Vind tegelzetters in Hoensbroek

Op zoek naar tegelzetters in Hoensbroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Hoensbroek

 • W.T.S.
  W.T.S.
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Tegelzetter in Hoensbroek

  WTS BRUNSSUM INSTALLATIE & BOUWSERVICE sinds 1996 LOODGIETERS WERKZAAMHEDEN TEGEL werk EN BADKAMER renovaties CV-, ELEKTRO WERKZAAMHEDEN COMPLETE TOILET EN BADKAMER RENOVATIES

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Ruud is een zeer ervaren professional, die pro-actief met je meedenkt. Bij ons heeft hij naar grote tevredenheid waterleidingen verlegd en nieuwe afvoeren voor twee extra WC's gerealiseerd. Tevens heeft hij een zwaluwstaart betonvloer, incl afschot voor een inloopdouche gerealiseerd boven op een houten verhoging die ik had gerealiseerd. Ruud werkt snel maar toch nauwkeurig. Verder is hij punctueel en komt hij zijn afspraken na. Ik kan hem iedereen aanbevelen.
 • Klussenbedrijf Maikel
  Klussenbedrijf Maikel
  Beoordeling: 4.7 van 54.7547 reviews
  Tegelzetter in Hoensbroek

  Na 5 jaar voor een stukadoorsbedrijf te hebben gewerkt ben ik begin 2006 voor mijzelf begonnen. diversewerkzaamheden uit. Onze specialiteiten zijn: -Tegelwerk - Stuccen buiten en binnen - Spachtelputz - Sierpleister - Schuurwerk. Betrouwbaarheid, Kwaliteit, Oog voor detail en Flexibiliteit zijn onze kernwoorden. Spreekt dit u aan?... dan bent u bij ons bij het juiste adres. Op al onze werkzaamheden zitten de gebruikelijke garanties. Het aanvragen van een offerte is altijd vrijblijvend.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Goede en duidelijke afspraken en zorgt dat hij doet wat beloofd wordt. Werk is keurig opgeleverd!
 • B.H.C. Company
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Tegelzetter in Hoensbroek

  .

  Laatste review:
  Stucwerk repareren-
  Zeer professioneel. Zeer actief meedenkend. Afspraken worden perfect nagekomen. Communicatie is uitstekend. Geweldig vakwerk.
 • On Time Klus
  On Time Klus
  Beoordeling: 4.3 van 54.3570 reviews
  Tegelzetter in Hoensbroek

  Beste Klant, Als u op zoek bent naar een partner voor uitvoering van uw project bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn een klein bedrijf met oog en oor voor uw wensen en voeren onze opdrachten met plezier en zorg uit waarbij ons uitgangspunt is klant tevreden wij tevreden en hopen u daarom binnenkort als klant te mogen ontmoeten. Tevens kunt u bij ons terecht voor het laten uitvoeren van uw badkamer of toilet ruimte in beton cire stukwerk.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Badkamer renovatie laten uitvoeren. Top vakman met de nodige kennis, ervaring en vaardigheden, denkt actief mee en extra werk is niet te veel gevraagd aan deze klusser. Betrouwbaar en houd zich aan iedere gemaakte afspraak. Als hij de klus aanneemt, is hij fulltime aan de klus zonder met andere klanten bezig te zijn. Prijstechnisch dik in orde. Kan elke euro verklaren, roept niet zomaar een bedrag. Al en met al, zéér tevreden! Voor herhaling vatbaar!
 • Tegelzettersbedrijf Hilawi
  Tegelzettersbedrijf Hilawi
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Tegelzetter in Hoensbroek

  Welkom allemaal, Wij zijn een bedrijf en helpen onze klanten al lang geleden op de meest voorkomende terreinen van bouw en ambacht.. Of het nu gaat om complete renovaties of verbouwingen: Wij bieden het aan vanuit één enkele bron. Bij ons heeft u maar één contactpersoon in plaats van veel ambachtelijke bedrijven, wat u veel stress, organisatie en tijd scheelt. Omdat wij als uw experts ALLES van uw project voor u regelen. Wij adviseren, plannen en helpen u op de volgende gebieden: ✅ badkamer & toiletten complete renovatie. ✅ Alle soorten tegels en vloeren leggen (laminaat, parket, PVC en meer) ✅ Schilder- en behangwerkzaamheden. ✅ sloopwerkzaamheden. ✅ Verwijdering. ✅ transporten. Opmerking: We hebben onze eigen wepsite en Instagram ook ( u kunt onze bedrijfsnaam op een van bijde typen dan kunt u ons makkelijk berijken ) maar IVM werkspotsvoorwaarden mochten we geen contact gegevens vermelden.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Goed
 • Alfa San Installatiebedrijf B.V.
  Alfa San Installatiebedrijf B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Tegelzetter in Hoensbroek

