Vind Dakkapel specialisten in Cadier en Keer

Op zoek naar Dakkapel specialisten in Cadier en Keer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Dakkapel specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakkapel specialisten in Cadier en Keer

 • Kurekonderhoudsbedrijf
  Kurekonderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7517 reviews
  Dakkapel specialist in Cadier en Keer

  Kurekonderhoudsbedrijf is your ideal partner if you need a roofer in Wijlre and the surrounding area. We specialize in roof renovation or replacement, building a roof terrace, cleaning roofs or gutters, installing or replacing skylights or skylights... and many other services that we, as a roofer, can perform for you. Contact us so we can help you and prepare a quote. I speak English

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  De afspraak om de dakgoot te reinigen werd snel uitgevoerd. Ben tevreden over dit bedrijf
  Kom in contact
 • Dackus Bouwservice
  Dackus Bouwservice

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Cadier en Keer

  Dackus Bouwservice heeft een jarenlange ervaring in het renoveren en plaatsen van diverse materialen binnen- en buitenshuis. Bij onze renovatiewerken streven wij naar een perfecte afwerking en zorgen ervoor dat onze materialen van hoge kwaliteit zijn. Tevens kunt voor alle werkzaamheden op en rondom uw dak bij ons terecht , dit in samenwerking met een ervaren dakdekker met meer dan 20 jaar ervaring!

  Kom in contact
 • Bouwbedrijf Vreeken
  Bouwbedrijf Vreeken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakkapel specialist in Cadier en Keer

  Bouwbedrijf Vreeken is een bedrijf met 20 jaar ervaring in de renovatie, aanbouw en verbouw van particuliere panden. Door uitgebreide ervaring in alle bouwvakgebieden en expertises kunnen de meeste allround verbouwingen volledig in eigen beheer worden uitgevoerd.

  Laatste review:
  Communicatief goed,denken mee, betrouwbaar, resultaat naar wens, alleen maar positief. Na eerdere verbouwingen met andere aannemers, een paar jaar geleden Mark en Remco Vreeken ontmoet. Nu 2 grote verbouwingen met hen gehad en ik wil niemand anders meer!
  Kom in contact
 • Pavalin
  Pavalin
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakkapel specialist in Cadier en Keer

  30 jaar in het timmervak. Ik maak kozijnen , deuren , trappen en bijna alles wat met hout te maken heeft. Check mijn werken op fb onder de naam pavalin. Ik werk al 30 jaar in het vak en ben sinds 3 jaar als zelfstandige begonnen onder de naam Pavalin. Het timmeren ligt mij aan het hart en probeer altijd alles zo goed mogelijk na de klant zijn wensen te maken. Neem vrijblijvend contact met mij op voor een passende offerte. Met vriendelijke groet. Pascal Vanderlinden.

  Laatste review:
  Hij heeft voor ons de kozijnen en schuifpuien gemaakt waarvan 1 schuifpui meer dan 8 meter breed alles is zijn zeer goed gemaakt en geplaatst conform de afgesproken termijnen mooi stukje vakwerk om trots op te zijn
  Kom in contact
 • Euregio bouwonderneming
  Euregio bouwonderneming
  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review
  Dakkapel specialist in Cadier en Keer

  Euregio Bouwonderneming is een bedrijf waar U terecht kan voor diversen bouw/verbouw, renovatie, installatie, loodgieterswerk en centrale verwarming . Wij kunnen u helpen van A tot Z van kleine projecten tot alles uit de handen nemen voor u. Euregio bouwonderneming.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Snel contact opgenomen, snel opgelost, veel kennis en kunde.
  Kom in contact
 • Klussenbedrijf Angelo Bouw V.O.F.
  Beoordeling: 3 van 5351 review
  Dakkapel specialist in Cadier en Keer

  Klussenbedrijf Angelo Bouw V.O.F. Gespecialiseerd in alle timmerwerken metselwerk keuken en badkamer renovatie.

  Kom in contact
 • Aka Bouwbedrijf B.V.
  Aka Bouwbedrijf B.V.

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Cadier en Keer

  Small construction company, you can count on a personal approach, excellent service and flexible deployment. We do everything we can to make the renovation an affordable success.

  Kom in contact
 • JB-Montage
  JB-Montage

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Cadier en Keer

  Jong en gedreven bouw bedrijf -stuc werken -tegel werken -systeem plafonds -egaliseren -badkamer renovatie -zolder renovatie -

  Kom in contact
 • Vero Bouw- & Interieurwerken
  Vero Bouw- & Interieurwerken
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Dakkapel specialist in Cadier en Keer

  Over Vero Vero bouw- en interieurwerken is een bedrijf gevestigd in Maastricht en richt zich op de burgerlijke bouw al meer dan 15 jaar met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw Onze werkzaamheden bestaan uit: verbouwingen ( Totaal )renovatie van A Tot Z Onderhoud Montage keukens en Maatwerk keukens Montage ramen deuren en kozijnen Installatiewerk Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Door onze ervaring en goede contacten met collega-aannemers/onderaannemers, kunnen we elk project volledig en naar volle tevredenheid voor u uitvoeren. Ook voor kleinere projecten bent u dus bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag bij de keuze van het juiste materiaal. Door onze persoonlijke aanpak bent u er altijd zeker van dat uw verbouwing met de grootste zorg wordt uitgevoerd. Wanneer u graag meer ruimte wilt creeeren in uw huidige woning maar niet wilt verhuizen, dan is het maken van een uit- of aanbouw een prima oplossing. De mogelijkheden bespreken we graag in een persoonlijk gesprek!

  Laatste review:
  Van gesloten keuken, nieuwe open keuken gemaakt met kookeiland. Netjes afgewerkt. En op tijd klaar. Tevens van bijkeuken een speelkamer gemaakt met vloerverwarming. Tegels in keuken, gang en speelkamer netjes gelegd. Altijd prettige communicatie en eerlijke prijs.
  Kom in contact
 • Matrix Trans

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Cadier en Keer

  Groot Transport en bouw onderneming Maastricht en omgeving, straal 30 km Bouw en verbouw werkzaamheden. Stuk en gips werken Schilderwerkzaamheden. Tegels Chap vloer, betonstorten Sloopwerken Metselwerk

  Kom in contact

5

Top beoordelingen Dakkapel specialisten

Onze Dakkapel specialisten in Cadier en Keer, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Dakkapel specialisten in Cadier en Keer

Andere vakmensen in Cadier en Keer

Vind vakmensen bij jou in de buurt