Vind Dakkapel specialisten in Hoensbroek

Op zoek naar Dakkapel specialisten in Hoensbroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Dakkapel specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakkapel specialisten in Hoensbroek

 • Kurekonderhoudsbedrijf
  Kurekonderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7515 reviews
  Dakkapel specialist in Hoensbroek

  Kurekonderhoudsbedrijf is your ideal partner if you need a roofer in Wijlre and the surrounding area. We specialize in roof renovation or replacement, building a roof terrace, cleaning roofs or gutters, installing or replacing skylights or skylights... and many other services that we, as a roofer, can perform for you. Contact us so we can help you and prepare a quote. I speak English

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Klus snel en vakkundig uitgevoerd,we zijn zeer tevreden. Komt afspraak na. Vakman.
 • van Eijs Technical Support
  van Eijs Technical Support

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Hoensbroek

  Firma is opgericht in 1995 en heeft in diverse bedrijfstakken werkzaamheden verricht. Onder andere onderhoud voor woningcorporatie, dakrenovaties, dakkapellen en nieuwe daken. Ook zijn wij bekend in de techniek o.a. industrieel, onderhoud en renovatie van liften. Onze collega heeft een Meister diploma dakdekker in Duitsland en Vebidak vakbekwaamheid diploma in Nederland. Van een technisch advies tot uitvoering bent u bij ons aan het juiste adres. Nodig ons uit voor een vrijblijvende offerte en/of uitleg. En garantie is een vanzelfsprekendheid.

 • CH bouw en Renovatie
  CH bouw en Renovatie

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Hoensbroek

  Wij zijn onze klanten graag van dienst met de beste prestatie. Ook kunnen wij alle bouw- en renovatiewerken uitvoeren (tegels, marmer, natuursteen, elektra, loodgieterswerk, stukadoorswerk, plafondgips, siergips op maat, verf, wand en vloer). epoxy, antiekverf, albastverf, verf 3D landschapsarchitectuur, watervallen, zwembaden, zonne-energie, vloerverwarming, alle buiten- en binnentimmerwerkzaamheden Wanden bouwen Al 30 jaar hebben wij relaties met ruim 70 bedrijven die onze werkzaamheden hebben uitgevoerd en doen dat nog steeds.

 • Daan Renovatie & Afbouw
  Daan Renovatie & Afbouw
  Beoordeling: 4.3 van 54.357 reviews
  Dakkapel specialist in Hoensbroek

  Wij zijn een nieuw renovatie, verbouw / afbouwbedrijf voor alles in en om uw huis voor grote en kleine werken, maar ook voor onderhoud & service kunt U bij ons terecht. Een jong bedrijf met +20 jaar ervaring in de bouw. Allround in de werkzaamheden, waar wij veel renovatie werk in doen is zolders verbouwen en alle werkzaamheden die daarbij komen. "ALS ELK DETAIL TELT" groot of klein kunt U ook bij Daan Renovatie & Afbouw zijn Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Wij hebben een goede kwaliteit/prijs verhouding en doen werkzaamheden graag in overleg om de klant-behoefte zo goed mogelijk te vervullen. De service staat bij ons hoog in het vaandel! Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. Met vriendelijke groet, Daan Renovatie & Afbouw

  Laatste review:
  Kitten-
  Mooi op de afgesproken tijd
 • Bours Bouwoplossingen B.V.

  Nieuw op Werkspot

  Dakkapel specialist in Hoensbroek

  Wij zijn een aannemersbedrijf in de breedste vorm van het woord. Alle werkzaamheden doen wij in eigen beheer uitvoeren. Hierdoor heeft u als klant maar 1 aanspreek punt voor u verbouwing. Ook heeft u als klant geen last van vertraging omdat een derde partij niet op tijd zijn werken uitvoert. We zijn een gezond bedrijf en bestaan al jaren met goede klant tevredenheid

 • Bouwservice Lameriks
  Bouwservice Lameriks
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakkapel specialist in Hoensbroek

  Bouwservice Lameriks kan je helpen met je Aannemer klus in Hoensbroek en omgeving. Voor sloop werken !

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Marco heeft een goede kijk op sloopwerk. Hij komt zijn afspraken goed na. Samen met zijn collega's hebben ze het sloopwerk netjes uitgevoerd.
 • JLS Natuurlijk Bouwen B.V.