  Sinds maart 2023 is de naam gewijzigd naar Sanitair Meester B.V. Sanitairmeester is een installatiebedrijf met meer dan 12 jaar ervaring in het leveren van kwaliteitsdiensten. Het bedrijf biedt verschillende diensten aan, waaronder sanitaire en waterleidinginstallaties, loodgieterswerkzaamheden en gas werkzaamheden. Sanitairmeester is gespecialiseerd in het installeren van alle soorten sanitaire apparatuur zoals toiletten, douches enzovoorts. wij zijn ook deskundig op het gebied van reparatiewerk voor allerlei lekkages of storingen die u mogelijk tegenkomt bij de installatie of tijdens regulier onderhoudsbezoek. Daarnaast verzorgde Sanitairmeester ook inspecties om eventuele problemen met betrekking tot de veiligheid te identificeren en ze help je graag bij het vinden van eenvoudige manieren om energieverlies door lekkage te voorkomen of bestaande schade aan je woning te herstellen. Het team dat werkzaam is voor Sanitairmeester beschikken over veel expertise op hun gebied; elke medewerker word regelmatig getraind volgens de laatste technologische standaarden die geldend zijn in Nederlandse markten vandaag de dag . Deze training stelt hen niet alleen in staat om jouw project goed afgerond maar ook up-to-date hulpverlening aanbod wat betekent dat je altijd kan reken op kwaliteitsvol service als er iets misgaat! Bovendien behoren alle materialen die word ingezet door dit bedrijf tot degene met hoge normering welke resulteren naast optimale prestaties ,in langere duurzaamheid . Kortom ,Sanitairmeesters services maken hem echt uniek

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Ik had een spoedreparatie aan een wasmachine kraan nodig. Hij is dezelfde dag nog langs kunnen komen en heeft het erg netjes gerepareerd
 • MCL BOUW
  MCL BOUW
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tegelzetter in Hoensbroek

  Mclbouw Voor al uw badkamer projecten, tegelwerken en renovatie werkzaamheden. Werkzaam in een straal van 30 km regio Heerlen Graag kom ik in contact met u voor een gratis vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Marvin is een zeer kundige jongeman die ook nog eens prettig in de omgang is. Hij denkt mee en ziet overal een oplossing voor. Hij heeft bij ons de hele badkamer gedaan en zelfs nog de schuifdeur opgehangen! Hij werkt netjes en secuur en vragen hem zeker weer terug voor de volgende projecten. Marvin bedankt!
 • De Bont onderhoudsdienst
  De Bont onderhoudsdienst
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Tegelzetter in Hoensbroek

  De Bont Onderhoudsdienst is een jong bedrijf voor al uw werkzaamheden binnen en rondom het huis. Communicatie met de klant staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat we samen tot een passende oplossing komen voor uw project. Met een hoop passie voor het vak zijn wij altijd enthousiast in de projecten die wij mogen realiseren!

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Thijs laten komen voor een toiletrenovatie. Op korte termijn kon hij ons toilet renoveren. Alles volgens afspraak en vakkundig gedaan. Hartstikke blij met eindresultaat.
 • Klusbedrijf de Jong
  Klusbedrijf de Jong
  Beoordeling: 4.6 van 54.6582 reviews
  Tegelzetter in Hoensbroek

  Wij zijn een klusbedrijf dat zich bezig houdt met allerlei klussen rondom en in het huis. Wij maken altijd een prijs op maat samen met de klant en zorgen voor een snel uitgevoerde klus.

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  Snelle en goede service. Goede uitvoering van de werkzaamheden. Tevreden met het resultaat
 • AS Bouw Design
  AS Bouw Design
  Beoordeling: 4.2 van 54.2512 reviews
  Tegelzetter in Hoensbroek

  Ik sta voor u klaar! Ook als de klus geklaard is, de verbouwing van de badkamer af is, het onderhoud gedaan is. Ik sta voor u klaar om nog net even die kleine aanpassing te doen die u wenselijk vindt. U kunt mij ook bellen bij calamiteiten. Als Klussenbedrijf werk aflevert, dan is het goed werk. Het werk is pas klaar als ik mijn afspraken ben nagekomen, de klus is geklaard en ik trots kan zijn op wat ik heb afgeleverd. Iedere klant heeft zijn eigen wensen. Daarom lever ik maatwerk. Ik luister goed naar uw wensen en bespreek de mogelijkheden met u voordat ik aan de slag ga. De resultaten spreken voor zich. Natuurlijk adviseer ik u graag bij het maken van een keuze.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  De renovatie van onze badkamer is perfect gelukt. In goede afstemming met Angelos en Maria is er een prachtig produkt tot stand gebracht. Angelos heeft een schat aan ervaring en is in staat gebleken om de klus in goede banen te leiden. Zelfs in de weekenden is er hard gewerkt. De communicatie verliep in het Engels. Aangezien Angelos goed Engels spreekt, was dat geen probleem. Het contact met beiden is uiterst prettig verlopen. Wij zijn zeer tevreden over de badkamer en de service die is geleverd.

4.7

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Hoensbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 46 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Hoensbroek

Andere vakmensen in Hoensbroek

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt