Vind Tuinarchitecten in Cadier en Keer

Op zoek naar Tuinarchitecten in Cadier en Keer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Cadier en Keer

 • Handels Consultancy B.V.
  Handels Consultancy B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinarchitect in Cadier en Keer

  EXPERTISE: snoeien, rooien, appels, peren, haag, maken tuinbakken, installeren tuinlampen en binnenlampen, leggen van laminaat, plinten zetten, afkitten. Sinds 2021 opgestart met klussen in de vrije tijd naast hoofdberoep als meewerkend voorman bij het grootste fruitteeltbedrijf van Belgie en Nederland. Veel complimenten ontvangen omwille van de grote secuurheid waarmee ik werk en de goede arbeidsethos. Omdat het naast hoofdberoep wordt gedaan, pakken wij enkel kleine klussen aan. Opleiding: Biomedische wetenschappen aan Universiteit in Maastricht en Agro- en Biotechnologie aan de Thomas More in Geel.

  Laatste review:
  Heeft aantal klussen uitgevoerd bij onze tweede woning en allen naar tevredenheid afgerond. Werkt gestructureerd en hanteert hierbij een eerlijk tarief. Overlegt met opdrachtgever welke optie meest gewenst is en voert daarna zelfstandig de opdracht uit.
 • Wouter Weerman

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Cadier en Keer

  Tuinonderhoud regio Maastrichts 10 jaar ervaring als zzpr Eigen gereedschap en vervoer Ecologisch en kleinschalig

 • Sarya
  Sarya
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Tuinarchitect in Cadier en Keer

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf in limburg, dan kan Sarya je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of bel gerust op , zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Klus is netjes en goed uitgevoerd.
 • Rama Grondwerken
  Rama Grondwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.5518 reviews
  Tuinarchitect in Cadier en Keer

  Welkom bij Rama grondwerken Bij Rama grondwerken staan vakmanschap en complete tuinaanleg centraal. Wij zorgen voor een prachtige buitenruimte waar u jarenlang van kunt genieten. Van ontwerp tot realisatie, wij bieden maatwerk op het gebied van tuinieren. Diensten aanleg keramische tegels beton tegels klinkers Plaatsing van verschillende hekwerken omheiningen graafwerken Plaatsing van beplanting tuin onderhoud vijveraanleg eventuele extra werkzaamheden drainage aanleg rioolaanleg stucen buitengevel zandstralen buitengevel leveringen beplanting tuinaanleg materiaal

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer prettige ervaring: goede communicatie en afspraken over tijdlijn, flexibel en resultaat zeer naar tevredenheid.
 • Brussaard design
  Brussaard design

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Cadier en Keer

  Welkom bij Brussaard Design! Wij zijn uw partner voor diverse bouwprojecten, van sloop tot afbouw. Met een achtergrond in zowel yachtbouw als interieurontwerp hebben wij onze passie ontwikkeld om zelf fysiek te creëren. Brussaard Design staat nu klaar voor een breed scala aan werkzaamheden, met specifieke expertise in de bouwsector. Onze focus ligt op precisie, hoogwaardige afwerking en het leveren van resultaten die aan uw verwachtingen voldoen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw projecten tot leven te brengen met vakmanschap en toewijding. Met vriendelijke groet, Brussaard Design

 • Corvers Allround Service
  Corvers Allround Service

  Nieuw op Werkspot

  Tuinarchitect in Cadier en Keer

  Ik ben Michael Cörvers 41 jaar woon in Zuid-Limburg en heb veel energie dit komt ten goede van het bedrijf. Vind het fijn dat ik klanten met een glimlach achter laat als ik klaar ben met de klus. Ik laat bij de klanten alles zo danig achter. Hoe ik het zelf thuis ook graag zie. Dus bel gerust voor elke klus en ik zal u vriendelijk te woord staan of langs komen voor een kop koffie. Om dit met u te kunnen bespreken

 • Groothuijsen Infra
  Groothuijsen Infra
  Beoordeling: 4.4 van 54.4517 reviews
  Tuinarchitect in Cadier en Keer

  Groothuijsen Bestratingen en verhuur. Voor al uw straatwerken. Groothuijsen Bestratingen en verhuur is een jong dynamisch bedrijf waar Kwaliteit en klant voorop staat.Door mijn 21 jaar ervaring in de wegenbouw kan ik mijn diensten als stratenmaker en machinist van graafmachines met hoge kwaliteit aan u aanbieden, tevens kan ik uw tuin aanleggen van a tot z, rioolwerkzaamheden en sloopwerkzaamheden. Kortom voor iedere klus in en om uw tuin kunt u bij ons terecht . Tevens leveren wij ook alle materialen tegen zeer scherpe prijzen . Groothuijsen bestratingen en verhuur Kwaliteit voor een redelijke prijs.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Prima keurige vakman Houd zich super aan zijn afspraken en lost bijkomende probleempjes zonder meer zelfstandig op.
 • GROEN.

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Cadier en Keer

  Hoveniersbedrijf GROEN. Ontwerp, aanleg en onderhoud van particuliere, bedrijfstuinen, gemeente / openbaar groen en parken.

 • Horio Services

  Nieuw op Werkspot

  Tuinarchitect in Cadier en Keer

  mijn naam is Pieke, 25 jaar en geboren in Maastricht. ik ben rond mijn 17de veel in de buitenlucht gaan werken, waardoor ik nu al n aantal jaar aan ervaring heb mogen opdoen. ook heb veel tijd in de renovatiesloopwerken mee gedraaid en een tijdje als asbest saneerder gewerkt. in mijn vrije tijd hou ik er van om aan auto's te sleutelen en mijn vissen te verzorgen, aquariums zijn dan ook n grote passie.

 • Groniger INFRA

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Cadier en Keer

  Ruim 12 jaar ervaring in de grond weg en waterbouw.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Cadier en Keer

Andere vakmensen in Cadier en Keer

Vind vakmensen bij jou in de buurt