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Hoensbroek

  JLS Natuurlijk Bouwen B.V. kan je helpen met je Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Hoensbroek en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stucwerk binnen, Geluidsisolatie, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Cementdekvloer aanbrengen, Wand- of vloertegels zetten, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Funderingen en heiwerken, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Dakterras aanleggen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Sanitair plaatsen of vervangen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Grond afgraven of egaliseren, Gevel of tegels voegen, Buitenmuur plaatsen, Keuken gereedmaken voor plaatsing, Toilet renovatie, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Kitten, Serre (ver)bouwen, Gaten boren, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met JLS Natuurlijk Bouwen B.V. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Build Solution
  Build Solution

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Hoensbroek

  Een jong, maar snel verbeterd en gespecialiseerd bedrijf op het gebied van bouw- en afbouwwerkzaamheden, alsmede productie, levering en plaatsing van kozijnen voor uw woning, winkel of bedrijfspand. Bent u op zoek naar klusbedrijf of kozijnen voor de renovatie of nieuwbouw, neem dan contact met ons en wij maken een vrijblijvende offerte.

 • Onze Klusser
  Onze Klusser
  Beoordeling: 4.8 van 54.85143 reviews
  Dakkapel specialist in Hoensbroek

  Wij van Onze Klusser zijn Patrick Barendregt, die indien nodig, samenwerkt met bouwpartners die hetzelfde niveau in kwaliteit nastreven. Door de verscheidenheid aan werkzaamheden heeft Patrick zich ontwikkeld tot allround vakman. Op timmer-, tegel- en stukadoor- en loodgietersgebied verstaat hij als geen ander zijn vak. Ook voor tuinonderhoud ben je bij Patrick aan het goede adres. De laatste jaren heeft Patrick zich ook toegelegd op energiebesparing en veel geld voor zijn klanten bespaard door hun huizen en kruipruimtes optimaal te isoleren. Kortom: Een "klein" bedrijf met een breed scala aan werkzaamheden/mogelijkheden en uitgevoerd met een grote passie voor het vak! Ons werkgebied bevindt zich hoofdzakelijk in de regio Parkstad met uitschieters tot een 25KM buiten dit gebied. Of het nu gaat om een groot project of een kleine klus. Van het vervangen van een kraan, het repareren van een lekkende riool of een complete badkamer/woonkamer/toilet renovatie. Wij zijn niet bang om onze handen vuil te maken en daarbij de kwaliteit en de ontzorging van het gehele proces tot aan de oplevering hoog in het vaandel te houden. Hieronder een aantal van onze disciplines

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Heel snel gereageerd is zelf nog om 20.00uur gekomen en Heeft de verstopping verholpen een aardige man
 • Ontwerp/Bouw en Renovatie Sintjago
  Ontwerp/Bouw en Renovatie Sintjago
  Beoordeling: 4.6 van 54.6540 reviews
  Dakkapel specialist in Hoensbroek

  Ontwerp/ Bouw en Renovatie Sintjago Door brede werkervaring gepaard met specifieke opleiding op hoog niveau is hoge kwaliteit “gegarandeerd” Ontwerp/ Bouw en Renovatie Sintjago is gespecialiseerd in: advies, ontwerp, begeleiding en uitvoering van o.a. aanbouw, houten vloeren, trappen, scheidingswanden, plafons en het monteren van kozijnen, deuren en ramen en dergelijk. Met vriendelijke groet, Ontwerp/ Bouw en Renovatie Sintjago Contactpersoon: Timo Hopende snel reactie van u te vernemen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  De werkzaamheden (plaatsen kozijn) hebben al 26 februari 2019 plaatsgevonden, doch door een technisch probleem (Werkspot?) kon er destijds geen review geplaatst worden voor deze opdracht. Timo was vriendelijk, correct en leverde prima werk. Nadat er een probleem was na het plaatsen van het kozijn had hij het snel en correct opgelost (goede service dus!). De daaropvolgende klus (bestrating tuin) hebben we uiteindelijk niet door Timo laten doen i.v.m. de toen beperkte mogelijkheden van zijn planning die zomer. Doch, dit was geen enkel probleem, aldus Timo. Echter, toen we hem later contacteerden voor een andere klus (vervangen garagepoort) die we overigens tevoren al met hem besproken hadden, reageerde Timo niet meer. Jammer, want hij leverde heel goed werk voor een schappelijke prijs.

5

Top beoordelingen Dakkapel specialisten

Onze Dakkapel specialisten in Hoensbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 2 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Dakkapel specialisten in Hoensbroek

Andere vakmensen in Hoensbroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt