Elektriciens in Hoensbroek

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde elektriciens in Hoensbroek. Plaats direct je klus om gratis offertes te ontvangen van de elektriciens van Werkspot in Hoensbroek

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Hoensbroek

 • D.B. Electrotechniek
  D.B. Electrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55554 reviews
  Elektricien in Hoensbroek

  Mijn naam is Dylan, 31 jaar en woonachtig in Landgraaf. Wat heb ik gedaan na het behalen van mijn vakdiploma als 1e monteur elektrotechnische installaties? Een hoop ervaring opgedaan en geleerd bij verschillende bedrijven. D. Breuer Electrotechniek bestaat sinds november 2022, ik ben begonnen als parttime ondernemer, vanaf november 2023 als volledig zelfstandig. Je kunt mij vragen voor alle elektrotechnische klussen van klein tot groot. Zoals een lamp ophangen tot aan het vervangen /aanpassen van groepenkasten maar ook het plaatsen van bewakingscamera's en complete renovaties. Neem vrijblijvend contact met mij op. Missie en visie: Kwaliteit - klanttevredenheid - afspraak = afspraak - volgens NEN normeringen - betrouwbaar - eerlijk. www. db-electrotechniek . nl

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Fantastisch bedrijf en een fijne samenwerking, Dillen denkt goed met de klant mee en komt de gemaakte afspraken na. Een bedrijf waar je op kunt bouwen!!
  Kom in contact
 • RP IT & Security
  RP IT & Security
  Beoordeling: 4.3 van 54.3523 reviews
  Elektricien in Hoensbroek

  RP IT & Security kan je helpen met alle klussen die te maken hebben met elektra, beveiliging en IT. Van stopcontacten en perilex aansluitingen tot camera- en inbraaksystemen. Ook bouwen wij computers op aanvraag en kunnen we zorgen voor snelle WiFi door het hele pand. Particulier of zakelijk is geen enkel probleem. Uurtarief is €55,- Voorrijkosten afhankelijk van afstand. 25 euro tot <20km van Kerkrade 40 euro vanaf >20 km van Kerkrade

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Afgesproken om 3 eigen camera's op te hangen incl. materiaal en hij heeft een rolgordijn opgehangen voor €220,- . Voordat hij betaald kreeg was hij super aardig en kwam op zijn afspraken. 1 camera deed het niet en hij zou deze bij hem thuis na kijken. Kreeg erna een app dat vergeten was deze af te plakken en hierdoor vocht in was gekomen waardoor mijn FOSCAM camera kapot was gegaan. Hij zou een andere voor mij bestellen vanuit AliExpress want daar bestelt hij alles van zei hij en deze komen ophangen. Ieders keer had een andere excuus en kwam hij niet. Ik kreeg erna ook een app dat ik maar een andere idioot moest zoeken die mijn 3e camera op zou hangen terwijl hij EN mijn dure camera kapot heeft gemaakt en nu ook gestolen en €220,- lichter ben!! Een dief en een prutser is hij! Kijk liever verder voordat je hem wilt inhuren!
  Kom in contact
 • Airco service Sittard
  Airco service Sittard
  Beoordeling: 4.8 van 54.8552 reviews
  Elektricien in Hoensbroek

  Verkoop - Installatie - Onderhoud

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Snelle reactie en snel een afspraak kunnen maken voor reparatie en bijvullen airco, klus netjes geklaard!
  Kom in contact
 • Innerworks Technologies
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Elektricien in Hoensbroek

  Van elektro werk tot diverse andere klussen in en om het huis. Wij streven naar perfectie en zeer nette afwerking.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Goed werk geleverd.
  Kom in contact
 • Riking
  Riking
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Elektricien in Hoensbroek

  Betrouwbaar en gediplomeerd elektriciën

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Zeer vriendelijke service. Het werk ziet er erg netjes uit en de communicatie verliep soepel.
  Kom in contact
 • InstallatieService Nelissen
  InstallatieService Nelissen
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Elektricien in Hoensbroek

  GEEN VOORRIJKOSTEN, GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF. Om misverstanden te voorkomen, mijn aangeboden prijzen zijn altijd exclusief BTW, tenzij anders vermeld. Slaan in huis de stoppen door of zit er een kink in de kabel van uw project? Is er een lekkage of wordt het niet meer warm of koud? Heeft u een nieuw huis gekocht en/of zijn uw installaties verouderd? Voor het aanleggen en onderhouden van al uw installaties sta ik voor u klaar. Met meer dan 20 jaar ervaring in onderhoud, nieuwbouw, renovatie en uitbreiding, is er altijd een oplossing te vinden in uw situatie.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Dennis heeft bij ons de kopere leidingen vervangen in de keuken, super werk geleverd. Meteen nieuwe buitenkraan geplaatst en nog even snel een verwarming erafgehaald. Niks was teveel.
  Kom in contact
 • Installatietechniek A. Uitterlinde
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Elektricien in Hoensbroek

  25 jaar ervaring in leidingwerk rvs Leuningwerk en sinds 2 jaar ook koeltechniek (airco’s van de merken LG en Mitsubishi)

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Perfect
  Kom in contact
 • Allround Installatie Techniek Weideman
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Elektricien in Hoensbroek

  Allround Installatie Techniek Weideman kan je helpen met je Installatiebedrijf, Elektricien klus in Hoensbroek en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Allround Installatie Techniek Weideman om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Komt afspraken na. Werkt keurig. Is betrouwbaar en vriendelijk. Nam ruim tijd om e.e.a. toe te lichten. Samen de bijbehorende apps geïnstalleerd. Nogmaals dank voor de service
  Kom in contact
 • Klusbedrijf R. Simons
  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews
  Elektricien in Hoensbroek

  Klusbedrijf R. Simons verzorgt al uw klussen binnen en rondom uw huis.

  Laatste review:
  Afvoer van graaf- of tuinafval-
  Correct beleefd en komt afspraken na!
  Kom in contact
 • KP Elektrotechniek
  KP Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Elektricien in Hoensbroek

  Mijn naam is Kevin Puijn, eigenaar van KP Elektrotechniek. Momenteel al ruim 6 jaar werkzaam in de elektrotechniek. Werkzaam in de regio zuid limburg. Zowel een complete renovatie van uw huis tot een klein simpel klusje kunt u bij mij terecht. Ik kom graag bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken, aan de hand daarvan maak ik een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Storing snel verholpen.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Hoensbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 245 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Hoensbroek

Populaire diensten

Andere vakmensen in Hoensbroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt