedrijf -stuc werken -tegel werken -systeem plafonds -egaliseren -badkamer renovatie -zolder renovatie -

 • Nelissen Bouwadvies
  Nelissen Bouwadvies
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Cadier en Keer

  Voor opdrachtgevers in zowel de zakelijke als particuliere sector werkt Nelissen Bouwadvies aan projecten waarbij behoefte is aan bouwkundig inzicht. ​ Of het nu gaat om een bouwkundige tekening, verbouwing, het aanvragen van een omgevingsvergunning bij de gemeente of het begeleiden van het bouwproces; ik bied diensten aan in alle fasen van het bouwproject. Nadat ik al uw wensen in kaart heb gebracht, draag ik zorg voor bouwkundig advies en begeleiding. ​Constructieberekeningen: u kunt het beste rechtsreeks contact opnemen met een constructiebureau. Tevens kunt u bij mij terecht voor het opstellen van een energielabel. Voor de verkoop of verhuur van jouw woning heb je verplicht een energielabel nodig. Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig een woning is en welke energiebesparende maatregelen nog mogelijk zijn. De energielabel-letter wordt bepaald op basis van het fossiele energiegebruik, uitgedrukt in kilowattuur per vierkante meter per jaar (kWh/m².jr).

 • Designed For You By Fren
  Designed For You By Fren

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Cadier en Keer

  Designed For You By Fren is een creatief en gepassioneerd ontwerpbedrijf dat zich richt op het visualiseren van kwalitatieve interieurontwerpen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Het doel is om klanten persoonlijke en professionele ontwerp oplossingen voor hun woning en/of bedrijfspand te bieden, waarbij hun wensen en behoeften altijd centraal staan, met behulp van 3D ontwerpsoftware. Naast het uitwerken van ontwerpen hou ik me ook bezig met het uitwerken van bouwaanvragen. Ik ben er voor klanten en ga geen uitdaging uit de weg om het gewenste resultaat te bereiken.

 • LUC GARÉ Architectuur

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Cadier en Keer

  LUC GARÉ Architectuur is je ideale partner als je een Ontwerper nodig hebt in Maastricht en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten die wij als Ontwerper voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • STOA Vastgoedadvies
  STOA Vastgoedadvies

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Cadier en Keer

  STOA Vastgoedadvies wil zich profileren en bewijzen dat zij de juiste keuze is voor u om als partner mee in zee te gaan in het beheer en realisatie van uw vastgoed. Een partner met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. De STOA zuilen staan voor deskundigheid, betrouwbaarheid, daadkracht en zekerheid en bieden u, als opdrachtgever, een veilig gevoel dat uw belangen op een correcte wijze worden behartigd. STOA Vastgoedadvies richt zich met name op ontwerp, technisch beheer en realisatie van vastgoed. Van het opstellen van een meerjaren onderhoudsbegroting, het voorbereiden, de uitvoering en begeleiding van projecten, tot bouwkundige inspecties en adviezen. Ook het adres voor energielabels. Tevens is STOA Vastgoedadvies een interessante partner voor het uitvoeren van het technisch beheer voor Vereniging van Eigenaars (VvE). Een meer gedetailleerde omschrijving van de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten vindt u op mijn website. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen. Met vriendelijke groet, Paul Hendriks

 • BoKl Service

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Cadier en Keer

  Klusbedrijf zuid limburg HBO werktuigbouwkunde

 • Jasper Houtbewerking

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Cadier en Keer

  Jasper Houtbewerking kan je helpen met je Ontwerper klus in Maastricht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met Jasper Houtbewerking om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Solid Building
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Cadier en Keer

  Solid Building kan je helpen met je Aannemen, Metselen, Slopen, Doorbraken, Aanbouwen, en Gevelrenovatie klussen, in Maastricht en omgeving.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Kundig, plezierig en correct in de omgang. Maken duidelijke afspraken. Geven goed advies. Leveren zeer goede kwaliteit.

5

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Cadier en Keer, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Cadier en Keer

Andere vakmensen in Cadier en Keer

Vind vakmensen bij jou in de buurt